לרגעי שיעמום קלים...

AnGeL DoLlY

New member
לרגעי שיעמום קלים...

שאלון סופ"ש
כזה עוד לא היה פה נדמה לי 20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה? 18. חכמה או יפה? 17. ספר או סרט? 16. רעש או שקט? 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? 11. הרבה לישון או כמעט ולא? 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 6. שעווה או גילוח? 5. ריצה או הליכה? 4. חום או קור? 3. דוש או אמבטיה? 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף? 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס? 15. לחגוג סילבסטר? 14. צמחונות? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע? 11. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? 8. סקס לפני החתונה? 7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? 5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער? 3. שלטון דמוקרטי? 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים 17. עישנת סיגריה? 16. השתכרת? 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 14. היה לך סטוץ? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 11. כססת ציפורניים? 10. התנשקת עם בת? 9. בכית על בן? 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 5. הפסקת ספר באמצע? 4. התפטרת מהעבודה? 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 2. התנשקת עם בן? 1. אכלת סושי? מידע כללי 15. שם: 14. תאריך לידה: 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: 11. צבע שיער? 10. צבע עיניים? 9. גובה? 8. משקפיים? 7. הורים נשואים או גרושים? 6. רווקה/חברה? 5. תלמיד טובה? 4. רגיש? 3. סטרייט/בי/הומו? 2. בתול? 1. ביישן? אמונות 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? 13. ההודעה האחרונה ששלחת? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? 9. הספר האחרון? 8.הסרט האחרון? 7. החבר האחרון שראית? 6. הנסיעה האחרונה באוטו? 5. המבחן האחרון? 4. הדבר האחרון שקנית? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחון ששמעת? 1. הדבר האחרון שלבשת? הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? 12. פתחת את הראש? 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? 10. עברת ניתוח? 9. שברת מראה? 8. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 6. גילית ששיקרו לך? 5. בגדו באמונך? 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות? 2. כמעט טבעת? 1. כרתו לך איבר? הראשונים 12. האהבה הראשונה? 11. הסקס הראשון? 10. הצו הראשון? 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. הסיגריה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 4. פרצת למקום כלשהו? 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. 4. 3. 2. 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1.

The Blue Fairy

New member
בא לי :)

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?המפף,גוף 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה! 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה אהובתי 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף?חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק?לא מפ]ריע לי 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות?בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע?|סדגשבעד| 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?המפף.. 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?אובייסלי שבעד 1. אורגיות?בעד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמיםלא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? תמיד 11. כססת ציפורניים?לפעמים 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: דידי 14. תאריך לידה: 31.03 13. עיר מגורים: קרית חיים 12. בית ספר: תק"ח 11. צבע שיער?סוגשל אדום-חום 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?1.64 8. משקפיים?לצערי 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים ברוך השם 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? כבר לא תלמידה 4. רגיש? יותר מדי 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? לא ולא 1. ביישן?אכןכן אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? לא 5. יין ויאנג?כן 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? למה לא 1. הפכים נמשכים?כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? גל 13. ההודעה האחרונה ששלחת? חבר של נטע :D 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חבר של נטע :D 11.הנשיקה האחרונה? התלבטות בין הטייס לבין מישהו מתגלית.. 10. החיבוק האחרון? מישהו מהטייסת 9. הספר האחרון? ורוניקה מחליטה למות 8.הסרט האחרון? שרק! 7. החבר האחרון שראית? שיר 6. הנסיעה האחרונה באוטו?עם אבא היום 5. המבחן האחרון? אנאערף..ביולוגיה 4. הדבר האחרון שקנית? בטח חולצה או משהו 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני חודשיים 2. השיר האחון ששמעת? מאור כהן-הכי יפה בעולם 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מהמה ולפני זה מדים הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא, תודה לאל 12. פתחת את הראש? לא, תודה לאל 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא, תודה לאל 10. עברת ניתוח? 4 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא,תודה לאל 7. ראית מישהו נהרג? לא,תודה לאל 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות?לא 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא,תודה לאל | הראשונים 12. האהבה הראשונה? גל,גיל 16 11. הסקס הראשון?גל,16 וחצי 10. הצו הראשון? 16 וחצי 9. הדייט הראשון?16 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה..ט' נראהלי 7. הטסט הראשון?לא מזמן 6. הבגרות הראשונה?כיתה י', היסטוריה נראה לי 5. הסיגריה הראשונה?אף פעם! 4. המילה הראשונה? חחח אין לי מושג 3. האכזבה הראשונה? לא רוצה לדבר על זה 2. שברון הלב הראשון? 16 וקצת... 1. ההתאהבות הראשונה? 16... החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? גדעוני 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? כל החברים מהטייסת 9. החבר הכי שקט? לינה 8. החבר הכי עצבני? מישהו מהטייסת 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?שיר ואינה 6. החבר הכי מצחיק?כולם 5. החבר הכי קשוב?כולם 4. מכיר אותך הכי טוב? שיר גל ונטע 3. החבר הכי עצלן? אנאערף 2. החבר הכי רגיש?אנייייייייייייי 1. החבר הכי חכם?וואי..כולם..

The Blue Fairy

New member
בא לי2

התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא ולא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא ולא 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כמובן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?לא ולא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לאאא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? יש המון :) 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?עקרות בית נואשות 6. הספר האהוב עלייך? יער נורווגי 5. חנות הבגדים האהובה עליך? דינמיט 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך?אנאערף 2. הסרט האהוב עליך? חומות של תקווה 1. המשקה האהוב עליך? תפוזים טבעי דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? תמונות 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר ורודות 5. החולצה האהובה עלייך? טוניקה לבנה מהממת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין לי מחברות 3. הספר הכי קרוב? ורוניקה מחליטה למות 2. החלון פתוח או סגור?סגור כי יש מזגן 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מעטפה של בנק לאומי 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.מפתחות של הבית 3.עפרון שחור לעיניים 2.ארנק 1.ספר שאבא של בני אברהם ז"ל כתב, 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים! 3. סתיו: חצאיות סתוויות 2. חורף:גשם וחלזונות 1. אביב: פריחה שלושת הרגלים: 3. לדבר המון בפלאפון 2. להתכתב המון 1. לנקות אזניים 3 פעמים ביום! שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אנאערף...נחמדות? 1.כנות

