"לעשות אהבה"

"לעשות אהבה"

האם המשמעות של זה איבדה מערכה??????? קוראת כאן מידי פעם, רואה תחלופה גבוהה של בני זוג אצל אדם אחד,שומעת מסביבי, ותוהה לעצמי כל כך קל להכנס למיטה עם מישהו ולעשות איתו סקס? הכל הפך להיות "קר" רק כדי לספק את התאווה? כבר נהיה לא חשוב עם מי נכנסים למיטה, העיקר להיות במיטה. אוקיי, אז מתחילה הכרות חושבים ש"זה זה" עובר יום (במקרה הטוב), נכנסים למיטה, עושים מה שעושים ואופסססס הכל נגוז. איפה הימים של פעם, שהכרות עם מישהו היתה מרגשת, היתה ציפיה, היו כמה פגישות קודם לכן, ורק אז לאט לאט מתקרבים, ואז "עושים אהבה" אמיתית. מתרשמת שהכל הפך לזיון אחד גדול, לסקס, לשכב. איפה הרכות ? איפה הרגש? "לעשות אהבה" הפך להיות מצרך נדיר? בעיני גוף הגבר או האשה הוא מקדש, צריך לכבד אותו, לא כל אחד יכול להכנס, לא כל מי שרוצה נכנס ומחלל את קודשו של הגוף הזה, איפה הריספקט של אותו גבר/אשה לגוף של עצמו? לא יודעת, שואלת את עצמי וחושבת לאן הגענו?

לא לא נעלם

מקווה מתפלל ומייחל שלא לא מאמין שיש אחד או אחת שלא היו רוצים למצוא את המושלם עבורם והדגש עבורם!!! והחיים שלנו נסיונות נסיונות עד שמוצאים את הנכון רק שיש כאלה שמנסים הרבה מידי בעזרת הגוף..ולא עם הלב....

magic40

New member
יש שחושבים כמוך ויש שחושבים אחרת!

ואני מתאימה את עצמי לפי מה שבא לי בא לספק את התאווה אז אחלה לפעמים את יודעת שלא יצא מזה מעבר לכך אז למה לא להנות? ולעשות אהבה זה מאהבה ,אהבה בעיניי זה משהו שנרקם עם הזמן כשאת מכירה את האדם בפנוכו שלו, והכל סופיה עניין של השקפה עניין של בחירה יש תקופות שמתאים כך ויש תקופות שמתאים אחרת

magic40

New member
רוצה שיטה?אין!!!

מה שמרגישים זה מה שעושים לזרום סופיה לזרום,,,,,,,,,,,

בעעעעעעעעע

לא אוהבת זרימה כזאת
אבל זו דעתי

ולאן ההודעה הראשית נעלמה??

רק אני לא רואה אותה? או שמא תפוז רוצה לעשות איתי סקס היום ולא אהבה?

t o t a l

New member
וואלה. בואי נתדיין על זה:

חושב שזה מאוד אינדיוידואלי. אישית, אני נרתע מנשים שחושבות או מרגישות כמוך. מי שעושה עניין מסובך מידי מסקס לא עושה לי את זה. [יודע שיקפצו מייד כמה נשמות טובות ויגידו לי שזה כי אני מחפש "חיים קלים". זה יהיה נחמד לומר בתור עקיצה אבל אין בכך הרבה אמת.] אני נמשך לאנשים אמיתיים. מרגישים. מתפלשים. יצריים. אני לא נמשך למי שחושב שהגוף שלו הוא מקדש. שיקח את המקדש שלו למקום אחר. מבקש להבהיר: אם נתקל במישהי שלא מסוגלת לעשות סקס [שונא את המונח לעשות אהבה], עד שהיא לא מרגישה מוכנה. מישהי שאמיתית עם עצמה ופשוט לא מסוגלת. אין לי בעיה עם זה. זה לגיטימי בעיני. ואם היא תהיה מעניינת אז אחכה כמה שצריך. אבל אם בא לה, והיא נוהגת להמתין משיקולים רציונליים. וחמור מכך, משיקולים מוסריים. אני אעבד בה עניין ואברח.

t o t a l

New member
בשמחה

אני מתכוון למשחקים כאלו. "אם אני אשכב איתו מהר..... הוא לא יעריך אותי" [פחחחחחחחחחחחח] "אני אשכב איתו רק אחרי שאהיה בטוחה שהוא רציני" [כאילו דה? לחתום על התחייבות עם שלוש עדים] כאולו שיקולים רציונליים. בטח יש עוד דוגמאות

אילנית99

New member
שיקולים רציונלים להבנתי הם

האם הוא עשה בדיקת איידס לאחרונה? האם הוא באמת מושך אותי? או האם אני אעשה איתו סקס לפני שסיימתי קשר אחר או לא.. וכד'

ועכשיו לתשובה שלי

קודם כל רוצה להבהיר, שבעצם נושא ההודעה שלי, לא באתי ולא מתכוונת לשפוט אף אחד!!!! מכבדת כל אדם בגישתו, מחשבותיו, מהלכיו ועוד ועוד ועוד (כל עוד זה לא מזיק לי באופן אישי) אבל טוטל בחייאת "להירתע"?????? עד כדי כך???? ענין מסובך??? לא רואה בזה ענין מסובך, או שזה קיים או שלא. אין תשובה אחת לשאלה הזאת, כל אחד לפי "חוכמת חייו" וכל זמן שהוא מרגיש טוב עם עצמו, קטונתי

t o t a l

New member
כן

נרתע מזיוף כפי שהסברתי.... מי שרוצה ונמנעת, בעיני היא מזוייפת וזה מרתיע אותי. אם היא היא באמת לא בעיניין (אמיתי. מבתוכו), אין לי בעיה עם זה.

vered 37

New member
פעם

חשבתי כמוך. היום אני יודעת שאין חוקים. הולכת לפי הרגש , לפי מה שמתאים לי .זורמת עם הקטע. לא חושבת שגוף הגבר או האשה הוא מקדש . הגוף שלנו הוא מכונה שפועלת כשהמוח מכוון אותה..לכל פעולה או יצר. ואחד היצרים הנפלאים הוא הרצון והתשוקה לסקס. המוח משדר משיכה , תשוקה ..למה לעצור את זה ? למה לא לזרום עם זה ? אפילו שזה בפגישה הראשונה ..מה זה משנה מתי ? הרי אם זה קיים ..למה לא לחלוק את זה אחד עם השני . הסטיגמה הזו של לעשות סקס בפגישה הראשונה , מוריד מערכך ומכבודך לא מדברת אליי.

למעלה