"לעשות אהבה"

משהו התפספס כאן

לא אמרתי שזה מוריד מהערך או הכבוד, זה לא קשור התייחסתי לזה שזה איבד מהיופי, מהלא מובן רצון ותשוקה לסקס יש לכולנו, אבל השאלה עד איפה ניסחף עם זה.

vered 37

New member
דיברת על רספקט

"איפה הרספקט לגוף שלנו " יש רספקט לעצמך ..הגוף רק משרת אותך. איבד מהיופי ? ללא חושבת שאפשר להגדיר מה זה יופי. מי אמר שכל מה שתיארת זה היופי...ואחרת זה לא יופי?

לא מבין מה איבד מהיופי ?

אם בא לך תעשי סקס (או אהבה או מה שבא לך). אם לא בא לך אז לא ! אין כאן חוקים. אין כאן הוראות. אין הבטחות. אין כלום ! לדעתי איש בעיניו יעשה. וכנ"ל אישה... בכלל, צמצום הפערים בין גבר לאישה טשטשו את הגבולות בהמון תחומים. וסקס הוא אחד מהם. נשים היום יוזמות סקס. אז מה? זה רע? אין יותר חוקים של שלוש פגישות עד למיטה. לפעמים אחת מספיקה ולפעמים 10 לא מזיזות כלום. לדעתי כל אחד צריך לעשות מה שהוא מרגיש ! לא "צריך" לעשות כלום. אני מעולם לא שופט אישה לפי הרצון שלה להיכנס למיטה או לא להיכנס. שאלת עד איפה ניסחף? לדעתי אין כמו להיסחף ! לפעמים זה הכי כיף שבעולם...בעיקר עם זה עם המתאימה לכך.

סופי נשמתי, וסילחו לי על השיתוף

היו זמנים שאת האורגזמות הכי הכי מופלאות והכי הכי שמיימיות שלי חוויתי עם היזיז שהיה לי... לא שוללת חושבת אפילו שמאוד כדאי ומומלץ הייתה תקופה שלא הייתי בנויה לקשר רציני, רציתי את ה"לבד" שלי, רציתי ללמוד אותי את ציפי כאישה והדרך הטובה ביותר שמצאתי הייתה באמצעות אותו יזיז.. בכל שנות נישואי לא חויתי כאלו עוצמות של סקס ושל אורגזמות (את האורגזמה הראשונה שלי חויתי רק לאחר גירושיי) לא יודעת אשמתו של מי זה.. של האקס שלי? שלי? אבל לא זה העניין. לא חושבת שמתייחסת לגוף שלי כאל "פח אשפה" ההיפך הוא הנכון... כל אחד וכל אחת שיעשה כטוב בעיניו.

סופי כאשר המין זמין אז למה להם לעש

לעשות אהבה ? בשביל מה להם להתאמץ ? כן אני באותה דעה כמוך , לעשות אהבה ולא לעשות סקס , כאשר אוהבים יש לזה יותר עוצמה יותר כייף , לגבי המוח אנחנו נשים יכולות קצת להתאפק לא ?

אהבה פתאום היא מתפרצת

עושים אהבה עם זו/זה שאוהבים... עושים סטוצים ויזיזות למלא את החסך באהבה.... אין קשר בין סטוצ לאהבה...

ליאהה

New member
ואני חשבתי על זה אתמול..../images/Emo111.gif

שיש לי יזיז לצורך מסוים... כי אין ברירה יש צורך ויש את המסוים שאיתו נספק את הצורך ונלך הביתה לישון מרוצים.. עד שיבוא זה שירעיד לנו את המיתרים וירגש ואיתו הסקס לא יהיה סקס אל עשיית אהבה והתחברות... לא,, אני לא דואגת שאאבד את הקדושה ואת הטהרה (כולל הלכות אישות ומקווה וכד'..) יודעת שזה יבור בעתו ובזמנו... אבל כרגע חיה את הרגע!!!

הלוווווווווו איבדתם כיוון!!!!

