מאמרים, מאמרים.

deisy

New member
טוב, זה מה שיצא מהאיחוד ../images/Emo6.gif

אוקיי, הגעתם לרמה 70 ואתם רוצים להיות פריסטים... קודם כל עליכם לגשת לנותני העבודה השלישית באל נאט, הנמצאים בבית שעל ההר. גשו לרוברטה ודברו איתה, חזרו לאליניה ודברו עם הקוסם הגדול. לאחר מכן גשו לחפש את השיגור המתאים שנמצא ב Forest of Evil II – שם תלחמו עם הקוסם הבוס. דאגו להצטייד בשיקוי שמגביר את ההתקפה, הקוסם מזמן את השוורים, נסו להרוג אותם קודם ואז לסיים עם הקוסם עצמו, שימו לב לקחת הרבה שיקויי all cure – הקוסם מכשף ונועל סקילים! לאחר שהרגתם את הקוסם הוא יזרוק לכם חפץ שאותו יש להחזיר לקוסם הגדול. הקוסם יתן לכם מדליה אותה אתם נדרשים להחזיר לרוברטה באל נאט. רוברטה תשלח אתכם לקבר הגדול שנמצא ב Sharp Cliff II שבאל נאט, לא לשכוח להצטייד בפאי, מאלה ששומרים על החיים שנמכרים בחנות השיקויים של אל נאט, ולקחת מההידן סטריט את התשובות לשאלות של עבודה השלישית (אותן תוכלו למצוא כאן: http://global.hidden-street.net/characters/3rdjobq... ). כמו כן לקחת איתכם 2-3 קריסטלים (Dark Crystal) מכיוון שאם טעיתם בשאלה מסויימת, תצטרכו עוד קריסטל... לאחר שעניתם על כל השאלות , חיזרו לדבר עם רוברטה שתהפוך אתכם לפריסטים!!! לפריסטים יש מגוון סקילים, אתן הסבר קצר עליהם: Element Resistance (או בקיצור ER) קסם המשתמש ב MP ומעלה את ההגנה באופן משמעותי מפני מפלצות חזקות ובוסים בעיקר כשמתאמנים לבד. Dispel סקיל המבטל כל כישוף. נדרש לשים בו 3 נקודות על מנת להתחיל להעלות את ה HS. כדאי למקסס אותו למקס בשלב מסויים בעיקר אם רוצים לעשות זאקום, לא יקחו פריסט/בישוף לזאקום אם הסקיל הנ"ל לא יהיה ממוקסס. Mystic Door סקיל הפותח פורטל אישי לפריסט ולחברי הפרטי שלו במקומות שאין שיגורים או מגדלים, או בכלל, אם נמצאים במפה מסויימת ורוצים להביא אליה את חברי הפרטי או לחלופין לפתוח פורטל ישיר לעיר הקרובה משתמשים בסקיל הנ"ל. הסקיל לוקח את אבן ה Magic Rock בכל פעם שמשתמשים בו. Holy Symbol (או בקיצור HS) סקיל המעלה את ה EXP לפריסט ולחברי הפרטי, כשהוא ממוקסס לגמרי הוא מעלה 150% (יש צורך להיות בפרטי אפילו כשמתאמנים לבד). Shining Ray (או בקיצור SR) סקיל התקפי שגורם לפריסט להרוג כמה מפלצות יחד (6 בערך) גם אם הן לא זומביות. סקיל מעולה לאימונים לבד (וגם לפרטי). Doom סקיל ההופך מפלצות לחלזונות (לא בוסים!) שכן כך יותר "נוח" להרוג אותם.. הרבה פריסטים מוותרים על מקסוס הסקיל כי הוא הכי פחות יעיל, הוא יותר "שואו" מאשר באמת עוזר.. Summon Dragon סקיל שבעזרת שימשו באבן ה Summoning Rock מזמן דרקון שעוזר להלחם. הבילד שאיתו אני עובדת: רמה 70 – נקודה ראשונה ב SR רמה 71 – 3 נקודות ב DISPEL רמה 72 - נקודה ב DOOR ושתי נקודות ב HS רמה 73 עד רמה 81– HS עד למקסוס סופי שלו. רמה 82 – נקודה על ER ושתי נקודות על SR וכך להמשיך עד לסרוגין עד למקסוס סופי של שני הסקילים (מצב זה יתן לי אופציה להלחם גם לבד וגם בפרטי בצורה שווה פחות או יותר) לאחר מכן, אני מתכוונת למקסס את ה DISPEL לגמרי , ואז למקסס את סקיל הדרקון. את הנקודות שישארו אשים כנראה אשים בדלת ואם ישאר אשים בDOOM. עוד אופציה אחרי הHS למקסס את VER - להגנה מושלמת. ברמה 92 ממשיכים למקסס את הSR להתקפה, וכשיהיה מקס אפשר לעשות היימס סולו. לאחר מכן מיקסוס ה-דיספל לזאקום. למי שאין כוונה ללכת לזאקום כ"כ מהר... מקומות אימון: 70-80 – בעיקר הבית הרדוף עם ה VOODO וה HOODO מידי פעם אני מגוונת עם ה DT (DEATH TEDDY)בדנג'ן של לודי... ברמה 80 כבר ארד ל MDT (MASTER DEATH DEDDY).. ברמה 90 אפשר ללכת להיימס אבל עדיין לא לבד אלה עם KD או עם קרוסאדר עם גנבים קצת יותר קשה... הם. חלשים מדי ויש להם פחות HP מללוחמים. אפשר גם לרדת לMDT, אבל אז רק עם MG כי זה מבזבז מלא שיקויים. לפעמים ל KLOCKS אם אני רוצה להתאמן בלי GM או לSOUL TEDDIES, קלים לי, אז זה די מהר. לעיתים רחוקות אני מוצאת את עצמי חוזרת לוודווס לא אוהבת את הWS. גובי נחמד תלוי עם מי. וניתן לעשותPAP כמה שאפשר בשילוב עם פרטי טוב.

