לקיילי יש סרטן

reko

New member
שתהיה בריאה זמרת מושלמת

החלמה טובה ומהירה

אני לא ממש קשור לכאן

אבל רק רציתי לאחל לקיילי החלמה מהירה
ושתהיה חזקה, וגם אתם- המעריצים שלה!

jlo9

New member
גם אני לא קשורה לפורום אבל

אני וכל פורום ג'ניפר לופז מאחל לקיילי המדהימה החלמה הכי מהירה שיש! היא תחזור וב-גדול!!!

Get Right

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

למרות שאני לא מת על החומר המוזיקלי שלה היא נראית לי בן אדם כ"כ נחמד וחמוד שלא עשה רע לאף אחד
אני מאחל לה החלמה מהירה ואני בטוח שהיא תשרוד, גילו את זה מוקדם. ליפני כמה זמן שידרו את "סלאוו" בטלויזיה וזה היה כ"כ עצוב

AntiCarbs

New member
קיילי יקירתי, אני אוהב אותך.

קיילי שלנו, בלי עין הרע עליה, היא בחורה מיוחדת ויחידה במינה, לא פלא שאני מעריץ שלה כבר 10 שנים. המלכה עוד תבריא, אתם תראו. אנחנו צריכים להתפלל יום יום לשלומה! קיילי שלנו תבריא, אוהבים אותך מתוקה!!!!!!!!!! הלוואי והייתי יכול לחבק אותה עכשיו. מוסר לך שפע של ברכות ואיחולים, קיילי יקירתי, ואוהב אותך עד מאוד. צחי.

מאור 87

New member
אני לא כותב פה בד"כ.. ../images/Emo41.gif

אבל קיילי היא באמת אחת הזמרות הטובות שקיימות (למרות חוסר ההערכה שיש כלפיה בתחום), ואני מאחל לה החלמה מהירה..
מאחר וגילו את המחלה בשלבים מוקדמים, אני מאמין שהיא תצא מזה, ומהר..

מונלייט

New member
../images/Emo10.gif

הייתי חייבת להיכנס... מעריצה שלה מתחילת הקריירה שלה בשירה, ואמנם לא משתתפת כאן באופן פעיל, אבל... עצוב, עצוב, עצוב. אבל בטוחה שיהיה בסדר, והיא תעבור את זה!!!

רק רציתי להיכנס ולאחל לה

החלמה מהירה... קיילי מדהימה!! מאחלת לה את כל הטוב שבעולם...

רפואה שלמה ../images/Emo13.gif...

אהלן חברה, כאן מושיקו מנהל פורום דנה אינטרנשיונל וחבר פעיל בפורום מדונה... אני מאוד אוהב את קיילי מינוג ואף יש לי כמה דיסקים שלה, נדהמתי לקרוא היום את הבשורה העצובה... איך אני בטוח כי קיילי תעבור זאת בשלום, היא מוקפת סביבה אוהבת ותומכת ובקרוב זה יהיה מאחוריה, מכשול קטן אותו היא עברה... אז חברה היו אופטימיים, רפואה שלמה לקיילי מינוג ובריאות לכולם
...

למעלה