מאמרים, מאמרים.

sapir aloud555

New member
מאמרים, מאמרים.

אוקיי, כמו כל כמה חודשים, הודעת מאמרים. אני משרשרת להודעה הזו תת קטגוריות, כמו למשל "לוחם". מי שרוצה מדריך לאחד מהדברים הקשורים לקטגוריה הזו, שיגיב ב
, ובתוכן - "מדריך לספירמן" לדוגמה. מי שרוצה לכתוב מדריך, שיגיב ב
ובתוכן, "מדריך לפייטר" לדוגמה. מקווה שזה מובן מספיק. Let's go~

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|../images/Emo62.gifפייטר../images/Emo9.gif

ביחד עם ספיר[?]

sapir aloud555

New member
../images/Emo62.gif ספירמן

(אני מניחה שאסיים עם כתיבת המאמר הזה רק אחרי הבגרות באזרחות, כרגע אין לי ממש זמן להשקיע.)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|CB

כי הבטחתי שיהיה, אלא אם כן יש מישהו אחר שרוצה..:)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה||מנורה|

בהחלט מצחיק, אבל הבטחתי מדריך לפני המון המון זמן..:)

deisy

New member
../images/Emo62.gif למרות שאני רמה לא ממש גבוהה (75)

אני יכולה לעשות.... אם יש פריסטים ברמה גבוהה יותר, יהיה נחמד אם יוסיפו עד איפה שאפסיק (מבחינת הרמה שלי..)

deisy

New member
פריסט. - אם יש פריסטים שיוסיפו-זה יהיה נהדר!

אוקיי, הגעתם לרמה 70 ואתם רוצים להיות פריסטים... קודם כל עליכם לגשת לנותני העבודה השלישית באל נאט, הנמצאים בבית שעל ההר. גשו לרוברטה ודברו איתה, חזרו לאליניה ודברו עם הקוסם הגדול. לאחר מכן גשו לחפש את השיגור המתאים שנמצא ב Forest of Evil II – שם תלחמו עם הקוסם הבוס. דאגו להצטייד בשיקוי שמגביר את ההתקפה, הקוסם מזמן את השוורים, נסו להרוג אותם קודם ואז לסיים עם הקוסם עצמו, שימו לב לקחת הרבה שיקויי all cure – הקוסם מכשף ונועל סקילים! לאחר שהרגתם את הקוסם הוא יזרוק לכם חפץ שאותו יש להחזיר לקוסם הגדול. הקוסם יתן לכם מדליה אותה אתם נדרשים להחזיר לרוברטה באל נאט. רוברטה תשלח אתכם לקבר הגדול שנמצא ב Sharp Cliff II שבאל נאט, לא לשכוח להצטייד בפאי, מאלה ששומרים על החיים שנמכרים בחנות השיקויים של אל נאט, ולקחת מההידן סטריט את התשובות לשאלות של עבודה השלישית (אותן תוכלו למצוא כאן: http://global.hidden-street.net/characters/3rdjobquestions.php ). כמו כן לקחת איתכם 2-3 קריסטלים (Dark Crystal) מכיוון שאם טעיתם בשאלה מסויימת, תצטרכו עוד קריסטל... לאחר שעניתם על כל השאלות , חיזרו לדבר עם רוברטה שתהפוך אתכם לפריסטים!!! לפריסטים יש מגוון סקילים, אתן הסבר קצר עליהם: Element Resistance (או בקיצור ER) קסם המשתמש ב MP ומעלה את ההגנה באופן משמעותי מפני מפלצות חזקות ובוסים בעיקר כשמתאמנים לבד. Dispel סקיל המבטל כל כישוף. נדרש לשים בו 3 נקודות על מנת להתחיל להעלות את ה HS. כדאי למקסס אותו למקס בשלב מסויים בעיקר אם רוצים לעשות זאקום, לא יקחו פריסט/בישוף לזאקום אם הסקיל הנ"ל לא יהיה ממוקסס. Mystic Door סקיל הפותח פורטל אישי לפריסט ולחברי הפרטי שלו במקומות שאין שיגורים או מגדלים, או בכלל, אם נמצאים במפה מסויימת ורוצים להביא אליה את חברי הפרטי או לחלופין לפתוח פורטל ישיר לעיר הקרובה משתמשים בסקיל הנ"ל. הסקיל לוקח את אבן ה Magic Rock בכל פעם שמשתמשים בו. Holy Symbol (או בקיצור HS) סקיל המעלה את ה EXP לפריסט ולחברי הפרטי, כשהוא ממוקסס לגמרי הוא מעלה 150% (יש צורך להיות בפרטי אפילו כשמתאמנים לבד). Shining Ray (או בקיצור SR) סקיל התקפי שגורם לפריסט להרוג כמה מפלצות יחד (6 בערך) גם אם הן לא זומביות. סקיל מעולה לאימונים לבד (וגם לפרטי). Doom סקיל ההופך מפלצות לחלזונות (לא בוסים!) שכן כך יותר "נוח" להרוג אותם.. הרבה פריסטים מוותרים על מקסוס הסקיל כי הוא הכי פחות יעיל, הוא יותר "שואו" מאשר באמת עוזר.. Summon Dragon סקיל שבעזרת שימשו באבן ה Summoning Rock מזמן דרקון שעוזר להלחם. הבילד שאיתו אני עובדת: רמה 70 – נקודה ראשונה ב SR רמה 71 – 3 נקודות ב DISPEL רמה 72 - נקודה ב DOOR ושתי נקודות ב HS רמה 73 עד רמה 81– HS עד למקסוס סופי שלו. רמה 82 – נקודה על ER ושתי נקודות על SR וכך להמשיך עד לסרוגין עד למקסוס סופי של שני הסקילים (מצב זה יתן לי אופציה להלחם גם לבד וגם בפרטי בצורה שווה פחות או יותר) לאחר מכן, אני מתכוונת למקסס את ה DISPEL לגמרי , ואז למקסס את סקיל הדרקון. את הנקודות שישארו אשים כנראה אשים בדלת ואם ישאר אשים בDOOM. מקומות אימון: 70-80 – בעיקר הבית הרדוף עם ה VOODO וה HOODO מידי פעם אני מגוונת עם ה DT (DEATH TEDDY)בדנג'ן של לודי... ברמה 80 כבר ארד ל MDT (MASTER DEATH DEDDY).. פריסטים - אם יש לכם עוד מקומות אימון אני אשמח לדעת

