מנסה...
1. מכירים את זה שאתם כל השבוע מחכים לשיעור מסויים וכשזה נגמר אתם הכי מבואסים בעולם? (במקום לשמוח שהיה כיף!) 2. מכירים את זה שלקחתן גרביים שממש מחליקות בסטודיו אז צריך לרקוד יחפות אבל אז אי אפשר להסתובב והפירואטים יוצאים בקפיצות? 3. מכירים את זה שקורה לכן משהו ואתן ישר חושבות ומחכות להגיע הביתה ולכתוב על זה בפורום? ומתכננות בראש בדיוק מה לכתוב? 4. מכירים את זה שהכל סבבה בשיעור, כולם חופשיים ובכיף ופתאום עושים מיקומים פתאום כולם בשקט!! 5. באותו הקשר... כשקוראים לך לעמוד במקום מעולה ולא יודעים איך להתנהג? אם לחייך? או לשמוח? להגיד משהו? או לשתוק? 6. מכירים את זה שבמשך החופש הגדול מחכים לחזור לרקוד שוב. ואז בשבוע שבועיים הראשונים כל השרירים תפוסים אי אפשר לזוז?? 7. מכירים את זה שמשעמם לכם ובמקום ללמוד, לנוח, להיות במחשב אתם מחליטים לעשות לעצמכם שיעור ריקוד פרטי בבית? כולל חימום ובטן ולחבר ריקוד וקפיצות והכל?! 8. מכירים את זה שאתם שומעים שיר ואתם לא תנוחו עד שתחברו עליו ריקוד? כאילו הוא מיועד בשביל זה! 9. מכירים את זה שהיה שיעור מאגניב ויום אחרי בבצפר אני מתה ללכת לספר למישהו ואפחד לא מקשיב? =[ 10. מכירים את זה שפתאום נזכרים במשהו מצחיק ולא מפסיקים לצחוק בשיעור, ואז המורה שואל\ת מה מצחיק? ואי אפשר להגיד מה באמת מצחיק! 11. מכירים את זה שאני חייבת ללמוד עכשיו למבחן במתמטיקה ובלשון ואני במקום זה יושבת בפורום וכותבת מא"ז??