למי הכי מגיע ה

Dasush17

New member
בדיוק מילה במילה!

וזה מה שאני כל הזמן מנסה לומר לכם!!! זה לא משנה מה קרן ועדלי יעשו אתם שונאים אותם בגלל שהם קרן ועדלי. אתם ממציאים לכם עובדות וסטיגמות שיעזרו לכם לשנוא אותם וזה דבילי! זה מיותר. אין סיבה לשנאה הזו. זה כולה משחקקקקק!!! וירון- אבי וג'ולי רימו בקטעים שזה היה ברור שהם לא אחרונים כי הם היו יחד עם כמה זוגות באותה משימה ובגלל זה הם סגרו דילים. לא היה קורה להם כלום אם הם היו נכנסים למכונית ואז אומרים לשאר הזוגות איפה זה, עדיין היה להם את היתרון כי הם כבר בתוך המכונית ושאר הזוגות רק עכשיו הולכים למקום של הקוד. תבינו, אני לא מאשימה אותם או משהו אחרי הכל זה משחק רוצים לרמות- שירמו. אבל אתם לא יכולים להאשים אותי על זה שאני מעדיפה זוג אחר שלא מרמה, נכון? הגיוני.

אוקי רק תיראו עד כמה מושלמות ....

בפורום השולט של אבי וג'ולי הם עצמם בפורום עונים מדברים עם כולם כאילו הם חברים שנים וזה כזה יפה ... תיראו תגובה שג'ולי רשמה .... בוקר טוב כפרונות!!!! אני שמחה שאני גורמת לכם לצחוק.... האמת היא שבאותו פרק כבר כעסתי לאלללללה על בוני שלי כי הוא קצת ניסחף... אבל מה לי ולעיזים???? הייתה משימה קשה ומלחיצה, ובכל זאת זה לקראת הסוף והיה קצת קשה להשתלט על המתח והעצבים. אוו אווו אווו מה ד"ר דניאל יגיד על זה ביום חמישי?!!!! ולמרות הכל אבי רצה להשאיר אותי בגני'ן ולקחת במקומי גמלים וכו'... ראיתם איזה חבר "נשמה " יש לי? סתם, אני חולה עליו! אז כולם כבר יודעים שאני יכולה להיכנס למחשב בין השעות 7 ל-16 וגם זה לא תמיד מזדמן לי כי יש עומס גדול בעבודה, תנסו להבין.. אבל תדעו שאנחנו חולים עליכם ומודים לכם שאתם תומכים בנו (אני לא אוהבת את המילה מעריצים... נראה לי יותר מידי) נשיקה לכל אחד ואחת מכם אוהבים ג'ולי&אבי אתם מבינים כמה היא פשוט מושלמת ???? אני ממש
קבלו תמונות שלה ושלו הם פשוט מדהימים

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עוד תמונה משולמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בלי עין רעה

fsss

New member
אם כבר מדברים על שלמות...

אני ממש לא אוהבת לעשות את זה אבל זה שיא השלמות! חוצמיזה שדיברתי עם קרן והיא מזה חמודה חבל"ז!!!

fsss

New member
אם כבר מדברים על שלמות...

אני ממש לא אוהבת לעשות את זה אבל זה שיא השלמות! חוצמיזה שדיברתי עם קרן והיא מזה חמודה חבל"ז!!!

Boran

New member
תגידי לה שתבוא לפורום! ../images/Emo13.gif

איך דיברת איתה?

fsss

New member
בפורום של מ.ס.נ!

הם כותבים שמה! וגם בפורום שלהם! שלחתי לה הודעה פרטית והנשמה ענתה לי! עכשיו הם כבר לא נכנסו בערך שבוע! הייתה החתונה והם בטח גם מתכוננים לגמר! אני מבטיחה שאני אגיד לה שתכנס לפורום סדרות מציאות בתפוז! למרות מה שאתם כותבים שהיא צפונבונית וכו' אז היא ממש לא! היא ממש מותק של בנאדם! יש שמה אפילו אחת שהיא תלמידה שלה (קרן הרי מלמדת ג'אז) ומכירה אותה באופן אישי והיא תסכים לכל מה שכתבתי! גם עדלי כותב בפורום! גם הוא ממש ממש חמוד! דרך אגב (מי שאוהד מכבי ת"א בכדורגל ) עדלי הוא אח של משה מרקוס שוער הקבוצה! גם עדלי שיחק במכבי ת"א אבל הוא פרש כתוצאה מלחץ של ההורים! היום הוא משמש כמנכ"ל מנהלת הליגה בכדורסל!!! איזה מושלמים!!!

Boran

New member
הקטע

אני לא מתכוון "שתבוא לפורום בשביל להתארח" כי היתי מאמין שחייבו אותה איכשהו לכתוב רק בפורום של הסידרה. ידוע לי שהיא מעריצה של סדרות מציאות ובפרט "הישרדות", אז שתבוא כתור חברת פורום לכל דבר, לדבר על הכל חוץ מ"רצים"

fsss

New member
אני אגיד לה!

אל תדאג! ברגע שהם יחזרו לכתוב בפורום! דרך אגב ביום שני אחרי התוכנית יהיה צ'אט עם 3 הזוגות!

fsss

New member
בפורום של מ.ס.נ!

הם כותבים שמה! וגם בפורום שלהם! שלחתי לה הודעה פרטית והנשמה ענתה לי! עכשיו הם כבר לא נכנסו בערך שבוע! הייתה החתונה והם בטח גם מתכוננים לגמר! אני מבטיחה שאני אגיד לה שתכנס לפורום סדרות מציאות בתפוז! למרות מה שאתם כותבים שהיא צפונבונית וכו' אז היא ממש לא! היא ממש מותק של בנאדם! יש שמה אפילו אחת שהיא תלמידה שלה (קרן הרי מלמדת ג'אז) ומכירה אותה באופן אישי והיא תסכים לכל מה שכתבתי! גם עדלי כותב בפורום! גם הוא ממש ממש חמוד! דרך אגב (מי שאוהד מכבי ת"א בכדורגל ) עדלי הוא אח של משה מרקוס שוער הקבוצה! גם עדלי שיחק במכבי ת"א אבל הוא פרש כתוצאה מלחץ של ההורים! היום הוא משמש כמנכ"ל מנהלת הליגה בכדורסל!!! איזה מושלמים!!!

zulu2000

New member
לאבי וג'ולי../images/Emo28.gif

גם לקרן ועדלי מגיע אבל הדירה פחות חשובה להם..

dor1111

New member
לא ראיתי את הפרק בשבוע שעבר,כמה

שעות פור יש לאבי וג'ולי על האוחרים? ואיזה סוג משימות היו? ואיזה משימה שברה את קרן?

fsss

New member
....

לא יודעים איך זה יהיה בדיוק... היה צריך למצוא תא בית הרצל,בית הקפה העתיק בעולם,למצוא מוצרים,למצוא את הפסל של האדם החושב בישראל,ולנחש קוד משיבושים במיני ישראל! המשימה חא "שברה" את קרן ועדלי... הם קנו ספר ובספר הכתובת של שגרירות ישראל הייתה הכתובת הישנה והם טעו והם לא ידעו לאן ללכת ואח"כ הם מצאו את השגרירות!

למעלה