לנבחני ה-1 באפריל

SHARON 103

New member
כן..ברור

ואני זוכר שסימנתי תשובה שהיה בה 400 ועוד מספר מסויים.... אבל זאת הייתה הדרך של החישוב.... מעניין אם יש מישהו שזוכר את השאלה....

yArDeN 15

New member
גרף הדיסקים

תמיד אני עושה את הגרף בסוף....ומשום מה נתקעתי בשאלה הראשונה יותר מידי זמן..והגרף הלך לי גרוע......יש לי שתי שאלותבגרף היו 5 או 4 שאלות?והאם אתה זוכר את המספר של התשובות הנכונות?.......

Kayben

New member
נראה לי היה 4 שאלות

שאלות 9-12 נראה לי. ואני לא זוכר את מס' התשובות - ואני גם לא מבין מה זה משנה כבר..... מה שהיה היה, עבר... פאסה. תעשה טבלת יאוש לעוד 21 יום... ותתחיל לספור כמו כולם.

yArDeN 15

New member
אוף.....:(

חחחחחחחחח...תעשי לא תעשה....לא זה ממש קריטי הציון ממש חשוב לי.... וניחשתי 3 שאלות מהגרף הזה(מס' 3 בכולן)?( בגלל קוצר זמן) ועוד שאלה...הסוכר היתה גם שאלה בפרק הזה? והA חלקי B ......אוף .....נמאס לי.......

Kayben

New member
אני די בטוח שלא שלשתם היו 3...

התשובה של ה520 נראה היתה מס' 1. התשובה של כמה ימים עם הבונוס 50 היה 3, אז אולי זאת היתה תשובה 3 גם. התשובה של ה-15% היתה אני חושב מס' 2. ואני לא זוכר בדיוק שאלת A חלקי B אם את מתכוונת לשאלה ש A חלקי 2 = B חלקי 4 - שנדונה בשירשור אחר, אז התשובה היתה מס' 3, אם זה עוזר :)

yArDeN 15

New member
שוב אני

מצטערת על התקפת השאלות אבל אתה נראה לי אחד שמבין..... הייתה שאלת הגיון עם אלכוהול....אתה זוכר את השאלה???????או התשובה??????.

Kayben

New member
כן, היתה לי

חברה של מישהו עוזבת אותו כל פעם שהוא משתכר ויש הנחה שהיא לא נהנת להיות במחציתו כאשר הוא שיכור. ואז נאמר - איזה ביטוי של לא יתכן שהסיבה קורה בגלל התוצאה. ואז השאלה שואלת איזה הנחה אפשר להסיק לפי הביטוי - ואז התשובה היתה שבעצם הוא משתכר כל פעם בגלל שהיא עוזבת אותו. ולא להפך.

משב

New member
לי היו רק שני פרקים

וזה היה השני והשלישי אצלך.

maya515

New member
לי לא היה קופים ונמרים

היה לי את המוכרים , את היישובים , ותחרות "צלילה חופשית "

Wish Master13

New member
בקשר לחנות דיסקים

אני עשיתי פסיכומטרי בכלל באוקטובר 2006 ואם אני לא טועה היה כזה גרף במבחן של מוכרי דיסקים בחנות, לפי משמרות (טבלה אם אני לא טועה).

Telperion

New member
לסיכום כמותי

שני פרקי האמת בכמותי: 1. גרף עם ישובים (גובה, טמפ', מס' תושבים) 2. גרף חנות דיסקים (3 משמרות וכו') פיילוטים: 1. גרף שחיינים (עומק, ניקוד ועוד) 2. גרף קופים אם למישהו יש תוספת שיצביע...............

אפיפית88

New member
לי היה

רק שני םרקי כמותי: אחד עם הנסיעה למקומות חלוקה בגבהים שונים. שתיים: ציוניום שנתנו 5 שופטים בתחרות לכמה משתתפים... לאף אחד לא היה את השני שלי?.... זה מוזר....

Team Xtream

New member
לא ההיה לי

אף אחד מהפרקים שצציינת... איך יכול להיות לי הייה- צלילה, דיסקים, וערים בקוטב משהו כזה עם המעלות... איך נדע בוודאות מה יהיה הפיילוט...?

Kayben

New member
הוא עובד עליך, תראה לאן הוא שירשר.

מה זה משנה, לא צריך אותו, אנחנו כבר יודעים מה האמת ומה הפיילוט. מצידי שיהיה לו קטעים על ניתוח קרפדות, וסיכוי חבטה בפינייטה.

אפיפית88

New member
אני לא עובדת על אף אחד!

באמת שלא! היו לי שני פרקים בכמותי, שלושה באנגלית (מתוכם שניים עם 29 שאלות, אחד עם 27), ושלושה פרקי מילולית... ובכמותי היה לי בדיוק כפי שכתבתי: פרק אחד על חלוקה של משהו בערים שונות המחולקות לגבהים שונים, פרק אחר על ציונים שנתנו חמישה שופטים למספר מתמודדים.... (זה הופיע בטבלה). עשיתי את המבחן בקריית ביאליק. איך זה הגיוני שלאף אחד לא היה את הקטע בכמותי עם הטבלה והציונים??

קTמו

New member
את פשוט קוראת להם בשם אחר

זה טבלה אבל לא של ציון אלא מספר מכירות ביום או משהו כזה והגבהים כן היה איזה כיתה היית?

למעלה