לרגעי שיעמום קלים...

בא לי בא לי <:

20. גבר שעיר או חלק? חלק. זתומרת לא לגמרי לגמרי, פשוט לא שעיר מאד. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכמה. 17. ספר או סרט? ספר. 16. רעש או שקט? שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה. 6. שעווה או גילוח? לאדעת, לכל אחד יש את היתרונות שלו. 5. ריצה או הליכה? הליכה. 4. חום או קור? קור. 3. דוש או אמבטיה? דוש. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול. 1. קיץ או חורף? חורף. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד. 18. סקס בשירותים? מי שרוצה שיהנה. 17. קשר בשלט רחוק? נגד. 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד. 15. לחגוג סילבסטר? בעד. 14. צמחונות? בעד. 13. מותגים? מותגים זה אחלה, אבל אם מדובר על כל ההתלהבות סביב זה - נגד. 12. כפכפי אצבע? בעד. 11. שיחות מלב אל לב? בעד. 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד. 9. טלפוניים סלולריים? בעד. 8. סקס לפני החתונה? בעד. 7. סמים? נגד. 6. שתיה ונהיגה? נגד. 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי איזו מטרה. 4. עישון בקרב בני נוער? נגד. 3. שלטון דמוקרטי? בעד. 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד. 1. אורגיות? שוב, מי שרוצה שיהנה. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא. 17. עישנת סיגריה? לא. 16. השתכרת? לא. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 14. היה לך סטוץ? לא. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן. 11. כססת ציפורניים? כן. 10. התנשקת עם בת? כן. 9. בכית על בן? כן. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא שזכור לי. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן. 5. הפסקת ספר באמצע? כן. 4. התפטרת מהעבודה? לא. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? אולי. 2. התנשקת עם בן? כן. 1. אכלת סושי? כן. מידע כללי 15. שם: מאיה. 14. תאריך לידה: 5.11.93. 13. עיר מגורים: פתח תקווה. 12. בית ספר: רשיש. 11. צבע שיער? שחור. 10. צבע עיניים? חום. 9. גובה? 1.55/1.53, משהו כזה. 8. משקפיים? יש, לראייה מרחוק. לא סובלת אותם. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? רווקה
5. תלמיד טובה? משתדלת. 4. רגיש? מאד. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית. 2. בתול? כן. 1. ביישן? כן. אמונות 15. אסטרולוגיה? כן. 14. נומרולוגיה? כן. 13. גלגול נשמות? כן. 12. אמונות תפלות? כן. 11. רוחות? כן. 10. אלוהים? כן. 9. שטן? לא סגורה על זה. 8. גן עדן וגיהנום? גם לא סגורה על זה. 7. גורל? כן. 6. מזל? כן. 5. יין ויאנג? הא? 4. קבלה? לא נראה לי. 3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח? וירטואלי לגמרי? לא חושבת. 1. הפכים נמשכים? כן.

חלק שני

האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? זיו. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? זיו. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? זיו. 11.הנשיקה האחרונה? זיו
10. החיבוק האחרון? המ... פינגווין. נו, טל. 9. הספר האחרון? מאה חורפים - מיכל שלו. 8.הסרט האחרון? הוסטל! [זוועה.] 7. החבר האחרון שראית? ליאל, מיכל וטל. 6. הנסיעה האחרונה באוטו?היום. 5. המבחן האחרון? לא זוכרת תאריך, אבל דאמט, אנחנו בחופש! 4. הדבר האחרון שקנית? כרטיסיית נוער. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? טורקיה, לפני 4 שנים. 2. השיר האחרון ששמעת? לא יודעת את השם שלו, אבל...
1. הדבר האחרון שלבשת? החוצה כאילו? חוץ ממה שאני לובשת עכשיו? חולצה ירוקה ומכנסיים חומים. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא. 12. פתחת את הראש? לא. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא. 10. עברת ניתוח? לא. 9. שברת מראה? לא. 8. היית בפיגוע טרור? לא. 7. ראית מישהו נהרג? לא. 6. גילית ששיקרו לך? כן. 5. בגדו באמונך? כן. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן. 3. הלכת מכות? לא. 2. כמעט טבעת? לא. 1. כרתו לך איבר? לא. הראשונים 12. האהבה הראשונה? ילד מהשכבה שלי. 11. הסקס הראשון?
10. הצו הראשון?
9. הדייט הראשון?
8. הפעם הראשונה בחו"ל? אמריקה, גיל 3. 7. הטסט הראשון?
6. הבגרות הראשונה?
5. הסיגריה הראשונה?
4. המילה הראשונה? מה? 3. האכזבה הראשונה? היא האהבה הראשונה. 2. שברון הלב הראשון? כנ"ל. 1. ההתאהבות הראשונה? שאלתם כבר. החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? נוגה
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? שיר. 9. החבר הכי שקט? לא יודעת. 8. החבר הכי עצבני? לא יודעת. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? טל וענבל. 6. החבר הכי מצחיק? ליאל. 5. החבר הכי קשוב? טל, ענבל וליאל. 4. מכיר אותך הכי טוב? טל וענבל. 3. החבר הכי עצלן? ליאל!
2. החבר הכי רגיש? לא יודעת. 1. החבר הכי חכם? ... התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן. 5. גנבת מחנות? לא. 4. פרצת למקום כלשהו? לא. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן
1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא. עובדות 8. התחביבים שלך? נדוש! 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? הבורר. 6. הספר האהוב עלייך? לא יודעת. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פוקס, זארה, ראלף קאטה. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין. 2. הסרט האהוב עליך? מישהו לרוץ איתו
1. המשקה האהוב עליך? נסטי אפרסק! דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מדבקה על בקבוק מיץ אשכוליות. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הואנס שלי. 5. החולצה האהובה עלייך? להתחיל לתאר עכשיו?
4. המחברת הראשונה שאת רואה? כל המחברות במדף שלי. 3. הספר הכי קרוב? אגדות אנדרסן
2. החלון פתוח או סגור? סגור. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? השלט. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון. 4. מפתחות. 3. אמפי3, בדר"כ. 2. מצלמה, בדר"כ. 1. ארנק. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בריכה וכל זה. 3. סתיו: לאדעת. אולי המזג אוויר. 2. חורף:
כל העונה הזאת בכלל יפה. הגשם, הקור... אני אוהבת. 1. אביב: הכל פורח וזה, כיף כזה
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. נאמנות. 1. רגישות.

משועממת ומאוהבת...

