מא"זים מחול

Vitamin Chick

New member
אני - כמה מפתיע

טוב 1*מכירים את זה שכשהייתם קטנים אז היו לכם רק מורות למחול. אפילו שיעור אחד בא מורה מחליף *זכר...* ודי נבהלתם מכל העניין. וככל שגדלתם בשנים הנקבות התחלפו בזכרים עד שהגעתם למצב שכיום אתם לומדים רק אצל אישה אחת וכל השאר גברים? 2*מכירים את זה שבאמת יש לכם נטייה לסבך את עצמכם בלבוש לשיעורים - במקום סתם איזה טרנינג וגופייה אתם דוחפים עוד איזה שכבה מתחת לגופייה כדי שיהיה פס בצבע אחר למטה ולמעלה, גרביון מתחת למכנס 3/4 וחותלות ומגיני ברכיים וכל מיני דברים שאיך שהוא נכנסו לשם ואתם אפילו לא יודעים למה? 3*מכירים את זה שאתם לא מפסיקים להפצע? דלקות, נקיעות, שברים, עיקומים למיניהם, סתם שיפשופים וסגולים... עד שעבר שבוע שכלל רק סגולים ושפשופים ממש חגגתי את העניין. 4*באותו נושא: מכירים את זה שכשאתם עובדים על כוריאוגרפיה התאבדותית במיוחד אתם מחזיקים בארנק באפן קבוע פלסטרים ותחבושות בתיק וכשאנשים קולטים את זה ושואלים למה אתם אומרים "ארנק של רקדנית"? 5*מכירים את זה שתמיד החברים שלכם נדהמים מחדש מהסגולים בברכיים והשפשופים ברגליים וזה רק גורם לכם כל פעם לרצות ולהראות להם את זה? חח 6*מכירים את זה שכשאתם שמים רגל על שולחן נגיד כדי לקשור שרוך אז אומרים לכם "מה את מתלהבת שאת רקדנית?" 7*מכירים את זה שאיבדתם את היכולת לשמוע מוסיקה בלי לדמיין תנועות וכוריאוגרפיה בראש? 8*או שאיבדתם את היכולת לשמוע שיר שפעם רקדתם בלי לרקוד את הריקוד לפחות בראש 9*וגם שאתם מוצאים את עצמכם בכל שניה פנויה כולל בהפסקות, תוך כדי למידה למבחן, לפני השינה - חוזרים על קומבינציות בראש? 10*מכירים את זה שאתם לומדים אצל 8 מורים בערך ובכל זאת אתם משייכים את עצמכם רק לאחד מהם - זה שאתם ממש אוהבים? 11*מכירים את זה שכל פעם שאתם רואים בטלוויזיה רקדנים (בקליפים, הופעות וכו') אתם חושבים לעצמכם "לא יכול להיות שאני לא מכיר אף אחד מהם" ומתחילים לחפש מישהו מוכר ותמיד מוצאים בסוף? 12*מכירים את זה שאחרי קומבינציה שכוללת הרבה ראש אתם נראים כמו מוצארט? *בעלי שיער ארוך* 13*מכירים את זה שמסדרונות מעוררים בכם דחף בלתי נשלט לבצע את התרגיל טומבה פדבורה גליסד ג'טה? 14*או שיש מספר תנועות מסויימות שמתקשרות מאוד אליכם ואל הסגנון שלכם ואל המורה שאצלו אתם לומדים, וכל פעם שאנשים רואים את התנועות האלה הם ישר באים אליך בריצה? 15*שיש לכם 782568964 זוגות נעלי ריקוד ובכל זאת אתם מעדיפים לרקוד יחף? ואו כבר 15? טוב עד 20 16*שמשום מה ההורים שלכם לא ממש מחשיבים מחול כמקצוע או כמשהו שמממש פוטנציאל שכלי ובטוחים שזה סוג של חלום שיעבור ויתחלף בהנדסת חלל אטומית בעוד שנה שנתיים? 17*מכירים את זה שלמרות שלרקוד זה הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם הרבה פעמים ממש אין לכם כוח ללכת לשיעור? במיוחד לשיעור בסגנון שפחות אהוב עליכם... 18*שלא משנה כמה היו חזרות קשות או מעיקות או סבלתם נפצעתם נכשלתם במבחנים, תמיד כשירדתם מהבמה הדבר היחיד שתזכרו זה כמה כיף היה עליה וכל הרע נוטה להשכח? 19*שלא משנה מה, תמיד קבוצת בנות תרצה לעשות תרגילי בטן? 20*ולסיום - שאין דבר שיותר ישמח אתכם ממחמאה שקיבלתם בשיעור? זה היה ארוך
אופס

amitush26

New member
../images/Emo187.gifואי, עשית לי את הלילה...

