מא"זים מחול

SoulDancer

New member
גמלי יש אחד...../images/Emo9.gif

מכירים את זה שאתם מתים לעשות תרגיל נכון ואז המורה אומרת לכם שזה לא ואתם מתבאסים, אבל אם היא לא אומרת כלום אתם עוד יותר מתבאסים? <טוב, אולי רק אני..
>

רקדנית14

New member
יווווו

2 כל כך נכון!!!!! בגד גופיה חזיית ספורט גופיה ואיזה ומלא מלא שכבות!!! גם 7 וקצת 8... כל כךךךךךך !!!!! ו9!!!! יוווו כל כך נכון!!! ו13 או סתם לרקוד.... 17- כן אבל בסוף אני נהנת לרוב!!! 18 ו20 נכון נכון!!!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני- תתכוננו למשהו לא מצחיק

1. מא"ז שלסטודיו שלכם יש ריח?
יענו זה הכי מוזר בעולם אבל גם אם יביאו אתכם בעיניים עצומות לסטודיו אתם תדעו שאתם שם לפי התחושה
2. מא"ז שאתם כבר חצי חיים בסטודיו וכשמישהו מבחוץ קורא לך משועמם אתה ישר תתקוף בחזרה כי זה הדבר הכי לא הגיוני בעולם בשבילך- איך אתה יכול להיות משועמם כשכל הזמן אתה עושה פעילות שאתה נהנה ממנה?
3. מא"ז שפעם רציתם להשוויץ שאתם עושים משהו ממשששששש טוב אבל כמו מפגרים אתם פישלתם בענק מול כל מי שהסתכל? [לדוגמא לעשות דאבל פירואט בשיא הביטחון וליפול באמצע
] 4. מא"ז שיש את הבנות האלה שהן בסטודיו שלכם כבר מגיל 4? יענתו הוותיקות האלה שכבר אין מישהו שלא מכיר? 5. מא"ז שיש את זאת שתמייייייד בשורה ראשונה באמצע גם אם זו לא 100% החלטה נכונה?
6. מא"ז שיש את המורים האלה שעושים בכל השיעור רק חימום ואתם לא מבינים מה הקטע- בשביל מה חיממתם אותנו אם לא עשינו פינות או רקדנו בסוף? התחממנו בשביל ההליכה הבייתה?
7. מא"ז שיש תשיעורים האלה שהם רק חימום ואתם אשכרה נהנים מהם והבנות מהלהקה פשוט בשוק ממכם ואין מישהו שאתה יכול לספר לו שהיה ממש כיף והוא יסכים איתך או לא יסקול אותך?
8. מא"ז שאתם ממש מפחדים שהמורה שלכם תבוא לשבת לכם על הגב כשאתם יורדים בשפגט לרצפה?
9. מא"ז שאתם ממש שמחים כשהמורה מתקנת אתכם במשהו ואחרי זה היא עוקבת אחריכם כשחוזרים על הקטע כדי לראות אם אתם מצליחים ואתם מצליחים?
10. מא"ז כשאתם חושבים שעשיתם איזשהו קטע ממש טוב ופתאום המורה מוצאת אצלכם איזשהו פאק בתרגיל [שהיית בטוח שעשית מושלם] ומעירה לך על זה לפני כולם? אעעע פאדיחה
11. מא"ז שאשכרה אין דבר יותר משמח ממחמאה בשיעור? ואם יש יותר מאחת את מה טוב?
12. מא"ז שכתבתם 12 מא"זים על מחול והייתם בטוחים שתכתבו אולי 2?

מרנינית

New member
8 זה הכי נכון בעולם!!../images/Emo6.gif

אין כשאני עושה איזה מתיחה(בעיקר שפגאט שכזה מתכופפים למטה) אני מזההההההה מפחדת שהמורה תבוא לשבת עליי או לשכב עליי במאוזן כזה ולהוריד לי את הגב עוד יותר!!חחח
או כשאני שוכבת על הבטן ומרימה את הגב למעלה והיא פשוט מחליטה שהיא רוצה לקפל אותי עוד יותר!
פשוט הזוי...חחח

amitush26

New member
../images/Emo187.gifחחח../images/Emo6.gif

יאו! מישהו אשכרה התלהב ממה שכתבתי

ShirUsh22

New member
חחחח הכל נכון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

nitzan91

New member
אצלי יש כמה נכונים!

