חדשה
20. גבר שעיר או חלק? עדיף חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות 18. חכמה או יפה? הממ חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? דייט אינטימי בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? בחורה מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה?שנים לא עשיתי אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם החברה? כוונה לחבר? 1. קיץ או חורף? מממ חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק?לא דעת 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות?בעד 13. מותגים? לא ממש אכפת לי, אז בעד 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?ממממ לא דעת 1. אורגיות?נגד

18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?לא ממש 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא שזכור לי 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: שני 14. תאריך לידה: 2.6.89 13. עיר מגורים: ר"ג 12. בית ספר: מה זה חשוב

11. צבע שיער?חום, אבל אדמוני בשמש

10. צבע עיניים?חום 9. גובה?163 8. משקפיים? יש, לראיה מרחוק 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?ממממ רווקה? 5. תלמיד טובה? בסופו של דבר, כן 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט אמונות 15. אסטרולוגיה? לא ממש 14. נומרולוגיה? גם לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?לא 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? אם זה מתפתח אח"כ למציאות אז כן.. 1. הפכים נמשכים? הו, כן.. האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? ידיד 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לחברה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? ידיד 11.הנשיקה האחרונה? חבר שלי לשעבר, לפני חודשיים ככה. 10. החיבוק האחרון? ואי, ממזמן. 9. הספר האחרון? רודף העפיפונים 8.הסרט האחרון? סרט דוקומנטרי על פינגווינים 7. החבר האחרון שראית? ידיד שלי וחברה שלי, אתמול בבוקר. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אמממ נסעתי במונית אתמול, מנמל ת"א. 5. המבחן האחרון? בגרות בביולוגיה 4. הדבר האחרון שקנית? קנקן לימונדה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פולין. שנה שעברה. 2. השיר האחרון ששמעת? כוס כחולה, עברי לידר 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה שחורה קצרה, וטייצ הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא שזכור לי 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? ממ, האמת שאני לא יודעת את מי להגדיר כאהבה ראשונה שלי 11. הסקס הראשון?days will come.. 10. הצו הראשון? כתה י"א 9. הדייט הראשון?בכתה ט' 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 6 7. הטסט הראשון? לפני 3 חודשים בערך 6. הבגרות הראשונה?כתה י', ערבית 5. הסיגריה הראשונה?NEVER 4. המילה הראשונה? אבא? 3. האכזבה הראשונה? לא יודעת 2. שברון הלב הראשון? כתה ט'. 1. ההתאהבות הראשונה? כתה ח' נדמה לי.. התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן

5. גנבת מחנות? בכתה א', בזוקה 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?חברים 6. הספר האהוב עלייך? קשה לבחור 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך?אין 2. הסרט האהוב עליך? החיים יפים

1. המשקה האהוב עליך? קולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? עפרון. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפים סגולים 5. החולצה האהובה עלייך? שחורה ענקית כזו 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין פה מחברות 3. הספר הכי קרוב? גרעינים לבנים 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פנקס 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.ארנק 4.מפתח 3.פלאפון 2.משקפיים 1.זהו 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: גלידה קרירה 3. סתיו: האווירה 2. חורף:הגשם 1. אביב: ההתחממות שלושת הרגלים: 3. כסיסת ציפורניים 2. לא דעת 1. לא דעת שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. המ סקרנות 1.המממ אני נחמדה