20. גבר שעיר או חלק? באמצע כזה... 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי במצברוח 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי
13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא... יש דברים יותר חשובים לעשות 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? שניהם...יאממ 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני:) 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי אם זה אחרי או לפני יציאה, ותלוי במצברוח שלי. 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור של מזגן 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? מקלחת משותפת
, כי מי יסבן למאמי את הטוסיק הסקסי שלו אם לא אני?! 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא אכפת לי 18. סקס בשירותים? סבבה 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? לא מדבר אליי 15. לחגוג סילבסטר? בסדר... 14. צמחונות? הלוואי והייתי יכולה להמשיך... 13. מותגים? נגד אלה שקנים ג'ינס ב-900 ש"ח כשאפשר למצוא אותו גם ב200, רק בגלל התווית של דיזל 12. כפכפי אצבע? סבבה, אבל של טבע נאות כאלה... 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? נגד 8. סקס לפני החתונה? בעדדדדדדדדד 7. סמים? מורכב 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא 4. עישון בקרב בני נוער? לא טוב, אבל לא רק בקרב בני נוער 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? בעד 1. אורגיות? נוט מיי קאפ אופ טי... 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים כן 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא נראה לי 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: הילה 14. תאריך לידה: 19.8 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: איןןןןן יותר........ אימא'לה): מוזר. 11. צבע שיער? חום אדמדם... נעשיתי ג'ינג'ית): 10. צבע עיניים? חום דבש 9. גובה? 165 8. משקפיים? כן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? חבר
5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? הכי סטייריטית שבעולם!!! 2. בתול? ממ.. לא 1. ביישן? לעיתים אמונות 15. אסטרולוגיה? ככה ככה 14. נומרולוגיה? ככה ככה 13. גלגול נשמות? זה ממש מורכב 12. אמונות תפלות? לא, אבל עדיין דובקת בהן לעיתים 11. רוחות? לא 10. אלוהים? מסובך 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה?לא מספיק מבינה בזה בשביל להגיד אם אני מאמינה או לא... 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מאמי שלי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? מאמי שלי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מאמי שלי 11.הנשיקה האחרונה? מאמי שלי 10. החיבוק האחרון? מאמי שלי... יאא כזה מאמי... אני מעצבנת 9. הספר האחרון? לוליטה, של נאבוקוב... אני באמצע. ספר מצויין. 8.הסרט האחרון? וואיייייי... 7. החבר האחרון שראית? חברתי הטובה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום, כשמאמי החזיר אותי הביתה 5. המבחן האחרון? ספרותתתתתת... עם דגש על אחרון:) 4. הדבר האחרון שקנית? סיגריות 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנה, לפולין. 2. השיר האחון ששמעת? One - U2 1. הדבר האחרון שלבשת? עכשיו, חוטיני לבן וגופייה חומה... הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים? סוג של, לא רציני
10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
הראשונים 12. האהבה הראשונה? מאמי:) 11. הסקס הראשון? מאמי:) 10. הצו הראשון? 12.6.2006 נראה לי 9. הדייט הראשון? וואווו... חח מזמן 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ח' 7. הטסט הראשון? פברואר השנה 6. הבגרות הראשונה? כיתה י'... לא זוכרת את התאריך 5. הסיגריה הראשונה? כיתה ז' 4. המילה הראשונה? "עוגייה" באימאשלי 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? כיתה ח' 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה ז' החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן, שאלהוים יסלח לי. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? מלרוזזזזזז... אבל רק כי לא באמת יוצא לי לראות טלוויזיה, וכי ג'ייק מושלם... 6. הספר האהוב עלייך? "אם יש גן עדן", "מישהו לרוץ איתו"... האחרונים יחסית שקראתי... 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? מבצע סבתא, מלך האריות 1. המשקה האהוב עליך? מים בטעמים
דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? פרפר מלפסטיק שנפל מצמיד... 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הכפכפי טבע נאות שלי 5. החולצה האהובה עלייך? טוניקה לבנה כזאת עם תחרה... 4. המחברת הראשונה שאת רואה? דייי אני מעיפה את כולןןן......נגגגגמרר 3. הספר הכי קרוב? ספר הפעלה של המדפסת 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הסרגל כלים במסך במחשב 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. סיגריות 4. מראה 3. ארנק 2. משקפיים 1. טמפונים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: כנרת 3. סתיו: רומנטיקה 2. חורף: פינוקי במיטה עם החבר 1. אביב: אנרגיות מחודשות שלושת הרגלים: 3. סוכות 2. פסח 1. שבועות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חום 1. ועמוק עמוק בפנים- טוב לב:) לילה טוב נשמווווותתת

NoFaRi1

New member
ווא ווא

20. גבר שעיר או חלק? אנערף 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? שילוב P: סתם נו, אנערף P: 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? תלוי בסיטואציה 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? גם תלוי 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? אע 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה ואז כמעט ולא P: 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? גם וגם :] 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? עדיף רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? עדיף שעווה, אבל מגלחת P: 5. ריצה או הליכה? הליכה דה. 4. חום או קור? אמצע 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם החבר אולי P: 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים? אני לא , אבל לא אכפת לי 17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס? אנערף 15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות? אנערף 13. מותגים? זה מה שיוצא לי לקנות.. אבל אין לי משו מיוחד בעד 12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער? שיעשו מה שרוצים. 3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?כל עוד לא רואים אותכם P: 1. אורגיות? לא בשבילי לפחות P: 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? אבל לא כשהיה בקולנוע P: 5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? אולי לא זוכרת 2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
מידע כללי 15. שם: נופר 14. תאריך לידה: 12.10.90 13. עיר מגורים: קליבלנד 12. בית ספר: ביצ'ווד 11. צבע שיער? חום בהיר 10. צבע עיניים? ירוק 9. גובה? 1.60 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? לא משו 4. רגיש? לא יותר מידי 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול?
1. ביישן? לרוב לא, לפעמים כן. אמונות. לא עניתי על רובם 15. אסטרולוגיה? לפעמים 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? אין כל כך 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? אנערף 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? גלעד 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לרון 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אילן 11.הנשיקה האחרונה? לפני כמה ימים 10. החיבוק האחרון? קודם 9. הספר האחרון? לא זוכרת מה השם 8.הסרט האחרון? בלוד דיימונדס. 7. החבר האחרון שראית? גלעד. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אוטובוס P: 5. המבחן האחרון? וווע לא זוכרת P= 4. הדבר האחרון שקנית? פיצה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? יום שני שעבר 2. השיר האחון ששמעת? לא זוכרת 1. הדבר האחרון שלבשת? לובשת עדיין. מכנס וגופייה? P: הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? כן P: 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? אוריה 11. הסקס הראשון? אוריה 10. הצו הראשון? לא היה 9. הדייט הראשון? שחר 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 9 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? לא הייתה 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה 4. המילה הראשונה? אנערף 3. האכזבה הראשונה? אנערף 2. שברון הלב הראשון? לא חושבת שהיה 1. ההתאהבות הראשונה? אוריה החבר הכי: אין לי כוח לזה 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן P: 4. פרצת למקום כלשהו? חח כן 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? כל מיני 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 6. הספר האהוב עלייך? קשה 5. חנות הבגדים האהובה עליך? יש כמה. ניו יורק קומפני אמריקן איגל ואברקרומבי הכי נראה לי 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אנערף 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? ז עם וויל סמית' חח לא זוכרת. 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה דברים בחדר שלך: זה לא החדר שלי אבל נענה 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? רמקול 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? שלי 5. החולצה האהובה עלייך? לא בטוחה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא רואה 3. הספר הכי קרוב? גם לא רואה 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? קרם גוף 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. עיפרון 4. פלאפון 3. מסטיק 2. שפתון ליובש 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: 2. חורף: הבגדיםP: 1. אביב: נעים שלושת הרגלים: 3. לנשוך 2. לצחוק 1. לישון

©big smile©

New member
שמתי את זה לפני כמה ימים, וזה נמחק ;[

20. גבר שעיר או חלק? באמצע, נראה לי 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? רעש רק של מוזיקה, אבל בעיקרון שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים, אבל תלוי איפה. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה מאד! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? נראה לי שהגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול, בנתיים 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר? לא אכפת לי 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד 4. עישון בקרב בני נוער? בעד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? בערך 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? פעם אחת, והקאתי ישר אחרי. מידע כללי 15. שם: ענבר 14. תאריך לידה: 5.11.89 13. עיר מגורים: ראשון לציון 12. בית ספר: רביבים, לשעבר 11. צבע שיער? בלונדיני כהה-זהב 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.57 בערך 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? נראה לי שאפשר לקרא לי ככה, רק במחצית ב' לא ממש 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? בי 2. בתול? כן 1. ביישן? לעיתים רחוקות אמונות 15. אסטרולוגיה? לעיתים רחוקות 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? קצת 5. יין ויאנג? זה של הטוב לא בא בלי רע ולהיפך? אז כן 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אתי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? אתי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? ספיר 11.הנשיקה האחרונה? יותם ;[ 10. החיבוק האחרון? ספיר 9. הספר האחרון? ילדי יום ראשון, נראה לי. 8.הסרט האחרון? מיס סאנשיין הקטנה 7. החבר האחרון שראית? מור, ספיר, גיל 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני רבע שעה בערך, חזרתי הביתה 5. המבחן האחרון? מגן בסוציולוגיה 4. הדבר האחרון שקנית? מכנס וחולצה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? בחופש הגדול, שנה שעברה 2. השיר האחון ששמעת? לא זוכרת 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? נראה לי שכן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? בצחוק 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? יותם 11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? צו ראשון, בנובמבר 9. הדייט הראשון? לא היה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל 11 וחצי בערך 7. הטסט הראשון? ינואר השנה 6. הבגרות הראשונה? לשון, כיתה י'. 5. הסיגריה הראשונה? 9.12.04 4. המילה הראשונה? ואני בטח זוכרת 3. האכזבה הראשונה? פפפ. היו יותר מדי. 2. שברון הלב הראשון? לפני חודש, הפרידה מיותם. והיה גם בכיתה ט'. 1. ההתאהבות הראשונה? יותם |הדגשהחבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? מור 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מור א. 9. החבר הכי שקט? אין כזה חח 8. החבר הכי עצבני? גיל 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? גיל 6. החבר הכי מצחיק? אתי 5. החבר הכי קשוב? ספיר 4. מכיר אותך הכי טוב? ספיר 3. החבר הכי עצלן? אני 2. החבר הכי רגיש? מור 1. החבר הכי חכם? לי התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? נראה לי שכן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? לרקוד ולישון 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? הישרדות 6. הספר האהוב עלייך? הטאו של פו 5. חנות הבגדים האהובה עליך? TNT 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר, קונברס 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט 2. הסרט האהוב עליך? נערה בהפרעה 1. המשקה האהוב עליך? פפסי מקס דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? גיטרה קטנה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפים תנכיות 5. החולצה האהובה עלייך? טישרט שחורה, עם ציור של חזיר מאחורה ומקדימה כתוב PIG 4. המחברת הראשונה שאת רואה? סתם מחברת-פנקס קטנה, שתמיד על השולחן 3. הספר הכי קרוב? החוברת של הצבא 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? עט 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. סיגריות 4. מצית 3.פלאפון 2. כסף 1. יומן [כמעט תמיד] הדברים הכי טובים בעונות:. 4. קיץ: מזגן 3. סתיו: העלים שנושרים 2. חורף: הכל! 1. אביב: שלפעמים יש גשם שלושת הרגלים: 3. עישון 2. אינטרנט 1. אלכוהול [אבל כבר לא ממש] שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. נאמנה 1. חברותית

