למי הכי מגיע ה

Dasush17

New member
Well said, my friend

ואם לא קרן ועדלי אז איריס ודרור הם היו המקום שני אצלי מאז ומתמיד בגלל שהם מבוגרים וזה יותר קשה להם כל המשימות הספורטיביות האלו. ומשום מה אני מעריכה אנשים שאפילו שהם מקום אחרון תקופה ממושכת הם לא מוותרים וממשיכים להלחם כמו איריס ודרור שכמעט כל פרק הגיעו אחד לפני האחרונים אבל בשלבים האחרונים הביאו אותה בענק! ג'ולי ואבי חמודים אבל הם שיחקו הכי מלוכלך, לא שאני חושבת שזה חטא גדול אחרי הכל זה משחק אבל מן הסתם אני אעריך יותר זוג שגם הגיע רחוק וגם שיחק נקי. זה רק אומר שיותר מגיע לו. :)

adi007

New member
../images/Emo45.gif

האמת שהעובדה היא שלושת הזוגות הגיעו לגמר, לכן לשלושתם מגיע לזכות בצורה שווה. אני רוצה שאם קרן ועדלי לא ינצחו אז או איריס ודרור או ג'ולי ואבי, כי 2 הזוגות עשו עבודה קשה כדי להגיע לגמר.. למרות שבזמן האחרון שיניתי את דעתי לגבי אבי וג'ולי ואני חושבת שגם להם מגיע לנצח, כי הם עשו כל מה שביכולתם לנצח, כולל רמאות וככה צריך לשחק!!זה בדיוק כמו הישרדות כשרוב סי עשה כל מה שהוא יכול כדי לנצח ושיקר לכווולם, אז אם אבי וג'ולי ינצחו מגיע להם.

Dasush17

New member
לדעתי זה לא אותו דבר

הישרדות ו"רצים לדירה" זה שני משחקים לגמרי שונים, בגלל זה אני חושבת שבהישרדות זה בסדר לתחמן וברצים לדירה זה פחות בסדר. הנה ההבדלים: הישרדות זה משחק שמתחילתו משחקים אחד נגד השני. כדי שאחד יצליח השני צריך בשביל זה להפסיד. כל פרק מישהו צריך לעוף מהמשחק וזה נקבע ע"י שאר המתחרים, המתחרים הם אלו שקובעים את הגורל של המתחרים שלהם במשחק. הכל בידיים שלהם אז ברור שצריך ליצור בריתות וקומבינות כדי שלא אתה תעוף אלא מישהו אחר ולפעמים אין ברירה, חייבים לשקר, אחרת האסטרטגיה שלך לא עובדת. ובמשחק כזה חייבים אסטרטגיה, זה מאסט! אחרת לא מגיעים לשום מקום. רצים לדירה, לעומת זאת, זה משחק לגמרי שונה, אין שום צורך באסטרטגיה או בלהפיל את המתחרים שלך, זה כל אחד לעצמו, כל אחד עושה את המשימה שלו ומקבל את הקוד הבא, אין להם קשר עם הזוגות האחרים לכן אני לא רואה סיבה לשקר ולתחמן. אבי וג'ולי, למשל, עושים דילים עם זוגות אחרים ולא עומדים בהם. הם לא חייבים לעשות את הדילים האלו, זה לא שאם הם לא יסגרו דילים עם זוגות אחרים אז הם יעופו מהמשחק, הם עושים את זה כדי לעקוף את הזוגות האחרים, כדי לסיים את המשימה בכמה שפחות זמן בכמה שפחות מאמץ. אז אם עושים דיל לפחות שיעמדו בו עד הסוף. זה לא פייר מצדם לצפות שאם זוג אחר מוצא את הקוד אז שיגלה להם אבל אם הם מוצאים אז הם בורחים. לא ככה המשחק וזה לא לענין.

מממש שטויות....

