מא"זים מחול

amitush26

New member
../images/Emo187.gifחחחחחחח אחד הרג אותי../images/Emo6.gif

לקח לי שנה לקלוט למה אתה מתכוון כי חשבתי שאתה מדבר על מורה בסטודיו.. חחחחחחחחחח כל כךךךךךך נכון
אבל רק כשאין לי כח להצביע נורמלי

3 נכון כלכך בשבילי!!

אחרי שנקעתי את הרגל פעם אחת...כל תנועה לא נכונה של הרגל גורמת לי לכאבים נוראים...בעעעע

all about dance

New member
יש לי עוד אחד...

מכירים את זה שלפני שהשיעור מתחיל אתן עושות תרגיל שאתן ממש אוהבות כדי שהמורה תיראה ותיזכר בו, ותעשה אותו! (מנהג שלי ושל חברה שלי)ח...

מנסה...

1. מכירים את זה שאתם כל השבוע מחכים לשיעור מסויים וכשזה נגמר אתם הכי מבואסים בעולם? (במקום לשמוח שהיה כיף!) 2. מכירים את זה שלקחתן גרביים שממש מחליקות בסטודיו אז צריך לרקוד יחפות אבל אז אי אפשר להסתובב והפירואטים יוצאים בקפיצות? 3. מכירים את זה שקורה לכן משהו ואתן ישר חושבות ומחכות להגיע הביתה ולכתוב על זה בפורום? ומתכננות בראש בדיוק מה לכתוב? 4. מכירים את זה שהכל סבבה בשיעור, כולם חופשיים ובכיף ופתאום עושים מיקומים פתאום כולם בשקט!! 5. באותו הקשר... כשקוראים לך לעמוד במקום מעולה ולא יודעים איך להתנהג? אם לחייך? או לשמוח? להגיד משהו? או לשתוק? 6. מכירים את זה שבמשך החופש הגדול מחכים לחזור לרקוד שוב. ואז בשבוע שבועיים הראשונים כל השרירים תפוסים אי אפשר לזוז?? 7. מכירים את זה שמשעמם לכם ובמקום ללמוד, לנוח, להיות במחשב אתם מחליטים לעשות לעצמכם שיעור ריקוד פרטי בבית? כולל חימום ובטן ולחבר ריקוד וקפיצות והכל?! 8. מכירים את זה שאתם שומעים שיר ואתם לא תנוחו עד שתחברו עליו ריקוד? כאילו הוא מיועד בשביל זה! 9. מכירים את זה שהיה שיעור מאגניב ויום אחרי בבצפר אני מתה ללכת לספר למישהו ואפחד לא מקשיב? =[ 10. מכירים את זה שפתאום נזכרים במשהו מצחיק ולא מפסיקים לצחוק בשיעור, ואז המורה שואל\ת מה מצחיק? ואי אפשר להגיד מה באמת מצחיק! 11. מכירים את זה שאני חייבת ללמוד עכשיו למבחן במתמטיקה ובלשון ואני במקום זה יושבת בפורום וכותבת מא"ז??

Vitamin Chick

New member
../images/Emo45.gif קלעת בול

1. יואו זה כל כך נכוןןןן אבל זה בא לי רק יום יומיים אחרי כי אחרי השיעור אני באופוריה חחח 2. כןןןןן או שהמנקה שטפה את הסטודיו עם יותר מדי ווקס... וכל השיעור שמים נעליים מורידים נעליים מורידים גרביים שמים נעלי ספורט מורידים שמים גרביים וכו' 3.לא בפורום אבל לספר לחברים... כל כך כן חחח 4. אממ... בערך 5. כן ואם מיקמו אותך בין הראשונים ועד שממקמים את כולם אז עומדים כזה ולא יודעים מה לעשות עם עצמך 6.זה כל השנה ככה חחח אין יום שאני לא תפוסה 7.אממ האמת לא... אולי רק לחבר קומבינציה חחח 8.כןןןןןןןןןןןןןןן 9.חחח כן או שהם מבקשים שתספרי אבל עד שאת מתחילה הם הולכים ולא יוצא לספר 10.ממ לא 11.כנ"ל לגבי היסטוריה:)

ממש נכוןןןן =]