טרילי.

20. גבר שעיר או חלק? באמצע 19. פנים יפות או גוף יפה?לא יודעת 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? מה ההבדל? 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? תלוי 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? בחורה מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?ריצה 4. חום או קור?חום 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?אין גבול 1. קיץ או חורף?קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר?נגד 14. צמחונות?בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד (נו באמת) 5. המטרה מקדשת את האמצעים? מה הקשר לבעד ונגד? 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?בעד 1. אורגיות?בעד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים אה 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? יש מצב 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? יש מצב 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: אופיר 14. תאריך לידה: 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: 11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?1.60 8. משקפיים?אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? ממוצעת 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? בינתיים סטרייט 2. בתול? לא 1. ביישן?קצת אמונות 15. אסטרולוגיה? טיפה 14. נומרולוגיה? גם 13. גלגול נשמות? לא ברור 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא יודעת 7. גורל? בערך 6. מזל? גם 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה?נראה לי שכן 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? ידיד 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לידיד 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? ידיד.. 11.הנשיקה האחרונה? היום 10. החיבוק האחרון? היום 9. הספר האחרון? באדולינה 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? מה איתו 6. הנסיעה האחרונה באוטו?היום.. 5. המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה 4. הדבר האחרון שקנית? טבעת 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מזמן 2. השיר האחון ששמעת? של ג'סטין 1. הדבר האחרון שלבשת? בגדים הדברים הרעים שקרו- הורדתי את החרא הזה הראשונים 12. האהבה הראשונה? לפני ארבע שנים 11. הסקס הראשון?שנה 10. הצו הראשון? חצי שנה 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל שמונה 7. הטסט הראשון?3.5.07 6. הבגרות הראשונה?לפני שנה, בלשון (או היסטוריה) 5. הסיגריה הראשונה? סוף ט' 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1.6.06 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? יש מצב 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?אנערף 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? ריקוד, חבירם, מסיבות, בתי קפה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? מים וקפה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? תיק 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? טבע נאות 5. החולצה האהובה עלייך? לא יודעת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? קלסר.. 3. הספר הכי קרוב? לילי לה טיגרס 2. החלון פתוח או סגור?פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מנורה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.מפתח 3.ארנק 2.מסטיקים 1.גומייה 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש, ים, שמש ומצב רוח טוב 3. סתיו: מזג אוויר ביניים כזה.. (טוב לא יודעת) 2. חורף: 1. אביב: נעים, תחילת קיץ, לקראת חופש, ריחות של פריחה שלושת הרגלים: 3. פלאפון לכל מקום 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. כנות 1. אופטימיות

use your guns

New member
לפני שאני הולכת לישוןןןןןןן

20. גבר שעיר או חלק? באמצע כזה 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? בלעדיהם אני אשתעמם למוות. לא יכולה בלי שניהם 16. רעש או שקט? שקטטטטטטטט, למרות שלפעמים אני ממש אוהבת רעש. תלוי איזה רעש. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בסביבת אנשים 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר פרחים 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון!!!:) 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? כשאני אאבד את בתלויי, אודיע לכן. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות ומטופחות, בדיוק חברה שמה לי לק חדש וסידרתי אותן מעט :) 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? סטוצים חד פעמיים. זה אולי כי עוד לא מצאתי את האחד?.
7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה חזקה!!! 6. שעווה או גילוח? שעווה. כי העור שלי סופר רגיש. אבל אני עדיין לעפמיים מגלחת שאני ממש ממהרת. 5. ריצה או הליכה? הליכה. 4. חום או קור? תלוי במצב רוח.את שניהם אני אוהבת, כשהם לא סופר קיוצוניים. 3. דוש או אמבטיה? אמבטיההההההההה
2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? אכן יש גבול 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד, כאילו נייטרלית. 18. סקס בשירותים? בעד. למה לא?. 17. קשר בשלט רחוק? נגד. 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד. למרות שאלו בהחלט התאריכים השנואים שעליי, שכן מזכירים לי את בדידותי וגורלי המר בכל הקשור לחיי אהבה. 15. לחגוג סילבסטר? בעד. למה לא? כל סיבה למסיבה. 14. צמחונות? בעד. אבל אני פשוט לא מצליחה להיות צמחונית. אז אני משתדלת לקנות דברים שלא נוסו על בע"ח וכו'. הלוואי ויום אחד אהיה צמחונית. 13. מותגים? לא בעד ולא נגד. כל אחד שיקנה מה שהוא אוהב. 12. כפכפי אצבע? בעדדדדדד, למרות האגודל המפלצתית. אין דבר יותר כייפי מכפכפים. 11. שיחות מלב אל לב? בעד!!! 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? נגד כן כן,גם לי יש אחד כזה וגם אני לא מעיטה בלדבר בו, אבל זה כ"כ מזיק וכ"כ מיותר. 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? בעד שוב-שכל אחד שיעשה מה שטוב לו. אני לא מעודדת סמים, אבל גם לא ממש נגד. 6. שתיה ונהיגה? נגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד. כי לרוב האמצעים הם פגיעה באנשים, אינטרסנטיות מובהקת וכל הגועל הנ"ל. 4. עישון בקרב בני נוער? נגד. 3. שלטון דמוקרטי? בעד. 2. סקס במקומות ציבוריים? בעד. 1. אורגיות? ניטרלית? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים ? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן , זה כ"כ אני. 11. כססת ציפורניים? לא. 10. התנשקת עם בת? בפה כזה 9. בכית על בן? לא משהו רציני 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? חחחחח כ"כ הרבה פעמים. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? מודה באשמה
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא. חחחח אבל אבא שלי נרדם. 5. הפסקת ספר באמצע? כן. "עזאזל" התחלתי בפולין והקריאה לא זרמה ושכחתי ממנו. 4. התפטרת מהעבודה? ממממממ העבודות היחידות שהיו לי עד כה הן בייביסיטר ופעם אחת באיזה קייטרניג ולא התפרטתי מאף אחת מהן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? יאפ 1. אכלת סושי? כן. אהבת חייי
מידע כללי 15. שם: מור 14. תאריך לידה: 23/10/90 13. עיר מגורים: מושב מגשימים 12. בית ספר: מקיף 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?1.60 8. משקפיים? נופ 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? משתדלת :) 4. רגיש? מאווווד 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? בתולה 1. ביישן? ממש לט אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא יודעת 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? הא? 4. קבלה?לא התעמקתי, אז לא החלטתי 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אושיייייי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לדני נראה לי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מסלקום 11.הנשיקה האחרונה? עם איזה שוודי 10. החיבוק האחרון? דני 9. הספר האחרון? קוראת עכשיו את "נרדף" ולפני "זה ג'ונגל שם בחוץ" (מומולץ) 8.הסרט האחרון? רצח ב90 דקות 7. החבר האחרון שראית? את בומר כי היא האחרונה שהלכה איתי בדרך הבייתה אבל עד לפני חצי שעה ישבנו מלא חברים אצל חברה (Pבית ריק) 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום עם אושי 5. המבחן האחרון? הבגרות בהסטוריה!!! 4. הדבר האחרון שקנית? לק אדום 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פולין 2. השיר האחון ששמעת? החדש של גוויןסטפני 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצת בורדו ומכנס כחול 3/4 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש ?לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות?כן [עם אחותייי] 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? עוד לא הייתה נראה לי 11. הסקס הראשון? עוד לא 10. הצו הראשון? עוד לא 9. הדייט הראשון? עוד לא 8. הפעם הראשונה בחו"ל? צרפת בגיל 3 נראה לי 7. הטסט הראשון?עוד לא 6. הבגרות הראשונה? נראה לי במתמטיקה שנה שעברה 5. הסיגריה הראשונה? בכיתה ט', בקומה השנייה. 4. המילה הראשונה? אבא? 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? אסף? 1. ההתאהבות הראשונה? לא יודעת אם לקרוא לזה התאהבות אבל אסף? חחחח נראה לי כ"כ פתטי עכשיו

