לפני 5 שנים

Im Not Dead

New member
../images/Emo26.gif

אתה יכול לנתח את הא,ב,ג איך שבא לך ואני יכול איך שבא לי.
א. שיהיה ב. לא בריטני. היא לא שרה חלק ככה אף פעם, אז עם מסטיק?! ג. כן הקריאו. יום טוב =]

Kryptonite

New member
מצחיק שאתה תמיד תמיד../images/Emo168.gif

עונה בשיהיה כשקוטלים את כל הטענות שלך. ("שיהיה")

Im Not Dead

New member
חחח "קוטלים"? ../images/Emo6.gif

בשביל קטילה צריך שיהיה בסיס.
הוא לא קטל שום טענה. הוא אמר שלדעתו היא הקליטה לITZ, ואני כבר אמרתי מה דעתי. להגיד לו לא? לא.. "שיהיה" :]

Kryptonite

New member
חמש שנים אמרו שבריטני../images/Emo168.gif

עושה פלייבק, ושהיא חייזר, ושהיא עשתה הגדלת חזה. זה שמועות כל כך מפגרות שאין טעם שהיא תגיב להן ברצינות (והיא צחקה על הפלייבק והגדלת חזה ב - SNL). כשהיא לא רוקדת, היא שרה מצויין חלק. בדיוק כמו בסופרבואל (רגע, גם זה היה פלייבק מוקלט מראש?) וחשבת אגב על העובדה שזו בדיוק התקופה שהיא הקליטה בה את ITZ? כאילו הגיוני שהיא תהיה באולפן הקלטות?... אם אתה מאמין שהיא שרה לייב בחזרות (כמו שכתבת השטח כריס סיפרה), הלכה לאולפן הקלטות, פלייבקה רק את הבית הראשון והשאר בלייב, אז תהנה. אין לי מושג מה אתה רוצה. Oo

Im Not Dead

New member
אה?

לא רוצה כלום. כולה אמרתי שזה נראה לי פלייבק (לא כמוך שמשחק אותה כאילו זה עובדה שזה לא) ואתה זה שהתחלת להגיב לי על זה, אז מה אתה רוצה? oO

Shiri from the block

Active member
היא יכולה לשיר לייב טוב מאוד גם כשהיא רוקדת. ורואים את זה ב AMA 2003 (או 2004? קיצר עם MATM) ויש עוד מלא כאלה, לא חסר..

xtina 4 ever

New member
בעעעעע!../images/Emo210.gif

איזה נושא חרוש!
מה פתאום אתם מעלים אותו שוב? ><" נמאס, נחרש, מיצינו! דיי

candyheart

New member
היא תצליח להפתיע כמו גדולה

יש מיליןם ואחד דברים שהיא יכולה לעשות (שלא יכללו את המשפחה שלה,אמן) ולהפתיע בגדול! אני סומכת עליה.

למעלה