הקטע עם הקליפים כל כךךךךךךךךךךך נכון!!!
ובמסדרונות יש לי את השנה
ואי. אין עלייך. וגם לקחת לי את כל הרעיונות
אני אומרת להכניס את זה לטאגליינס

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאעע אני חייבת להגיב אחד אחד!

1*מכירים את זה שכשהייתם קטנים אז היו לכם רק מורות למחול. אפילו שיעור אחד בא מורה מחליף *זכר...* ודי נבהלתם מכל העניין. וככל שגדלתם בשנים הנקבות התחלפו בזכרים עד שהגעתם למצב שכיום אתם לומדים רק אצל אישה אחת וכל השאר גברים? 2*מכירים את זה שבאמת יש לכם נטייה לסבך את עצמכם בלבוש לשיעורים - במקום סתם איזה טרנינג וגופייה אתם דוחפים עוד איזה שכבה מתחת לגופייה כדי שיהיה פס בצבע אחר למטה ולמעלה, גרביון מתחת למכנס 3/4 וחותלות ומגיני ברכיים וכל מיני דברים שאיך שהוא נכנסו לשם ואתם אפילו לא יודעים למה? 3*מכירים את זה שאתם לא מפסיקים להפצע? דלקות, נקיעות, שברים, עיקומים למיניהם, סתם שיפשופים וסגולים... עד שעבר שבוע שכלל רק סגולים ושפשופים ממש חגגתי את העניין. 4*באותו נושא: מכירים את זה שכשאתם עובדים על כוריאוגרפיה התאבדותית במיוחד אתם מחזיקים בארנק באפן קבוע פלסטרים ותחבושות בתיק וכשאנשים קולטים את זה ושואלים למה אתם אומרים "ארנק של רקדנית"? 5*מכירים את זה שתמיד החברים שלכם נדהמים מחדש מהסגולים בברכיים והשפשופים ברגליים וזה רק גורם לכם כל פעם לרצות ולהראות להם את זה? חח 6*מכירים את זה שכשאתם שמים רגל על שולחן נגיד כדי לקשור שרוך אז אומרים לכם "מה את מתלהבת שאת רקדנית?" 7*מכירים את זה שאיבדתם את היכולת לשמוע מוסיקה בלי לדמיין תנועות וכוריאוגרפיה בראש? 8*או שאיבדתם את היכולת לשמוע שיר שפעם רקדתם בלי לרקוד את הריקוד לפחות בראש 9*וגם שאתם מוצאים את עצמכם בכל שניה פנויה כולל בהפסקות, תוך כדי למידה למבחן, לפני השינה - חוזרים על קומבינציות בראש? 10*מכירים את זה שאתם לומדים אצל 8 מורים בערך ובכל זאת אתם משייכים את עצמכם רק לאחד מהם - זה שאתם ממש אוהבים? 11*מכירים את זה שכל פעם שאתם רואים בטלוויזיה רקדנים (בקליפים, הופעות וכו') אתם חושבים לעצמכם "לא יכול להיות שאני לא מכיר אף אחד מהם" ומתחילים לחפש מישהו מוכר ותמיד מוצאים בסוף? 12*מכירים את זה שאחרי קומבינציה שכוללת הרבה ראש אתם נראים כמו מוצארט? *בעלי שיער ארוך* 13*מכירים את זה שמסדרונות מעוררים בכם דחף בלתי נשלט לבצע את התרגיל טומבה פדבורה גליסד ג'טה? 14*או שיש מספר תנועות מסויימות שמתקשרות מאוד אליכם ואל הסגנון שלכם ואל המורה שאצלו אתם לומדים, וכל פעם שאנשים רואים את התנועות האלה הם ישר באים אליך בריצה? 15*שיש לכם 782568964 זוגות נעלי ריקוד ובכל זאת אתם מעדיפים לרקוד יחף? ואו כבר 15? טוב עד 20 16*שמשום מה ההורים שלכם לא ממש מחשיבים מחול כמקצוע או כמשהו שמממש פוטנציאל שכלי ובטוחים שזה סוג של חלום שיעבור ויתחלף בהנדסת חלל אטומית בעוד שנה שנתיים? 17*מכירים את זה שלמרות שלרקוד זה הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם הרבה פעמים ממש אין לכם כוח ללכת לשיעור? במיוחד לשיעור בסגנון שפחות אהוב עליכם... 18*שלא משנה כמה היו חזרות קשות או מעיקות או סבלתם נפצעתם נכשלתם במבחנים, תמיד כשירדתם מהבמה הדבר היחיד שתזכרו זה כמה כיף היה עליה וכל הרע נוטה להשכח? 19*שלא משנה מה, תמיד קבוצת בנות תרצה לעשות תרגילי בטן? 20*ולסיום - שאין דבר שיותר ישמח אתכם ממחמאה שקיבלתם בשיעור?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאעע אני חייבת להגיב אחד אחד!

