"לעשות אהבה"

קשר בין שניים

שהמכנה המשותף הוא משיכה מינית חזקה ותו לא אכן זאת יזיזות וזה אחלה, כל אחד יודע את מקומו, כל אחד יודע מה הוא מצפה מעצמו ומהפרטנר בלי ציפיות ושאלות יודעים שהולכים לספק צרכים שחסרים להם, אבל כשיש חוט מקשר. סטוץ?? כן, הייתי שם...פעמיים, שניהם היו מקסימים, אבל אחרי זה את חוזרת הביתה עם שאלות, תהיות,תחושות לא נעימות (תחושות שלך עם עצמך) ומה קיבלת מזה? עוד אורגזמה??? או שלא. סקס זה לא הכל בחיים, למרות שהוא מאד חשוב ואבן יסוד אצל בני אדם, אבל סביבו יש תנאים שחייבים להתקיים כדי לקבל את המשמעות הנכונה.

יעלילה1

New member
אבל סקס אף פעם אינו רק סקס, נדמה לי

זה לא רק הצורך הפיזי וסיפוקו. זה גם חום, חיבוק, מבט, קירבה/אינטימיות, התנהגות הכי אמיתית שאפשר במקום הכי קרוב שיש (זה התנאים האופטימליים בעיני לסקס, כמובן שיש גם מנוכר וקר וכו' וכו'). אולי אחרי הסטוצים האלו שכתבת עליהם הקושי שלך היה עם הרצון החבוי להמשך? זה הקושי? והפגיעה מכך שאין המשך. כאילו אם יש תנאים מספיק מכילים או שיוצרים בטחון, יש פחות סכנה לפגיעה. אם זה זה אני מאד מסכימה איתך, ויחד עם זאת, להמנע בגלל הפחד להפגע... נראה לי שעדיף להסתכן. תמיד לומדים משהו, וחוויות שאוספים, זה נכס שנשאר אצלך לתמיד.

לא מסכימה איתך

סקס (חפוז או משהו שמלכתחילה יודעים שאין לו המשך) מבחינתי אין בו חום וקירבה ובטח שלא משמעות לחיבוק, זה קצת כמו לצבוע את התרשים בצבעים שאנחנו רוצים. סקס זה סקס נקודה מדברת על משהו גבוה יותר ענין הסטוצים שלי (למרות שזה לא הענין כאן!!!!!), בא ממקום אחר,עם מחשבה לפני כן, ידעתי בדיוק למה לצפות מהסטוצים האלה, לא היו לי יומרות להמשך,כי זה לא עלה על הפרק כלל!!!!!! תקראו לי חנונה, מחושבת,"קרה", אבל לכל דבר יש את המגירה שלו.

יעלילה1

New member
טוב, אני לא יכולה להבין את זה.

בשבילי אין סקס שהוא רק סקס, אני לא יכולה לעשות את זה כך. מצד שני, אני לא ממסגרת את הסקס בתוך מערכת יחסים כלשהי. זה יכול להיות חד פעמי אפילו, אבל חייב לנבוע מאיזשהו מקום שקשה לי להסביר (והסברתי כבר), של חיבור ומשיכה לנפש השניה. זה כאילו מימוש של הקשר שנוצר, אפילו אם זה זר שנפגשנו בטיול באיזה מקום... יכול להיות שהיה קשר מדהים שנוצר בשעות הספורות, ובלי אפשרות להמשך אחר כך. אז הפרידה תכאב, אבל החוויה לנצח תישאר. למה מילים יכולות להיות חמות וטובות, ואי אפשר גם לעשות את אותו הדבר עם הגוף? זו עוד דרך לתקשר עם האדם השני, זה הכל.

את יודעת סופי,

יש בזה משהו. לפעמים אנחנו מגיעים למצבים מאוד אינטימים עם פרטנר שאנחנו בקושי מכירים. ברגע שהולכים לכיוון הזה - הקשר הופך פיזי. מאבדים את החברות.

שירלי 6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תראי עד איפה הגיע הצחוק שלי בגלל המסר שלך את ענקית

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דייי הפלת אותי מצחוק
שפתיי חתומות!!!!!!!!!! יואוווו יא' מופרעת

לא נותנת???

להוציא?????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואי, בואי הערב להרצליה לערב היווני, נראה לי שיהיה לך טוב שם חחחחחחחחחחח

הקשר בין סקס לחומוס ../images/Emo13.gif

בעיני סקס זה לא חומוס - אפשר לעשות סקס גם אם לא עושים אותו מאהבה...
. אהבה בד"כ מגיעה בשלבים מאוחרים בקשר,זה מתחיל במשיכה/הידלקות אח"כ התאהבות ובסוף אהבה. בעיני הידלקות/משיכה היא תנאי בסיסי, ההתאהבות והאהבה יבואו (או שלא) בהמשך (יתכן אף שכתלות באיכות הסקס...). כל עוד זה מרגיש נכון, כל עוד זה מרגיש טוב ומתאים, כל עוד תרגישי טוב עם עצמך גם בבוקר שלמחרת, כל עוד את מודעת ומוכנה לקחת את הסיכונים שכרוכים בלעשות סקס בדייט ראשון (או לפני שאת מכירה באמת לעומק את הפרטנר), אז אין שום פסול בלעשות סקס לצורך סיפוק התאווה. מעבר לזה אני חושבת שאפשר לעשות סקס טוב ומלא ברכות (בלי לוותר על הלהט וכל מה שכרוך בו) גם אם מערכת היחסים היא ממש בתחילת דרכה, זה מאוד תלוי בחיבור שבין השניים. לגבי הרגש - אם הוא יתפתח ומערכת היחסים תימשך ותתחזק אז הוא בהחלט ישפיע על הסקס, על התחושות, על העוצמות ואפשר יהיה לקרוא לסקס גם "עשית אהבה" וזה אכן מדהיםםם

../images/Emo12.gif

מה זה? הצעה מגונה קבל עם ופורום? אני אגיד אותך ל####, הוא ידע איך לטפל בך! <חולה עלייך אהובתי)

למעלה