JuSt A GiRl 94

New member
יוו מתפוצץ לי הראש

20. גבר שעיר או חלק? אממ באמצע 19. פנים יפות או גוף יפה? גם באמצע 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? לגוון 13. רומנטי או שרמנטי? אמממ נראהלי רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה שווה לגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? לגוון 6. שעווה או גילוח? תלוי במקרה 5. ריצה או הליכה? הליכה דה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? אמממ....חחח חכו כמה שנים ואני אחליט 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד
18. סקס בשירותים? איכס!
17. קשר בשלט רחוק? תלוי במקרה
16. יום האהבה/ולנטיינס? שיהיה בעד
15. לחגוג סילבסטר? כן |בעד| 14. צמחונות? |בעד| אבל אסור לי כי אני כמעט אנמית 13. מותגים? לא אכפת לי ממש מהם....
12. כפכפי אצבע? נגיד
11. שיחות מלב אל לב?
!! 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי באיזו מידה
9. טלפוניים סלולריים? כן
8. סקס לפני החתונה? כן
7. סמים? דונט נו, לא ניסיתי
6. שתיה ונהיגה? לא
5. המטרה מקדשת את האמצעים? בדרך כלל לא, תלוי איזה מקרה
4. עישון בקרב בני נוער? לא סיגריות, נרגילה כן
3. שלטון דמוקרטי? כן
2. סקס במקומות ציבוריים? אממ תלוי
1. אורגיות? תנו לי זמן לחשוב על זה! 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? יכול להיות
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
איכס מידע כללי 15. שם: שירה 14. תאריך לידה: 12.3 13. עיר מגורים: י-ם 12. בית ספר: תיכון האקדמיה למוזיקה 11. צבע שיער? שטני-חום-כזה 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 164 8. משקפיים? לקרוב 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים, עדיין טפו טפו טפו 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כן, אבל כנראה שאתה לא. תלמיד טובה? 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו?לא סגורה על זה עדיין (אני רק בת שלוש עשרה, דאמט) 2. בתול? כן 1. ביישן? כן אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? לא ממש 12. אמונות תפלות? תלוי 11. רוחות? לא 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? אני לא ממש יודעת על זה הרבה 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? אני יהודיה!! 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? תלוי 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אבא מחו"ל 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לחברה שלי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מחברה שלי 11.הנשיקה האחרונה? אל תזכירו לי....אוף הזכרתם 10. החיבוק האחרון? לא זוכרת 9. הספר האחרון? אני עדיין קוראת את טטיאנה ואלכסנדר, לא-יודעת-מי-כתב 8.הסרט האחרון? שודדי הקאריבים שלוש. יוו זה עצוב זה היה מלפני מלאא זמן 7. החבר האחרון שראית? היום בחמש 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום בשש וחצי ככה 5. המבחן האחרון? ניתוח יצירות, ממזמן 4. הדבר האחרון שקנית? מתנה לחברה, שלישי 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנה שעברה, ארגנטינה 2. השיר האחון ששמעת? משהו של אוונסנס, לא זוכרת 1. הדבר האחרון שלבשת? מה שאני לובשת עכשיו? הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?כן 3. הלכת מכות?יש מצב 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? ביסודי 11. הסקס הראשון? נוט יט 10. הצו הראשון? - 9. הדייט הראשון? שנה שעברה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל חודשיים ככה? 7. הטסט הראשון?עוד לא 6. הבגרות הראשונה? עוד לא 5. הסיגריה הראשונה? עוד לא 4. המילה הראשונה? אין לי מושג מה היא! 3. האכזבה הראשונה? שנולדתי, חה 2. שברון הלב הראשון? ביסודי 1. ההתאהבות הראשונה? לא שאלתם כבר? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אממ...אין ממש 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? דליז 9. החבר הכי שקט? ליז, נראה לי אני חח 8. החבר הכי עצבני? ספיר 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אממ שירה (כן, עוד אחת) שאני לא בקשר איתה 6. החבר הכי מצחיק? ליז, האמת שאני נחשבת למצחיקה בחבורה 5. החבר הכי קשוב? ליז, נועה'לה 4. מכיר אותך הכי טוב? ליז..... 3. החבר הכי עצלן? ספיר 2. החבר הכי רגיש? ליז, אריאלה 1. החבר הכי חכם? ליז,נועה התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? נראה לי שכן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? ברור 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא זוכרת 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? לכתוב, לשיר,לקרוא, לשמוע מוזיקה...מחשב טלוויזה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?האוס, הפרקליטים ובוסטון ליגל, פרינדס 6. הספר האהוב עלייך? אני אוהבת מלא 5. חנות הבגדים האהובה עליך? איכס בגדים 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? איכס נעליים 3. חברת התיקים האהובה עלייך? נו די 2. הסרט האהוב עליך? אין ממש 1. המשקה האהוב עליך? מיםם דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? קלמר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הנעליים שאני לובשת 5. החולצה האהובה עלייך? אין ממש 4. המחברת הראשונה שאת רואה? תנ"ך נחשב? 3. הספר הכי קרוב? תנ"ך חח 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הקיר 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. אדוויל (עד שהוא נעלם בצורה מסתורית!!) 4.ספר 3.ארנק 2. טמפונים 1.תחבושות 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אין 3. סתיו: נעים 2. חורף: קר!! 1. אביב: שמח כזה שלושת הרגלים: 3. חח עזבו אותי מזה 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. משתדלת להיות חברה טובה 1. אוהבת לכתוב

AnGeL DoLlY

New member
אבא ואח שלי נסעו למכוניות ענק האלה

באיצטדיון ר"ג ואני ואמא מטפסות על הקירות שיגיעו כבר וניסע לאילת!!! ררר... בטח יש פקקים אדירים 20. גבר שעיר או חלק? באמצע. חלקים לגמרי זה לא גברי ושעירות יתר זה מרתיע|: 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות. כי גוף עוד אפשר לעצב 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? אני עצלנית אז סרט 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי בחשק 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. יחי ההבדל הקטן?
12.פרח אחד או זר פרחים? בפרח אחד יש מהרומנטי יותר לדעתי 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר ברור 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה חזקה 6. שעווה או גילוח? גילוח ברגליים ובבתשחי, שעווה במפשעות 5. ריצה או הליכה? הליכה מהירה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
זנותי 17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס? כשיש בן זוגגג
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים? למה לא 12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור? יכול להיות חמוד 9. טלפוניים סלולריים? אי אפשר בלי 8. סקס לפני החתונה?
! 7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
! 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים? מכניס אקשן
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? משהו דומה 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא שכבתי 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? אוי כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא רציני 9. בכית על בן? משהו כזה 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? בזארה הכל הולך :] 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן, אבל רק במשעממים במיוחד 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: אביב 14. תאריך לידה: 18/7 13. עיר מגורים: מושב במרכז 12. בית ספר: תיכון מקיף יהוד 11. צבע שיער? חום בהיר 10. צבע עיניים? חוםקקי 9. גובה? 1.66 8. משקפיים? - 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר
6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כן 4. רגיש? קצת 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? קצת אמונות [תחסכו ממני. לא להכל] 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אליה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לאבא "אמא אומרת שתצאו לפני כולם אחרת יהיו פקקים מטורפים!" חח 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מאבא "נשתדל אנחנו חונים רחוק" 11.הנשיקה האחרונה? אויי.. עם אדם לפני איזה חודשיים 10. החיבוק האחרון? אבא 9. הספר האחרון? "אם יש גן עדן" שהפסקתי באמצע. צריכה להמשיך 8.הסרט האחרון? "פפראצי" 7. החבר האחרון שראית? אממ ניצן 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום בצהריים בחזרה מקניון גבעתיים 5. המבחן האחרון? בגרות בביולוגיה היום! 4. הדבר האחרון שקנית? שמלה בזארה, היום :] 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפולין במרץ 2. השיר האחון ששמעת? בזה הרגע, WHEN YOU SAY NOTHING של רונאן קיטינג
1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס לבן קצר מH&M עם חגורה לבנה, גופייה דקה בצבע ירוק בקבוק מטומי הילפיגר, צעיף דק כזה ושיער יפה
הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? ממש אבל ממש ממזמן 12. פתחת את הראש? לא חושבת 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא [טפוטפו חמסה] 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? חס ושלום 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? לא זוכרת 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? אע לא בדיוק 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? ישמצב 1. כרתו לך איבר? אמא!! לא ;[ הראשונים 12. האהבה הראשונה? זוהר 11. הסקס הראשון? טרם 10. הצו הראשון? לפני שבוע וחצי 9. הדייט הראשון? לפני פולין 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בקניה לפני 4 שנים נראה לי 7. הטסט הראשון? טרם 6. הבגרות הראשונה? בקולנוע, מאי שנה שעברה 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה ונקווה שלא תהיה 4. המילה הראשונה? אמא? 3. האכזבה הראשונה? יותם שחר. חחחחח 2. שברון הלב הראשון? זוהר 1. ההתאהבות הראשונה? זוהר החבר הכי: אין לי כוח 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? עשיתי הרבה דברים, את זה לא P: 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? חח העתקות נחשב? 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? לבלות, לשיר ולהופיע 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? נמלטים 6. הספר האהוב עלייך? רודף העפיפונים. זה הספר שאשכרה השאיר אותי עם פה פעור. נשבעת 5. חנות הבגדים האהובה עליך? זארה, פול&בר, קסטרו...כמה צפוי 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ממ לא משהו ספציפי 3. חברת התיקים האהובה עלייך? עמנואל לנצח!
2. הסרט האהוב עליך? שבעה חטאים, יומן נעורים, שרק, אפקט הפרפר, טרויה.. 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה. דברים בחדר שלך: אני לא בחדר אין לי כוח 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. כסף 3. מסטיקים לרוב 2. גומיה לשיער 1. חתיכות נייר טואלט 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: יםםם, בגדי קיץ, חופש 3. סתיו: שלא קר מדי 2. חורף: ביגוד, חבר בחורף!
1. אביב: נעייים שלושת הרגלים: 3. לקטוף עלים ברחוב ולקפל אותם 2. לקרוא עיתון מהסוף להתחלה 1. לקפל את החולצות שלי מלמטה כזה, באצבעות [אל תנסו להבין] שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. שאני ילדה וחברה טובה 1. משקיענית שהולכת רחוק נמנמ סיימתיי! מה הדבר האחרון שאכלת, אם קראת?

