אחלה ../images/Emo45.gif
תיקון אחד - הכסף שמשלמים על הHog ברמות 120 ו200 הם תוספת על ה20, לפי מה ששמעתי. ז"א, שאם שילמת 20 מיל על הHog הראשון, השדרוג לHog האפור שעולה 40 מיל (תקני אותי אם אני טועה, ככה שמעתי - אצלך כתוב 50 מיל) יעלה 20 מיל. ז"א, 20 מיל על הקודם, ו20 לשדרוג. ותוספות -
אז בכמה בעצם הHog מעלה לי את המהירות והקפיצה? 150% מהירות ו123% קפיצה.
מה צריך לעשות בכדי להעלות את הHog רמות? כשהHog עולה רמה, המהירות שלו גדלה? בכדי להעלות את הHog רמות יש לקנות לו פריט בשם Revitalizer, פריט זה מוריד לו את העייפות, ויחד עם זאת מעלה לו את רמת הניסיון (Exp) - וכך הHog עולה רמות. כשהHog עולה רמות המהירות שלו לא גדלה. רק הניסיון (Exp)
מאיפה משיגים Revitalizer וכמה זה עולה? מכל חנות חיות אפשרית, מLeafe, Henesys, Ludi, Mu Lung וכו'. כל Revitalizer שווה 1,000 מסוס בחנות. אני מציעה לקנות בערך 50, הם מתבזבזים לאט יחסית.
אז לאילו דמויות שווה בעצם להשיג Hog? מבדיקה שעשיתי עם קוסמים - טלפורט יותר מהיר מהHog. אני מניחה גם שFlash Jump מהיר יותר. לדעתי, לקוסמים אין צורך בלהשיג Hog, אולי פרט לעובדה שהטלפורט משתמש בMp והHog לא. נ"ל גנבים. לדעתי - פשוט אין טעם לבזבז 20 מיל על זה. לקשתים ולוחמים, הייתי ממליצה להשיג את הHog, אני משתמשת בו די הרבה יחסית.
שווה לי לבזבז 20 מיל על Hog? תלוי, אם המימון של הדמות נמוך, לא הייתי מציעה להשיג Hog. לפחות לא עד שיהיה לפחות, 30 מיל - למה? כי זה בזבוז די חסר טעם, לא משנה כמה הHog יכול לעזור לדמות, כולנו יודעים שברמות ה70 הלאה, הדרישה לשיקווים באימונים גבוהה, עד כדי כך שלפעמים יש בזבוז של 500,000 לכמה שעות אימונים.
הסקיל של הHog נקבע כסקיל למתחילים. אחרי זמן מסויים הוא מפסיק לעבוד, כמו שאר הסקילים המוקצבים בזמן? לא, הסקיל אינו מפסיק. אפילו אחרי 100 עייפות, הHog ממשיך לתפקד. יצא לי שהגעתי ל140 עייפות - הוא עדיין נשאר, הוא לא חוזר לתיק עד שלוחצים על מקש הסקיל לבטל אותו. --- תודה על המאמר
D;