לעשות אהבה
בעיני סקס שנובע מרגש זה תמיד לעשות אהבה. אני פשוט לא מסוגלת לשכב עם מישהו שאין לי איתו קליק, משיכה של ממש ורגש. אני לא אהיה רטובה, אם לדבר בלשון ישירה, גם אם לא היה לי מין שנתיים. יחד עם זאת, אהבה כשלעצמה היא משהו מורכב מאוד, ונדמה לי שאת מדברת יותר על מערכת יחסים מתמשכת. לא היה לי אף פעם סטוץ שלא המשיך לקשר. גם הסטוץ הזה שהיה לי לא מזמן - זה היה לעשות אהבה. דיברנו, הבנו כל כך טוב אחד את השניה, היה בינינו קשר של נשמות. אז זה לא מערכת יחסים, וזה לא שיצאנו קודם. אז מה? המין היה המשך של מה שקרה בינינו מכלתחילה. מין בעיני זה תקשורת. לא יכולה לתקשר כך עם כל אחד, ויהיה החתיך ההורס מהפוסטר אשר יהיה. וכן יכולה לחשוב בצורה כזו, למשל, על גבר בן 60 שהאישיות שלו מגרה לי את המוח למוות. חוץ מזה אצלי הגוף כל כך מחובר לנפש מבחינת זו שהתקשורת ביניהם היא משהו שאני חייבת להקשיב לו. אם אני לא מרגישה אהבה לאותו גבר אני לא יכולה לשכב איתו. אין לי סקס נטו, אף פעם! וראייה מאוד חותכת עבורי, היא שכשהתחלתי עם הפרוד שלי, לא הרגשתי אליו משיכה פיזית. וזה נשאר כך לאורך כל השנים. הייתי איתו בגלל צרכים נפשיים אחרים, ולא הקשבתי למה שהגוף שלי אמר לי.