OverSharing

New member
אני רוצה שוקולדדדד../images/Emo103.gif

20. גבר שעיר או חלק? חלק אבל לא מ-מ-ש]: 19. פנים יפות או גוף יפה? גם וגם?:) 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ברור שספר]: 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצםםם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית כמובן. 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבההההה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה חזקההההההה 6. שעווה או גילוח? מכונה 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? חבר כאילו? לא כרגע, תודה. 1. קיץ או חורף? קיץ אבל לא חם מדי 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד? מה אכפת לי. 18. סקס בשירותים? לא נראה לי 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? איכס:| 15. לחגוג סילבסטר? לא אכפת לי 14. צמחונות? בעד? אני צמחונית אבל לא מהסיבות ה'נכונות' 13. מותגים? O__o 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד אבל בגבול 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגדד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד אבל תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? אם זה לא לעיניי כולם אז יופי. 1. אורגיות? לא עושה לי את זה:| 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ? חח רק לי
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
מידע כללי 15. שם: שחר 14. תאריך לידה: 10.10 13. עיר מגורים: רעות 12. בית ספר: תיכון מכבים רעות 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 167 8. משקפיים? וגם עדשות 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר 6. רווקה/חברה? חברחתיך
5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? לפעמים 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול?
1. ביישן? לא אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים?
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עמרי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לא יודעת הטלפון שלי לא ממש עובד רוב הזמן 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חן 11.הנשיקה האחרונה? אתמול, עמרי 10. החיבוק האחרון? נטי 9. הספר האחרון? אני עוד ב'תאומות' וזה אל גמררר 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? עוזי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? עם עוז, הוא החזיר אותי מהיום עבודה 5. המבחן האחרון? ממ.. בגרות ב..היסטוריה! ועשית סתם מבחן בפיזיקה אבל לא כזה שבדקו 4. הדבר האחרון שקנית? גלידה! 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? ממ 26.3, חזרה מפולין 2. השיר האחון ששמעת? boys don't cry 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנסיים וחולצה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג? |
6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?
3. הלכת מכות? בקטנה כזה 2. כמעט טבעת?
!!! אמאלה]: 1. כרתו לך איבר?
הראשונים 12. האהבה הראשונה? עמריייישלי 11. הסקס הראשון?
10. הצו הראשון? עוד לא היה 9. הדייט הראשון? לא היה:p 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בלגיה באוקטובר 2000 7. הטסט הראשון? עוד אל התחלתי ללמוד]: 6. הבגרות הראשונה? מ.. אמנות? לא זוכרת 5. הסיגריה הראשונה?
4. המילה הראשונה? לא יודעת:| 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר 2. שברון הלב הראשון? בכיתה ו'
1. ההתאהבות הראשונה? עמרי
החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? וואי כל החברות שלי מוזרות שזה מדהים. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? לאיודעת. 9. החבר הכי שקט? אנחנו טובות בלעשות רעש:) 8. החבר הכי עצבני? טלוש נראה לי. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? דניאל 6. החבר הכי מצחיק? עמרי הכי מצחיק, אבל אותי:p חח 5. החבר הכי קשוב? למזלי רובן:) 4. מכיר אותך הכי טוב? עמרי 3. החבר הכי עצלן? טוליק וסתו 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? דנה התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא, אני פשוט מבריזה 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?
5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו? חדר מרכזים? חח 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
!! 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? חח פעם הפצנו שמועה בצחוק אבל זה סתם היה מצחיק עובדות 8. התחביבים שלך? פסנתר 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים 6. הספר האהוב עלייך? מישהול רוץ איתו, שחר 5. חנות הבגדים האהובה עליך?- 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?- 3. חברת התיקים האהובה עלייך?ג'נספורט. חח מה]: 2. הסרט האהוב עליך? מוצאים את נמו! 1. המשקה האהוב עליך? דיאטקולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אני לא בחדר שלי אז מנורה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אין פה נעליים 5. החולצה האהובה עלייך? לא יודעת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? פיזיקה 3. הספר הכי קרוב? פיזיקה:| 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מקלדת

איזה בזבוז זמןD:

20. גבר שעיר או חלק? קצת שיער כזה...זה סקסי 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות. שונאת גוף שרירי מידי 18. חכמה או יפה? יפהP: 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם של אנשים אהובים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אמממ שנייהם 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? משהו סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? פף. אני שונאת את החורף, אבל כשיש מישהו, זה הכי שווה. אז תלוי במצב הכללי 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לא בשבילי 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד כמובן 18. סקס בשירותים? למה לא 17. קשר בשלט רחוק? לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? כשיש מישהו, למה לא 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? מכפת לי 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעדבעד 7. סמים? אין דעה 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? כל עניין לגופו 4. עישון בקרב בני נוער? שיעשו מה שבראש שלהם 3. שלטון דמוקרטי? כמובן שבעד 2. סקס במקומות ציבוריים? למה לא 1. אורגיות? לא בשבילי 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא יצא לי עוד 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן): 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? לא]; עדיין מחכה לכל העניין של לרצות מישהו בכלל 1. אכלת סושי? פיכס כן מידע כללי 15. שם: כרמל 14. תאריך לידה: 4.9.91 13. עיר מגורים: ראשל"צ 12. בית ספר: מקיף ט 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 164 8. משקפיים? עדשות 7. הורים נשואים או גרושים? לא היו נשואים אף פעם ותודה לאל שכך 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כן 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? לפעמים אמונות 15. אסטרולוגיה? כשיש לי מצברוח לזה 14. נומרולוגיה? כנל 13. גלגול נשמות? לא מאמינה 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לאיודעת 10. אלוהים? לאיודעת 9. שטן? לא נראה לי 8. גן עדן וגיהנום? לאיודעת 7. גורל? מאמינה 6. מזל? מאמינה 5. יין ויאנג? מאמינה 4. קבלה? לא מבינה בזה 3. הברית החדשה? מאמינה? אני מאמינה שיש אמת בכל הדתות, ומאמינה שיש בהן גם דברים לא נכונים 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מעיין 13. ההודעה האחרונה ששלחת? עדן 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? עדן 11.הנשיקה האחרונה? לכו לעזאזל]; 10. החיבוק האחרון? אמא 9. הספר האחרון? המיקוד בלשון? 8.הסרט האחרון? אממ לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? כמה אתמול.. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? אייסקפהדיאט 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? אוקטובר 2. השיר האחון ששמעת? האת יפה הזה של עידן יניב 1. הדבר האחרון שלבשת? טוניקה שחורה ושורטס אפור אבן כזה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? ביסודי 12. פתחת את הראש? אף פעם טפו טפו טפו 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? אף פעם טפו טפו טפו 10. עברת ניתוח? כיתה ז' 9. שברת מראה? אף פעם 8. היית בפיגוע טרור? אף פעם טפוטפוטפו דייי כבר עם השאלות האלו 7. ראית מישהו נהרג? ביסודי 6. גילית ששיקרו לך? הרבה פעמים 5. בגדו באמונך? לא יודעת 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יש מצב 3. הלכת מכות? מידי פעם 2. כמעט טבעת? לא קרה 1. כרתו לך איבר? כיתה ז', תוספתן? הראשונים 12. האהבה הראשונה? לא הייתה 11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? לא היה 9. הדייט הראשון? לא היה משהו שניתן להחשיב כדייט 8. הפעם הראשונה בחו"ל? אממ גיל 11 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? ה14 ליוני 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה 4. המילה הראשונה? מאיפה לי 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר 2. שברון הלב הראשון? לא היה 1. ההתאהבות הראשונה? לא הייתה החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? יש הרבה 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? יש כמה 9. החבר הכי שקט? מממ 8. החבר הכי עצבני? מממ 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? עדן 6. החבר הכי מצחיק? מעיין לינוי עדן וואי נו כולן מצחיקות 5. החבר הכי קשוב? כולן 4. מכיר אותך הכי טוב? עדן 3. החבר הכי עצלן? אני?D: 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? מי צריך לשקר 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כנ"ל 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כןכן 5. גנבת מחנות? בקטנה 4. פרצת למקום כלשהו? אממ לא ממש. אוקיי כן אבל לא רק אני]; 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא נראה לי 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מוזיקה. קניות. קפה. דיבור על שטויות 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האוס אבודים גיבורים השיר שלנו ז"ל הטופ מודל פרוייקט מסלול וכאלה 6. הספר האהוב עלייך? אממ..."פרא" של גבי ניצן. "שני ירחים".. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? כרגע פולאנדבר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? לא דעת 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ? 2. הסרט האהוב עליך? זה משתנה. בגדול? "שמש נצחית בראש צלול" 1. המשקה האהוב עליך? אייס דיאט דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? לובלו 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? עקבים 5. החולצה האהובה עלייך? לובשת אותה עכשיו. שחורה ויפה מפולאנדבר..גזרת הריון כזו טוניקה. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? של ביולוגיה 3. הספר הכי קרוב? מיקוד לשון שכבר לא צריכה 2. החלון פתוח או סגור? סגור יש מזגן 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? השעון המעורר שלי 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. כסף 3. מפתח 2. לובלו 1. ניירות קטנים ומעצבנים שלא קשורים לעולם! כרטיסיות אוטובוס עטיפות של מסטיק וכו' וכו' 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: החופש 3. סתיו: אמ 2. חורף: אמ 1. אביב: פסח? האווירה? שלושת הרגלים: 3. כוססת ציפורניים 2. די מכורה לקניות 1. המון קפה כל יום שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אמ. אני אופטימית. ולוקחת דברים בקלות. 1. תכלס, עם כמה שאני מתלוננת וזה, אני מתפקדת טוב תחת לחץ

Small talk

New member
"... And big girls dont cry"

שאלון סופ"ש כזה עוד לא היה פה נדמה לי 20. גבר שעיר או חלק? באמצע 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים 18. חכמה או יפה? כולן לפני כתבו חכמה, אבל דוגרי אף אחד לא רוצה להיות איינשטין שנראת כמו הגירסה הצעירה של גברת זעפני, אז או שניהם, או שאל תשאלו אותי. 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אנטימי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? החלפות 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה?ריצה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? מקלחת, מזה דוש? 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? החברה = החבר?, אם כן אז למה לא, אם בתור חברה אזה יש גבול לכל דבר. 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא בעד אבל גם לא נגד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? יום האהבה 15. לחגוג סילבסטר?לא בעד ולא נגד 14. צמחונות?לא צמחונית אבל אני לא נגד 13. מותגים? לא נגד אבל כמעט ואין לי מותגים בארון 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד אבל תלוי כמה 9. טלפוניים סלולריים? בעדנגד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד (מי תהיה בעד?!) 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא יודעת 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמיםלא 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן, יותר מידי 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? כן וזה היה מגעיל מידע כללי 15. שם: איילת 14. תאריך לידה:04.09.1990 13. עיר מגורים: ישוב 12. בית ספר:הרצוג 11. צבע שיער?בלונד 10. צבע עיניים?כחולירוקאפור 9. גובה?1.80 8. משקפיים? יש 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? אני מניחה 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? אכן 1. ביישן?כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לחברה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מהחברה 11.הנשיקה האחרונה? פסח 10. החיבוק האחרון? אתמול 9. הספר האחרון? עדיין ב'עשרה כושים קטנים' 8.הסרט האחרון? אני חושבת שזה שודדי הקאריבים 7. החבר האחרון שראית? החברה מהSMS 6. הנסיעה האחרונה באוטו?היום אחה"צ 5. המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה 4. הדבר האחרון שקנית? סקוצ'ים 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? סוף אוגוסט שנה שעברה 2. השיר האחון ששמעת? לא זוכרת 1. הדבר האחרון שלבשת? גופייה שחורה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? קטנה בשוויץ 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 10. הצו הראשון? עדיין לא היה, באוגוסט 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לקפריסין שהייתי בת 7 6. הבגרות הראשונה? במחשבת ישראל שנה שעברה 5. הסיגריה הראשונה?בהופעה של מוניקה סקס שנה שעברה, אבל זאת לא הייתה סיגריה זאת הייתה שאיפה שאחריה באו עוד שתיים (בארועים אחרים) וזה נגמר). התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? לבית ספר, מלא פעמים 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? גופייה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפים תנכיות 5. החולצה האהובה עלייך? אין 4. המחברת הראשונה שאת רואה? קלסר היסטוריה 3. הספר הכי קרוב? עשרה כושים קטנים 2. החלון פתוח או סגור?סגור (חומנים) 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? ציפית 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4.ארנק 3.מפתחות של הבית והחדר 2.ליפגלוס 1.עיפרון לעיינים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש 3. סתיו: יומולדת 2. חורף: תנור וקרמבו ותה 1. אביב: פריחה מדהימה, כמעט חופש. שלושת הרגלים: 3. לשטוף רגליים לפני שאני הולכת לישון 2. לכסוס ציפרונים 1. לסדר את החדר לפני שאני הולכת לישון, לא משנה מה שעה. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אין לי רעיונות. 1.