אתה רוצה לומר לי שברצים לדירה הם צריכים לאהוב אחד את השני ??? הלו גם פה נפסךים עזרה = אולי אתה תעוף זה לא שונה מהישרדות בהישרדות אתה רוקם חברויות כדי להגיע רחוק יש גם את האנשים שישקרו כדי להגיע לסופ וזה בסדר גמור !! אבי וג'ולי אולי הטעו אחרים אולי שיקרו להם אבל הם היו כל הזמן בתחרות הם לא נעזרו באפ אחד כמו למשל שיש צוותים שמתאחדים כדי לסיים תמשימה הם עושים אותה לבד ומצליחים יותר טוב מכולם אז תעשה לי טובה ...אבי וג'ולי משחקים הכי טוב הם פשוט גדולים וצריך לשקר אז הם ישקרו ככה מגעים רחוק גם אתה משקר מישהו שונא אותך בגלל זה לא ?? בנאדןם משקר ביום לפחות 6 פעמים ... אז עדיף ששששששששששששששש

Dasush17

New member
או קיי

דבר 1: אני בת. דבר 2: תרגיע אל תגיד לי "ששש" ואל תגיד לי שטויות כי היחיד שמדבר שטויות בנתיים זה אתה. דבר 3: לא הבנת כלום ממה שאמרתי. אז תקרא את זה עכשיו ותנסה להבין מה אני אומרת. לא אמרתי שהם צריכים לאהוב אחד את השני. ממש לא אמרתי את זה. מה הקשר בכלל אהבה לפה? אבל עצם העובדה שבהישרדות המתחרים הם אלו שקובעים מי יעוף וברצים לדירה כל זוג זה לעצמו ואם זוג אחד הוא חזק אז הוא לא יעוף אפילו אם כל שאר הזוגות שונאים אותו מוות, כבר הופכת את הישרדות למשחק הרבה יותר תחרותי! תבין, הישרדות זה משחק שצריך לדרוך על אנשים אחרים בשביל להצליח, הרי אם לא תנסה לגרום להדחתו של X יכול להיות שאתה בעצמך תודח. אז חייבים להיות פה תחמנים וכן לפעמים קצת לשקר. אבל למה ברצים לדירה צריך לשקר??? מי שמשקר מגיע רחוק? ממממש לא. מה הקשר? מי שמסיים את המשימה הכי מהר- הוא מגיע רחוק! ברצים לדירה צריך להיות חכמים, מהירים, יצרתיים. אלו התכונות, תחמנות ממש לא קשור פה כי לא המתחרים האחרים מעיפים אותך אלא רק לך יש את השליטה אם תעוף או לא. אם תיהיה יותר טוב מכולם- לא תעוף. בהישרדות לעומת זאת אתה יכול להיות הכי טוב בעולם אבל אם השבט רוצה שתעוף אז אתה עף. מבין ת'הבדל?

אני חושב

שברצים לדירה כן צריך לשקר. זכרי כולם יצאו מנקודת זינוק אחת כולם יכולים להמשיך באותו הדרך הרי המ הבעיה לעקוב צריך לשקר צריך להטעות צריך ליצור פער חוצ מזה אז הם שקרוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו נו אזזזזז מהההההה את לא משקרת??? אני לא משקר???? משקר!! את משקרת!! כולם משקרים!! זה משחק אז תפסיקו כולם עוד שניה נכנסתם להם לחיים הכל משחק פה זאת תכונית טלויזיה !!! אפשר לחשוב שבאמת חשוב בתוכנית הערכים ומידת האמינות אתם לא באים להיות נחמדים ליצור חברים ולעזור אחד לשני אתם באים במטרה להיות מקום ראשון לא אחרון לא שני (בגלל שהתחברתם עם עוד זוג אז הם הגיעו ראשונים ואתם שניים ) ראשונים!! צריך לקחת תדירה ואם נשחק הוגן ונשחק סטייל חיים הכט תמצאי את עצמך בסינגפור כי שם אין משטר כמו בארצ ישראל שם מי שמשקר מת! חחחחחח אני פשוט הורג את עצמי לפעמים .... דיי זה משחק ואם אבי וג'ולי שיקרו(והם הודו שכן והם אמרו שאם הם יצטרכו לדרוך על גופות הם ידרכו) כי זה משחק משחק נראה לי אנשים אל מבינים אבו וג'ולי לא ככה בחיים האמיתים אין דבר כזה אסי או מיכאלה שניהם זה אפרת כהן זוהר הוא לא באמת זוהר הוא דן דנקר !! אתם מבינים?? זה תוכנית הם לא כמו שהם בתוכנית ומי קווה שהם ככה בתוכנית מה הם עשו שאת מחשיבה אותם לשקרנים ללא משחקים ישר??? אבי וג'ולי שולטים אולי כי אתם יודעים את זה ובכל זאת מחבבים תלוזרים(קרדלי) אז קשה לכם להבין היה אני זוכר תפרק שהם צללו אבי וג'ולי באו אחורנים יצאו ראשונים ושאר הזוגות שחברו לשלולש צוותים ביחד !!! לא הצליחו אז מה יש ?? אבי וג'ולי לבד וזה ימקם אותם מקום ראשון את רואה מה מביא המצב של החברויות בראילטי אין חברויות אמיתית אין אולי יש יוצאי דופן אבל בריאלטי יש מטרה אחת לנצח לזכות במיליון (הישרדות המירוצ) לזכות בתואר מלכת היופי(הברבור) לזכות בדירה (רצים לדירה ) שני ג'יפים(סוף הדרך) לזכות במלא כסף (עדן לנצח) לזכות במיליון או בחצי (שחק אותה סטרייט) להיות מקום ראשון ! זה ראילטי זה ניצחון זה אבי וג'ולי ....