1. מכירים את זה שאתם כל השבוע מחכים לשיעור מסויים וכשזה נגמר אתם הכי מבואסים בעולם? (במקום לשמוח שהיה כיף!) כןןןןן =] כל הזמן...חחחחח 2. מכירים את זה שלקחתן גרביים שממש מחליקות בסטודיו אז צריך לרקוד יחפות אבל אז אי אפשר להסתובב והפירואטים יוצאים בקפיצות? אמממ......כן..אבל לא קרה לי... 3. מכירים את זה שקורה לכן משהו ואתן ישר חושבות ומחכות להגיע הביתה ולכתוב על זה בפורום? ומתכננות בראש בדיוק מה לכתוב? לא..חחחחח 4. מכירים את זה שהכל סבבה בשיעור, כולם חופשיים ובכיף ופתאום עושים מיקומים פתאום כולם בשקט!! כןןןןןןןןןןןןןןןןןן...חחח 5. באותו הקשר... כשקוראים לך לעמוד במקום מעולה ולא יודעים איך להתנהג? אם לחייך? או לשמוח? להגיד משהו? או לשתוק? יאפ... 6. מכירים את זה שבמשך החופש הגדול מחכים לחזור לרקוד שוב. ואז בשבוע שבועיים הראשונים כל השרירים תפוסים אי אפשר לזוז?? חח...ת=מ=י=ד 7. מכירים את זה שמשעמם לכם ובמקום ללמוד, לנוח, להיות במחשב אתם מחליטים לעשות לעצמכם שיעור ריקוד פרטי בבית? כולל חימום ובטן ולחבר ריקוד וקפיצות והכל?! חחחח...במיוחד בחופשים..חח 8. מכירים את זה שאתם שומעים שיר ואתם לא תנוחו עד שתחברו עליו ריקוד? כאילו הוא מיועד בשביל זה! לא ממש... 9. מכירים את זה שהיה שיעור מאגניב ויום אחרי בבצפר אני מתה ללכת לספר למישהו ואפחד לא מקשיב? =[ כ=ל ה=ז=מ=ן =[ 10. מכירים את זה שפתאום נזכרים במשהו מצחיק ולא מפסיקים לצחוק בשיעור, ואז המורה שואל\ת מה מצחיק? ואי אפשר להגיד מה באמת מצחיק! כןן..חחח 11. מכירים את זה שאני חייבת ללמוד עכשיו למבחן במתמטיקה ובלשון ואני במקום זה יושבת בפורום וכותבת מא"ז?? כןן..מאוד! לא סתם מבחן..מתכונת באנטומיה מחר!! =א=מ=א=

../images/Emo90.gifאחלה רעיון../images/Emo45.gif

1.מכירים את זה שאתם מזוכיסטים בצורה מטורפת
וכלכך שמחים שהמורה בא\ה וקורע\ת לכם ת'צורה?ומתפללים להישאר שם לנצח גם אם זה הדבר הכי כואב בעולם? 2.מכירים את זה שיש לכם חשק עז לדבר עם מישהו על מחול והוא חושב שאתה סתם פלצפן? 3.מכירים את זה שהמחול הכי חשוב לכם בעולם
ואתם תרקדו בחדר ותמצאו דברים אחרים לעשות כמו להסתכל על הבגדי מחול שלכם במקום ללמוד למבחן? 4..מכירים את זה שלא משנה כמה בגדי מחול יש לכם,תמיד תמיד תרצו\תשמחו לעוד?
5.מכירים את זה שאתם כל היום רוקדים בבית עד שאמא\אבא מתעצבנים ורוצים שתרקדו בחדר כי הם לא יכולים לראות אתכם זזים מול העיניים כל היום?

כבר חשבתי שאפחת לא תכתוב!../images/Emo110.gif

תמיד כשאני מדברת עם ההורים שלי אני רוקדת עד שזה כבר מעצבן אותם והם אומרים לי להפסיק..! חחח

Only Dance

New member
יש לי גם אחד.... או יותר נראה כבר

1. מכירים את זה שדווקא כשאתן מתאפרות לפני הופעה תמיד ימרח משהו? או לא יצא טוב? מכירים את זה שבאמצע מופע נתפס שריר ואתם על הבמה ואין לכם מה לעשות חוצ מלהשמיך לחייך כאילו כלום לא קרה? אבל אתם עוד שנייה מתעלפים? מכירים את זה שהייתה למישהו לידכם פשלה ואתם נקראים מצחוק פשוט נקרעים מצחוק ואתם באמצע מופע וזה בלתי אפשרי להסתיר את זה אז אתם מנסים כמה שיותר לחייך בטבעיות ובסוף החיוך גדל וגדל?! מכירים את זה שליפני שיעור ספורט... בריצות אתם עושים מתיחות משמעותיות ולא כמו של המורות לספורט וכל הילדים מסתכלים על הגרנד בטמן שלך, או על תרגילים כאלה ואחרים? הזו בינתיים : ) קאטי.

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif חחח ../images/Emo6.gif

כלכך נכון- "מכירים את זה שהייתה למישהו לידכם פשלה ואתם נקראים מצחוק פשוט נקרעים מצחוק ואתם באמצע מופע וזה בלתי אפשרי להסתיר את זה אז אתם מנסים כמה שיותר לחייך בטבעיות ובסוף החיוך גדל וגדל?!"

למעלה