josie1986

New member
עד האלופה

20. גבר שעיר או חלק? לא שעיר מדיי ולא חלק כמו תינוק. באמצע. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. על גוף אפשר לעבוד. 18. חכמה או יפה? אאוץ'. חכמה. 17. ספר או סרט? סרט. 16. רעש או שקט? שקט! 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם על. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי בדייט. 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. 12. פרח אחד או זר פרחים? אחד. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? לישון הרבה. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אמממ... תלוי. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי. 6. שעווה או גילוח? גילוח. 5. ריצה או הליכה? ריצה. 4. חום או קור? חום. 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה! 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם החבר בכיף. 1. קיץ או חורף? קיץ. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד. 18. סקס בשירותים? לא נגד. 17. קשר בשלט רחוק? נגד. 16. יום האהבה/ולנטיינס? לא נגד. 15. לחגוג סילבסטר? בעד. 14. צמחונות? לא נגד, לא בשבילי. 13. מותגים? אההה... לא נגד. 12. כפכפי אצבע? בעד!!! 11. שיחות מלב אל לב? בעד. 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד. 9. טלפוניים סלולריים? בעד. 8. סקס לפני החתונה? בעד. 7. סמים? נגד. 6. שתיה ונהיגה? נגד. 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד. 4. עישון בקרב בני נוער? נגד עישון בכלל. 3. שלטון דמוקרטי? בעד. 2. סקס במקומות ציבוריים? ככה ככה. 1. אורגיות? לא נגד-לא בעד. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא. 17. עישנת סיגריה? לא. 16. השתכרת? כן. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 14. היה לך סטוץ? לא. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן. 11. כססת ציפורניים? כן. 10. התנשקת עם בת? לא. 9. בכית על בן? כן. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? אהה, כמעט. לא. 5. הפסקת ספר באמצע? כן. 4. התפטרת מהעבודה? כן. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? סביר להניח. 2. התנשקת עם בן? כן. 1. אכלת סושי? כן. זה דוחה. מידע כללי 15. שם: עדי. 14. תאריך לידה: אוקטובר 86. 13. עיר מגורים: איזור השרון. 12. בית ספר: 11. צבע שיער? חום. 10. צבע עיניים? כחול. 9. גובה? 158. 8. משקפיים? ללא. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? חבר. 5. תלמיד טובה? כן למה לא. 4. רגיש? כן לאללה. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית. 2. בתול? לא. 1. ביישן? לא. אמונות 15. אסטרולוגיה? ככה. 14. נומרולוגיה? לא. 13. גלגול נשמות? לא. 12. אמונות תפלות? חלק. 11. רוחות? לא. 10. אלוהים? ככה. 9. שטן? לא. 8. גן עדן וגיהנום? לא. 7. גורל? כן. 6. מזל? כן. 5. יין ויאנג? ככה. 4. קבלה? לא. 3. הברית החדשה? לא. 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? למה לא. 1. הפכים נמשכים? כן ולא. האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? לפני איזה חצי שעה. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? מה כתוב בה?? "כבר יצאת?" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מחברה. 11.הנשיקה האחרונה? היום בצהריים. 10. החיבוק האחרון? כנ"ל. 9. הספר האחרון? "הפרט האחרון" (בנאגלית) של הרלן קובן. 8.הסרט האחרון? אושן 13. 7. החבר האחרון שראית? החבר. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני חצי שעה. 5. המבחן האחרון? בע.. לפני שנה בערך. 4. הדבר האחרון שקנית? זה היה מזמן. לא זוכרת. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? ספטמבר. 2. השיר האחרון ששמעת? משהו בטקס סיום של אחשלי. 1. הדבר האחרון שלבשת? ג'ינסעדהברך מזארה וחולצה ירקרקה מזארה. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא. חלילה. 12. פתחת את הראש? לא. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן. 10. עברת ניתוח? לא. 9. שברת מראה? לא. 8. היית בפיגוע טרור? חס וחלילה. 7. ראית מישהו נהרג? לא. 6. גילית ששיקרו לך? כן. 5. בגדו באמונך? כן. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא. 3. הלכת מכות? לא. 2. כמעט טבעת? כן. 1. כרתו לך איבר? חס וחלילה! הראשונים 12. האהבה הראשונה? רועי. 11. הסקס הראשון? אי שם בשנת 2003 עם ההוא משאלה 20. 10. הצו הראשון? אוקטובר 2003. 9. הדייט הראשון? מי זוכר. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 9. 7. הטסט הראשון? אנא אערף. 6. הבגרות הראשונה? 2002. 5. הסיגריה הראשונה? ללא. 4. המילה הראשונה? אבא?! 3. האכזבה הראשונה? אנא אערף... 2. שברון הלב הראשון? רועי. 1. ההתאהבות הראשונה? איתמר..... החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? לילך. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? אין דברים כאלה. 8. החבר הכי עצבני? אין. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? שיר. 6. החבר הכי מצחיק? הגר. 5. החבר הכי קשוב? כולן. 4. מכיר אותך הכי טוב? כולן תכלס. 3. החבר הכי עצלן? פשוט אף אחת. 2. החבר הכי רגיש? ענבל. 1. החבר הכי חכם? שיר. למרות שכולן. התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? יש מצב. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? חח כן. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא ניראה לי. 5. גנבת מחנות? לא. 4. פרצת למקום כלשהו? לא ולא. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? חלילה. עובדות 8. התחביבים שלך? אני צריכה למצוא. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים, סיינפלד, הרצועה. 6. הספר האהוב עלייך? רודף העפיפונים. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? זארה. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? לא משנה לי כלל. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? כנ"ל. 2. הסרט האהוב עליך? פורסט גאמפ, שיער. 1. המשקה האהוב עליך? נסטי אפרסק. דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? ספר מחשב. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי בית של אחשלי. 5. החולצה האהובה עלייך? ירקרקה שפשטתי לפני כמה זמן. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? משהו של אימא. 3. הספר הכי קרוב? ספר שירי קיטש. 2. החלון פתוח או סגור? פתוח. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? קלסר. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון. 4. ארנק. 3. מפתחות. 2. בליסטקס/ליפגלוס. 1. מסטיקים. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים, אבטיח, נקטרינה, גופיות. 3. סתיו: רוח, יומולדת, מה עוד יש בסתיו?! 2. חורף: פוך, שוקוחם, סוודרים, אבוקדו. 1. אביב: שמש, כנ"ל סתיו. שלושת הרגלים: 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אופטימיות. 1. הקשבה. ארוך יא אללה. תגידי אם קראת פלייייייז!

לקח לי שני חלקים..

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? סקס אפיל 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי במצב רוח 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? תלוי במצב רוח 13. רומנטי או שרמנטי? נערף 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? לא יודעת
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? תלוי במצב רוח, חחח 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני כושילרבאק
7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה חזקה 6. שעווה או גילוח? אינפרה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? גם וגם
2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם החבר, אולי.. 1. קיץ או חורף? פעם זה פעם זה 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? אולי 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? שיעשו מה שבא להם אבל שיעזבו אותי בשקט 13. מותגים? אה, לא בעד ולא נגד 12. כפכפי אצבע? בעד! 11. שיחות מלב אל לב? בעד כל כך 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? לא יודעת P: 6. שתיה ונהיגה? נגד הכי נגד בעולם 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא תמיד 4. עישון בקרב בני נוער? שיעשו מה שטוב להם נו 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? בעד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? יש מצב 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן, "הנזר שמכר את הפרארי שלו" כל כך משעמם אלוהים 4. התפטרת מהעבודה? לא יודעת אם זה נקרא להתפטר 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: לירון 14. תאריך לידה: 22.1.87 13. עיר מגורים: רמת גן 12. בית ספר: אהל שם 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.73 בערך 8. משקפיים? לא תודה 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים 6. רווקה/חבר? רווקה 5. תלמיד טובה? הייתי, כן 4. רגיש? לפעמים 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? בתולה, כן 1. ביישן? ביישנית, כן אמונות 15. אסטרולוגיה? שיהיה 14. נומרולוגיה? שיהיה 13. גלגול נשמות? שיהיה 12. אמונות תפלות? לצערי 11. רוחות? שיהיה 10. אלוהים? לא 9. שטן? אני ברור מה 8. גן עדן וגיהנום? יש מצב 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? נניח 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? מה 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? אם הוא פורץ מעבר, כן 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "הכנת לי? P:" לידיד שלי שצריך להכין לי צמיד 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?לא יודעת, מחקתי 11.הנשיקה האחרונה? א 10. החיבוק האחרון? אמא 9. הספר האחרון? קוראת את "אניהו" של אתגר קרת 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? חן נראה לי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום, בחזרה מביוטי סיטי 5. המבחן האחרון? D-: 4. הדבר האחרון שקנית? ערכת פרנצ' לציפורניים 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפנייייי שנתיים בחזרה מאיה נאפה 2. השיר האחון ששמעת? אלון דה לוקו - כמוני 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה שחורה ותחתונים הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא תודה 12. פתחת את הראש? לא תודה 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? סוג של 10. עברת ניתוח? לא תודה 9. שברת מראה? יש מצב 8. היית בפיגוע טרור? לא תודה 7. ראית מישהו נהרג? לא תודה!!!!!! 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא תודה נו מה נסגר הראשונים 12. האהבה הראשונה? ניר 11. הסקס הראשון?
10. הצו הראשון? מה איתו 9. הדייט הראשון? לא זוכרת מה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? טורקיה בכיתה ח' 7. הטסט הראשון? והאחרון
ב24.5.2004 6. הבגרות הראשונה? לא זוכרת!!!!! 5. הסיגריה הראשונה? לפני שנה וקצת ביומולדת של ערן 4. המילה הראשונה? חחחח 3. האכזבה הראשונה? וואו 2. שברון הלב הראשון? אסף 1. ההתאהבות הראשונה? חשבתי שאסף אבל זה היה ניר

