SomebodyElse
New member
-
20. גבר שעיר או חלק? באמצע כזה... שערות על החזה זה סבבה, על הגב זה מעיק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? מכונה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? יש גבול 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? אף אחד 15. לחגוג סילבסטר? כמובן 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? למה לא
12. כפכפי אצבע? מה אכפת לי 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? לא בהגזמה 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד... 2. סקס במקומות ציבוריים? כמה ציבוריים? 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא בדיוק 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: קטיה 14. תאריך לידה: 29.5 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: 11. צבע שיער? חום כהה 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 169 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים
6. רווקה/חברה? חבר 5. תלמיד טובה? כבר לא
4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? לא 1. ביישן? לפעמים אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? רק וירטואלי? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? חברה שלי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? חברה שלי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גם 11.הנשיקה האחרונה? החבר 10. החיבוק האחרון? החבר 9. הספר האחרון? זכרונותיה של גיישה 8.הסרט האחרון? שרק3 7. החבר האחרון שראית? החבר... 6. הנסיעה האחרונה באוטו? מקודם חזרנו מהקניון 5. המבחן האחרון? מועד ב במתמטיקה? 4. הדבר האחרון שקנית? בגדים
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מזמן
2. השיר האחון ששמעת? jeff uckly - lilac wine 1. הדבר האחרון שלבשת? עכשיו.. מכנס משובץ עד הברך וגופייה רגילה שחורה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יש מצב 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא..
חמסה| הראשונים 12. האהבה הראשונה? ממ האקס..
11. הסקס הראשון? גם 10. הצו הראשון? מה איתו? 9. הדייט הראשון? לא זוכרת כלכך. אפילו לא בטוחה שממש היה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? פריז.. כשהייתי בכיתה ד' 7. הטסט הראשון? נכשל על חניה
6. הבגרות הראשונה? וואו אני לא זוכרת 5. הסיגריה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא שזכור לי 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? יש מצב, אבל יותר הגיוני שפשוט לא הלכתי 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כנראה שכן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? חח יש מצב.. אוף אני לא זוכרת 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא נראה לי 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים
כבודה במקומה מונח 6. הספר האהוב עלייך? הבושם 5. חנות הבגדים האהובה עליך? בוניטה [אני בוחרת להתעלם מקולקציית הקיץ שלה] 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין כל כך 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין כל כך 2. הסרט האהוב עליך? פייט קלאב 1. המשקה האהוב עליך? בירה
דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אני בחדר של החבר
6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. פלאפון 3. גלולות 2. עיפרון שחור 1. ת"ז [היא בתוך הארנק אז זה לא הכי נחשב] 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: שלכת [זה יפה!] 2. חורף: גשם 1. אביב: לא יודעת שלושת הרגלים: מה? 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1.
20. גבר שעיר או חלק? באמצע כזה... שערות על החזה זה סבבה, על הגב זה מעיק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? מכונה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? יש גבול 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? אף אחד 15. לחגוג סילבסטר? כמובן 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? למה לא