Dasush17

New member
טוב תראה

אתה צודק בעקרון בגלל זה אני לא שונאת את אבי וג'ולי וגם אמרתי שזה משחק לכן זה לא כזההה נורא שהם משקרים אבל אם יש מולם עוד שני זוגות, טובים לא פחות, שגם הגיעו לגמר רק בלי לתחמן ולשקר מן הסתם אני אעריך אותם יותר. זה כל מה שאני אומרת. אם אבי וג'ולי יזכו אז או קיי שיהיה להם במזל טוב, באמת, פשוט אני לא בעדם, זה הכל. ודווקא מאוד אהבתי את האסטרגיה של קרן ועדלי, להצמד לזוג אחד וללכת איתם עד לגמר, לפי דעתי זה מה שהביא אותם לגמר, ההתחברות עם נטע לי ואורי. אני הרבה יותר מעריכה אסטרטגיה כזו (שמופעלת ע"י השכל) מאשר את הקטע של התחמונים והשקרים שבסופו של דבר רק גרמה שכולם יעשו עליהם חרם. נכון שהם הצליחו ויפה להם אבל מענין לדעת לאן הם היו מגיעים אם הם היו משחקים הוגן. קח בחשבון שיכול להיות שזו הסיבה שאבי וג'ולי זוג חזק והגיעו לאן שהגיעו- בגלל התחמונים. ואממ צא מהקטע שאבי וגו'לי שולטים וקרן ועדלי לוזרים ואנחנו יודעים את זה ובלה בלה בלה מן הסתם אם היינו חושבים ככה היינו בעד אבי וג'ולי, אנחנו לא כאלו טיפשים בשביל שנסתור את עצמנו. אנחנו בעד קרן ועדלי אתם בעד אבי וג'ולי וזהו. איש איש ודעתו הוא. לא צריך להפוך את זה למלחמת עולם. שהטוב ינצח וזהו.

בקשר לשקרים ולתחמונים קראי הודעה

תחתיי ותביני הודעה של רון (לוב דה מקומנס) אני לא מנסה בכלל להעביר אותך לצד של אבי וג'ולי כמו שאני לא מחבב(מחבב במילים הכי עדינות שבעולם , כי יש חוק נגד שפה קשה ) את ג'וני פרייפליי אפ אחד לא ישכנע אותי לעבור לצידו אז את צודקת לא מנסה ולא רוצה יש להם מספיק מעריצים יבוא יום ואת תהיי כמו כל אוהבי קרן ועדלי לשעבר שמכורים לאבי וג'ולי "יום יבוא,יום יבוא"....חחח