זה בטח כי חפרתי

החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? ליאור
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? החבר'ה מהצבא נראה לי 9. החבר הכי שקט? אין לי כאלה נראה לי 8. החבר הכי עצבני? אני
7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? דורין אם אני לא טועה 6. החבר הכי מצחיק? דניאל כפרעליה 5. החבר הכי קשוב? ליאור 4. מכיר אותך הכי טוב? אמא 3. החבר הכי עצלן? ליאור
2. החבר הכי רגיש? וואלה לא יודעת 1. החבר הכי חכם? ליאור כושילרבאק איתך התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? יש מצב 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא זוכרת 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? לרקוד, לכתוב, להשתולל, לישון, לרקוד, לקרוא, לרקוד!! ובטח יש עוד כמה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים 6. הספר האהוב עלייך? יש יותר מדי 5. חנות הבגדים האהובה עליך? ציפי
4. חברת הנעליים האהובה עלייך? וואנס! ורוקט דוג אלוהים אילו נעליים
3. חברת התיקים האהובה עלייך? אודם 2. הסרט האהוב עליך? המסור, שודדי הקריביים ועוד ועוד 1. המשקה האהוב עליך? נסטי אפרסק דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? משהו כזה שמכניסים לתוכו פצירה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? סנדלי צבא 5. החולצה האהובה עלייך? חולצת מעטפת שחורה בטח 4. המחברת הראשונה שאת רואה? דפדפת לבנה 3. הספר הכי קרוב? יש מלא ספרים למעלה על המדף 2. החלון פתוח או סגור? סגור, יש מזגן 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פלאפון 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. מפתחות 3. לבלו 2. סיגריות 1. ארנק 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אבטיח 3. סתיו: מה 2. חורף: גשם 1. אביב: פריחה שלושת הרגלים: 3. פסח 2. שבועות 1. ותמיד אני שוכחת!! סוכות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. ציניות 1. נאמנות

רק עכשיו תתני לזרום עם הרגע הזה

20. גבר שעיר או חלק? חלק. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכמה. 17. ספר או סרט? ספר. 16. רעש או שקט? שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? מה. 12.פרח אחד או זר פרחים? לא יודעת. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה. :) 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? סטוצים. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה. 6. שעווה או גילוח? שעווה. 5. ריצה או הליכה? שינה. 4. חום או קור? קור. 3. דוש או אמבטיה? דוש. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? ה-2. 1. קיץ או חורף? חורף!! עד מתי עומס חום 5. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס? 15. לחגוג סילבסטר? 14. צמחונות? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע? 11. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? 8. סקס לפני החתונה? 7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? 5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער? 3. שלטון דמוקרטי? 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא. 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? נופ 14. היה לך סטוץ? כמובן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? שכחתי באמצע. :X 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?ע עודני 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? ישמצב 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? ישמצב 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אבא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? ללירון ודניה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אבא 11.הנשיקה האחרונה? נשיקה נשיקה? נ'. 10. החיבוק האחרון? יבגני. 9. הספר האחרון? מי זוכר 8.הסרט האחרון? כנל 7. החבר האחרון שראית? יבגני. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? עם אבא. 5. המבחן האחרון? ברהצ. 100. 4. הדבר האחרון שקנית? עממ משהו לאכול 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנתיים 2. השיר האחון ששמעת? של ירמי קפלן 1. הדבר האחרון שלבשת? מדים. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?כן 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא זוכרת 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? הרצינית? אוריאל. 11. הסקס הראשון?אוריאל. 10. הצו הראשון? כיתה י"ב. 9. הדייט הראשון? לאדעת. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ו' - לונדון וצרפת 7. הטסט הראשון? אחד ויחיד... 24.7. 6. הבגרות הראשונה? מזרחנות. 5. הסיגריה הראשונה? לא הייתה ולא תהיה. 4. המילה הראשונה? אבא 3. האכזבה הראשונה? אנערף 2. שברון הלב הראשון? אוריאל 1. ההתאהבות הראשונה? ^^ החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אוהד? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אלון או משהו 9. החבר הכי שקט? טוב אין לי חברים, הס 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? אבל פה נכתוב את לירון 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כמובן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ^^ 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? ^^ 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? ^^ 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לבית שלי 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? כן 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לאדעת 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? לישון וללמוד ברהצ 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האלופה היא היחידה שאני רואה 6. הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין כזו 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטר זו חברה? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? מה 2. הסרט האהוב עליך? פייט קלאב 1. המשקה האהוב עליך? מים דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? סוכריות לב 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אין כאלה 5. החולצה האהובה עלייך? שחורה שחושפת את כל החזה לערך 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין לי מחברות 3. הספר הכי קרוב? גם 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? ספרייה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. גז מדמיע 4. ונטולין 3. ארנק 2. פלא' 1. כדורים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אין!!!!!
3. סתיו: שזה לא קיץ 2. חורף: שזה לא קיץ 1. אביב: שזה לא קיץ שלושת הרגלים: 3. יופי לירון 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אני גאון 1.

משעמם לי, נמשיך

19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא זה ולא זה 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק? לאדעת 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? סתם טיפשי 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? עמית]: 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? קלים... 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא. כאילו, נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד בכלל 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? בעד 1. אורגיות? אנערף מידע כללי 15. שם: ליאור 14. תאריך לידה: 2.10 13. עיר מגורים: לא עיר 12. בית ספר: סיימתי 11. צבע שיער? חום ערמוני 10. צבע עיניים? חום מכוער 9. גובה? 160 8. משקפיים? כשבא לי. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כמובן 4. רגיש? יותר מדי 3. סטרייט/בי/הומו? 2. בתול? לא 1. ביישן? לא כל כך | הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? נראה לי שעניתי על זה או שלא? אה בעצם עניתי זהו 10. עברת ניתוח? 9. שברת מראה? 8. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 6. גילית ששיקרו לך? 5. בגדו באמונך? 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות? 2. כמעט טבעת? 1. כרתו לך איבר?

EVE Lights

New member
אוףאיןליכוח.

