שמלת תחרה1
Well-known member
להיוולד, אם הסוף הינו מוות?!
תשובה פסימית: אי אפשר למות מבלי להיוולד קודם.להיוולד, אם הסוף הינו מוות?!
תיאורית קל, אבל לא נתפס. אם ניתנו החיים, למה לקחת אותם? ואם מתחילה תוכנן לקחת למה לתת?תשובה פסימית: אי אפשר למות מבלי להיוולד קודם.
תשובה אופטימית: בין הלידה למוות יש חיים, מוטב להוציא מהם את המיטב.
תשובה נייטראלית: מי שנולד הספיק לחיות עד שמת, מי שלא נולד לא קיבל הזדמנות לחיות.
מסקנה: צריך להיוול, למרות שהסוף הוא מוות.
אז יבואו המאמינים ויאמרו לך שיש כמובן חיים לאחר המוות בעולמות אחרים, ואנו שבים לכאן (מדי פעם) כדי לתקן דברים שקלקלנו בגלגול קודם. עשינו תיקון (או שלא) וחוזר חלילה.תיאורית קל, אבל לא נתפס. אם ניתנו החיים, למה לקחת אותם? ואם מתחילה תוכנן לקחת למה לתת?
אני עדיין חושב שהחיים הם חוליה בשרשרת ארוכה ומתמשכת, שהולכת ו"משתפרת" מדור לדור.תיאורית קל, אבל לא נתפס. אם ניתנו החיים, למה לקחת אותם? ואם מתחילה תוכנן לקחת למה לתת?
כי המוות אינו סוף פסוק. החיים בעולם הזה הם פרוזדור לעולם הבא. המוות הוא צעד בדרך לכך. צעד שלא נגיע אליו אם לא ניוולד.להיוולד, אם הסוף הינו מוות?!
ומניין הוודאות הזו? ביקרת שם? מישהו חזר משם ותיאר את הפרוזדור? מה?כי המוות אינו סוף פסוק. החיים בעולם הזה הם פרוזדור לעולם הבא. המוות הוא צעד בדרך לכך. צעד שלא נגיע אליו אם לא ניוולד.
זו אמונתי.ומניין הוודאות הזו? ביקרת שם? מישהו חזר משם ותיאר את הפרוזדור? מה?
צדיק באמונתו יחייה, איני מתווכחת על אמונה, ולא מנסה להוכיח טעות.זו אמונתי.
ומניין הוודאות הזו? ביקרת שם? מישהו חזר משם ותיאר את הפרוזדור? מה?
סיפורים. אף אחד לא חזר משם ואישר את עניין החיים שלאחר המוות.כי המוות אינו סוף פסוק. החיים בעולם הזה הם פרוזדור לעולם הבא. המוות הוא צעד בדרך לכך. צעד שלא נגיע אליו אם לא ניוולד.
יש כשל לוגי בתגובתך. אכן אף אחד לא חזר משם ואישר, ועל כן לא ניתן לכנות זאת "סיפורים". אנחנו, איש מאיתנו, פשוט לא יכול לדעת בוודאות. הכל ענין של אמונה וכל אחד ועל מה שהוא בוחר להתבסס.סיפורים. אף אחד לא חזר משם ואישר את עניין החיים שלאחר המוות.
יש כשל לוגי בתגובתך. אכן אף אחד לא חזר משם ואישר, ועל כן לא ניתן לכנות זאת "סיפורים". אנחנו, איש מאיתנו, פשוט לא יכול לדעת בוודאות. הכל ענין של אמונה וכל אחד ועל מה שהוא בוחר![]()
שאלה מיותרת לכל הדיעות.להיוולד, אם הסוף הינו מוות?!
חתכו לך אותו ?! איך הרשית?!שאלה מיותרת לכל הדיעות.
כי אף אחד לא שואל אותי או אותך האם אנו רוצים או מעוניינים להיוולד.
ההורים שלנו מחליטים שהם מעוניינים לצרף תינוק חדש למשפחה
ואז הם עושים את מה שעושים.
ואת תוך זמן קצר מוצאת את עצמך מגיחה לעולם
מתוך מגלשה עם הרבה מים חמימים, כמו בלונה גל.
אפרופו לונה גל...לך היה מזל.
לי אחרי 8 ימים חתכו אותו.![]()
חתכו לך אותו ?! איך הרשית?!
השאלה המתבקשת היא לא "איך הרשית"? אלא איך הרגשת?איך הרשית?!
ואתה לא חתכת לילדך?השאלה המתבקשת היא לא "איך הרשית"? אלא איך הרגשת?
אז לשאלתך.. הרגשתי חרא.![]()
לא נכון. לא חתכו לך אותו. חתכו לך ממנו. נא לדייק.שאלה מיותרת לכל הדיעות.
כי אף אחד לא שואל אותי או אותך האם אנו רוצים או מעוניינים להיוולד.
ההורים שלנו מחליטים שהם מעוניינים לצרף תינוק חדש למשפחה
ואז הם עושים את מה שעושים.
ואת תוך זמן קצר מוצאת את עצמך מגיחה לעולם
מתוך מגלשה עם הרבה מים חמימים, כמו בלונה גל.
אפרופו לונה גל...לך היה מזל.
לי אחרי 8 ימים חתכו אותו.![]()
זה עד עכשיו כואב לי.לא נכון. לא חתכו לך אותו. חתכו לך ממנו. נא לדייק.
ברור ברור. תפסתי אותך. https://news.walla.co.il/item/2671330זה עד עכשיו כואב לי.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.