לקיילי יש סרטן

p i n g o

New member
לא.

לפחות לי אין מספר מדויק... בכל מקרה, איחולי החלמה מהירה נשלחים, כמובן, לכל החולים בסרטן באשר הם; אני לא מבין על מה התרעומת...

moga5

New member
למה את יודעת..?

האדם שימצא תרופה למחלה הנוראית הזו, כשהוא ימות הוא יהיה האיש החשוב ביותר בהסטוריה אני נשבעת לכם! השם הוא: ס(ר)טן אמנם "שטן" כותבים בש' אבל עדייןןןן.

p i n g o

New member
איחולי החלמה שלוחים כמובן גם אלייך!

ולכל החולים במחלות הנוראיות האלה... בימינו אחוזי ההחלמה מאוד מרשימים ואין סיבה שאת או קיילי לא תצאו מזה כמו גדולות!

f10

New member
אמנם אני לא מחברי הפורום

אבל רציתי להכנס ולאחל לקיילי החלמה מהירה.

Outrageous boy

New member
שלום לפורום קיילי

צר לנו מאד על מה שקורה עם קיילי בזמן האחרון..ואני מיתכוון על הסרטן...אנו מקווים שהיא תיצא מזה כמה שיותר מהר ותחזור לאור הזרקורים..ואתם המעריצים אין מה לידאוג גם אנסטסיה עברה את זה ותיראו אותה עכשיו...אז שוב אנו מישתתפים בצערכם ב-
גדולההה פורום בריטני ספירס 569

יווו איזה מסכנה...

אתם בעמוד ראשי (
) אז ראיתי את ההודעה והייתי בשוק טוטאלי
תגידו, יעשו לה הקרנות וכל זה
כי אם כן, אתם יודעים שהשיער ה100מם שלה יינשור
מקווה שהיא תעבור את זה... יווו אני לא מאמינה... מעניין איך היא הגיבה לזה
יווו... תהיו חזקים... היא תבריא
... הרופאים ייתנו את נשמתם כדי לרפא את קיילי מינוג
ואם לא, אני אקח את נשמתם
...

p i n g o

New member
עזבי את השיער...

שיער צומח בחזרה, החיים לא... נקווה שהיא קודם כל תתגבר על המחלה ותשרוד

danny girl

New member
לא בדיוק נכון

דודה שלי עושה כימוטרפיה וזה לא כרוך באיבוד שיער.. בכל אופן שיהיה לה בהצלחה ושתתמודד כמו גדולה. אין ספק שהתמיכה שלה חשובה לה.. אני אישית לא מערייצה שלה אבל אולי כדאי לכם לכתוב לה מכתבים (באנג' כמובן) ולשלוח לה? זה מאוד מחזק..

תלוי בסוג החומר, לרוב משתמשים

באדריאמיצין וציטוקסן וב- 99% השיער מהמקרים השיער נושר. אבל אני מאמינה שהמוניטין יתרום לה והיא וודאי תקבל טיפולים טובים שלא יגרמו לנשירת שיער (והרבה יותר יקרים) ובכך תשמר את השיער שלה. אבל שיער היא בעיה קטנה, הוא צומח ומה שחשוב באמת שהיא תהיה בריאה.

Nadav נדב

New member
היא נראית סוף הדרך עם שיער קצוץ,

לדעתי
חחחח ובאמת לא משנה...הבריאות זה העיקר.

למעלה