ווינגז

New member
מעלה עכשיו, רק שאלה

כתבת "עוד אופציה אחרי הHS למקסס את VER - להגנה מושלמת." אני מפספסת משהו? לא מצליחה להבין מה זה VER.

היא התכוונה ER ה- V כניראה היתחלקה לה לבפנים

מי כמוני יודע איךל זה כשמיתחלקות אותיות במישפט

btekx

New member
אימוצים נוספים

יש לי פריסט רמה 93 אימצתי הרבה לבד (סולו) באזור דגים שלדים (עוזר לי מאוד, בגלל שעדפתי לעלות ראשון את SR למקסס! בנוסף זה רק עד 6 מפלצות בדיוק בלבד) לדעתי מומלץ לעלות את SR רק אם תרצה לשחק סולו הרבה זמן...

P o o f i

New member
../images/Emo45.gif עבודה רביעית לקוסמי אש

-שיעול- אני מתכוונת- לאן צריך ללכת, מאיפה אפשר להשיג סקילים ומה המשימות שצריך לעשות בשבילהם.

D amaged R oses

New member
מדריך עבודה שלישית קרח/ברק

הסבר על הסקילים, מה כדאי מה לא כדאי וכמובן כמו שציינו קודם מה המשימה/ דרישות של קבלת העבודה השלישית

