לקיילי יש סרטן

משיייי

New member
אני בשוק

הרבה בריאות גדלתי עליה יש לי כמה וכמה דיסקים שלה אהבתי אותה מאז ומתמיד אני עדיין לא מאמינה למה שקראתי פה
היא תצא מזה אתם תיראו

cj20

New member
../images/Emo7.gif

שמעתי בבוקר באוטובוס חדשות ואמרו על מישהי שחלתה בסרטן השד אבל לא שמעתי מי. כשחזרתי הבייתה גיליתי. היא הבנאדם האחרון שחשבתי עליו. החלמה מהירה לאישה המוכשרת הזו..

vitush

New member
לפורום קיילי!

היי שמי ויטה ואני מחולון בת 14.. אומנם אני לא בפורום ואני ממש אוהבת את קיילי היא ממש 100ממת!! יש לך יופי מדהיםן וקול מהפנט! ואני ממש בשוק מזה שיש לה סרטן השד..כאילו לקיילי המדהימה.. אז אני ממש תומכת בכם! ומשתתפת בצערכם!! בהמון
ויטה!! תמונה

moga5

New member
אנשים אל תבהלו...

אתם בוכים וכואבים ואני מבינה את זה, אבל זה שאובחן אצלה סרטן זה לא גזירת מוות, חס וחלילה! להבדיל, זה אובחן אצלה בשלבים מוקדמים ומטפלים בזה מיידית, היא תתחיל כימותרפיה ותסיים עם התקופה הזו בעזרת השם, אולי קצת חבל על השיער היפה שינשור לה, ועוד תופעות לוואי לא נעימות שקשורות לטיפולים הכימותרפים אבל זה אובחן אצלה בשלבים מוקדמים והכל יהיה פ'סדר אנשים חמודים, היו חזקים =)

FreakOfNature

New member
החלמה מהירה ורפואה שלמה../images/Emo70.gif

מפורום אנסטסיה. אני מקווה שהיא תחלים ותחזור טובה מתמיד, כמו שהיה עם אנסטסיה.

adamkylie

New member
אני לא מאמין...../images/Emo7.gif

לא חושב שהיו יכולות חדושות יותר נוראיות לקבל איך שאני חוזר הביתה....... בואו נתפלל יחד שזה יגמר מהר ובלי שום תופעות לוואי כאלה ואחרות.....

p i n g o

New member
זה באמת מבאס....

הרס לי את היום, נכנסתי לבאסה רצינית מכל העניין הזה.

adamkylie

New member
לא התכוונתי לנשירת שיער...

לכימוטרפיה יש עוד הרבה תופעות לוואי לא נעימות בכלל...

Shiri from the block

Active member
אוי אוי../images/Emo10.gif, שיהיה לה החלמה מהירה../images/Emo70.gif ../images/Emo101.gif../images/Emo57.gif../images/Emo7.gif

solantro

New member
השיער לא בהכרח ינשור

אני הבנתי שנשירת השיער נוצרת כתוצאה מכימוטרפיה,ולא בכל מצב צריך כימותרפיה ארוכת טווח.לאמא של חברה שלי היה סרטן השד ולא נשרה לה שערה אחת... בכל מקרה,חברי הפורום אל תתבאסו,מצאו את הסרטן מוקדם,היא תהה בסדר ב"ה,ועוד תחזור בגדול! החלמה מהירה לנסיכת הפופ!....

Nadav נדב

New member
../images/Emo45.gif

גם אני שמעתי על זה משהו....למרות שלאבד שיער בשביל להרוויח בריאות זה דיל הוגן לדעתי.

למעלה