לבנדר א

New member
יש לי שאלה

למה בחרת לשים בהתחלה נקודה בSR? האם הוא חזק מספיק כדי להלחם איתו ככה?

deisy

New member
כן ולא

הוא לא מספיק חזק כדי להלחם איתו נטו על מפלצות לרמות גבוהות, אבל כאלה ברמה נמוכה יותר הוא מספיק חזק , ובמקום להכות אותם אחת אחת אני מכה כמה ביחד... כלומר מכה אחת יכולה להרוג 6-8 מפלצות יחד... את הסקיל הזה אני אמקסס אחרי שאסיים עם הHS מן הסתם, ואז הוא יהפוך לסקיל ההתקפה הראשי שלי (בלא זומביות)... כרגע מאוד נוח לי להרוג כמות במכה... למשל בקווסטים בארינט, כולם שם חלשים מאוד, ומכה אחת הורגת לי 6-8 יצורים מעצבנים.. חוסך זמן באימונים....או כשאני יורדת במגלים המעצבנים ויש מלא עכברים - מכה אחת כולם נעלמים
אז הוא יעיל, אבל מספיקה לו כרגע נקודה אחת כי יש דברים חשובים יותר למקסס קודם..

מדריך טוב ../images/Emo13.gif

למרות שאחרי הHS מיקססתי את VER שלי להגנה מושלמת. זה מאוד משמעותי לי ההגנה. עכשיו ברמה 92 אני ממשיכה למקסס את הSR להתקפה, וכשיהיה מקסימלי, אני אעשה היימס סולו
לאחר מכן מיקסוס ה-דיספל לזאקום. אין לי כוונה ללכת לזאקום כ"כ מהר, רק בתור קונה בהתחלה, כך שזה לא דחוף לי. לגבי הדלת והדום - עדיין לא החלטתי. אני חושבת שהדלת יותר חשובה כי הדום הזה לא ממש אפקטיבי או 100% הצלחה גם כשהו ממוקסס. אני אשים בו ממש מעט נקודות רק בשביל הקטעים בזה ולא בשביל הלתאמן איתו ממש

אני מתאמנת המון בהיימס

עדיין לא לבד
יש KD שאני אוהבת ללכת איתו לשם, ומדי פעם עם קרוסאדר רמה 154 מהגיילד שלי. הוא הורג אותם במכה וחצי
ממש תותח. לא הולכת עם גנבים... לא הרמיטים ולא בנדיטים. חלשים מדי ויש להם פחות HP מללוחמים. לפעמים אני יורדת לMDT, אבל אז רק עם MG כי זה מבזבז לי מלא שיקויים. לפעמים ל KLOCKS אם אני רוצה להתאמן בלי GM או לSOUL TEDDIES, קלים לי, אז זה די מהר. לעיתים רחוקות אני מוצאת את עצמי חוזרת לוודווס
לא אוהבת את הWS. גובי נחמד תלוי עם מי. ואני עושה PAP כמה שאפשר, בעיקר עם חברי הגיילד שלי. זהו, די מצומצם האמת
מחכה שההתקפה תהיה מקס ואז אולי אוכל לרדת לפאנטום או לגרימס. לדעתי הם קשים לי מדי, אלא אם אני אבזבז שם מלאתלפים שיקויים.

ווינגז

New member
רוצות לרכז את זה בהודעה חדשה?

כדי שיהיה לי יותר פשוט להעלות את זה למאמרים + יתן הזדמנות יותר נוחה לאנשים להגיב, זה מאמר מצויין.

למעלה