לפני 5 שנים

ForeverBS

New member
עכשיו זה מאוד ברור לי שהיא כעסה

על זה שלא התמקדו בנשיקה שלה [אפילו שדווקא ראו אותה] הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי. היא נשמעת פה ממש מתוסכלת, משפריצה רעל בכל משפט שהיא אומרת. אגב, גם את ביונסה ואאל"ט פינק היא עירבה בראיון הזה... ממש ילדותית. בקטע שהיא ראתה את בריטני לחוצה וחסרת-אונים שמחפשת מישהו שידריך אותה - אני דווקא מאמין לה לגמרי. בריטני היתה ממש -אבודה- באותה תקופה, אפילו היא בעצמה אמרה את זה בראיון בדטליין. אממ אבל זה לא אומר שכריסטינה היתה צריכה להגיד את זה... כל שאר הדברים שהיא אמרה הם פשוט בולשיט אבל אני לא כ"כ שופט אותה כי היא אמרה את זה בשעת כעס ואני בטוח שהיום היא מתחרטת על מה שהיא אמרה בכתבה הזאת, על אף שהיא התכוונה לכל מילה... כי זה ברור שזה מה שהיא חושבת על הקריירה והמקצועיות של בריטני.

Im Not Dead

New member
את פינק לא...

מה שהיא אמרה על ביונסה גם שמתי. היא אמרה שהיא ובריטני מזויפות ושטחיות. ובריטני עדיין אבודה לדעתי |: כריסטינה צודקת כמעט בכל מה שהיא אומרת פה בכלל חחח אבל מצחיק איך היא ממורמרת פה
וחברה - בלי קללות על כריסטינה. תעשו פעם אחת שמשהו שיכול לצאת שלילי, לא יהיה שלילי. KTHX

Kryptonite

New member
L../images/Emo6.gifL../images/Emo168.gif

היא יצאה ממש צבועה, מתוסכלת ומרירה בראיון הזה. These people aren’t artists, they’re just performers — fake and superficial, like the entire event. I’m very disappointed with MTV. Just look at the way they handled the kiss.” “MTV didn’t even screen my kiss properly — they cut away instead for Justin [Timberlake’s] reaction shot. How predictable — let’s see the ex-boyfriend’s response. Pathetic.” Perhaps unsurprisingly, Spears and Aguilera’s lips never came into contact. “Actually, I was up for kissing Britney,” Aguilera says, “but Britney wasn’t. She was . . . she seemed very distant, even during rehearsals. Every time I tried to start a conversation with her — well, let’s just say she seemed nervous the whole time. I wanted to reach out to her, because I feel she needs somebody in her life right now to help guide her.” BOO HOO שתבכה וזהו.

../images/Emo45.gif חוץ מזה

למה אתם מתייחסים למה שהיא אמרה כל כך ברצינות? התקופה הזו לא הייתה אחת הטובות שלה, בריטני הייתה ונשארה יריבה חזקה שלה, ברור שזה מה שהיא תגיד. מילא אם אלה היו דברים שנונים, הערות בונות, אלו סתם שורות על גבי שורות של שטויות וירידות לא מוצדקות.

ועוד אז המריבה ביניהן הייתה בשיאה

ולעיתונים זאת הייתה חגיגה וששון אז הם בטוח ינפחו כל מילה שיוצאת מהפה של כריסטינה.. הכל בשביל פירסום וכסף.

למה אתה מחפש-ציטוטים של כריסטינה-?

כדי שויקי תענה לך...ואז תפתח פה מריבה?! כולם פה כבר יודעים שכריסטינה ובריטני הן לא בדיוק חברות בנפש אז למה להצית מדורות?! בריטני יכולה להמשיך לתת ת'הופעות הכי מושלמות בעולם שידברו עליהן אחרי זה שנים.. אבל לעולם היא לא תגיע לרמת קול של כריסטינה. כריסטינה לא קוטלת את בריטני.היא אומרת את האמת בקר לזה זמרים ששרים בפלייבק הם לא זמרים אמיתיים.

xtina 4 ever

New member
מה אני קשורה? ><" ../images/Emo210.gif

אני קראתי את הראיון הזה כבר, ואין לי מה לומר על זה פה. וגם אם יש לי, אני לא אגיד כדי לא לפתוח מריבה.

