"לפלף" או מצואיסט???

יעלילה1

New member
דרך אגב, מתחת ללפלף

בהחלט יכול להסתתר שוביניסט גברי, מהסוג הגרוע ביותר, זה שמרוב שאין לו בטחון עצמי כגבר, יחפש לדכא אותך כאישה

ואני שהייתי

לפלף בנישואים שלי ועזרתי ועשיתי כל כך הרבה מרגיש כפוי טובה ומבטיח לא עוד - מעכשיו אני אומר תרדי על ארבע

יערית

New member
לא ממש קראתי את כולם

אך מניסיוני יודעת שכל לפלף יכול להיות מצ'ואיסט וכל מצ'ואיסט יכול להפוך ללפלף,ביצ'יות אף הן יכולות להיו "פודליות" ורכרוכיות וההפך.. זה הכל תלוי מי עומד ממול,אם רוצים מישהו באופן חד צדדי אנחנו הופכים להיות חלק מעולם הזוחלים,אם רוצים אותנו ואנחנו לא רוצים אנחנו הופכים להיות הגורילות. בסה"כ גבר הוא גבר,אישה זו אישה,לפעמים זה כמו חומר ביד היוצר... תענוג מה ניתן להוציא האחד מהשני כשמוצאים את "האומן" שיודע להוציא מאיתנו את הטוב.

ד ו ל ה

New member
לא ממש יודעת מאצ'ו או לפלף

גם חושבת שחלקנו מערבבים קצת דברים שלא קשורים יודעת שהכי חשוב לי שיהיה אותנטי, אמיתי ומקרין חוזק פנימי ולא מושפע כל כך מדעת הסביבה שלא ישתדל לרצות אותי (מאצ'ו? ) אבל שגם לא ישחק משחקים של קשה להשגה... לי אישית יש בעייה עם גברים שמקרינים תלותיות, חולשה או הזדקקות... אוהבת אותם מקרינים עצמה שקטה כל אחד וה"באגים" שלו ...
דולה

יש סוגים נוספים..סתם לידע כללי...

לא כל מי שמתחשב, רגיש, חמוד וכו הוא בהכרח לפלף! ממש לא! יש גבריים שאינם מאצ'ואיים.... ולמה כל כך מוזר????????????? על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, לא?......... גבר, גבר....... נו, באמת, יש גברים גברים, חזקים, כריזמתיים, רגישים, ועוד ועוד, רחוקים, רחוקים מההגדרה של לפלף ועדיין גבריים גבריים. תלוי בעיני המסתכל/ת. אבל לא מנסה לשכנע...טוב לי עם הטעם הפרטי שלי....

old friend

New member
היהפוך גדי עורו ונמר חברבורותיו ?

מה לעשות שמוצאים ביצ'ית כמו שצריך והיא הופכת אחרי כמה זמן לחננה אחת גדולה ? דביקה ? ביתית ? תחפושות לשם מציאת המטרה ?

למי אתה קורא חננה?

אני לא מרשה לך לקרוא לה חננה! אני ארביץ לך עם הסודוקו שלך!!!! חכה חכה אני אתפוס אותך

כשביצ'ית הופכת להיות פודל

אכן כן אתה צודק..יש לה אינטרס..יש לה מטרה.. זה מיסוך עשן לטשטש את ההתקדמות שלה לעבר המטרה שבידיך

למעלה