"לפלף" או מצואיסט???

"לפלף" או מצואיסט???

מוזר, מוצאת את עצמי נמשכת דוקא לגבר מאצו, אחד שאוהב את עצמו. אחד שמתתבודד
, מסתכל מהצד
,גברי שכזה, מישהו אופנוען או חובב ספורט מושבע
. ואני יודעת שלא כדאי ואני יודעת כמה הם מסתובבים סביב עצמם ואני יודעת...כי הייתי בסיפור הזה. ונותנת לבנות שלי "עצות", איך לפקוח את העיניים, לחפש..... "לפלף". אחד חמוד, מתחשב, עדין,ששואל אותך, שמציע לך לפני שלוקח,ששואל אם את זקוקה לעזרה... כן. "לפלף"
. טוב, אז היום אני מזהה אותם(מצואיסטים), בקלות. אבל...עדיין נמשכת אליהם. "גבר גבר"...

t o t a l

New member
ביצ'יות נהנתניות

הן הקיק שלי. לא חשוב כמה אבין שהן לא טובות עבורי. לא חשוב לכמה שרינקים אלך. לא חשוב כמה אבין שסך הכל אני "משחזר". עם היא לא כזאת היא משעממת

עד

המשפט האחרון אפשר בהחלט להבין. המשפט האחרון עצמו הוא פשוט קביעה אידיוטית. וגם אתה יודע את זה.

דרך מעולה לנפילות חוזרות ונישנות.

משוואה מרתקת: ביצ'ית = לא משעממת. טוב נו, זה רק מצדיק את הטענה שלי שתמיד תשארו בני ארבע. ולהצטער על כך שאני לא לסבית. שם נראה לי שהכל הרבה יותר פשוט.

vered 37

New member
האמת

רוב הגברים אוהבים את הביצ'יות. הן מהוות אתגר ולא משעממות או צפויות או מובנות מאליו. זה העולם.. אני אישית לא נמשכת ללפלפים רק לאלה שעושים את החיים קשים. מה לעשות זה מעין מאזוכיזם. למה חלק מהגברים מעדיפים ביצ'יות וחלק מהנשים מאצ'ואים...??? אתגר, וריגושים כי אחרת זה משעמםםםם.

הבחירה ה"מזוכיסטית"

לא באה מתוך רצון לעניין וגירוש השעמום אלא ממקום אחר לגמרי כנראה. כל אחד עבר בילדותו תהליכים מאוד ספציפיים ואישיים שלו עצמו מול הוריו ומול האחרים המשמעותיים האחרים שלו, כל אחד נולד לסיטואציה שונה מאשר זו שאליה נולדו אחיו למשל ולכן לכל אחד יש את הקונפליקטים הלא פתורים האישיים שלו. תיאוריה דינאמית די מקובלת גורסת שבחירות בני הזוג שלנו מנציחות את הקונפליקטיםה לא פתורים, לא מתוך מזוכיזם אלא דווקא מתוך רצון לפתור את הקונפליקט הלא פתור עם האחר המשמעותי מן העבר, באמצעות בן הזוג הנבחר. משהו כמו, "מה שלא הצלחתי לעשות עם הורי, אני אעשה עם בן הזוג". הטרגדיה היא שבד"כ בחירת בן הזוג היא כה מוצלחת מבחינת שחזור הקונפליקט, עד שהקונפליקט לא ניתן לפתרון ולפיכך הוא בעצם מונצח.

vered 37

New member
במקרה שלי

הקונפליקט לא רק שלא נפתר הוא שוחזר 12 שנים הוא הוביל לטרגדיה של אי פתרון והוא עדיין מונצח ביום יום בכל התחומים.

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo4.gif מתכון רע לזוגיות

הנצחות? רק ביד-לבנים! אני זזה למקום אחר...

לא מדובר בתהליך מודע

ולכן אין האנשים שולטים בו בדרך כלל. אל תמהרי לזלזל בכוחו של המנגנון הזה כי גדולים, חזקים, חכמים ומנוסים מצאו עצמם נשאבים לעבר בחירות בעייתיות שבסיסן הוא בדיוק זה. מסתבר שהנצחת מצבים אינו מאפיין רק את יד לבנים יקירתי.

ע פ ר ל ה

New member
נכון נועם

מתוך הידיעה הברורה שאנשים פועלים והולכים בדרך ללא שליטה,ומתוך כך אני נמנעת לחזור על טעויות העבר שלי. אני דיי יודעת מה טוב לי,ומה רע לי.

אופס - מילכוד וסתירה פנימיים

טענה א' שלך אומרת: "אנשים פועלים והולכים בדרך ללא שליטה" (אני טענתי ללא מודעות). טענה ב' שלך אומרת: "מתוך א\כך אני נמנעת מלחזור על טעויות העבר שלך". יקירה, אם לא היית מודעת לטעויות בעבר, את לא יודעת גם כרגע מה היו אותן טעויות וחושבת מן הסתם שהן דברים אחרים. אם לא היה כך, הרי שאמירה א' שלך לא נכונה ואנשים דווקא כן שולטים ומודעים לטעויותיהם. ואם לא כך הוא, מדוע טעית כבר בפעם הראשונה ? מה שאת מחשיבה כיום וכרגע בתור "הטעויות שלך", אינו בהכרח (וככל הנראה שאינו בכלל) הטעויות האמיתיות שלך וזו טענתי ומכאן אני גורס לקצת יותר צניעות באשר לאמונתנו בהכרת התהליכים שפועלים עלינו בקבלת החלטות וכיו'. נחרצות ופאתוס עדיין לא גורמים למודעות להמצא במקום כלשהו עפרלה. חרף רצון כולנו להיות טובים יותר עם עצמנו, מודעים יותר וטועים פחות. זהו תהליך למידה מתמיד, זיכוך עצמי שמצריך המון המון פתיחות עצמית וצניעות.

למעלה