מא"זים מחול

גם לי יש!

1-מא"ז שיש לך יותר חברים מהסטודיו? כי יש לכם יותר במשותף... 2-מא"ז שהחברים שלך שרוקדים אך לא באותו הסטודיו שאתה, אתה לא יכול לדבר איתם על זה, כי הם כל הזמן יורדים על הסטודיו שלך (או במילה אחרת-מקנאים)? 3-מא"ז שאומרים שרקדניות לא אוכלות..והן בעצם אוכלות יותר מכולם? 4-מא"ז שבכל סופשבוע אתם משתגעים ורוצים כבר לחזור לרקוד? אין לי יותר...

Loony Moony

New member
3 כל כךך

חברות שלי אומרות שכל החיים אני רוקדת ואני לא אוכלת כלום אבל זה לא אשמתי שהן אוכלות כמו חזירות.. חעחע

Loony Moony

New member
ועוד כמה

1) מכירים את זה שכל השרירים נתפסים לכם ואין לכם כוח לזוז? 2) מכירים את זה שכשאתם חולים את לא הולכים לבצפר אבל ברור שלא תפסידו הזדמנות לרקוד? 3) מכירים את זה שבדקה שהחזרה נגמרת אתם פתאום הכי רעבים בעולם (או שזה רק אני)? 4) מכירים את זה שתמיד מפשלים כשהמורה מסתכל עליך? 5) מכירים את זה שחברים שלכם לא מבינים מה כל כך כיף בלקרוע את התחת במחול? 6) מכירים את זה שיש לכם דחף בלתי נשלט לרקוד האמצע השיעור?

הגרילה

New member
מגיבה..../images/Emo204.gif

1.לא ממש ככל שהשרירים יותר נתפסים לי אני יותר צריכה לזוז בשביל לשחרר אותם 2.כןןןןןןןןןןןן 3.לא ממש לא דווקא ההפך לגמריייי 4.תלויי איזה מורה מורה טוב לא לא אכפת ומורה רע אני אפשל תמיד 5.כאלה שכן וכאלה שלא 6.חחחחחחח ל ג מ ר י י י י

למעלה