1*מכירים את זה שכשהייתם קטנים אז היו לכם רק מורות למחול. אפילו שיעור אחד בא מורה מחליף *זכר...* ודי נבהלתם מכל העניין. וככל שגדלתם בשנים הנקבות התחלפו בזכרים עד שהגעתם למצב שכיום אתם לומדים רק אצל אישה אחת וכל השאר גברים? חחחחה כןן
ואי לא חשבתי על זה אף פעם
היום יש לי שתי מורות ושני מורים
2*מכירים את זה שבאמת יש לכם נטייה לסבך את עצמכם בלבוש לשיעורים - במקום סתם איזה טרנינג וגופייה אתם דוחפים עוד איזה שכבה מתחת לגופייה כדי שיהיה פס בצבע אחר למטה ולמעלה, גרביון מתחת למכנס 3/4 וחותלות ומגיני ברכיים וכל מיני דברים שאיך שהוא נכנסו לשם ואתם אפילו לא יודעים למה? אממ. לא
אני באמת שמה פשוט גופייה וטרנינג- יענתו אם זה היפ הופ. או ג'אז. כאילו, לכל שיעור מה שצריך
3*מכירים את זה שאתם לא מפסיקים להפצע? דלקות, נקיעות, שברים, עיקומים למיניהם, סתם שיפשופים וסגולים... עד שעבר שבוע שכלל רק סגולים ושפשופים ממש חגגתי את העניין. חחחחחחחחחחח HAHAHA כןכןכן!
4*באותו נושא: מכירים את זה שכשאתם עובדים על כוריאוגרפיה התאבדותית במיוחד אתם מחזיקים בארנק באפן קבוע פלסטרים ותחבושות בתיק וכשאנשים קולטים את זה ושואלים למה אתם אומרים "ארנק של רקדנית"? חחחח
תמיד יש ליתר ביטחון אבל אף פעם לא אמרתי "ארנק של רקדנית"- אחלה רעיון
5*מכירים את זה שתמיד החברים שלכם נדהמים מחדש מהסגולים בברכיים והשפשופים ברגליים וזה רק גורם לכם כל פעם לרצות ולהראות להם את זה? חח חחחח כן
אני ילדה מוכה אני
6*מכירים את זה שכשאתם שמים רגל על שולחן נגיד כדי לקשור שרוך אז אומרים לכם "מה את מתלהבת שאת רקדנית?" לא|המסמיק של המסנג'ר|
7*מכירים את זה שאיבדתם את היכולת לשמוע מוסיקה בלי לדמיין תנועות וכוריאוגרפיה בראש? העעעע כן
8*או שאיבדתם את היכולת לשמוע שיר שפעם רקדתם בלי לרקוד את הריקוד לפחות בראש חחחחח
כן
9*וגם שאתם מוצאים את עצמכם בכל שניה פנויה כולל בהפסקות, תוך כדי למידה למבחן, לפני השינה - חוזרים על קומבינציות בראש? לגמרי!
10*מכירים את זה שאתם לומדים אצל 8 מורים בערך ובכל זאת אתם משייכים את עצמכם רק לאחד מהם - זה שאתם ממש אוהבים? אממ אממ אממ. לא
אני לא מסוגלת להחליט למי אני מתחברת הכי. אע! או שכן
11*מכירים את זה שכל פעם שאתם רואים בטלוויזיה רקדנים (בקליפים, הופעות וכו') אתם חושבים לעצמכם "לא יכול להיות שאני לא מכיר אף אחד מהם" ומתחילים לחפש מישהו מוכר ותמיד מוצאים בסוף? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין אין אין זה הכי הרג אותי!
כן כן כן!!!
12*מכירים את זה שאחרי קומבינציה שכוללת הרבה ראש אתם נראים כמו מוצארט? *בעלי שיער ארוך* חחחחחחחחחחח כן
13*מכירים את זה שמסדרונות מעוררים בכם דחף בלתי נשלט לבצע את התרגיל טומבה פדבורה גליסד ג'טה? לא. אני עם שֶנֶה
14*או שיש מספר תנועות מסויימות שמתקשרות מאוד אליכם ואל הסגנון שלכם ואל המורה שאצלו אתם לומדים, וכל פעם שאנשים רואים את התנועות האלה הם ישר באים אליך בריצה? חחחח
זו אני בדרך כלל שקולטת ראשונה את התנועות
15*שיש לכם 782568964 זוגות נעלי ריקוד ובכל זאת אתם מעדיפים לרקוד יחף? כןכןכן
אבלאבלאבל אני אוהבת גם עם נעליים
המממ. יש לי... 5 זוגות
שניים בבלט ושלושה בג'אז
ואו כבר 15? טוב עד 20 יאללה
16*שמשום מה ההורים שלכם לא ממש מחשיבים מחול כמקצוע או כמשהו שמממש פוטנציאל שכלי ובטוחים שזה סוג של חלום שיעבור ויתחלף בהנדסת חלל אטומית בעוד שנה שנתיים? כןןן! כאילו הם כבר מתרגלים אבל סבא וסבתא עוד חיים בסרט
17*מכירים את זה שלמרות שלרקוד זה הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם הרבה פעמים ממש אין לכם כוח ללכת לשיעור? במיוחד לשיעור בסגנון שפחות אהוב עליכם... קורה לפעמים... פעם ב...
18*שלא משנה כמה היו חזרות קשות או מעיקות או סבלתם נפצעתם נכשלתם במבחנים, תמיד כשירדתם מהבמה הדבר היחיד שתזכרו זה כמה כיף היה עליה וכל הרע נוטה להשכח? האאאאאאאאא נכוןןןןןןןןןן
19*שלא משנה מה, תמיד קבוצת בנות תרצה לעשות תרגילי בטן? חחח
לא
20*ולסיום - שאין דבר שיותר ישמח אתכם ממחמאה שקיבלתם בשיעור? על זה אין לי אפילו ויכוחון קטנטן
הכי כיף שיש