use your guns

New member
המשך

החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? שירה 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אורי 9. החבר הכי שקט? ממממ אין לי חברים שקטים! 8. החבר הכי עצבני? אליה? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? ספירוש שלי!! 6. החבר הכי מצחיק?דני וסאפ 5. החבר הכי קשוב?כל החברות שלי קשובות! 4. מכיר אותך הכי טוב? דני 3. החבר הכי עצלן? שחר 2. החבר הכי רגיש? סטפני 1. החבר הכי חכם? ממממ מייק התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? אה?לא. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? אופקורס 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? לבי"ס! 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? בטח קרה מתישהו 5. גנבת מחנות? בזוקה!
4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא ובחיים לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? קריאה, סרטים, שחייה, צלילה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? בנות גילמור 6. הספר האהוב עלייך? וואו זה קשה נראה לי ש"צבע בכחול וזרוק לים" של אייל עמית. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? זארה, למרות שהם דיי מאכזבים לאחרונה. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? נעלי מרקו 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט לבי"ס! 2. הסרט האהוב עליך? ממממ שודדי הקאריביים! 1. המשקה האהוב עליך? מיצתפוזים סחוט טבעי דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הטלפון 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הקרוקוס 5. החולצה האהובה עלייך? החולצה של הג'ירפה מטורסו 4. המחברת הראשונה שאת רואה? של תאקט משהו מחברת שורות קטנה כזאת של השולחן מחשב 3. הספר הכי קרוב? "נרדף" על השולחן 2. החלון פתוח או סגור? פתוח, ותכף יסגר לטובת המזגן. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הנרתיק של המצלמה הדיגיטלית 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. מסטיקים-אורבית כחול 3. פלאפון 2. גומיה 1.אמפי 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אבטיח+בולגרית 3. סתיו: שלכת 2. חורף: שוקו ופוך 1. אביב: פרחים! שלושת הרגלים: 3. לא לכבות אור אחרי 2. לא לסגור מגירות עד הסוף 1. לא לכתוב עם י' מילים כמו ליכתוב,לישתות. זה לא דבילי? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. בטחון עצמי 1. חברה טובה, אחות טובה, ילדה טובה. נו, הבנתן את הפואנטה. אם קראת ספרי על משהו שהזדהת. אם הזדהת כמובן

משעמם לי..

20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?לא משנה לי כל כך 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? מעט 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח?גילוח 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?חום 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?עם חברה:) 1. קיץ או חורף?קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד אבל אני חושבת שאוהבים כל יום הוא יום אהבה.. 15. לחגוג סילבסטר?נגד 14. צמחונות?כל אחד ומה שטוב לו 13. מותגים?כנ"ל 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?- 4. עישון בקרב בני נוער? בעד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?תלוי איפה 1. אורגיות?נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?לא 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?חח כן 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: תהל 14. תאריך לידה:3.11.90 13. עיר מגורים: כפר יונה סיטי! 12. בית ספר: מעיין שחר 11. צבע שיער?חום כהה 10. צבע עיניים?חום כהה 9. גובה?1.50 בערך 8. משקפיים?לא 7. הורים נשואים או גרושים?נשואים 6. רווקה/חברה?כרגע לצערי רווקה 5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו?בי 2. בתול?לא 1. ביישן?לפעמים אמונות 15. אסטרולוגיה?לפעמים 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות?לא 10. אלוהים?לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל?כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?לא 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה?לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?לא 1. הפכים נמשכים?כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון?חן 13. ההודעה האחרונה ששלחת?לגוני 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?מהאקסית 11.הנשיקה האחרונה?האקסית 10. החיבוק האחרון?מישהו מעבודה 9. הספר האחרון?היה לך מזל 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית?סיטאר 6. הנסיעה האחרונה באוטו?לפני חצי שעה 5. המבחן האחרון? ג"ג 4. הדבר האחרון שקנית?סיגריות 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?נוור 2. השיר האחרון ששמעת?אנצל-מוש בן ארי 1. הדבר האחרון שלבשת? בגדי עבודה.. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא 10. עברת ניתוח?לא 9. שברת מראה?כן 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך?כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?לא 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת?כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה?שלומי 11. הסקס הראשון?שלומי 10. הצו הראשון?לא היה 9. הדייט הראשון?מור 8. הפעם הראשונה בחו"ל?לא היה 7. הטסט הראשון?לא היה 6. הבגרות הראשונה?מתמטיקה לפני שנה נראה לי 5. הסיגריה הראשונה?כיתה ח' 4. המילה הראשונה? מאיפה לי?! 3. האכזבה הראשונה? וואו יש המון 2. שברון הלב הראשון?גוני בכיתה י' 1. ההתאהבות הראשונה?גוני החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? עינב 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?חן 9. החבר הכי שקט?סופה 8. החבר הכי עצבני? מורן 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?אושר 6. החבר הכי מצחיק?יקיר 5. החבר הכי קשוב?בר 4. מכיר אותך הכי טוב?גוני, בר, מור(בערך) וזהו אני חושבת 3. החבר הכי עצלן?עינב 2. החבר הכי רגיש?חלי 1. החבר הכי חכם?מור התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? לצאת וצופים בעיקר 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?חברים 6. הספר האהוב עלייך? מלך החומוס ומלכת האמבטיה 5. חנות הבגדים האהובה עליך?- 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?לי קופר 3. חברת התיקים האהובה עלייך?- 2. הסרט האהוב עליך?סיפור אהבה בלתי נשכח 1. המשקה האהוב עליך? בירה או קולה:) דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הקיר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך?BK 5. החולצה האהובה עלייך?חולצה לבנה עם מלאך עליה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? ג"ג 3. הספר הכי קרוב?אין 2. החלון פתוח או סגור?פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?משו שכתבו לי על הקיר בכחול 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.סיגריות 4.פלאפון 3.ארנק 2.עט 1.מפתח 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש גדול 3. סתיו:לא קר ולא חם 2. חורף:גשם:) 1. אביב:נעים כזה וכייף שלושת הרגלים: 3. עישון 2. צופים 1. אינטרנט שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מעניקה המון אהבה 1.קשובה ואוהבת לעזור

yaeli87

New member
מעולה.

