למי הכי מגיע ה

fsss

New member
אני יודעת...

פשוט אין לי כח להשאיר ת'מחשב דלוק והכל.. נראה כבר.. אני ממש רוצה להוריד את המירוץ למיליון! זאת פשוט תוכנית פצצה!

מייגד!

את א רואה המירוצ חמש? חובה חובה חובה זה מה שיש לי לומר בקשר לזה

Boran

New member
טכנית

זה יותר טוב להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן. מאריך את חיי המחשב.

חחחחחחחחחחחחחחחח

את חייבת להוריד המירוצ למליון לא אולי את חיבית אני מחייב אוותך..

fsss

New member
סבבה...

רק תכתוב לי בפרטי (כדי שירון לא יתעצבן) מאיזה אתר וכו'...

fsss

New member
קרן ועדלי!!!

הם הכי מקסימים,משחקים נקי,ישר,הוגן וספורטיבי! נכון שבפרקים האחרונים נגמר להם האוויר והיה להם קשה,אבל עובדה והם שרדו ועדיין יש להם סיכויי גדול לזכות בדירה!!!!!! אף אחד כבר לא סופר אותם,אבל הם יביאו אותה בהפוכה! יאללה קרן ועדלי המושלמים לדירה!

נו באמת !!

"משחקים נקי,ישר,הוגן וספורטיבי" יאלללה זה תחרות אנשים תתעוררו קצת הרי ברורו שהם באו לזכות בתהילה אפילו קצת בשביל הדירה איזה עוגן ואזיה נעליים של מחפוד נו באמת יאאלה דייי אבי וג'ולי שולטים

fsss

New member
אפילו אם הם לא באו בשביל הדירה

אלא בשביל החוויה,הכיף והפאן אז מה?! הם עדיין יכולים לזכות ולפי דעתי זה מה שיקרה! עובדה וכולם שיחקו נקי חוץ מאשר אבי וג'ולי ואריק ורחלי .. אני לא מבינה מה הבעיה עם אנשים שמשחקים נקי! יעני מה רק בתחבולות ובתכמונים אפשר לנצח?! מזה השטויות האלה?! קרן ועדלי הגיעו לגמר בזכות ולא בחסד! ואם הם ינצחו אז הם ינצחו כי הם היו טובים בגמר! העבודה של קרן זה הרבה יחצ"נות אז ברור שזה יעזור לה להתקדם,אסל אני בטוחה שהם רוצים גם לזכות בדירה! אם הם לא היו רוצים אז הם היו כבר פורשים ועובדה והם לא פרשו! יאאלללה קרן ועדלי לניצחון!!!

בשבילי חוויה זה שמפו

אמרה אחת הגדולות... מתוקה הם באו להתחרות ולקבל פרסום אבל במקום להתחרות הם יושבים בצד ומחכים שיעבור כמה שעות כדי לעבוד למשימה הבאה שאולי גם שם הם יחכו

fsss

New member
פעם אחת הם חיכו!

למה אתה כותב את זה כאילו כל משימה הם יושבים בצד?! פעם אחת בסך הכל! הם עשו את החישוב והבינו שעדיף לחכות בצד! אני לא מבינה מה הבעיה עם זה?! גל ויפעת לא חיכו באומגה? אדר ודקל לא חיכו באומגה?!

ראה...

הם לא חיפשו לשחק בטלנובלות או משהו כזה הנה עכשיו פתאם עדלי הולך לדגמן וקרן אנערפ בקיצור לא מגעיע להם דירה ררק בגלל שהם לא יודעים להתחרות כראוי בלי נטע לי ואורי הם היו הזוג הראשון שהיה עפ

fsss

New member
להזכירך!

בכתבה של אבי וג'ולי ברייטינג הם בעצמם אמרו שהם רוצים להופיע בפרסומת,לשחק בטלנובלה... הכל כתוב שחור על גבי לבן... אני אפילו אתאמץ בשבילך ואחפש ת'כתבה ואעתיק מילה במילה... סבבה?

Dasush17

New member
חחחחחחח אם זה ככה

אז זה יוצא ממש מצחיק כי עכשיו כל מה שלכלכתם על קרן ועדלי יוצא בכלל שאבי וג'ולי עושים את זה, הזוג מספר אחת שלכם. חחחחח מסקנה- אף פעם אל תגידו דברים שאתם לא בטוחים לגביהם.

fsss

New member
אני לא משקרת!

הם ברצינות אמרו את זה! אני יודעת למי יש ת'כתבה סרוקה ואני הולכת לבקש את זה ממנה... אבי אמר במפורש שהם בונים על פרסומת ועל משחק בטלנובלה (עלאק שחקנים)! בגלל זה אני לא מבינה את הצביעות שלהם! הם אמרו "לא באנו לחפש חברים" אז למה הם הזמינו את קרן ועדלי להתארח אצלהם במושב?

Dasush17

New member
לא אמרתי שאת משקרת

אני מאמינה לך. וכן את הקטע עם המושב גם אני קראתי... חחחח מצחיק.

Dasush17

New member
חחחחחחח אם זה ככה

אז זה יוצא ממש מצחיק כי עכשיו כל מה שלכלכתם על קרן ועדלי יוצא בכלל שאבי וג'ולי עושים את זה, הזוג מספר אחת שלכם. חחחחח מסקנה- אף פעם אל תגידו דברים שאתם לא בטוחים לגביהם.

למעלה