LOVEtheMcMAHONS

New member
יש לי שאלה קטנה

הנה סיטואציה אפשרית : את מתחרה ברצים לדירה. את ובעלך לעתיד לא הזוג הכי חזק פיזית ולא הכי חכם מנטלית ומצליחים איכשהו לשרוד במירוץ. מגיע פרק של המירוץ ואתם בסכנת הדחה. האם א) להרים ידיים ולהגיד - זה הכי טוב שאנחנו מסוגלים וללכת הביתה ? ב) למצוא זוג מספיק פתי לעזור לכם ולנסות לעקוף אותו כדי לשרוד במירוץ ? המקרה הנ"ל הוא שחור ולבן. את רוצה להיות מלאך ויותר צדיקה מהאפיפיור - תלכי הביתה ותפנטזי על הדירה. את רוצה לזכות בדירה ? תתלכלכי קצת ותנסי להדיח צמד אחר שיש סיכוי שהיה עושה אותו דבר לך אם המקרה היה הפוך. צריך לזכור שבספר החוקים של המשחק אין שום חוק שאוסר את זה - משמע יש סיכוי שצמדים אחרים ינקטו את טקטיקת הלשקר ולתחמן. אז שאת עושה חשבון נפש לעצמך למה שתשחקי בחוקים אחרים של המשחק ? למה שתשחקי כאילו חלה עליך מגבלה שלא חלה על הצמדים האחרים ? אני לא אומר שאי אפשר לנצח בלי זה, אבל עבור זוגות שאין להם ברירה אחרת ונמצאים בסכנת הדחה אני מצפה שלא יהססו וינקטו בכל טקטיקה שאפשר כדי להילחם ולהישאר במירוץ. זו המטרה שלשמה הם באו.

רון עכשיו הבנתי

למה אני אוהב אותך !! נראה לי צריכים להשים את ההודעה שלך בטאג ליין לנקב אותן טוב טוב בראש של כל המתחסדים"אבי וג'ולי שקרנים" פשששש ממש ממש ממש יפה !!|

Dasush17

New member
ועכשיו לי יש שאלה קטנה :)

כמה פעמים הסיטואציה הזו קרתה? כמה פעמים היה מצב של או "שמפסידים לגמרי את הדירה" או ש"מתחמנים ומשקרים" ? אף פעם. המצבים היחידים ששיקרו ותחמנו זה היה סתם כדי לעקוף עוד כמה זוגות או כדי להגדיל את הפער, לא היה כזה מצב של או הכל או כלום לכן כ-ן אפשר לוותר על התחמונים והשקרים.

אולי דיי לנסות לייפות את האמת???

דיי עזבי זה לא יעזור לך אבי וג'ולי היו צריכים להחליט או לתחמן או לעופ הבית בלי דירה שווה ששוה מלא מלא כסף.. את בעצמך אמרת שקרדלי הסתמכו על זוג אחר עכשיו תאמרי לי האם זה יפה? האם זה לא נוגד את עקרונתייך המתחסדים עזבי אסטרטגיה עלק גם אבי וג'ולי אסטרטגיים .. איזה מתחרים זה הופך את קרדלי שהם צריכים להסתמך על זוג אחר ? מילה אחת בראש "לוזרים"

Dasush17

New member
מה קשור לוזרים?

זה הכי חכם לעשות ככה! כי לכל זוג יש את הקטעים שהוא טוב בהם ואת הקטעים שהוא פחות טוב בהם אז הם משלימים אחד את השני ועוזרים אחד לשני להגיע לגמר. מה לוזרי פה בדיוק?! לא, עדיף להגיע לפסגה בעזרת שקרים ומניפולציות..... אני לא מבינה אותך בחיי. ואני לא מייפה שום אמת. תגיד לי באיזה פרק בדיוק אבי וג'ולי היו צריכים לבחור בין הדירה לבין להיות הוגנים? תפסיק א-ת-ה לייפות את האמת, אם כבר.

