לנבחני ה-1 באפריל

נ ט ע 9 1

New member
איזה מצחיקה את..!!!!!

זה אכן הפרקי אמת שהיו, אבל הם היו במועד של ה29 למרץ, זה גם הפרקים שהיו אצלי, הם היו פרקים היחידים אצלי בבחינה בכמותי, ככה שזה בדוק אמת ולא פיילוט(של ה29 למרץ) רק אל תגידי לי שאת נבחנת ב1 לאפריל(אגב, אחלה תאריך.. לא עבדו עליכם במקרה כשבאתם לבחינה, אה?.?!!) כי זה יהיה הדבר הכי מצחיק עליי אדמות..!!! 2 פרקי אמת גם במרץ וגם באפריל... כאילו מצחיק לאללה.. יכולת לדעת את כל השאלות והתשובות רק מהאתר הזה.. לא מאמינה, יש מצב שאלו הפרקים שהיו לך באפריל?!!!

נ ט ע 9 1

New member
רגעעע בבקשה תגידו לי שאני לא טועה..

היה לך את הפרקיי אמת שהיו במועד 29 למרץ בעצם במועד אפריל??????????? זה לא ייאמן..!!! יווווווווווווווו...!!! זה כאלה פרקים: 1-היה פרק של שופטים(איזה 4-5 שופטים אנ'לא זוכרת כמה בדיוק) והם נותנים ניקוד לכמה מתחרים(נילי, צילי, גילי ולא זוכרת בדיוק) ויש על ההסקה מתרשים איזה 5 שאלות, אחת מהן למשל היתה מי השופט שדירג 2 מתמודדים במקום הראשון? ונותנים כמובן 4 אפשרויות.. הפרק אמת השני שהיה לי(כאמור היו לי רק 2 פרקים, אז בדוק מן הסתם ששניהם אמת.. אלא אם כן לא היה לי כמותי בפסיכומטרי בכלל חחחחח) הפרק אמת השני הוא: על משאית שעוצרת בנק' חלוקה של הסחורה שלה במקומות שונים ובגבהים שונים(בהתאם לתחנה בה היא נמצאת..) למשל ב550 מטר, 600, 600 מטר וכו', אחת מהשאלות היתה: איזה מרחק מהבאים לא הגיוני שהמשאית עצרה בשעה 14:50, והיה 4 אפשרויות... כזה היה לך ב1 לאפריל??... זה הדבר הכי הזוי ששמעתי..!!! שהיו לך פרקי אמת שהיו פרקי אמת במועד 29 למרץ, כי כל השאלות והתשובות היו פה בפורום, אז פשוט היה צריך להסתכל בתשובות, כי מישהו כתב פה שירשור של כל השאלות והתשובות של הפרקי אמת.. את חייבת להגיד לי...!!!

אפיפית88

New member
נבחנתי ב-29.3

פשוט לא הבנתי שמדברים פה על הראשון באפריל..... חג אביב שמח!

למעלה