מאמר מעניין

אני לא הוא

אבל בלי קשר הדת המוסלמית התחילה לפני כ2000 שנה מקסימום בעוד שלפני 3000 שנה לפחות, מערת המכפלה היתה מוכרת ע``י העם היהודי.

rigoletto111

New member
המבנה עצמו הוא הרודיאני

עם תוספות מהתקופה המוסלמית, בתי כנסת ושערים חשמליים מהתקופה הלוינגרית, ושאר אטרקציות. בואו בהמוניכם

לא חמודה

האדם הוא ``סולם מוצב ארצה וראשו מגיע השמימה`` כל פעולה שאדם עושה משפיע בשמים פעולה לטוב (ומה זה טוב? מה שה` ציוה לעשות) הוא בונה בה עולמות רוחניים עליונים ולרע (מה שה` אסר לעשות) הוא מקלקל ומחריב עולמות רוחניים וחייב לתקן את זה ביסורי גיהנום, אגב איך את מחליטה את זה שאין בורא? מנין לך שאין? אולי יש? אני יש לי אמונה מסורה אלפי דורות ומספיק לי ללמוד רשב``א אחד ולראות במילים שלו רוח הקודש דברי אלוקים חיים! וזה דבר רוחני שאין לך מושג בו, לפני שאת מחליטה ממליץ לך לחקור את הדתות אבל אין לך תקנה, כי אדם שכופר לעולם לא יהא מאמין, כי כבר דבוקה בו הטומאה, מלכתחילה כל יהודי מאמין בחוש אבל כשאיבד את הזכויות לאמונה חושית אז מסתלקת ממנו האור הרוחני שנמצא אצל כל יהודי והוא נהיה כופר ומגדף הדת עד שהוא מת ואז הכל מתבהר לו...

מובחרת

New member
מתבהר לו...

משחיר לו בעיניים, מרוב תולעים שמכרסמות בו...אין לנו תקנה ממילא, כבר כופרים. מה יעזרו הדמיונות שלך עכשיו?

לא יעזרו!

ובעצם גם אם הכופר יראה את הגיהנום אחרי שעה קלה ישוב לכפור, מצד רוח הטומאה השורה עליו. (רוח טומאה היא דבר מיסטי לא דבר שמזיק אלא יצר הרע רוחני שלא מאפשר להם לחשוב ``שמא`` זה נכון). אגב בקשר למה שאמרתי על הרשב``א אתן לך דוגמא מגדול הכופרים בן גוריון שכשהיה אצל החזון איש הוא נבהל ממנו ואמר שהרגיש שהוא מדבר עם אדם מורם מעם! וכידוע הסיפור שסיפר נכדו החוזר בתשובה של שר החקלאות בממשלת בן גוריון ששמע ממנו שהוא מאוד התרשם מהחזון איש אז הוא סיפר את זה לאשתו ולאשתו על אף שהיתה חילונית נשאר לה מנהג מסורתי אחד מבית הוריה והוא להדליק נרות שבת (ואח``כ כמובן לחלל שבת) והיא תמיד היתה מתפללת שיצא לה בן כמו בן גוריון ומאז היא התפללה שיצא לה בן כמה החזון איש... ואמר הנכד שאולי הדמעות של הסבתא הם אלו שהצילו אותי...

מובחרת

New member
כל אחד וההצלה שלו.

אני מתפללת, שבני לא יהיה פראזיט, אוכל לחם חסד. באנק קוועטשער- טוחן נייעס.

אחת כמוך

לא יתקבלו תפילותיה, ואולי כן אין לי עסק בחשבונות שמים אבל אני משער שבגלגולך הקודם וכן של כל המחרפים והמגדפים פה את תורתינו הקדושה ללא טיפת בושה בטח אולי ניצוצות של נמרוד או גולית או עמלק או משהו דומה. ואני אומר זאת בכל הרצינות זה יתכן אבל אין לי עסק בנסתרות.

אפילו הפורקי עול הכי גדולים

לא העיזו להתבטא על התורה כפי שאתם מתבטאים בן גוריון הכופר הגדול לא העיז לומר על התנ``ך שמוח חולני המציא אותו אני בטוח שאתם נשמות של חוטאים גדולים שירדו לעולם, עם טומאה גדולה מאוד! זה פשוט לא יאומן! מזכירים לכם! את המילה תנ``ך אתם כמו שור נדלקים וישר מגדפים אין לכם כבוד לסבים שלכם? לסבתות שלכם לדורי דורות? נניח אתם לא מאמינים תשמרו את זה בבטן אבל שיהיה לכם טיפת כבוד עצמי ותבינו שתנ``ך זה ספר קודש.

התנ"ך הוא יצירה תרבותית כבירה

הוא וכן התורה שבע"פ - המשנה והגמרא, הם הבסיס לתרבותו של העם היהודי, אבל עוווולם נכתבו בידי אדם, ולא היתה בו שום התערבות של ישות על טבעית....

כויפר

צא טמא מארץ הקודש! ואני אומר לך את זה בכל הרצינות! זה ארץ שלנו היהודים לא של גויים טמאים כמוך!

uri80

New member
יצאתי.

בערך לחודש. חזרתי. היה ממש כיף. רוצה לראות תמונות?

ואללה הצלחת לעבוד עלי...

טוב, אני קשיש תמים, לא יפה. אתה פסיכי מדי מכדי להיות אמיתי. נפלתי בפח שלך ...היית די משכנע עד ה"צא טמא " הזה....

באבע מעשיות

זה מספרים לכם בישיבה, על בן גוריון שנבהל מהחזון איש? והסיפור המצוץ מהאצבע על הנכד? בן גוריון אחד עשה כמו עשרת אלפים בטלני ישיבות שחוץ מללעוס מה שהקיאו אבותיהם לא עשו מאומה בחייהם

בוק!

אתה מזכיר לי פורום אחר שהבאתי להם סיפור מהשואה והם אומרים שזה מצוץ מהאצבע.. אתם לדעתי לוקים בנפשכם אין לי כרגע את שמו של הנכד אבל הוא הוא סיפר את זה בשם הסבתא שלו שאמרה לו את הסיפור וגם בפרוטוקול של השיחה של בן גוריון עם קבוצת רבנים בניהם אחיו של החזון איש ר` מאיר הוא אמר שהוא מאוד התפעל מהחזון איש כי אחד שעמד לידו הרגיש שהוא עומד לפני קדוש עליון, וגם באירופה ידוע שלפני השואה הגוים היו דוחפים את הרבנים לשדות שלהם כי הם ידעו שזה יתברך בקיצור אל תאמין לכלום ומצידי תגיד שהשואה מצוצה מהאצבע או שמערת המכפלה מבנה מוסלמי, אתה צריך פסיכיאטר שיוציא לך מהראש שהדת נושכת ושיבריג לך בו כמו סעיפים חסרים. הזוי.

laife

New member
הם דחפו אותם כשהיה בשדות בוץ, נכון?

אה - אז זה היה רק כדי לצחוק עליהם. את סיפורי החזון איש ובן גוריון תשאיר למשגיחים שיספרו את זה וישאירו אותכם פעורי פי אל מול 'גדולתם האדירה והנשגבת' של הרבנים.

למעלה