או שאני לא הסברתי ת'צמי נכון יזיז זה בסדר!!! עם יזיז יש את המשיכה המינית, זה מה שמחבר בדרך כלל בין יזיזים,לא? אין לי בעיה עם זה. אבל הולכים למועדון, רוקדים, משתכרים, פוגשים מישהי/מישהו על רחבת הריקודים, והופההההההההההההה לשירותים או מאחורי המבנה. תסלחו לי (ואולי אני מיושנת בדעותיי) אבל זה בדיוק כמו בעלי חיים. ואל תגידו לי שזה צורך, זה רק סקס, וכל אחד צריך את לעצמו, באמת!!!!! זה לא נקרא אצלי זרימה, הייתי קוראת לזה פזיזות (רצה להביא שכפ"ץ
)

סופי

תשמעי את ישנה בעמידה לא נעים לספר כל מה שראיתי אבל בסופו של דבר אנשים פשוט דואגים לחשק..

vered 37

New member
../images/Emo13.gif אני אמנם לא ../images/Emo108.gif

אף פעם לא עשיתי את זה בשירותים או מאחורי המבנה. וגם לא אעשה. זה בטוח !!!

מזל טלה

מה שהוא רוצה הוא לוקח והכי מהר שאפשר חכי זה יכול לקרות... יש כל כך הרבה מקומות מוזרים...

ס ת י ו 5

New member
איש באמונתו יחיה

אישית חושבת בדיוק כמוך
האם המשמעות איבדה את ערכה? הכל בעיני המתבונן. אני למשל "עושה אהבה" ואם אין לי אהבה אז אני לא עושה כלום. עצוב? ממש לא. תמיד הולכת אחרי הלב וזו האמת שלי. ש ל י. פעם היתה לי שיחה בנושא עם חבר. אמר לי "העולם השתנה" "אז מה אני? אני חנונה? מיושנת?. כן, הוא ענה לי, את חנונה אבל היום... היום זה כבוד להיות חנונה ואת.... את "אחלה חנונה"

יואווווו יש לי יונק דבש חצי מטר

ממני, על החלון שלי
איזה קטן וחמודדדדדדדדדדדדדדדד

יעלילה1

New member
לעשות אהבה

בעיני סקס שנובע מרגש זה תמיד לעשות אהבה. אני פשוט לא מסוגלת לשכב עם מישהו שאין לי איתו קליק, משיכה של ממש ורגש. אני לא אהיה רטובה, אם לדבר בלשון ישירה, גם אם לא היה לי מין שנתיים. יחד עם זאת, אהבה כשלעצמה היא משהו מורכב מאוד, ונדמה לי שאת מדברת יותר על מערכת יחסים מתמשכת. לא היה לי אף פעם סטוץ שלא המשיך לקשר. גם הסטוץ הזה שהיה לי לא מזמן - זה היה לעשות אהבה. דיברנו, הבנו כל כך טוב אחד את השניה, היה בינינו קשר של נשמות. אז זה לא מערכת יחסים, וזה לא שיצאנו קודם. אז מה? המין היה המשך של מה שקרה בינינו מכלתחילה. מין בעיני זה תקשורת. לא יכולה לתקשר כך עם כל אחד, ויהיה החתיך ההורס מהפוסטר אשר יהיה. וכן יכולה לחשוב בצורה כזו, למשל, על גבר בן 60 שהאישיות שלו מגרה לי את המוח למוות. חוץ מזה אצלי הגוף כל כך מחובר לנפש מבחינת זו שהתקשורת ביניהם היא משהו שאני חייבת להקשיב לו. אם אני לא מרגישה אהבה לאותו גבר אני לא יכולה לשכב איתו. אין לי סקס נטו, אף פעם! וראייה מאוד חותכת עבורי, היא שכשהתחלתי עם הפרוד שלי, לא הרגשתי אליו משיכה פיזית. וזה נשאר כך לאורך כל השנים. הייתי איתו בגלל צרכים נפשיים אחרים, ולא הקשבתי למה שהגוף שלי אמר לי.

יעלילה1

New member
ועוד הסבר קטן על "אהבה"

יש כל מיני רמות וסוגים של אהבה. כמו שיש הרבה גוונים לאדום. אבל אם יש מישהו שאני מרגישה אליו ירוק או כחול (סתם, אם אהבה למשל זה גווני אדום) אז לא אמשך אליו. מתכוונת שלא סתם זורמים לסטוץ עם מישהו

למעלה