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? גם וגם 18. חכמה או יפה? חכם ויפה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? כסוסות (לא נשארו לי היום ציפורניים בכלל, איכ) 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? אין צורך 1. קיץ או חורף? אביב!!! 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? שיהיה לא אכפת לי 18. סקס בשירותים? אפשרי 17. קשר בשלט רחוק? לאאאא 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? נגד 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי עד כמה... 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי מתי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? בעד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כה 16. השתכרת? כה 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כה 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים? כה 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כה 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כה 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כה 5. הפסקת ספר באמצע? כה 4. התפטרת מהעבודה? כה 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כה 2. התנשקת עם בן? כה 1. אכלת סושי? כה מידע כללי 15. שם: אורנית 14. תאריך לידה: 28 לאוגוסט 13. עיר מגורים: רמה"ש 12. בית ספר: אלון 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.65 8. משקפיים? כה 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? חבר 5. תלמיד טובה? אהא 4. רגיש? אהא 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? לא 1. ביישן? לא אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? אולי 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? כה 9. שטן? כה 8. גן עדן וגיהנום? כה 7. גורל? כה 6. מזל? כה 5. יין ויאנג? כה 4. קבלה? אולי 3. הברית החדשה? אנערף 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? אולי 1. הפכים נמשכים? אולי האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אביב 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לא זוכרת 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? רועי 11.הנשיקה האחרונה? אביב 10. החיבוק האחרון? אביב 9. הספר האחרון? 8.הסרט האחרון? אושן 12 7. החבר האחרון שראית? יוני 6. הנסיעה האחרונה באוטו? 5. המבחן האחרון? סימולציה מבחן ב' 4. הדבר האחרון שקנית? בקבוק קולה או משו 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מזמן 2. השיר האחון ששמעת? Depeche Mode - It's no good 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנסיים קצרים וחולצה גזורה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כה 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כה 5. בגדו באמונך? כה 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כה 3. הלכת מכות? כה 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? קארן 11. הסקס הראשון? אלון 10. הצו הראשון? 2003 9. הדייט הראשון? וואי מי זוווככררררר 8. הפעם הראשונה בחו"ל? טורקיה נראה לי 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? לשון נראה לי 5. הסיגריה הראשונה? מפגש פורום 4. המילה הראשונה? מי זוכר 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר 2. שברון הלב הראשון? ג'וש 1. ההתאהבות הראשונה? האמיתית? אלון החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? דני 9. החבר הכי שקט? רועי 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? מאיה 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? הדר, בלה 4. מכיר אותך הכי טוב? אלון, ענבר 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? הדר 1. החבר הכי חכם? גלעד התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כה 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כה 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כה 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כה 5. גנבת מחנות? כה 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כה 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? סקס לישון אלכוהול 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האלופה 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? זארה 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? קיוב 1. המשקה האהוב עליך? קולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אור אדום של העכבר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? סקטור ספורט 5. החולצה האהובה עלייך? אוף די 4. המחברת הראשונה שאת רואה? קלסר של הלימודים 3. הספר הכי קרוב? מילון אנגלית 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? עט 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. מפתח 4. ארנק 3. מסרק 2. מראה 1. נרתיק משקפיים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. כסיסת ציפורניים 2. לא זוכרת עכשיו 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חוש הומור 1. בד"כ חברותית

טרהלהלה

20. גבר שעיר או חלק? באמצע. זתומרת לא צריכה יער, אבל גם לא רוצה חלק ביייבי [נורא נשי/הומוי לדעתי]. 19. פנים יפות או גוף יפה? גם וגם! למה להתפשר? 18. חכמה או יפה? כנ"ל. 17. ספר או סרט? ספר כלכך!!!!!!!!!!! [יעידו כל מי שקראה מישהו לרוץ איתו ואז ראתה את זה בסרט[. 16. רעש או שקט? שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ. 13. רומנטי או שרמנטי? חח בולבול. 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח יקר ואלגנטי. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה מאד!! [מה שלא יקרה הלילהההה. לילהה לבן ווהיהיוו!]. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? אנערף
. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות מסודרות מטופחות. האורך לא עושה לי את זה. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקההה |צומי|. 6. שעווה או גילוח? גילוח. אנ יעצלינת מדיי בשביל לקבוע עם קוסמטיקאית. 5. ריצה או הליכה? הליכה. 4. חום או קור? חום. 3. דוש או אמבטיה? דוש. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? עם כל השכבה! הכי כיף בארץ. 1. קיץ או חורף? קיץ
. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? שיבושם. 18. סקס בשירותים? שיבושם. 17. קשר בשלט רחוק? מהזה השטויות האלה. 16. יום האהבה/ולנטיינס? ולנטיינס. אם כל הכבוד לט"ו באב... 15. לחגוג סילבסטר? כן! חג מאמי! 14. צמחונות? שיבושם. 13. מותגים? שיבושם. 12. כפכפי אצבע? אחלה דבר. 11. שיחות מלב אל לב? מקסים. 10. הפגנת אהבה בציבור? עד גבול מסויים. 9. טלפוניים סלולריים? בעד. 8. סקס לפני החתונה? נגד. חח ברור שבעד! 7. סמים? נגד. 6. שתיה ונהיגה? נגד. אבל... ]; 5. המטרה מקדשת את האמצעים? א..
4. עישון בקרב בני נוער? איןמהלעשות. 3. שלטון דמוקרטי? תלויייי... 2. סקס במקומות ציבוריים? שיבושם. 1. אורגיות? שיבושם. האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא
17. עישנת סיגריה? כן. 16. השתכרת? כן. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? ממש לא. 14. היה לך סטוץ? חחח
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? אומייגאד תמיד! 11. כססת ציפורניים? מחלה קשה
. 10. התנשקת עם בת? מסתבר שכן. 9. בכית על בן? לצערי כן. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן! אחרי המחנ"ק. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? חח כן, על חליפות סקי. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא שזכור לי. 5. הפסקת ספר באמצע? יותר מדיי פעמים. 4. התפטרת מהעבודה? כן. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? אמ,כן? 2. התנשקת עם בן? כן. 1. אכלת סושי? כן. מידע כללי 15. שם: שלי. 14. תאריך לידה: 1991. 13. עיר מגורים: ת"א. 12. בית ספר: גרוע . 11. צבע שיער?בלונד-שטני. 10. צבע עיניים? כחול. 9. גובה? 160. 8. משקפיים? אין. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר
. 6. רווקה/חברה? רווקה רקובה. 5. תלמיד טובה? מאד! חרשניות או לא להיות!
. 4. רגיש? לא באמת. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית. 2. בתול? אכן כן. 1. ביישן? כשצריך. אמונות 15. אסטרולוגיה? לא, אבל קוראת מדיי ]פעם. 14. נומרולוגיה? לא. 13. גלגול נשמות? אוי זה חמוד. 12. אמונות תפלות? כן אחי וזה... 11. רוחות? בצחוקים. 10. אלוהים? מאמינה. 9. שטן? כן, אני מוקפת ביוםיום בכמה שטנים לא קטנים. 8. גן עדן וגיהנום? למהלא. 7. גורל? איכ,זה מזכיר לי אדיפוס ];]; 6. מזל? דלי? 5. יין ויאנג? יואו עזבו אותי. 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? חניכה חהחה. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? בסמס? לא זוכרת, נראה לי לראשגדית. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? כנ"ל. 11.הנשיקה האחרונה? סתם נשיקה? היום P: 10. החיבוק האחרון? ראשגדית. [אוי,איך אני אוהבת אותה]. 9. הספר האחרון? חרוזי החיים והמוות/עמוס עוז. 8.הסרט האחרון? וואו...שנים שלא. 7. החבר האחרון שראית? חברי צוות. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול. 5. המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה. 4. הדבר האחרון שקנית? בקבוק דיאט ספריט. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני חודש בערך. 2. השיר האחון ששמעת? כל מני שטויות. 1. הדבר האחרון שלבשת? טייץ 3/4 וחולצה לבנה. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? ממש לא. 12. פתחת את הראש? ממש לא. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? גם לא. 10. עברת ניתוח? לא. 9. שברת מראה? לא. 8. היית בפיגוע טרור? לא. 7. ראית מישהו נהרג? לא. 6. גילית ששיקרו לך? כן חח. 5. בגדו באמונך? מהזה פה, טלנובלה? 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יאללה צחוקיםםם. 3. הלכת מכות? לא. 2. כמעט טבעת? חח לא. 1. כרתו לך איבר? לא. הראשונים 12. האהבה הראשונה? הייתה אחלה. 11. הסקס הראשון? יהיה טוב. 10. הצו הראשון? בשנה הבאה בירושלים הבנויה. 9. הדייט הראשון? מתוק. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל חצי שנה בערך
. 7. הטסט הראשון? יהיה מוצלח. 6. הבגרות הראשונה? במתמטיקה
. 5. הסיגריה הראשונה? בכיתה ג' בערך, עם ההורים וחברים שלהם "תנסי, תראי שזה מגעיל". 4. המילה הראשונה? אבא? חח מאיפה לי. 3. האכזבה הראשונה? נו באמת. 2. שברון הלב הראשון? לא היה ולא יהיה ואין כמו במבה!!! 1. ההתאהבות הראשונה? מקסימה. החבר הכי: עזבו אתכם, לא נעים... 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?אמ, לא זוכרת. אבל ישמצב ביסודי משהו. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ברור שכן. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? אע, סוג של. 5. גנבת מחנות? יכולהיות. 4. פרצת למקום כלשהו? ממש לא. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא. עובדות 8. התחביבים שלך? אין חיה כזאת. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? מה שיש בטלוויזיה. 6. הספר האהוב עלייך? יש מלא. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פול אנד בר. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? זין בעין. אני באמת צריכה נעליים ]; 3. חברת התיקים האהובה עלייך? לא יודעת. 2. הסרט האהוב עליך? מר וגב' סמית'. חחח נו, אם כבר רואים סרט צריך לראות אנשים חתיכים. 1. המשקה האהוב עליך? דיאט קולה P: דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? זה קצת בורדו, אבל "צופן דה וינצ'י"/דן בראון. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הכפכפים שעלי. 5. החולצה האהובה עלייך? די נו. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מתמטיקה. 3. הספר הכי קרוב? חרוזי החיים והמוות/עמוס עוז. 2. החלון פתוח או סגור? סגור [מזגן
]. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? חח אני אשכרה מחפשת! עט כחול
. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. מפתחות. 4. פלאפון. 3. ארנק. 2. אייפוד. 1. סיגריות. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים! ואבטיחים
3. סתיו: עונת אמצע מקסימה שכזו. 2. חורף: בית. 1. אביב: פסח! אהבת חיי! שלושת הרגלים: 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? מה שתיים? רק שתיים?? חח סתםסתם. 2. ציניות וחוש הומור [זה כזה בא ביחד]. 1. כנה ומגניבה [ממש לא בא ביחד, אבל יהיתי חייבת חח]. די נו, אני מהזה ילדת כאפות.

