למה לצאת בשאלה?

rigoletto111

New member
אז למה אתה פה?

ואולי תסביר לי מבחינה פילוסופית במה התפיסה שלך שונה עקרונית מ"לנשק ליחזקאל" ? נראה לי שהשמעת את כל הטיעונים ששם

אנילה1

New member
אולי תפסיק כבר להיות ערב לי?

אני ממש לא ערבה לך, למרות שממשלה דורשת זאת ממני.

uri80

New member
לפחות נצלי את זה. תחתימי אותו על

משכנתא או משהו.

עושה מה שנכון לי וטוב לי.

כי אני מאמינה. לא כי "אין זבנג".. לא כי "יש עונש". אלא כי הלב אומר. זה בערך כמו "לעשות דווקא", או "לעשות בגלל פחד". ברוסית יש פתגם "אני אוריד את המכנסיים ואצא לשבת על השלג כדי לעשות דווקא לאמא". או ש.. האקס ירצה להיות איתך, ואת תחזרי רק כי הוא אמר לך "כן"? אני עושה מה שהלב אומר לי שזה נכון. אני עושה מה שמרגיש לי. נאמנה לעצמי. למה שמרגיש לי לנכון. ולהגיון. זה פשוט בא ביחד, כאשר אני במקום הנכון. אלו שתי דרכים שנושקות אחת לשניה במקביל. מכה על הראש? להאמין מתוך פחד נשמע לי כ"כ רע. כמו לשמור אמונים כי יש טבעת. כמו שכב עם מישהי רק כי היא הסכימה, ואתה לא באמת רוצה. נשמע לי להתפשר. אבל גם ההיפך. לא להאמין כי "אין מכה":) מתוך "שביזות". (את יודעת שאני פשוט שופכת לך את המחשבות שלי והדרך חיים שלי, אני לא מבקרת אותך)

hemi32

New member
כמה הנחות הנחת כשכתבת את הדברים ..

1. "בסוף כולכם תמותו" ואז מה ? 2. "בקום המדינה היה ניסיון גדול" ואז מה ? היום אין נסיונות ? אין בחירה לשיטתך ? 3 . "מי שיתאמץ ימצא את הבורא" בבקשה אתה מוזמן לסדר לי פגישה איתו 4. "זה לא רחוק היום" וואלה , אתה גם נביא , וגם מנסה לדחוף בכוח את האמונה שלך ... 5. "השם מאריך אפו" הכל מתוך המקורות המזוייפים וההזויים שלך ...

זה כיף גם בשירותים..

אתה יודע למה זה כיף? כי זה רע! וטבע האדם שהוא נמשך לרע ולא משנה אם זה רצח ניאוף גזל או חילול שבת רע זה רע זה נשאר תמיד רע ואדם ימשך לרע הזה!

זה את אומרת עכשיו

כשטוב לך עוד 70 שנה זה יגמר ואת תהיי למעלה ותבכי! איזו טפשה הייתי שלא שמעתי לאיזה זקן בפורום!

אם הוא כול כך רוצה

מדוע לא יצר אותנו בעולם שכולו טוב -מה שאתה קורא לו גן עדן או העונג הנצחי אחרי המוות.? אני יקדים את התשובה שלך שהאלוהים עשה זאת כדי שלא נתבייש במתנת חינם (לחם חסד -זוהר) . אם הוא כול יכול הוא גם יכול לברוא אדם שמתנות חינם לא פוגעים בהנאתו כהוא זה.

למעלה