icy woman

New member
קוסם קרח עבודה 3

דייזי אמרה לי שיש לי קוסם ממש חזק ואולי שאציג את הבילד שלי. אז כאן אביא את תכנון הבילד לעבודה שלישית. ובהזדמנות קרובה (אם מישהו אחר לא יעשה), את הבילד שלי לעבודה שניה. מכיוון שאחד הסקילים החזקים של ICE הוא ice strike, הוא בין הראשונים למיקסוס: מקפיא 6 מפלצות עם נזק רציני. אך לפני כן 3 נק' ל-EA=element Aplication(מעלה את נזק הכישוף שלי). אז: 70= element amplication - 1 71= EA-2, ice strike-1 72= 80- ICE STRIKE', בשלבים האלה כבר אפשר להתאמן בפירטים. מקפיא הרבה מהם ומעלה במהירות את הEXP 81= ice strike-2, EA-1 82-84= spell booster- 3 (מעלה את מהירות ההתקפה) 85= spell booster-2, element composition-1( האלמנט הזה יורה חיצי קרח וברק ומקפיא המטרה- הוא ימוקסס!) 86-94=element composition- 3 95= element composition-2,Partial Resistance-2 (מעלה את ההתנגדות שלך למפלצות קרח) 96-103= Element Amplification-3 104= Element Amplification-2 ועכשיו נתחיל למקסס את מתקפה הברק- 1 נק ל: Thunder Spear שימו לב, שבניגוד לעבודה שניה, שם הברק הורג מס' מפלצות ואילו הקרח רק אחד. בעבודה שלישית, הקרח (ICE STRIKE) הורג מס' מפלצות ואילו הברק (Thunder Spear) הורג רק אחד- אבל חזק! 105-113= Thunder Spear-3 106= Thunder Spear-2, seal -1 ה seal-מונע מהמפלצת להרוג אותך, לכן גם הוא ימוקסס (למעט 1 נקודה) 115-120= seal-3 מה שיוצא בסוף: 30 Ice Strike (ממוקסס) 30 Element Composition (ממוקסס) 30 Element Amplification (ממוקסס) 30 Thunder Spear (ממוקסס) 11 Spell Booster 19 Seal 1 Partial Resistance בשלב שה ice strike הוא 16- כבר אפשר להתמודד עם Death Teddies בלודי, שיעלה את יכולת ההתקדמות שלך. 1 נקודה ל partial resistance יעזור להתמודד יותר טוב עם ה tauromacis(אלה שרואים להם רק את הגב, במעמקי סליפווד). seal מאד חשוב, משום שרוב המפלצות ברמות הגבוהות הינן בעלות מתקפת קסם. סקיל זה ממש מעולה להרוג אותם יחסית בקלות. נקווה שעזרתי - אני עצמי רק ברמה 77, אך אחרי עבודת מחקר שלמה, זהו הבילד האולטימטיבי לדעתי

D amaged R oses

New member
אוי זה מעולה את נהדרת ../images/Emo24.gif

את יכולה להוסיף לגבי קבלת העבודה? מה המשימה? אני כלכך חוששת שהיא תהיה קשה ואני לא אעבור אותה.

icy woman

New member
תודה ../images/Emo140.gif

העבודה השלישית קשה במיוחד לאילו שבאים "טבולה ראסה" (כמו שאני בעצם הלכתי), אבל למי שמתכונן- הוא יחסית פשוט. אז ככה (דייזי: אם שכחתי משהו- תוסיפי) -לכי לאל נאט ל Chief Residence ותדברי עם robiera (אם את קוסמת,או לזה השייך לעבודה שלך אם את בעבודה אחרת) - אח"כ תחזרי לויקטוריה אל אליניה לקוסם שהפך אותך לקוסמת בעבודה הראשונה: Grendel the Really Old, נא להצטייד בשיקוי שמעלה לך את ההתקפה וכמובן הרבה שיקויי חיים וכן גם שיקויי All Cure - תלכי למפה של Forest of Evil II שם נמצא חור ה dimention והשתגרי דרכו. זה יביא אותך ל The Path of the Glittering Crystal שם את צריכה ללכת בשביל עד הסוף ולהשתגר למפה שם נמצא קלון של גרנדל- היזהרי, הוא יטיך עלייך קללות!, בנוסף, יהיו שם מפלצות Tauromacis (אלו עם הגב)!! תהרגי קודם אותם, ובסוף את הקלון. גם אם את מתה, את יכולה לחזור לשם ולהתחיל מהתחלה. ברגע שאת הורגת את הקלון, את מקבלת את ה Black Charm. -חיזרי ל Grendel the Really Old שבאיליניה שיחליף לך את השארם בשרשרת לכח. - חיזרי לאל נאט- לרוביירה. עכשיו הצטיידי בשלושה דברים: : 1- שיקוי שומר HP (קונים בחנות באל נאט, זהו כדור לבן שמונע מהקור להוריד לך את ה HP למשך 30 דקות. 2- Dark Cristal ואל תתבלבלי כמוני לא Blak!!! זה שנראה כמו גביש שלג. (ניתן לקנות ב FM). 3- כנסי לאתר hiddet street והוציאי משם את השאלות והתשובות של עבודה שלישית, שיהיה לך מול העיניים. - עכשיו לכי באל נאט למפה Holy Ground at the Snowfield (Sharp Cliff II). ואת צריכה ללחוץ על הקריסטל הגדול והוא ישאל אותך 5 שאלות. תמורת הקריסטל שברשותך. אם טעית באחת השאלות, תצטרכי לקנות עוד דארק קריסטל.בכל פעם חמשת השאלות שונות (מזה את מבינה שלא הצלחתי בפעם הראשונה- משום שלא הייתי חכמה לקנות את שומר ה HP ומתתי מקור) - השתמשי בסקרול לעיר הקרובה וחיזרי לרוביירה והיא נותנת לך את התואר. טאררם!! מקווה שיעזור- ובהצלחה!!

