מאמרים, מאמרים.

D amaged R oses

New member
יש מילה אחת - SMUGGLE

סמג'ה.. אין לי מושג אם יש הבדלים ומה. אני רואה את כלכך הרבה ואין לי מושג מה זה!!

deisy

New member
SMUGGLE -להבריח

בד"כ כשמבריחים כרטיסי פקיו וכאלה... סמגה - זה ההודעות הורודות האלה, שמודיעות לכל השרת משהוא, מכירה? - זה סמגה זה עולה NX וזה שימושי במידה ואת רוצה לחפש משהוא/מישהוא, לההודיע משהוא בתפוצת כל השרת וכו'...

spongbob

New member
../images/Emo110.gif לא יודע אם זה מתאים לפה אבל

הפיכה לעבודה שלישית לכל העבודות!

Hasselblad

New member
../images/Emo62.gif

בותו מדריך של ה itcg אני אכתוב גם על מה מכינים ממה

D amaged R oses

New member
נראה לי הכי מתאים לפה -

הHOG שמקבלים. הסברים על המשימה, איך עושים, מה עושים, ממי לוקחים באיזה רמה מומלץ באמת לקחת אותה וכו'
וגם מה ההבדל בין זה לכחול עם השיער הפרוע - איך משיגים אותו

sapir aloud555

New member
../images/Emo62.gif

(גם זה יבוא אחרי הבגרות באזרחות, אני מניחה. אם מישהו אחר רוצה לכתוב - ויש לו את הזמן, Tell me)

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| הינה ../images/Emo9.gif

אם יש לך משהו להוסיף, את מוזמנת.
מה זה Hog
Hog הוא בעצם חזיר רכיבה שמאפשר לשחקן ללכת מהר. יש שני סוגים של Hog, הראשון, החזיר הרגיל שאותו כבר אפשר להשיג מרמה 70. החזיר האפור שאותו אפשר להשיג מרמה 120. ברמה 200 אפשר להשיג גם דרקון אדום. ההבדל ביניהם הוא בעלות, החזיר לרמה 70 עולה רק 20 מיליון מסוס, החזיר לרמה 120 עולה 50 מיליון מסוס, והדרקון לרמה 200 עולה 100 מיליון מסוס (!). במדריך אני אתמקד בחזיר הראשון.
מה אני צריך בשביל להשיג אחד
-צריך להיות מעל רמה 70 -20 מיליון מסוס (כשתצטרכו לתפוס את החזיר תוכלו לפספס ולשלם עוד פעם
) -הרבה שיקויים כדי לעשות את המשימה. -סבלנות, המשימה לא קלה.
מאיפה אני משיג אחד
כדי להשיג אחד עליכם ללכת לKenta שנמצאת בגן החיות באקווה. אחרי שתקחו את המשימה תדברו איתה שוב ותבחרו באפשרות האחרונה. היא תכניס אתכם למקום שבו אתם צריכים לשמור על החזיר מהחייזרים המהלכים ומהחייזרים המעופפים, ובמקביל, תצטרכו לשבור קופסאות ולמצוא 5 דוחות שנראים כמו ספרים ולאסוף 5 דברים ורודים (Pheromone) שהחזיר מפיל. המשימה לא קלה, יש כל מיני דרכים לסיים אותה. אחת הדרכים היא להכות בחייזרים כדי שיעקבו אחרייך ולא אחרי החזיר, הבעיה היא שהחזיר מסתובב חופשי והוא יכול לבוא אחרייך. אחרי שתסיימו את המשימה, רוצו לKenta שנמצאת בחדר עם החזיר ותבקשו לצאת, אחר כך תצטרכו להביא את הדברים לKenta שנמצאת בגן חיות (כפילה מרושעת?
). מהמשימה תקבלו את הסקיל של הרכיבה, מושב רכיבה (Saddle) וEXP. מה שנשאר זה להשיג את החזיר. Kenta תבקש ממכם ללכת לLeafre ולבקש מChief Tatamo שיקוי שנקרא Dragon's Perfume Bottle. כמובן שנורא כואב לו לתת לכם את זה בחינם והוא ידרוש 20 מיליון מסוס. אחרי שתשיגו את השיקוי היקר, תחזרו לKenta והיא תחליף לכם אותו במשהו שנקרא Pheromone Perfume. את השיקוי הזה מומלץ לשים על כפתור במקלדת כדי שיהיה יותר קל לתפוס את החזיר. זהו, אתם מוכנים לתפוס את החזיר! לכו לKorean Folk Town ותמשיכו למפת האימונים. אחרי שתעברו במפה של הארנבים הרצחניים, תגיעו למפה שנקראת Around the pond. תמשיכו לשיגור למעלה ותגיעו לTiger Forest I, משם תמשיכו לTiger Forest II ובסוף תגיעו לThe Area of Wild Hog. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לעמוד "על" החזיר ולהשתמש בשיקוי. נשמע פשוט נכון? אבל תזכרו שאם אתם מפספסים תצטרכו לשלם עוד 20 מיליון מסוס כדי לקבל שיקוי חדש. הדרך הכי קלה היא לחכות שהחזיר יעצור לגמרי ואז לרוץ ולתפוס אותו.
בהצלחה

