לנבחני ה-1 באפריל

לנבחני ה-1 באפריל

ספרו מה היו הגרפים שלכם (ככה נדע מה הפיילוט בכמותי) שלושת הגרפים אצלי: 1. משהו על קופים ונמרים (לא כ"כ זוכר - אולי אני טועה לגבי זה) 2. משמרות של מוכרים בחנות דיסקים 3. גובה וטמפרטורה של יישובים מה איתכם?

שאלה אליך

יכול להיות שבאחד הכמותיים היה לך גרף עם משמרות של עובדים בחנות דיסקים?

Kayben

New member
הקופים! פיילוט

היה לי רק שני פרקים, והם היו עם המוכרים בחנות - אחלה גרף ועם התושבים, קצת יותר קשה, אבל סביר.

BEST!

הפרק עם הקופים היה נפילה אצלי. וההוא עם החנות דיסקים היה הסביר מבין השלושה. איזו הקלה.

Kayben

New member
החנות דיסקים היה קלי קלות!

גרף מתנה כמעט הייתי אומר. הגרף השני עם התושבים, השאלה הראשונה היתה בו מעצבנת! ישר הפילו לבדוק איזה 8 נתונים בהצלבה... השאלות אחרי זה היה יותר נורמאליות.

Kayben

New member
מה היה קשה בדיסקים?!

שאלה אחת, שאלו כמה משמו מכר... כולה מחברים בין הימים שהוא עבד... לפי משכורת לפי משמרת.. שאלה סבבה. אחר כך, כמה פעמים נתנו בונוס לקונה מס' 50 במשמרת 3... גם סבבה מחברים את שני המשמרות הראשונות, ורק כאשר זה פחות מ-50 סופרים. שאלה מה היה קצב מכירות לשעה... זה היה פשוט לאללה, 32 חלקי 8 שעות = 4 דיסקים בממוצע. והשאלה הקשה כביכול, כמה אחוז הוא מכר... 12 היה החלק... סה"כ מכרו 80... זה היה 15%. לעומת זאת בתושבים... השאלה הראשונה!!! צריך לבדוק גם טמפרטורה, גם כמה תושבים... שיש... היו לפחות עוד 2 שאלות של לפחות או מקסימום, כלומר אתה צריך לבדוק את שאר התשובות!!! שאלה עם הלחבר מס' תושבים מינמלי ומקסמילי, זה היה זה עם ה5 בספרת האחדות עד ל-800,000 היה יותר מעיק, כי צריך לחפש בגרף כוכביות, אני בטוח שהרבה לא שמו לא לכוכבית שהתחבאה שם מתחת לגובה 0, סתם כי היתה מחוץ לאותו חלק, וסימנו 4 כוכבים במקום 5.... קיצר היה ארוך יותר ויותר מעצבן.

קTמו

New member
לא יודעת לא הבנתי אותו משום מה

הוא מכר 520 לא? עם ה50 במשמרת 3 לא הצלחת כי ספרתי את זה מתחילת המשמרות-הם אמרו מ00 כמה זה יצא בסוף?

Kayben

New member
כן, זה היה 520

זה היה 3 פעמים כמו שאני זוכר. כאילו 3 ימים...

SHARON 103

New member
השאלה הזאת בנוגע לכמה הוא מכר....

איזה שאלה היא הייתה מתוך 4 השאלות של הגרף? אני לא זוכר אותה ממש...מה הייתה השאלה (אם אתה זוכר ...)? תודה

ploni100

New member
אם נכנסו בממוצע

10 אנשים בשעה וכל אחד קנה לפחות דיסק אחד לא זוכר עוד

Kayben

New member
לא, אלו שתי שאלות נפרדות

זאתי עם האחוזים, היחידה שהיתה, היתה 15% זאת התשובה. ואחרת היתה כמה הוא מוכר סה"כ באותה משמרת - וזה יצא 520 ש"ח. כי נראה לי נכנסו 52 סה"כ איש וכל אחד קנה ב10 ש"ח... לא זוכר בדיוק.

SHARON 103

New member
../images/Emo67.gif לא זוכר שאלה כזאת בכלל

אני זוכר את השאלות הבאות: כמה דילן הרוויח במשך אותו שבוע.... יצא משהו כמו 400 ומשהו דלור סה"כ... זו הייתה שאלה ראשונה הייתה שאלה עם כמה דיסקים מכר בממוצע...יצא לי 4 ועוד שאלה שאני זוכר הייתה עם פרס למי שקונה את הדיסק שמספרו 50..... יצא לי 3 פעמים נראה לי... ועוד שאלה עם אחוזים... זהו...לא זכור לי תוצאנ של 520.... זוכר איפה מיקמו אותה?

Kayben

New member
אני כבר מתבלבל בין השאלות

נראה לי דילן הרוויח באותו שבוע 520 ש"ח וזאת היתה תשובה 1... נראה לי. כזכור לי הוא עבד שתי משמרות של 20 ש"ח לשעה, משמרת 1 של 15, ומשמרת אחת של 10. וביחד זה יוצא 520 ש"ח. אני זוכר בטוח שהוא עבד לפחות בכל סוג משמרת לפחות פעה אחת - אז זה לפחות 360. אם המשמרת הריבעית היתה עם ה10 - זה 440, אם 15, זה 480, ואם 20 - 520. ככה ש400 לא נראה לי סביר שיכול להיות :)

SHARON 103

New member
מוזר...../images/Emo150.gif

אני זוכר שזה היה מתחת ל520..... זה היה מורכב מכמה שלבים.......... קודם כל לבדוק כמה משמרות היו לו סה"כ....היו לו 2 משמרות בוקר משמרת צהריים ומשמרת ערב. כל משמרת הייתה 8 שעות. ולכל משמרת היה שכר מיוחד משלו.... נראה לי זה היה ככה: 2 משמרות של בוקר שבהם יש 8 שעות וכל שעה היא 10 דולר..יצא לי סה"כ 160. אחר כך משמרת אחת של צהריים של 15 דולר לשעה כפול 8 שעות, ואז זה 120. ועוד משמרת של לילה שזה 20 דולר כפול 8 שעות ואז זה 160 דולר נוספים. מחברים הכל וזה יוצא 460 לשבוע.... די מסתדר לי עם מה שאני זוכר.... ואני חושב שסימנתי 3..... אני כמעט בטוח שזו הדרך.....אם יש לך מידע שונה כדי לתקן אותי...תפאדל....

Kayben

New member
יש לך טעות בחיבור.

אפילו לפי מה שאתה אומר, 160 + 160 + 120, = 440 ולא 460... בכל מקרה, אני זוכר שזה היה פעמיים משמרת של 20 דולר ורק פעם אחת משמרת של 10 דולר ולא להפך. נצטרך עוד כמה אנשים שזוכרים את השאלה על מנת לוודא :)

SHARON 103

New member
אז זהו שאני זוכר ש...

היו 2 משמרות בוקר ולפי מה שאני זוכר במשמרת בוקר זה 10 דולר לשעה....

למעלה