20. גבר שעיר או חלק? עם קצת שיערות 19. פנים יפות או גוף יפה? שניהם
18. חכמה או יפה? יפה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי במצב רוח... 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי במצב רוח... 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי במצב רוח... 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם החבר 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? שיעשו מה שטוב להם 18. סקס בשירותים? בעד
17. קשר בשלט רחוק? בעד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? נגד 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? בעד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד,אבל זה לא עוזר גם ככה... 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? בעד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? כן 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? חחח לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? בטוח כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן חחח 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: יעל 14. תאריך לידה:7.12 13. עיר מגורים: זכרון 12. בית ספר: - 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? ירוק 9. גובה? 1.70 8. משקפיים? יאפ 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? חבר בעיקרון... 5. תלמיד טובה? - 4. רגיש? יותר מדי 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? נופ 1. ביישן? נופ אמונות 15. אסטרולוגיה? יאפ 14. נומרולוגיה? יאפ 13. גלגול נשמות? יאפ 12. אמונות תפלות? יאפ 11. רוחות? נופ 10. אלוהים? לא יודעת 9. שטן? לא יודעת 8. גן עדן וגיהנום? יאפ 7. גורל? יאפ 6. מזל? יאפ 5. יין ויאנג? יאפ 4. קבלה? יאפ 3. הברית החדשה? חחח לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? אולי...למרות שלא ממש נראה לי 1. הפכים נמשכים? מאד האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מאמי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? מאמי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מאמי 11.הנשיקה האחרונה? מאמי 10. החיבוק האחרון? אמא 9. הספר האחרון? אם יש גן עדן 8.הסרט האחרון? כלבי האשמורת 7. החבר האחרון שראית? ליטל 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול בערב 5. המבחן האחרון? הבגרות האחרונה בי"ב 4. הדבר האחרון שקנית? אממ...אפרסק צלול
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? בין התיכון לצבא 2. השיר האחון ששמעת? לא זוכרת זה היה אתמול ;[ 1. הדבר האחרון שלבשת? מדים. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? גיא 11. הסקס הראשון? גיא 10. הצו הראשון? חח בי"ב לא זוכרת מתי...מתישהו בנובמבר 9. הדייט הראשון? אה...עם אחד מכוער. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כתה ד',הולנד עם אמא ואחותי 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? כתה י'-לשון 5. הסיגריה הראשונה? כתה ט' 4. המילה הראשונה? אבא? 3. האכזבה הראשונה? גיא... 2. שברון הלב הראשון? גיא... 1. ההתאהבות הראשונה? אחד... החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? בובי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ליטלי 9. החבר הכי שקט? ליטלי 8. החבר הכי עצבני? מור 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? בובי 6. החבר הכי מצחיק? מאי 5. החבר הכי קשוב? מאי,בובי,ליטל,מור,מור,שירן,עדי... 4. מכיר אותך הכי טוב? מאמי,מאי 3. החבר הכי עצלן? מאי,שירן 2. החבר הכי רגיש? ליטל 1. החבר הכי חכם? מאי התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? חח כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן,בכתה ב' מחברת חחח 4. פרצת למקום כלשהו? חחחחחחח כן!!! אוי זה היה מצחיק,ידיד שלי ושל חברה שלי ישן ולא הצלחנו להעיר אותו אז פרצנו לו לבית! חחח 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? לרקוד,חברים,לקנות בגדים,יו נואו יוז'ואל סטאף 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים,מגרש ביתי 6. הספר האהוב עלייך? אם יש גן עדן 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פול אנד בר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? פרל הארבור 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? השמיכה שלי 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר תכלת 5. החולצה האהובה עלייך? אחת מקסטרו 4. המחברת הראשונה שאת רואה? חחח היומן האישי
3. הספר הכי קרוב? מי הזיז את הגבינה שלי 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? עט 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.מסטיק 3.ארנק 2.מפתחות 1.עיפרון שחור לעיניים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אבטיח 3. סתיו: שלכת 2. חורף:פוך,שוקו,קרמבו,חסר?? 1. אביב: פריחה שלושת הרגלים: 3. לעשן 2. לדבר בטלפון 1. לבכות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. ישירות 1. רגישות

s h a r o n 7

New member
טריליליליייי ../images/Emo126.gif

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? גם וגם 18. חכמה או יפה? יפה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? גבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי חחחח
6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? תלוי 1. קיץ או חורף? שניהם 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד חחח 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? בעד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן חחחחח 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: שרוןן 14. תאריך לידה: 14.12 13. עיר מגורים: ת"א 12. בית ספר: אליאנס 11. צבע שיער?שטני 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.63 8. משקפיים? כןן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן? כן

רק שכולם ישנים, אני לשמיים זועק.

המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק :] לא כמו ההומואים שמגלחים, אבל עדיף על שעיר. 19. פנים יפות או גוף יפה? קשה. נראה לי שפנים. 18. חכמה או יפה? חוכמה מפצה על הרבה דברים. 17. ספר או סרט? אופ ;[ אממ.. סרט. 16. רעש או שקט? שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם ואיכותי. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ. 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. 12.פרח אחד או זר פרחים? זר.
11. הרבה לישון או כמעט ולא? כל המרבה הרי זה משובח 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? הראשון 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? אין על אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? יש גבול - והוא עובר כאן 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? אני אישית לא, אבל שיהיה בכיף. 18. סקס בשירותים? חח איכס 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? למה לא.. סיבה למסיבה 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? נגד - בשר זה טעים
13. מותגים? נחמד 12. כפכפי אצבע? הם סתם מציקים לי בבוהן 11. שיחות מלב אל לב? בעד ביותר 10. הפגנת אהבה בציבור? עד גבול מסוים, אבל לא מפריע לי. 9. טלפוניים סלולריים? בעד, כל עוד לא מדובר על מירס
8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? שיעשו מה בראש שלהם 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? היינו פה כבר 1. אורגיות? לא מתה על הרעיון 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חחח יאפ 11. כססת ציפורניים? כל הזמן בערך 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן, קרה לי פעם אחת 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? חחח כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: טלטול 14. תאריך לידה: 25/7 13. עיר מגורים: רחובות 12. בית ספר: מה זה?? 11. צבע שיער? שטני 10. צבע עיניים? ירוק-חום 9. גובה? מטר ובמבה 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים 6. רווקה/חברה? רווקה מאושרת 5. תלמיד טובה? כע, אוהבים אותי בצבא P: 4. רגיש? כשצריך 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 1. ביישן? בד"כ כן, תלוי ליד מי כמובן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? ככה ככה 14. נומרולוגיה? מאמינה 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? אממ.. עוד לא סגורה על זה 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? שהוא רק וירטואלי? לא 1. הפכים נמשכים? יש בזה משהו 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? נראה לי שלרעות 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גם 11.הנשיקה האחרונה? אתמול. |: 10. החיבוק האחרון? כנ"ל. 9. הספר האחרון? צילה של הרוח 8.הסרט האחרון? זרים גמורים, ביס 7. החבר האחרון שראית? ליאת, מהגדוד 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול בבוקר 5. המבחן האחרון? - 4. הדבר האחרון שקנית? כרטיס לרכבת 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? או הו.. נראה לי לפני שלוש שנים 2. השיר האחרון ששמעת? כמה חסר - איציק שמלי 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא, וטוב שכך 10. עברת ניתוח? קטנטן בעין 9. שברת מראה? כע 8. היית בפיגוע טרור? הייתי עדה /: 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כע 5. בגדו באמונך? כע 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כע 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? כע 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? גיל 16. חתיכת נוסטלגיה. 11. האהבה הראשונה? כנ"ל 10. הצו הראשון? טראומתי לכל הדיעות, גם את זה עברנו ואוטוטו שחרור
9. הדייט הראשון? כנ"ל.. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? טיול בת מצווה לפריז + לונדון, היה שווה. 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? מפחידה לאללה, בלשון, כיתה י'. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? "אמא"? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? מאותו חבר בגיל 16.. ככה זה שגרים במרחקים לא אנושיים 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אופיר, לאו דווקא בצורה רעה 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? טלטול, מהבסיס (אוח כמה טל יש לי בחיים) 9. החבר הכי שקט? רותם 8. החבר הכי עצבני? חחח הדסססס
7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? רעותי 6. החבר הכי מצחיק? הדס + רעות ביחד זה שילוב קטלני 5. החבר הכי קשוב? טל לא מהבסיס 4. מכיר אותך הכי טוב? רעותי 3. החבר הכי עצלן? עמית P: 2. החבר הכי רגיש? לא'דעת 1. החבר הכי חכם? כל הנס ציונים שלמדו בכיתת מחוננים, חחח 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כע 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כע 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כע 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כע 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? רק ממ.צ
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לישון, לקרוא, טלויזיה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האקס המיתולוגי 6. הספר האהוב עלייך? גרין מייל, אישה יקרה.. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פוקס זה אחלה 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? חח מה? 2. הסרט האהוב עליך? בופור היה חסר מילים 1. המשקה האהוב עליך? קפה וקולה. קיצר - קפאין. 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? נעליים 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי צבא 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? המחברת של הקורס חפשנות 3. הספר הכי קרוב? צילה של הרוח 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פד לעכבר 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. מפתחות לבית 3. ת.ז / חוגר 2. גומיה 1. ליפ גלוס 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים, היומולדת שלי 3. סתיו: השלכת היפה שיש ברחוב 2. חורף: כלום 1. אביב: אין לי שמץ, פסח? שלושה הרגלים: 3. עישון? איכ 2. אלכוהול? סבבה 1. סקס? האמ שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. עקשנות 1. רגישות דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. שאני הולכת לעשות קעקוע בקרוב. זהו החלטתי. אה ומצאתי לי שותפה לטיסה לדרום אמריקה/ ארה"ב.

