למי הכי מגיע ה

למי הכי מגיע ה../images/Emo82.gif

לאיזה זוג הכי מגיע
. אולי לזוג המבוגר? (בגלל שהם מבוגרים, אתם יודעים עד שיגמרו את המשכנתא הם כבר יהיו פנסיונרים ולא יהיה כסף) אולי לגולי ואבי (שאומרים שלהם אין כסף לקנות דירה -אתם צעירים תחסכו! או אולי בגלל שהם שיחקו ככ טוב את מהשחק- קומבינות וכאלה. עובד בהישרדות לא?) או אולי לקרן ועדלי? (בגלל שהם שיחקו ככ יפה. וישר) אז למי מגיע הדירה

../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

לדעתי לרקרן ועדלי. כמו שהם אמרו בכתבה, אז מה אם לאבא שלהם יש כסף. הם שיחקו אותה ישר. חכם ונקי.

מטר9

New member
לא מסכים.

אני באמת חושב שזה ממש לא משנה מי הכי צריך את הדירה, אלא מי שמשחק הכי טוב. אני חושב שקרן ועדלי משחקים משחק גרוע, בלי קשר ליושר שלהם. הם ותרנים ותבוסתנים ולכן לא מגיע להם לנצח. אני בעד איריס ודרור שהוכיחו לכולם כנגד כל הסיכויים שהם יכולים לנצח בתוכנית הזאת, אבל אם לא אז אבי וג'ולי, רק לא קרן ועדלי! ותבינו, אני הייתי תומך גדול של קרן ועדלי בהתחלה, אבל יש גבול לתבוסתנות שלהם.

maya567

New member
../images/Emo45.gif רק תחליף את איריס ודרור באבי

וג'ולי.

Boran

New member
../images/Emo45.gifמסכים ב-100%, פרט ל...

גם אני הייתי תומך גדול של קרן ועדלי בהתחלה אבל התבוסתנות שלהם באמת עברה את הגבול רק איריס ודרור היו ממש עד לפרקים האחרונים צוות חלש, שהגיע בכל פרק במקום הלפני-אחרון, ועוד לא עיכלתי את פרץ ההתחזקות הפתאומי שלהם בפרקים האחרונים, אני לא מצליח לדמיין לעצמי אותם זוכים.

כמובן שלאבי וג'ולי

קודם הם נשמות טובות והם כאלה חמדוים אני מת עליהם והם משחקים הכי טוב שם לא מוותרים אפ פעם לעמות אהם אהם זוג אחר שכל ניה יושב ומחכה . הם באו לקחת תדירה ובלי עין רעה שום בצל זנגויל וכרובית ומירי חסה הם יקחו את הדירה ואם קרדלי יקחו אותה אני נשבע הולך עם דחפורים וחופר להם ב................ זוהי הרגשתי

למה כפרונה היפה שלי

הלואי שתפרוצ היא כזאת מלאך ג'ולי תעשי לי שמינייההההה

ApA1800

New member
תסתכל על ההודעות שלך בקשר לרצים לדי

רה. עכשיו תסתכל על שאר ההודעות...

אני תומך בהם מכל הלב

חחח כפרונה שלי ג'ולי ואבי הם מושלמים מאז שהם שלחו לי מייל זהו התמכרתי !!

fsss

New member
חחח נראה לך?!

הייתי בשוק שהיא יודעת בכלל לפתוח מחשב!!!! *נכתב בהומור* תומר לא לקחת ברצינות!

היי הייי סליחה !!!

תירגעי יש לי מיליון ואחת דברים לומר על קרדלי ואני נוצר את פי אז תנצרי את שלך אל תפגעי בהם אם את לא מכירה אותם מובן ?? פשוט חוצפה ... ג'ולי חכמה נפלה נהדרת כפרה שלי ליה היא יותר חכמה מקרן ה********************************************************* צינזרתי

fsss

New member
כתבתי *נכתב בהומור*

כדאי שתקרא את כל ההודעה! איזה ראיה סלקטיבית! וגם אתה לא מכירה אותם!

חחחחחח

וואו סורי כרגע ראיתי את זה באמת ראיה סלקטיבית אני רואה רק מה שאני רוצה לראות חחחחח "גם אתה לא מכירה אותם" חחח אוקי אני בן או בת ?

fsss

New member
חחחח סורי!

כידוע לי אתה בן-זכר ,אבל אם אתה רוצה לחדש לנו משהו? בשימחה! באמת בטעות! מתקנת: "גם אתה לא מכיר אותם"!

חחחח בן זכר מהטבע...

חחח אני לא מכיר את קרן ועדלי וטוב שכך .. תגידי מתיי הצטרפת לפורום כיף לדבר איתך ...!

fsss

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

הצתרפתי בערך בדיונים על רצים לדירה... התמכרתי קשות לסידרה.. כיוון שאין לי יס אז אין לי מושג על מה אתם מדברים! לכן אני לא לוקחת חלק בדיונים!

חחח גם לי אין יס

את יכולה להוריד איזה תכונית שאת רוצה מהאינטרנט חחח אנחנו רואים תוכנית שמשודרת בארצותה ברית ביג בארדר תכונית מדהימה

למעלה