"לפלף" או מצואיסט???

לא מסכימה איתך

אולי היא פשוט מתקלפת הביצ'יות ולצורך העיניין גם המצ'אויות הם מנגננוני הגנה בסופו של דבר,עמוק בפנים כולנו פודל. זה פשוט עיניין של הפלת מחסומים
 
ואם את רוצה פרטים...

...זה כבר שייך לפורום אחר
 
גם וגם... הכי טוב

אחד חמוד, מתחשב, עדין,ששואל אותך, שמציע לך לפני שלוקח,ששואל אם את זקוקה לעזרה... והוא גם אופנוען, חובב ספורט אתגרי, ספונטני ועם הומור מטורף. יש כאלו, בחיי שיש. פעם משיהו שאל אותי למה התאהבתי בזה שהתחתנתי איתו... עניתי לו כי הוא היה שילוב "מהנדס אופנוען". וואלה - זה בדיוק זה. בכלל לא בעד או או מעדיפה אנשים שהם גם וגם יותר שלמים, יותר מורכבים, יותר מעניינים.
 
../images/Emo5.gifאני גם זה וזה זה אז מה זה אומר ?

יש לי גם את החיספוס המאצ'ואיסטי בגלל תהליך ההתבגרות (סביבת מגורים,צבא וכדומה) ויש לי גם את החיבור לצד הרך יותר בעקבות ההתפתחות האישית שלי לאחר ארבעה עשורים אז איפה אני ממוקם בסקאלה ?
 
לך בלילות וגם ימים.

לפני שמעירים הערות כמו שאתה שופך, תקרא! תקרא היטב! ושוב תקרא! ואז תקלוט (אולי), את השטות שכתבת...
 
לפלף/מצו' לא משנה../images/Emo163.gif

משנה מה את רוצה לעצמך,ומה את ממגנטת לעצמך. את רק צריכה לדעת מה טוב לך. ואם זה מה שקבעת שטוב לך לכי עם זה. אך עשי לך את החושבים שלך האם זה באמת הטוב בשבילך. אדם חכם לומד מטעויות העבר וממשיך הלאה ואחר נשאר בתוך העבר(שלא היה טוב לו). זה מה שאני חושב אך את לא חייבת לקבל זאת. עברת מספיק כדי לדעת מה טוב ומה יהיה אחרת.
 
למעלה