סיימתי לעבוד להיום :]]

. גבר שעיר או חלק? חלק, אבל לא לגמרי,לא נקבה, אבל גם לא קוף. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? מוזיקה (שקט) 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי סיטואציה 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה, במשך היום
10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות, אבל הן לא גדלו תלי :[ 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? תלוי 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? יש גבול 1. קיץ או חורף? תלוי מתי
19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? אין לי בעיה 18. סקס בשירותים? כל עוד לא מלוכלך מידי 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? סתם יום מבאס לכמעט כל העולם 15. לחגוג סילבסטר? לחגוג שנה אזרחית חדשה 14. צמחונות? מי שרוצה- שיבושם לו. 13. מותגים? :\ 12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב? הכי
10. הפגנת אהבה בציבור? עד גבול מסויים 9. טלפוניים סלולריים? ככה ככה 8. סקס לפני החתונה?
מה אני צריכה להתחתן ולא לדעת איך הוא מזיין? סתם להידפק? 7. סמים? הכי
6. שתיה ונהיגה? שתה ואל תנהג.! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי,מאד תלוי. 4. עישון בקרב בני נוער? זבשל"ם 3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים? משעשע משהו
1. אורגיות? לא ניסיתי, לא תודה. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? קצת 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כל כך הרבה פעמים XD 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? אה הא 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: תֹם 14. תאריך לידה: 18.2.1991 13. עיר מגורים: רמת הגולן 12. בית ספר: תיכון נופי גולן 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים? שחור 9. גובה? 1.61 8. משקפיים? יש,ללוח 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? אכן 4. רגיש? מאד 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? לא 1. ביישן? קצת אמונות 15. אסטרולוגיה? מאמינה 14. נומרולוגיה? זה הוכיח את עצמו 13. גלגול נשמות? ככה ככה 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? קצת 10. אלוהים? לא יודעת 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? קצת 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? אין לי שמץ 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? חה 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? :\ האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? תאירי נראה לי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לאח שלי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? נופר 11.הנשיקה האחרונה? X 10. החיבוק האחרון? אחותי 9. הספר האחרון? נשרפת חיים 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? תאירי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? למסבית סיום יב' 5. המבחן האחרון? לשון 4. הדבר האחרון שקנית? מסטיקים 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנתיים 2. השיר האחון ששמעת? PINK- U&YOUR HAND 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנסיים שחורות, חולצה לבנה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? מזמן 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? בקטנה 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא תודה לאל 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? וואו מזממןןןןן 2. כמעט טבעת? בגיל 5\? 1. כרתו לך איבר? NEVER הראשונים 12. האהבה הראשונה? חגי, בגיל 14-15 כזה 11. הסקס הראשון? לפני כמעט שלושה חדשים 10. הצו הראשון? עוד לא 9. הדייט הראשון? לא היה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לפני שנתיים 7. הטסט הראשון? עוד לא (חצי שנה למנייאק!) 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה, 29.5.07 5. הסיגריה הראשונה? לפני 4 חדשים +- 4. המילה הראשונה? וואי לא יודעת... 3. האכזבה הראשונה? אבא עזב את הבית 2. שברון הלב הראשון? ^^, אבל רומנטית- לפני שנה ושלושה חודשים 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה ח'

ועכשי ואני עפה לאבא שלי

החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? הממ 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ענבל ושירה 9. החבר הכי שקט? עינבל (אחרת) 8. החבר הכי עצבני? אנאל 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אדוה עמית סהר בן נטלי יש עוד 6. החבר הכי מצחיק? שוח 5. החבר הכי קשוב? נופר,ענבל, תאירי 4. מכיר אותך הכי טוב? תאירי, נופר 3. החבר הכי עצלן? חחח נופרי :] 2. החבר הכי רגיש? נופרי 1. החבר הכי חכם? וואו יש מלא - ללי, מיכלי, שקדה, אנאל, אביבו, יש עוד אין לי כח התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? דה 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? ישמצב 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא! עובדות 8. התחביבים שלך? קריאה כתיבה מחשב מוזיקה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האנטומיה של גריי 6. הספר האהוב עלייך? יש מלא 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין כזו 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? אין 1. המשקה האהוב עליך? מים, נסטי,קולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? גופיה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפים 5. החולצה האהובה עלייך? אין לי שמץ 4. המחברת הראשונה שאת רואה? היסטוריה 3. הספר הכי קרוב? מתמטיקה 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הסדין 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ת.ז 4. מסטיקים 3. עט 2. מצית 1. עוד מצית למקרה שהשנייה לא תעבוד
4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: יםםםםם
3. סתיו: העלים היפים ונעימי כזה
2. חורף: אווו גשםגשםגשםםםם ושלג
וצעיפים!! 1. אביב: הפרחים והרגשת החופש באויר שלושת הרגלים: 3. ללבוש חולצות דרך המקום של הראש 2. לישון עם דלת סגורה לגמרי וחושך מטורף. 1. לכבות סיגריות שלא כבויות כמו שצריך (לאו דווקא שלי, של כל אחד שזורק). שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אני מחייכת המון 1. אני גאון :]

nettus

New member
עונה

20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים יפות 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?זה תלוי 16. רעש או שקט?רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?זה תלוי 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?דייט אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?|סדגשחזקה| 6. שעווה או גילוח?זה תלוי לאן 5. ריצה או הליכה?הליכה(מי יכול לרוץ?!) 4. חום או קור?פושר 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה.... 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?עם החבר 1. קיץ או חורף?אביב 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?אני מתה עליהם 18. סקס בשירותים? לא בשבילי, אני סטרילית מידי 17. קשר בשלט רחוק?אני מנהלת כזה 16. יום האהבה/ולנטיינס? ברור 15. לחגוג סילבסטר?יאפ 14. צמחונות?בכיף למי שזה מתאים 13. מותגים? לא מעניין אותי 12. כפכפי אצבע?לים, או משהו כזה 11. שיחות מלב אל לב?האהובות עלי 10. הפגנת אהבה בציבור? כל עוד זה לא מוגזם מידי 9. טלפוניים סלולריים? בעד(הטלפון שלי צמוד אלי) 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?לא בשבילי(למרות שנראה לי שחבר שלי יגרום לי להתחיל לעשות את זה בכל מיני מקומות) 1. אורגיות?לא בשבילי 18 האם אי פעם? 18. נסית סמיםנופ 17. עישנת סיגריה?נופ 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?היה לי יזיז 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? בחיים לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?לא 9. בכית על בן? יאפ 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? נראה לי לא יודעת 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא נראה לי 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן(והיה אחלה סרט) 5. הפסקת ספר באמצע? המלא פעמים 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? מלא פעמים 2. התנשקת עם בן?יאפ
1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: נטע 14. תאריך לידה: 2.3.87 13. עיר מגורים: קרית חיים 12. בית ספר: תיכון קרית חיים 11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?1.50 8. משקפיים?יש 7. הורים נשואים או גרושים? איזה מהם
, 6. רווקה/חברה?יש חבר 5. תלמיד טובה? מי תלמיד 4. רגיש? יאפ 3. סטרייט/בי/הומו? סרייט 2. בתול? נופ 1. ביישן?יאפ אמונות |15. אסטרולוגיה? מאמינה 14. נומרולוגיה? לא מאמינה 13. גלגול נשמות? מאמינה 12. אמונות תפלות? לא מאמינה 11. רוחות? מאמינה 10. אלוהים? לא מאמינה 9. שטן?לא מאמינה 8. גן עדן וגיהנום? לא מאמינה 7. גורל? מאמינה 6. מזל? לא מאמינה 5. יין ויאנג?מאמינה 4. קבלה?לא מאמינה 3. הברית החדשה? לא מאמינה 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים?יאפ האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם חבר שלי אתמול 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לחבר שלי לראות עם הוא בסדר 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מחבר שלי אמר לי שהוא בסדר ושהוא הבטיח לי שישמור על עצמו 11.הנשיקה האחרונה? יום ראשון מחבר שלי 10. החיבוק האחרון? מי זוכר 9. הספר האחרון? ימי שלישי עם מורי 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? חבר שלי(ווואי אני צריכה להתחיל לצאת מהבית) 6. הנסיעה האחרונה באוטו?יום שלישי 5. המבחן האחרון? מבחן מה זה? 4. הדבר האחרון שקנית? שטיח 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנתיים 2. השיר האחון ששמעת? מוש בן ארי- יה 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?נופ 12. פתחת את הראש? חס וחלילה 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? חס וחלילה 10. עברת ניתוח? נופ 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא נראה לי 3. הלכת מכות?לא נראה לי 2. כמעט טבעת? שהייתי קטנה 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? חבר שלי 11. הסקס הראשון?כמעט גיל 19 10. הצו הראשון? מזמן 9. הדייט הראשון?מי זוכר 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 7 7. הטסט הראשון?היה ממש ממזמן 6. הבגרות הראשונה?היסטוריה, מלפני איזה חמש שנים 5. הסיגריה הראשונה?נמי עישן?! 4. המילה הראשונה? אין לי מושג 3. האכזבה הראשונה? נולדתי לחיים מלאי אכזבות אז... 2. שברון הלב הראשון? גיל 17 וחצי 1. ההתאהבות הראשונה? גיל 16 לא יצא מזה כלום, וזה לא התפתח לאהבה ממש החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אמממ אין לי מושג 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? יארדן 9. החבר הכי שקט? אין לי מושג 8. החבר הכי עצבני? ורדה?! 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?דידוש 6. החבר הכי מצחיק?אמממממממ 5. החבר הכי קשוב?יש המון כאלה 4. מכיר אותך הכי טוב? חבר שלי ועדי 3. החבר הכי עצלן? רעות 2. החבר הכי רגיש?אממממ 1. החבר הכי חכם?כולם חכמים

