מאמר מעניין

בשביל מה צריך ממצאים?

אני הולך להגיד לכם פה משהו שיצחיק אתכם אבל תאמינו או לא, זה המציאות ר` חיים מוואלוזי`ן כותב שכשראה את קדוש עליון הגר``א מגיע לפסוק ``עלו זה בנגב`` (בחומש דברים) לפתע קרן אור פניו והוא כותב שהוא אמר לו שהוא הבין 40 פירושים במילים ``עלו זה בנגב``! ושבמילים אלו רמוז כל הנבראים מבריאת העולם! תגידו כזה דבר הוא המציא? למה שימציא כזה דבר שנראה מגוחך? חייב להיות שהתורה הקדושה הגיעה משמים! מי שרואה ספרי קבלה רואה איזה סודות טמונים בתורה.

ואני ר' תם מנישלם

כשקראתי את דבריך הקדושים, קרו עור פני (עור בעין לא כמו אצל ר' חיים) והבנתי לפתע שאני צריך להגיע מייד לדואר לפני שיסגרו

אדם כמוך

מוח חולני שכזה צריך לא יודע מה לעשות לך אתה אין לך גבול להזיות שלך פעם אמרת שהרמב``ם כותב שספר נחמיה נכתב כדי להוציא את קלונם של אנשי הותיקן תאמין לי אני לא יודע אם לצחוק או לבכות עליך אתה אדם תמהוני לדעתי שצריך ללכת לפסיכאטר שיוציא ממך את השנאה הגועלית שלך לעם שלך.

מובחרת

New member
נורא שמימית.

גדושה פנטזיות- כמו רימון! תקרא את השרשור של le fay , כל האמת נמצאת שם.

rigoletto111

New member
ואם הוא המציא את זה?

סלקא דעתך שאדם שרואה בשלוש מילים מתורתנו הקדושה את כל הנבראים מבריאת העולם, ימציא דברים מליבו?

יש ענין של תורת הנסתר

לדוגמא אני יגיד לך תגיד כך וכך יקרה משהו.. זה דברים שאין לנו הבנה בהם, כי התורה אינה פשוטה אלא אלוקית!

boten d

New member
בן דוד שלי פעם

ישב על האסלה ויצק בה חיים, הסתובב הבן-דוד הביט בגושו ואמר "מדהים! בגוש הזה רמוזים כל הנבראים מבריאת העולם!" תגיד כזה דבר הוא המציא? למה שימציא כזה דבר שנראה מגוחך? חייב להיות שהחירבון הקדוש הגיע משמים! עזוב אותנו בשקט...

איך את מעיזה?

את תדברי על הגאון אש מהשמים תאכל אותך! ראי הוזהרת! את משחקת משחק מסוכן! להזכיר את שמו על שפתייך הטמאות אסור לך! מעיזה לדבר על שרפי מעלה ארורה שכמוך!

למעלה