לקיילי יש סרטן

קרנוק

New member
החלמה מהירה לנסיכת הפופ../images/Emo47.gif

קיילי כמה שהיא קטנה ככה היא חזקה.היא עברה הרבה בחיים.היא תעבור את זה ותצא מחוזקת אף יותר.מזל שגילו בזמן-זה מעודד. קיילי-I believe in you!

nerod 72

New member
מצטרף לאיחולים....

גם אני מאוד אוהב את קיילי ואני ממש נעצבתי לשמוע על המחלה ואני מקווה שההיא תבריא ממנה כמה שיותר מהר ותחזור ובגדול....

True Colors

New member
החלמה מהירה! ../images/Emo140.gif

המון בריאות ורפואה שלמה. אנחנו משוכנעים שקיילי תתמודד באומץ ובגבורה עם המחלה, תבריא לגמרי ותצא חזקה מתמיד. רק טוב
פורום מאריה קארי.

f e v e r

New member
לללללאאאאאא!!!!!

אני לא מאמין רק עכשיו אני שומע מה קרה לאהובת לבי ויקירת קהילת הגייז בארץ..... :(

צר לי מאוד לשמוע שזה ככה

מאוד צר לי לשמוע על כך שקרה לקילי מינוג רפואה שלמה ושלא יקרה לה כלום אני מאוד אוהבת אותם ובטוח שעוד אנשים התברר שגם הזמרת אנסטסיה הייתה חולה אבל יצאה מזה היה לה גם סרטן אבל יצאה. רק אסונות קורים מקווה שיהיי טוב ביי

יערית 1

New member
כאחת שחוותה חוויה כזו רוצה לומר לכם

שדי בורות קראתי פה מסביב.. לא מתים מהמחלה, ניתן להתגבר עליה, לא בהכרח כורתים שדיים וגם לגודל השד אין קשר..מחכה לה שנה קשה... עם המון תמיכה ואהבה היא תילחם במחלה ותנצח...

אפרת ר

New member
ברור שלא מתים מזה כל כך מהר

וזה לא העניין, זה פשוט קיילי באיזשהו מובן תמיד נראית כיותר מ"סתם" אדם רגיל, וזה פשוט מחזיר אותנו למציאות ומראה לנו שהיא אדם פגיע בדיוק כמוני וכמוך.... זה פשוט הלם ועצבות, ואנחנו שמלווים אותה כל כך הרבה שנים מרגישים שהיא כמו חברה למרות שהיא לא, וזה כואב לדעת שהולכת להיות לה שנה קשה, במיוחד אחרי שראיתי אותה כל כך מאושרת ומדהימה ממרחק של מטר לפני 10 ימים...

narkisu2

New member
../images/Emo4.gif מקווה שתהיה בריאה

עצוב לי...): אני ממש אוהבת ומעריכה אותה כזמרת ובכלל אבל הכל יהיה בסדר. החלמה מהירה!!

lolita37

New member
לקיילי יש סרטן

קיילי, אל תישברי. היי חזקה. אל תיתני לזה לשבור אותך.אומנם זה לא קל לאבד חלק מהגוף. אני יודעת מה זה.תהני כל עוד את יכולה. ממני האשה שעברה
מלחמה זאת יחד עם בעלה.

עדתי

New member
על מה ולמה הרעש וההמולה?

האם ידעתם לכמה מאות אלפים יש לצערנו סרטן ?

Nadav נדב

New member
הממ מישהו כותב פה הודעות בשמי?

אני מהצהריים הייתי בהרשמה לתיכון וחזרתי בשש... :S

Nadav נדב

New member
קבלו תיקון, אני יודע מי כתב את זה.

וזה *לא* הייתי אני, עמכם הסליחה ותודה.

למעלה