nettus

New member
המשך

התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?לא 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?בחיים לא עובדות 8. התחביבים שלך? הרבה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?אמממממ לא יודעת 6. הספר האהוב עלייך? ימי שלישי עם מורי 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין לי מושג 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?סוכוני 3. חברת התיקים האהובה עלייך?אנארף 2. הסרט האהוב עליך? אממממממ 1. המשקה האהוב עליך? שוקו דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אני לא בחדר שלי אז.... ומחשב 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אין 5. החולצה האהובה עלייך? לא יודעת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת?! 3. הספר הכי קרוב? אין סוף ספר קרוב אלי 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? המדפסת 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.מראה 4.טמפון 3.טישו 2.ניירת 1.מפתחות?! 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: לא יודעת 3. סתיו: המזג האוויר נעים 2. חורף:להתקרבל מתחת לפוך 1. אביב: נעים בחוץ שלושת הרגלים: 3. לדבר שעות בטלפון 2. אין לי מושג 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אכפתיות 1.ואהבה לסובבים אותי

RainbowL

New member
בטח אפחד לא יקרא ומשעמם לי

20. גבר שעיר או חלק? באמצע כזה ממ. 19. פנים יפות או גוף יפה? שילוב
18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? תלוי מתי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרררבה. מה שחברות שלי לא קולטות! 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטיייייי 12.פרח אחד או זר פרחים? אפילו אחד :) 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה זה לא מילה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? לא יודעת 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי מתי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? לא זה ולא זה
4. חום או קור? קור, אפשר להתחבא ממנו.. 3. דוש או אמבטיה? תלוי מתיי. יו התשובה הזאת ממש בולטת 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? מכפת לי 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? מי שבא לו 13. מותגים? תלוי 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי איזה הפגנה ואיזה ציבור.. חח 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בדרך כלל נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד? 1. אורגיות? לא יודעת 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לאא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא יודעת חח 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא שכבתי עם מישהו, אבל סטוץ כזה כן.. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? - 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? נראה לי, זה לא בזבוז! 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? ברור 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? אולי 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן יאמיייייייי מידע כללי 15. שם: רוני 14. תאריך לידה: 24.7 13. עיר מגורים: גבעת שמואל 12. בית ספר: אהל שם 11. צבע שיער? שחור חום 10. צבע עיניים? חומות 9. גובה? 1.60 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים טפוטפוטפו 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? לא ממש 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? לא אמונות 15. אסטרולוגיה? לא ממש 14. נומרולוגיה? מה זה. 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לפעמים 11. רוחות? לא 10. אלוהים? תלוי 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא יודעת 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? לא יודעת 13. ההודעה האחרונה ששלחת? נו אין לי כח 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? נוווווווווו. 11.הנשיקה האחרונה? אממ וואי מזמן 10. החיבוק האחרון? אתמול 9. הספר האחרון? לא זוכרת.. 8.הסרט האחרון? גם לא 7. החבר האחרון שראית? אתמול בערב, כמעט את כולם 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול 5. המבחן האחרון? מזמןןןןןןןןן 4. הדבר האחרון שקנית? חולצה לבנה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? חופש שנה שעברה 2. השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת 1. הדבר האחרון שלבשת? כרגע.. חולצה ענקית של אולסטאר ומכנס קצר ורוד עם מלאכים הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא טפו טפו טפו 10. עברת ניתוח? לא טפו טפו טפו 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? כן, הילטון טאבה 7. ראית מישהו נהרג? אנשים שם מתו, לא סגורה על זה שראיתי 6. גילית ששיקרו לך? אלף פעם 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יש מצב 3. הלכת מכות? לא ממש 2. כמעט טבעת? לא טפו טפו טפו 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? חסוי 11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? עוד לא 9. הדייט הראשון? עוד לא 8. הפעם הראשונה בחו"ל? קפריסין נראה לי באיזה גיל 6 7. הטסט הראשון? לא היה עדייןם 6. הבגרות הראשונה? שנה הבאה 5. הסיגריה הראשונה? חס וחלילה 4. המילה הראשונה? אינלי מושג 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? לא היה 1. ההתאהבות הראשונה? תחילת שנה החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אין ממש 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? נועה- חברה שלה הכי מעט זמן 9. החבר הכי שקט? גת 8. החבר הכי עצבני? ענבר חח 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? גל 6. החבר הכי מצחיק? הילה 5. החבר הכי קשוב? נועה דניאל וענבל 4. מכיר אותך הכי טוב? גל קורל ונועה 3. החבר הכי עצלן? קורל 2. החבר הכי רגיש? נועה ולי-אור 1. החבר הכי חכם? ענבר התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? ישמצב 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? מסטיק או גומייה 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מחשב, מועדון, חברים 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים 6. הספר האהוב עלייך? לא יודעת 5. חנות הבגדים האהובה עליך? זארה ופולנדבר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט. אנערף 2. הסרט האהוב עליך? יורוטריפ 1. המשקה האהוב עליך? נסטי אפרסק דיאט (שכנוע עצמי) דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? ספריי לניקוי המסך 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? בחוץ, בטח הווייאנס לבנות 5. החולצה האהובה עלייך? אממ היא לא האהובה, אבל המזל. פסים אפור כחול כהה.. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? ספרות בע. 3. הספר הכי קרוב? מילון ספיר
2. החלון פתוח או סגור? סגור- מזגן
1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? השולחן פה כחול מגניבול כזה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. ארנק 3. מלא מסטיקים 2. מלא עטיפות ריקות של מסטיקים 1. משקפי שמש בדרך כלל, ואם לא אז מראה קטנה כזאת 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: קרטיבים ומזגן 3. סתיו: הנוף, והתקופה (התחלה חדשה והכל) 2. חורף: פוך וקרמבו 1. אביב: הפריחות, והבגדים הקיציים שמתחילים לבצבץ שלושת הרגלים: 3. כסיסת ציפורניים 2. לחייך 1. להפתח בקלות לאנשים שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. כנות 1. שמחת חיים טוב דיייייייייייייי מיליתי בלי כח. מישהי קראה בכלל.?