e l u l a

New member
קצת לפני שאני הולכת לישון../images/Emo153.gif

20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים 18. חכמה או יפה?השילוב?:] 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?הרבה 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אם זה דייט אז ברור שאינטימי 13. רומנטי או שרמנטי?חח מה 12.פרח אחד או זר פרחים?מה שבא ברוך הבאP: אבל האמת שפרח אחד זה הרבה יותר חמוד להביא ככה בהפתעה.. זר זה לאירועים גדולים יותר 11. הרבה לישון או כמעט ולא?בזמן האחרון אני ישנה ממש קצת..אבל בעיקרון מעדיפה הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?חח כשמחליפים כזה:$ 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות ועם לק!!:) 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?לא היה לי עוד רציני ואני ממש רוצההההה 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?תלוי במצברוח 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?ריצה 4. חום או קור?חום 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?אין לי חבר 1. קיץ או חורף?קיץץץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?לא מפריע לי 18. סקס בשירותים? אני בתולה אבל זה נשמע דוחה.. במיוחד אם זה שירותים ציבוריים וזה 17. קשר בשלט רחוק?לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? למה לא 15. לחגוג סילבסטר?לא יודעת 14. צמחונות?אני לא צמחונית אבל אני מבינה כאלה שכן 13. מותגים? לא קונה 12. כפכפי אצבע? הכי טוב! 11. שיחות מלב אל לב? סבבה 10. הפגנת אהבה בציבור? למה לא 9. טלפוניים סלולריים? למה לא 8. סקס לפני החתונה? למה לא 7. סמים? לא לא לא!!!! 6. שתיה ונהיגה? לאאאאאאא 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא תמיד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד עישון בכללי 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? אם זה לא לפני עוד אנשים 1. אורגיות? לא יודעת.. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?כן..אבל לא סקס 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?כן 11. כססת ציפורניים?לא 10. התנשקת עם בת?לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? כן ואפילו הזמנתי במסעדה!! הייתי בטוחה שאני לא אוהב את זה לעולם והנה גם אני אוהבת את זהעכשיו:-O מידע כללי 15. שם: אלה 14. תאריך לידה: 19.10.90 13. עיר מגורים: רעות 12. בית ספר: מור 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום עם קצת ירוק 9. גובה? 165 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כן 4. רגיש? יש לי מצבי רוח אז תלוי באיזה יום תשאלו..כרגע לא 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן?לא האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? רתם 13. ההודעה האחרונה ששלחת? גל 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גל 11.הנשיקה האחרונה? סתם אחד..וגם אני לא כותבת על דברים כאלה בפורום אז גם ככה לא הייתי כותבת כאן פרטים 10. החיבוק האחרון? לפני איזה חצי שעה חיבוק למור 9. הספר האחרון? התחלתי את 'שום גמדים לא יבואו' אבל אין לי כח 8.הסרט האחרון?'הצד שלו הצד שלה' סתם עם חברות.. אבל נרדמנו כולנו
7. החבר האחרון שראית? מלא חברות בפגישת אילת:p 6. הנסיעה האחרונה באוטו? האבא של הבייביסיטר החזיר אותי הביתה 5. המבחן האחרון? המתכונת בכלכלה ב-13.6 4. הדבר האחרון שקנית? דאודורנט,מגבונים,ועוד כל מיני שטויות למחנה קיץ 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?בחזרה מפולין..היום הראשון של תחילת חופש פסח-לא זוכרת את התאריך. 2. השיר האחרון ששמעת? הצלצול שלי בפלאפון singing don't worry about a thing cause every little thing is gonna be alright 1. הדבר האחרון שלבשת?ג'ינס, גופיה שחורה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?לא אבל היה לי זעזוע מוח..! 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כןןן אפילו השבוע!!!;[ 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?כן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? בבריכה 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה?עוד לא היה לי משהו רציני 11. הסקס הראשון?לא היה 10. הצו הראשון? עדין לא שלחו לי זימון אפילו:p 9. הדייט הראשון?מה דייט;[ 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בסיני באיזה כתה א' וצרפת סוף כתה ג' או ד'.. לא זוכרת 7. הטסט הראשון?עדין לא התחלתי ללמוד נהיגה 6. הבגרות הראשונה?הסטוריה שנה שעברה 5. הסיגריה הראשונה?סוף ט' 4. המילה הראשונה? חח לא יודעת 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא חושבת 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? יש מצב לא זוכרת 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? משערת שכן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא.. עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 6. הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו, כמו גחליליות 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך?אולי ג'אנספורט? הכי נוח 2. הסרט האהוב עליך? שלוש עשרה, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך[למרות שלא ראיתי שנים], מישהו לרוץ איתו 1. המשקה האהוב עליך? שוקו דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה?מחשב, עכבר, מקלדת 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפים ורודות מנומרות שאני נועלת 5. החולצה האהובה עלייך? לא יודעת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין פה שום מחברת 3. הספר הכי קרוב? ספר חוקי מרפי 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? האור מהעכבר 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.ואזלין 4.לבלו [כן שניהם!] 3.מפתחות 2.פלאפון 1.טישו 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ:ים!!!!!!!
, חופש 3. סתיו: יומולדת!:] 2. חורף:שלג, בגדים יפים 1. אביב:פסח שלושת הרגלים: 3. המון מלח בכל דבר שאני אוכלת כמעט 2. אני לא יכולה לישון עם נעלים בטווח ראיה 1. לצחצח שיניים לפני השינה?
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. ספונטנית 1.חברה טובה לילה טוב לפיל ולדוב!

למעלה