sapir aloud555

New member
אחלה ../images/Emo45.gif

תיקון אחד - הכסף שמשלמים על הHog ברמות 120 ו200 הם תוספת על ה20, לפי מה ששמעתי. ז"א, שאם שילמת 20 מיל על הHog הראשון, השדרוג לHog האפור שעולה 40 מיל (תקני אותי אם אני טועה, ככה שמעתי - אצלך כתוב 50 מיל) יעלה 20 מיל. ז"א, 20 מיל על הקודם, ו20 לשדרוג. ותוספות -
אז בכמה בעצם הHog מעלה לי את המהירות והקפיצה? 150% מהירות ו123% קפיצה.
מה צריך לעשות בכדי להעלות את הHog רמות? כשהHog עולה רמה, המהירות שלו גדלה? בכדי להעלות את הHog רמות יש לקנות לו פריט בשם Revitalizer, פריט זה מוריד לו את העייפות, ויחד עם זאת מעלה לו את רמת הניסיון (Exp) - וכך הHog עולה רמות. כשהHog עולה רמות המהירות שלו לא גדלה. רק הניסיון (Exp)
מאיפה משיגים Revitalizer וכמה זה עולה? מכל חנות חיות אפשרית, מLeafe, Henesys, Ludi, Mu Lung וכו'. כל Revitalizer שווה 1,000 מסוס בחנות. אני מציעה לקנות בערך 50, הם מתבזבזים לאט יחסית.
אז לאילו דמויות שווה בעצם להשיג Hog? מבדיקה שעשיתי עם קוסמים - טלפורט יותר מהיר מהHog. אני מניחה גם שFlash Jump מהיר יותר. לדעתי, לקוסמים אין צורך בלהשיג Hog, אולי פרט לעובדה שהטלפורט משתמש בMp והHog לא. נ"ל גנבים. לדעתי - פשוט אין טעם לבזבז 20 מיל על זה. לקשתים ולוחמים, הייתי ממליצה להשיג את הHog, אני משתמשת בו די הרבה יחסית.
שווה לי לבזבז 20 מיל על Hog? תלוי, אם המימון של הדמות נמוך, לא הייתי מציעה להשיג Hog. לפחות לא עד שיהיה לפחות, 30 מיל - למה? כי זה בזבוז די חסר טעם, לא משנה כמה הHog יכול לעזור לדמות, כולנו יודעים שברמות ה70 הלאה, הדרישה לשיקווים באימונים גבוהה, עד כדי כך שלפעמים יש בזבוז של 500,000 לכמה שעות אימונים.
הסקיל של הHog נקבע כסקיל למתחילים. אחרי זמן מסויים הוא מפסיק לעבוד, כמו שאר הסקילים המוקצבים בזמן? לא, הסקיל אינו מפסיק. אפילו אחרי 100 עייפות, הHog ממשיך לתפקד. יצא לי שהגעתי ל140 עייפות - הוא עדיין נשאר, הוא לא חוזר לתיק עד שלוחצים על מקש הסקיל לבטל אותו. --- תודה על המאמר
D;

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| ומוסיפה עוד משהו D:

אי אפשר להשתמש בסקילים או בשיקויים בזמן שרוכבים על הHog.

למעלה