אני עייפה ואני לא יכולה לישון אז

20. גבר שעיר או חלק? נגיד שחלק לא מפריע לי אבל גם קצת שיער פה ושם מוסיף לסקסיות 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכם וחמוד! 17. ספר או סרט? סרט בדרך כלל 16. רעש או שקט? שקט! 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי בחשק 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? כנ"ל 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי בקטנה בלי יותר מדי קיטש 12.פרח אחד או זר פרחים? ורד אחד אדום 11. הרבה לישון או כמעט ולא? גם וגם אבל כשאני ישנה הרבה אז סתם מתבזבז לי יום, נלך על הקצת לישון 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? כשנגיע לזה נדבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? לא ארוכות ולא קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה עדיף אבל לא תמיד יש כח וזמן :| 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? אישיו בעייתי 3. דוש או אמבטיה? כרגע יש רק מקלחון 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?חח את השלב הזה של מקלחות קצף עם חברות עברנו בילדות
1. קיץ או חורף? אותו אישיו בעייתי 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בכיף 18. סקס בשירותים? אם זה נוח שיהנו, לא נראה לי שזה מקום אידיאלי כ"כ 17. קשר בשלט רחוק? אם זה פועל אז למה לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? לא נגד ולא בעד 15. לחגוג סילבסטר? נגד שכזה 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? אני לא ארחיב אבל די נגד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב?|סדגש בעד אבל עם האנשים הנכונים| 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד במידה מסויימת 9. טלפוניים סלולריים? קרינה ]: 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד, אבל לא רק בקרב בני נוער 3. שלטון דמוקרטי? בעד, אבל דמוקרטי אמיתי ולא סתם וונאבי כזה בשביל העולם 2. סקס במקומות ציבוריים? לא גיבשתי דעה 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה?|סדגש לא| 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? אם הכוונה פה לסטוץ- נטו יחסי מין אז לא אבל סטוץ-קשרון מזדמן כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כןכן 11. כססת ציפורניים? כן ]: 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא נראה לי 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? אף פעם לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: חה
14. תאריך לידה: 25.5.89 13. עיר מגורים: אי שם 12. בית ספר: אין יותר P: 11. צבע שיער? חום כהה, עם נטייה להתבהר בחלקים מאוד ספציפיים בקיץ 10. צבע עיניים? חום כהה 9. גובה? 168 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה ביאץ' 5. תלמיד טובה? תלוי מתי 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? לפעמים אמונות 15. אסטרולוגיה? קוראת אבל לא מאמינה יותר מדי 14. נומרולוגיה? כנ"ל [רק בלי הקוראת, ראיתי כל מיני תוכניות וקראתי ספרים] 13. גלגול נשמות? מממ 12. אמונות תפלות? חלקית 11. רוחות? לא 10. אלוהים? כן 9. שטן? לאלאלא 8. גן עדן וגיהנום? רק גן עדן 7. גורל? יש 6. מזל? ממ 5. יין ויאנג? הכל מתאזן בסופו של דבר אז כן 4. קבלה? לא חקרתי את הנושא יותר מדי 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן, אוהו נמשכים האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מור 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לא זוכרת ועכשיו הפלאפון רחוק 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חברה נראה לי 11.הנשיקה האחרונה? בלאט יותר מדי זמן אבל היום אני אשיג לי קצת גודיס 10. החיבוק האחרון? סביר להניח שהיום עם אמא 9. הספר האחרון? אנשי הקש 8.הסרט האחרון? וואי 7. החבר האחרון שראית? לירן 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני כמה שעות 5. המבחן האחרון? חה 4. הדבר האחרון שקנית? ארטיק קראנץ' 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? ספטמבר 06 2. השיר האחון ששמעת? משהו של שרית חדד ברדיו 1. הדבר האחרון שלבשת? עדיין לובשת, סתם גופיה ומכנס לבן הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יש מצב 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? כשהיא תגיע נדבר [טייק 2] 11. הסקס הראשון? כנ"ל 10. הצו הראשון? 9.5.06 9. הדייט הראשון? תכלס לא היה דייט דייט, אה הייתי בסרט עם האקס ביום שהפכנו לחברים, בלע 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לפני כמה שנים 7. הטסט הראשון? -לא מדברים על זה- 6. הבגרות הראשונה? השנה 5. הסיגריה הראשונה? לא קקרה 4. המילה הראשונה? אבא? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? איייייייייף 1. ההתאהבות הראשונה? אין לי יותר כח, ביי

ThE uVa

New member
../images/Emo60.gif

20. גבר שעיר או חלק? באמצע 19. פנים יפות או גוף יפה? מה, אי אפשר גם וגם? לא יודעת נו. 18. חכמה או יפה? חכמה. דה. 17. ספר או סרט? תלוי במצברוח 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם, לרוב. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? לאיודעת. 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? תלוי מה יש לעשות כשערים. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אוהו. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? לא יודעת! 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? שומדבר. ואם כבר-גילוח P: 5. ריצה או הליכה? הליכה. 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? תלוי 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לא כרגע.. 1. קיץ או חורף? חורף, אלוהים, חורף! 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? לא נראה נוח 17. קשר בשלט רחוק? אעעעעעעע. 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר? למה לא 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? חח 11. שיחות מלב אל לב? דה שבעד 10. הפגנת אהבה בציבור? לא מוגזם מדי 9. טלפוניים סלולריים? הלוואי שזה לא היה כלכך נוח. 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? לא עושה לי את זה 6. שתיה ונהיגה? נגד! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד.. 2. סקס במקומות ציבוריים? לא עושה לי את זה 1. אורגיות? אנערף 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? דה 11. כססת ציפורניים? כן [עכשיו אני עם מרה, חוסר שליטה עצמית!] 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? בקטנה 5. הפסקת ספר באמצע? פעם אחת [צופן דה וינצ'י! איזה מסטיק!] 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? ישמצב 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: יובל 14. תאריך לידה: 2.6.91 13. עיר מגורים: השרון 12. בית ספר: עד השנה-דרור, משנה הבאה-דמוקרטי כפר סבא 11. צבע שיער? בלונד כהה 10. צבע עיניים? כחול 9. גובה? 168? 8. משקפיים? כה 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? קצת 3. סטרייט/בי/הומו? כרגע נראלי יותר בקטע של בנים 2. בתול? אההא 1. ביישן? אההא אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? לא האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמממ. אמא. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לידיד, "גם טל באה" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מאותו ידיד "אחלה, תודה" 11.הנשיקה האחרונה? לפני זמן רב 10. החיבוק האחרון? אתמול בלילה 9. הספר האחרון? כל מיני דברים במקביל 8.הסרט האחרון? אמ. ואי. אעעע. 7. החבר האחרון שראית? חן 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום בבוקר, חזרה משיעור כינור 5. המבחן האחרון? אוהו. לפני זמן רב. 4. הדבר האחרון שקנית? גלידה, אתמול בערב 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? כשחזרתי מבלגיה. לפני.. חודשיים בערך. שלושה. 2. השיר האחון ששמעת? את עצמי מנגנת ויואלדי! P: 1. הדבר האחרון שלבשת? כרגע? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא ממש 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? ישמצב 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? דה 5. בגדו באמונך? דה 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כנראה 3. הלכת מכות? אההא 2. כמעט טבעת? בקטנה [יו זה היה מפחיד] 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? הממ 11. הסקס הראשון? - 10. הצו הראשון? - 9. הדייט הראשון? - [אני גרה בישוב!] 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 7. יוון. 7. הטסט הראשון?- 6. הבגרות הראשונה? והיחידה. קולנוע. 5. הסיגריה הראשונה? - 4. המילה הראשונה? מי יודע? 3. האכזבה הראשונה? אוהו 2. שברון הלב הראשון? חח כשהייתי קטנה. 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כל החברים שלי מוזרים! 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אמממ. פירר. כפרעליו. 9. החבר הכי שקט? אמ. לא יודעת. 8. החבר הכי עצבני? חן 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? חן 6. החבר הכי מצחיק? לאיודעת 5. החבר הכי קשוב? המ. נראלי שעמית 4. מכיר אותך הכי טוב? חן 3. החבר הכי עצלן? טוב מה עוזר לכם שמות 2. החבר הכי רגיש? יאללה 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? סביר להניח 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? דה 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? דה 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? דה 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לאיודעת 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? בזבוז זמן 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? באפי 6. הספר האהוב עלייך? כמה טוב להיות פרח קיר 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אמממ. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אממממ. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? מה. 2. הסרט האהוב עליך? כמעט מפורסמים, אמפייר רקורדס וסרניטי. 1. המשקה האהוב עליך? מים, שוקו. דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? לורד אדום 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי ספורט 5. החולצה האהובה עלייך? המממ 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת קולנוע זרוקה על הרצפה 3. הספר הכי קרוב? פונטנלה של מאיר שלו. לא קראתי עדיין. 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הטלפון 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. תחבושת 3. כסף 2. בקבוק מים 1. וזהו 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: לא יודעת 2. חורף: הווו. הכל. 1. אביב: פרחים וכל הנחמדות שלושת הרגלים: 3. לא יודעת 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אכפתית [נראלי] 1. ממ.. לא צבועה.

למעלה