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

6,7,8 ו17 כלכך נכונים לגביי
אהבתי!

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifיש לי 1...

-מכירים את זה שדווקא בזוג גרביונים הכי אהובות עליך תהיה רכבת כ-כ-ה בולטת? שונאת את זה]: -מכירים את זה שלא משנה כמה נעלי בלט יהיו לכם, ההכי ישנות, הכי מסריחות והכי קרועות יהיו הכי כייפיות לשימוש?
-מכירים את זה שתוך כדי מבחן [קבלה/רמה] כשהבוחן מסתכל עליך אתה שוקע במחשבות של מה הוא חושב עליך [אני שמנה מידי? אני טובה? אני גרועה? יש לי משו בין השיניים?] ואז אתה טועה בתרגיל? אין לי יותר

Only Dance

New member
מזהה עם כולםם חוצ מ...

"מכירים את זה שלמרות שלרקוד זה הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם הרבה פעמים ממש אין לכם כוח ללכת לשיעור? " בזה עוד לא יצא לי להיתקל. לגבי הפציעות - חחח אני תמיד עם תחבושות אלסטיות בתיק - לא רק לאימונים אלא כבר ביום יום מרוב שזה דפק לי את כל הגוף חחחח. ובקשר למוזיקה - זה פשוט טירוף התנועות צצות לי בלי שאני ארצה המוח שלי רוקד יותר ממני! קאטי.

nitzan91

New member
וואי יש כמה דברים ממש נכונים!

למשל.. 3- כל חזרה אני מגלה פצע חדש!! יש לי 80000000 סימנים כחולים וסגולים ושיפשופים!! =S 7 ו-8 גם נכונים! תמיד קורה לי שאני שומעת מוזיקה ומתחילה לדמיין תנועות! חחח וגם 12! כמה גומיות שאני לא אשים תמיד הקוקו יתפרק לי איכשהו בריקוד!! זה כזה מעצבןןן!
יש עוד כמה נכונים.. אבל ההדועה כבר מספיק ארוכה אז אני לא ארשום עוד חח

n o a k

New member
מכירים את זה

שאחרי כל כך הרבה שיעורים.. את וחברה שלך תמיד עושות תחרות אצל מי הכחול יותר גדול? (או יותר כחול) מכירים את זה שאם אתם מסבירים למישהי תרגיל כלשהוא.. אתם מתחילים לדבר כמו המורה שלכם? אין לי עוד =\ אבל אחלה רעיון!

חחחחחחחחחחחחחח אהבתי../images/Emo6.gif

אני כבר לא מסוגת לשמוע מוסיקה באמת
כל הזמן עולות לי תנועות בראש
ואני באמת יותר מידיי שמחה אחרי מחמאה בשיעור
(אה, ויש לי וידוי קטן-אני גם אחת מהבנות שרוצות תרגילי בטן
)

למעלה