6- כשהייתי בכיתה ד' הייתי עדיין בחוג.. כי הלהקות היו רק מכיתה ה'.. והיינו רק באים עושים חימום ואם היה זמן אז היינו מריצים ב-5 דקות האחרונות את הריקוד! זה היה דפוק..!
9- לפעמים היא מתקנת אותי.. ואני מצליחה.. אז אני שמחה =] אבל לפעמים אני לא מצליחה אז זה מבאס =// 10- זה ממש נכון! חח לפני כמה שיעורים עשינו פיקה מהפינה.. וחשבתי שעשיתי טוב.. ופתאום המורה אומרת לי "ניצן..? מה קרה??.." חחחח זה היה מבאס.. וגם 11 נכון! =))

Vitamin Chick

New member
8../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ועוד כמה

חחח זה כל כך נכון. וכשאני שומעת נגיד את הנעליים שלה ליד הראש אני ממש נכנסת לבלבלות ואם היא באה ומותחת אתכם עובר לכם בראש כזה "אוי לא" ואם היא דילגה עליכם אז אתם נאנחים בהקלה חח או שאתם פוחדים להגיע למקסימום מתיחה בעצמכם כי אז אם היא תבוא ועוד תמתח אתכם זה ממש ממש יכאב! ועוד כמה - 10!!! זה קרה לי כמה פעמים חחחח וגם 9 חחחחח והנה עוד כמה: 1*בהקשר למקודם - שיש את המורים שאתם מפחדים שימתחו אתכם אבל יש כאלה שאתם ממש מקווים שיבואו ויתעסקו בכם? טוב יכול להיות שזו רק אני
2*מכירים את זה שכשלמדתם קומבינציה ועשיתם קבוצות אז כשאתם בצד אתם מסתכלים על המורה רוקד אותה ואין לכם מילים פשוט? אתם עומדים כזה בפה פתוח וכל מה שעובר לכם בראש ומול העיניים זה "וואוו וואווו וואואואו ואואוא" 3*מכירים את זה שהייתם נגיד בתקופה רק של חזרות *בד"כ בסוף שנה* ולא עשיתם שיעורים סדירים וחימומים... ויש בכוריאוגרפיה שפגט אז בחזרות אתם לא יודעים ואתם לא בטוחים שעדיין יש לכם את היכולת לשפגט אבל אתם סומכים על זה שבהופעה זה ילך... וזה תמיד הולך אבל זה כואב יותר ממה שחשבתם חח 4*שתמיד יש את הקטע הזה במאחורי הקלעים שתפסתם מישהו מתלבש והוא חשב שאף אחד לא יראה אותו? 5*ולעומת זאת שיש את אלה שמתפשטות גם באמצע החדר הכי עמוס 6*כשירדתם מריקוד ממש ממש ממש מעייף ואתם בקושי נושמים ואתם רצים בין כל החדרים בהיסטריה כדי למצוא קצת מים ולא אכפת לכם של מי זה אם מצאתם בקבוק אתם פשוט תגמעו אותו כמו איזה גמל?< פעם מצאתי גם בונוס חח כוס ענקית של ברד לא עולה לי עוד בינתיים=)

nitzan91

New member
חחחחחחח 5 נכון!

כל הזמן יש את אלה שלא אכפת להן! והן מסתובבות בתחתונים וחזייה עד שהן מוצאות תלבושת או לובשות את כולה!

וואיייייייייייייייי

10. מא"ז כשאתם חושבים שעשיתם איזשהו קטע ממש טוב ופתאום המורה מוצאת אצלכם איזשהו פאק בתרגיל [שהיית בטוח שעשית מושלם] ומעירה לך על זה לפני כולם? פאקקק מכירה יותר מדי. שונאת

לי יש אחד , בנתיים

מכירים את זה שאתם מצביעים למורה כמו בלרינה? טוב עוד אחד.. מכירים את זה שאתם גוזזים ציפורנים ואתם מנצלים את זה למתיחות ? מכירים את זה שבאמצע השיעור אתם עושים חימום לרגליים או שאתם מרימים את הרגל ..?

d a n c e1

New member
חחחח האחרון נכון לגבי../images/Emo6.gif

ולא הבנתי, מזתומרת להצביע כמו בלרינה?

למעלה