Shiri from the block

Active member
היי! גם אני חושבת שNFL זה פלייבק! שומעים את כל כך בבירור. לא יודעת איך הם חושבים שזה לייב :| ולאיזה SNL אתה מתכוון??

Kryptonite

New member
כריסטינה../images/Emo168.gif

היא לא ממש מקור מוסמך. האהבלה הזו ירדה על שמדונה נישקה את בריטני (ואז בריטני בתגובה אמרה "רגע, היא לא נישקה אותה גם?!") כריסטינה סתם חירטטה כי היא הייתה עצבנית שהפוקום מהנשיקה היה על בריטני ומדונה. שומעים שזה לייב עם כל ההתנשפויות והסלסולים שלה.

Im Not Dead

New member
מאיפה לך שהיא חירטטה?

הקריאו לבריטני כל מה שכריסטינה אמרה עליה בראיון לבלנדר, ובריטני התייחסה רק לקטע של ה "lost little girl" והתחילה לספר סיפור שהן נפגשו במועדון. אם היא הייתה שרה לייב, היא כבר הייתה דואגת להגיד את זה. ורוב האנשים אומרים שרק ההתחלה לא הייתה לייב וכל השאר כן. וברור שיקליטו עם סלסולים וכאלה שישמע לייב אם מתכננים לעבוד על הקהל...

Kryptonite

New member
בכלל לא הקריאו את זה../images/Emo168.gif

לבריטני, פירסמתי את הראיון בבלנדר פה ממש לא מזמן. וזה מפגר, זה נשמע לייב - זה ניראה לייב - ואם מדונה וכריסטינה שרו לייב, אין סיבה שרק בריטני תעשה פלייבק. (בסדר, רק את הבית הראשון היא תעשה פלייבק... בשביל מה?! זה כל כך מפגר) כריסטינה סתם הייתה עצבנית וניסתה לשחק על הקטע של פלייבק (והלך לה איתך...) כדי לפגוע בבריט, זה הכי שקוף.

Im Not Dead

New member
אם זה היה ככה,

שקוף שבריטני הייתה אומרת שהיא כן שרה לייב. למה שהיא תשיר לייב ותשתוק שאומרים שהיא לא? הבית הראשון זה שירה, אולי בגלל זה. השאר זה רק יללות וגניחות. יכול להיות שהיא נלחצה, לא יודע ולא מעניין ממש. ובבקשה:
But then Blender reads Aguilera’s next comment: When she encountered Spears recently, she said, she seemed “like a lost little girl who needs guidance.” Spears is shocked by the quotation; her eyes widen.​
הקריאו לה כמה דברים שהיא הגיבה להם (או בכלל לא) ואז כשנעצרו בתגובה האחרונה, היא התחילה לדבר שוב. אין יותר מידי מה לדבר על זה.. לא זכור לי באמת מ2003 שבריטני שרה ככה חלק שיר בלי להיחנק (למרות שהיא נשמעה זוועה).

Kryptonite

New member
וכריסטינה סתרה את עצמה../images/Emo168.gif

כשסיפרה שמדונה אמרה ש"זו חובה לשיר בלייב." כשהבאת את הריאיון הוכחת כמה היא הייתה ממש אמינה באותו רגע

Im Not Dead

New member
אני לא מסתמך רק על כריסטינה

אני זוכר איך שבוע לפני הטקס בריטני הייתה פתאום באולפן הקלטות ולא הבינו למה. גם בריטני היא האחרונה שתשיר לייב חלק, אני לא רואה איך עם מסטיק בפה פתאום היא תעשה את זה.
ובסדר, כריסטינה ממומרמרת בטירוף. אבל אם היה לבריטני סיבה להציל את הכבוד שלה (שהיא כן שרה לייב), היא הייתה מגיבה גם לציטוט ההוא. הקריאו לה הכל.

ForeverBS

New member
../images/Emo26.gif

א. זה שהיא היתה באולפן הקלטות לא אומר כלום, היא בכלל היתה עדיין בהכנות לאלבום שלה באותה תקופה. אתה לא יכול לדעת מה היא עשתה שם. ב. אפשר לשיר עם מסטיק לייב. ג. לא הקריאו לבריטני את הציטוט על הפלייבק, לא בראיון ההוא ולא ב-TRL. זהו.

למעלה