"לעשות אהבה"

פנטסמגוריה ../images/Emo13.gif

זאת חשיפה??? גם אם המוכר במכולת היה שואל את דעתי בענין, הייתי עונה לו בדיוק אותו הדבר. זאת לא חשיפה יקירי את הדברים העסיסיים שומרת לעצמי

מוכן

בשם איזה שהוא אידיאל נבחר,לעשות פרצוף כאילו מדברים אנו על אותו דבר...מבין לגמרי לבד,שככה בהחלט עדיף,מכל יתר האפשרויות...

לאן הגענו, זה לא ברור ../images/Emo141.gif

לעומת זאת, ברור לגמרי לאן נגיע. ומי שלא ברור לו, היום מתחילה עונה חדשה של "עמוק באדמה" - מומלץ.

אצלי בכול אופן היא לא איבדה שום

ערך וחבל מאוד שאצל חלק מהאנשים זה בהחלט פאן שאיבד מערכו . חושבת שצריך להרגיש משהו כלפי אותו אחד.. צריך שיהיו שם רגשות לדעתי אהבה טהורה ולא רק סיפוקים!

השרשור הזה מכניס אותי לדיכאון עמוק.

ומעורר מחשבות... סטוץ אהבה מחוייבות מתאים לי לא מתאים לי מה אני רוצה מעצמי מה מצפה אני אוהבת אולי טועה לוותר להמשיך לנסות להיות ל ב ד.

השרשור הזה מעורר בי דיכאון

ומעורר מחשבות... סטוץ אהבה מחוייבות מתאים לי לא מתאים לי מה אני רוצה מעצמי מה מצפה אני אוהבת אולי טועה לוותר להמשיך לנסות להיות ל ב ד.

השרשור הזה מדכא אותי

השרשור הזה מדכא אותי

יערית

New member
סופי זה רק פורום

לקחת התנהגות של מס' אנשים מסויים ולחשוב שכך מתנהל העולם זו טעות,מעבר ל"ביצה" ישנן ביצות נוספות עוד עשרות גרושים שבטח מתנהגים כך וגם כך, את האחראית הבילעדית על התנהגותך, מה קורה מסביבך זה כבר לא בידייך לשנות . שום דבר לא נעלם,אנשים סובבים סביב צרכים:גם עשיית אהבה וגם זיון הוא פועל יוצא לצורך.שמרי על מקדשך ואחרת תטמא את מקדשה, עדיין זה לא מעיד עליך דבר. נ.ב גם ב"סתם" זיון יש רכות ,תשוקה,אהבה וכו'..כל אחד וסיגנונו.

אבל לא דיברתי רק על הפורום

יש לי חיים אחרים מחוץ לפורום, את יודעת זה לא משהו שיש רק כאן, כיום זה מאד שכיח היחס ליחסי המין. העולם הזה של גרושים/גרושות פרודים/פרודות, עדיין חדש לי למרות שצברתי כמו חודשי וותק בענין (לצערי) ובכל יום אני נחשפת לדברים חדשים שאנשים עושים אחרי שהתגרשו, לטוב או לרע, ולא ניכנס לזה. יכול להיות שאני עדיין לא מבינה את חוקי המשחק, אבל עדיין יש מהרהורי ליבי

יערית

New member
מה יש להבין בהם סופינק'ה?

את הולכת לפי האני מאמין שלך ושאחרים יפתחו בדרך שהם בוחרים! אין צורך להיות אחת מהעדר ואין צורך להישתנות כי כולם כך נוהגים, אין צורך להיות IN בגלל זה,ואין צורך בכלל לרצות להיות דומה לאחרת ולפתיחות שלה לגבי מין ואינטימיות. תהיי את הכי חשוב מול הבן זוג שיתאים לך ובשקט בשקט-גם אני מיושנת בעיניין ויחד עם זאת מקבלת התנהגות פתוחה מאין זו של אחרים,מקבלת זה עדיין לא אומר שרוצה ליישם זאת. בא לך להיצטרף אליי לאורגייה?

למעלה