לפני 5 שנים

כי אני לא רצינית../images/Emo9.gif

אני לא באמת חושבת שהיא נראית כמו נערת ג'ונגל
ואמרתי לך על הסתם סתם
תסתכל קרוב חח

KoBi v2

New member
../images/Emo99.gif מדהימה אחת...

הנה עוד תמונה סוף... היא ממש יפה פה |:

ForeverBS

New member
אם כבר מדברים על ה-VMA

אתם חושבים שהיא יכולה על כל ההופעות הקודמות שלה בטקס הזה?! כאילו.. מה היא כבר לא עשתה - התפשטויות, נחש, נשיקה ליסבית... איך היא תוכל להתעלות על זה!?

מבחינת פרובוקציות

אני לא יודעת מה עוד היא יכולה לעשות, אבל זה יהיה חייב לערב את שון.
זאת תהיה ה-שערוריה אבל מבחינת להתעלות על עצמה? בטח.. הופעה מושקעת, עם שיר טוב, תלבושת מיוחדות, תפאורה וכו' תזכר לטובה גם בלי פרובוקציה.

ForeverBS

New member
למה נסגרת על שון?!../images/Emo6.gif

היא בחיים לא תערב אותו בהופעה.. אימאל'ה רק המחשבה על זה מפחידה אותי.

Im Not Dead

New member
היה מגניב אם היא הייתה מופיעה השנה

ופתאום תולשת את הבטן הזאת ומתחילה להופיע, כששון מעל הבמה בתוך כלוב (כמו ב2001). בחיים לא היו מפסיקים לדבר על זה

Im Not Dead

New member
ואם לא

אז היא יכולה לעשות משהו יפה לפי השיר שהיא תופיע, אם השיר טיפה מקורי. נגיד שיתחילו בהתחלה לנגן מוזיקה כמו של Enter the circus, ואז לאט לאט יראו הרבה אנשים (שנראים כמו האנשים שרוקדים ליד איימי בCMWYS
, משהו בסגנון הזה
) מורידים את הקבר של מונה ליסה, ואז מתחילה האופרה הזאת ממונה ליסה ובלה בלה בלה בלה. אפשר לעשות הופעות מדהימות לשירים כמו מונה ליסה

Im Not Dead

New member
חח היא תעשה משו לצומי

אם היא תעשה משהו שקשור לזכר של מונה ליסה, ידברו על זה כמו שדיברו על רוב ההופעות שלה בVMA. כל עוד ההופעה הבאה בVMA היא בלי קווין..

ForeverBS

New member
לא כל כך הבנתי את הרעיון

אבל מה שבטוח מונה ליסה לא יהיה הסינגל הבא חח זוכרים שב-04 הייתה שמועה שבריטני אמורה להופיע כאילו היא קליאופטרה עם משחקי אש או משו כזה?! זה היה רעיון מגניב, אבל לא ממש משהו שמעורר פרובוקציה כמו ההופעות שלפני...

למעלה