icy woman

New member
השאלות (והתשובה הנכונה)לעבודה שלישית

להלן השאלות לעבודה שלישית לפי נושא השאלה. נלקח מאתר באזיל: CHARACTER Related Q: In 1st job adv. which of following is WRONG requirement? A: Thief - 20 LUK or more Q: When you hit by monster, which of following not fully explained? A: Weaken - slow down moving speed. Q: For the 1st job adv. Which job fully states the job adv. requirement? A: Bowman - 25 DEX Q: In MS, what EXP needed to level up from Lv1 to Lv2? A: 15 EXP QUEST Related Q: Which of following quests can be repeated? A: Arwen and the Glass Shoe. Q: Which of following are not 2nd job adv. A: Mage Q: Which of following highest level quest? A: Alcaster and the Dark Crystal Q: Which of following items is not required in Manji's quest? A: Fairy Wing MONSTER Related Q: Which monster will be seem during the ship trip to Orbis/Ellinia? A: Crimson Barlog Q: Amount of monsters that are higher level than Crimson Barlog? A: 0 (For Now) Q: Victoria doesn't have which following monsters? A: Sentinel Q: Maple Island doesn't have which following monsters? A: Pig Q: Green Mushroom, Tree Stump, Bubbling, Axe Stump, Octopus, which is highest level of all? A: Axe Stump Q: El Nath doesn't have which following monsters? A: Dark Ligator (or anything related to alligator ^^ ) Q: Which of following monsters can fly? A: Malady TOWN/NPC Related Q: Victoria doesn't have which town? A: South Perry or Amherst (NOTE: NOT Perion, Ellinia, Henesys, Kerning City, Lith Harbor, or Sleepywood) Q: Which is first NPC you meet in Maple Island? A: Heena Q: Which NPC is not seemed in El Nath? A: Sophia Q: Which NPC is not seemed in El Nath snowfield? A: Elma, the Housekeeper Q: In Victoria Road, which NPC is not seemed in Perion? A: Francois Q: In Victoria Road, which NPC is not seemed in Henesys? A: Teo Q: In Victoria Road, which NPC is not seemed in Ellinia? A: Neve Q: In Victoria Road, which NPC is not seemed in Kerning City? A: Luke Q: Which NPC is not related to pets? A: Vicious Q: In Kerning City, who is the father of Alex, the run way kid? A: Chief Stan Q: In El Nath, which NPC is not belong to Alpha Platoon's Network of Communication? A: Peter Q: What is the item you get after you give 30 Dark Marbles to instructor in 2nd job adv. A: Proof of Hero Q: In Henesys, what is the item Maya asked for in quest Maya and the Weird Medicine? A: Weird Medicine Q: Which of following NPC is not related to item synthesis/refine? A: Shane Q: Which NPC is not seemed in Maple Island? A: Teo ITEM Related Q: Which of following monsters got CORRECT item corresponding to the monster? A: Stirge - Stirge's wing Q: Which of following monsters got WRONG item corresponding to the monster? A: Nependeath - Nependeath's leaf Q: Which of following potions got CORRECT info. ? A: Pizza - Recover 400 HP Q: Which of following potions got WRONG info. ? A: Sunrise Dew - Recover 3000 MP Q: In GM Event, how many FRUIT CAKE you can get as reward ? A: 5"

D amaged R oses

New member
מצויין! עכשיו אני אהיה מוכנה מצויידת ומפוחדת

לקראת העבודה הבאה :) מגיע לך ח"ח!

למעלה