אוייישששש

כן לשקר לשקר לשקר לשקר לשקר שקרים זה שם השמחק ושוב אני יאמר לך זה משחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק למה זה לא נכנס לאנשים לראש יש פה מטרה דירה פאקינג דירה יקרה שאין לרוב הזוגות כסף לרכוש פה לא רוכשים חברים לא באים לגור ביחד ולהיות חמודים אחד לשני באים להתחרות מלשון תחרות תחרות תחרות יש מתחרים יש מטרה יש תחרות אבי וג'ולי שיקרו ישקרו משקרים כי זה תחרות הם לא כאלה ברייל לייפ אז מה ההההההההההההההה אז יאאלה בואי נוציא אותם להורג כי הם משקרים אז קחי גם בדרך את כולם כולל את ! חכם אולי זה כן (בקשר לקרדלי ונטאורלי) אבל זה לא בדרך מתחסדת לתפוס גל עם איזה זוג שטוב קטעים מסוימים ותפסיקי לרדת לפרטי פרטים גם אם לא יקרה שאבי וג'ולי יחליטו או לתחמן או לעופ זה מצב וכל מי שאני מכיר שפוי (כמובן לא עדלי שלא רוצה לקבל כסף מאשנים כי זה קיבוצ אז הוא מעדיף לפרוש אם לא קרן אז הם היו ביי ביי ) היה עושה ..

Boran

New member
את שוכחת

שקל להיות זה שיושב בבית ורואה פרק ערוך עם עריכה צולבת, שמראים איפה נמצאים כל הצוותים בפרק זמן מסויים. בשטח, אפילו הצוות הראשון לא תמיד יודע שהוא ראשון, ואפילו הצוות השני יכול לחשוב שהוא אחרון ולעשות את מה שרון אמר במטרה לעקוף את הצוות הראשון. ברוב המקרים אף אחד לא יודע אם הוא שלישי מתוך שבעה או שישי מתוך שבעה או אחרון, לכן אם יש הזדמנות לעקוף צוות אחד שנמצא מלפניך, אתה לא יכול לדעת אם אתה אחרון וזה יציל אותך.

ApA1800

New member
תראה ירון

אני לא הולך להיכנס למי צריך את הדירה, כי זה שטויות לדעתי. אבל זה באמת נראה כאילו לא משנה מה הם עושים, איכשהו יקשרו את זה ל"לוזרים". אבי וג'ולי מרמים מקשרים וכו', אז הם מלכים ועושים מה שצריך כדי להתקדם. בדיוק כמו שצריך. קרן ועדלי נעזרים בזוג אחר כדי להתקדם - לוזרים. ג'ולי במקום לרוץ הכי מהר ולחפש, מנסה בפלאפון לנחש מספרים (כשהיא במקום האחרון ד"א). במקרה המזל משחק לה, ובניגוד לכל היגיון היא מצליחה - כל הכבוד לה. צריך גם מזל בסדרה. היה לה מזל. אבי וג'ולי גדולים. קרן ועדלי מחליטים לוותר על המשימה (ויש להדגיש בניגוד לכל מה שאתם כל הזמן אומרים - הם נגעו בעיזים! אי אפשר להגיד שהם לא רצו לגעת, כי הם בבירור נגעו. תגיד שזה תבוסתנות להחליט מראש שאין זמן, בסדר. אבל לא רצו לגעת בעיזים זאת שטות) ובמקרה מתברר שהם מגיעים לטיסה עם שאר הזוגות - הם לוזרים, וזה מגעיל שרק בגלל מזל הם מצליחים להישאר במשחק. כשאבי וג'ולי נאלצים לשחק מלוכלך, הם מלכים וזה חלק מהמשחק. כשמדובר בקרן ועדלי, הם משחקים מלוכלך כי הם תבוסתנים שלא יכולים לנצח בדרך ישרה. כשלאבי וג'ולי יש מזל הם מלכים וזה חלק מהמשחק. כשמדובר בקרן ועדלי, זה מגעיל שרק בגלל מזל הם נשארים במשחק ולא בגלל יכולת. המגמתיות כאן כ"כ ברורה, שמצחיק אותי שאנשים באים ואומרים "היינו בהתחלה בעד קרן ועדלי, אבל בגלל שראיתי איך שהם משחקים לאחרונה עברתי לאבי וג'ולי". אין בעיה עם נקיטת עמדה, אבל הטענות נגד קרן ועדלי הופכות למגוחכות מהודעה להודעה.

למעלה