למה להתפשר?

אלונה../images/Emo23.gif

אבוי לנו אם נבחר בברירת המחדל עד שנמצא כי אז פשוט נשאר עם ברירת המחדל עדיף להיות לבד ולא עם מישהו/י עד שנמצא את המתאים

amigor

New member
אלונה אל תעשי לי ../images/Emo25.gif זה

גורם לי לאסואציות בקליפת המוח אחרי הסיפור המדהים של אביגייל והלבד, יש לי תחושה שאני בקרטריון.

A L O N A 1

New member
למה לא? קבל עוד אחת ../images/Emo25.gifבמצח

אתה אחלללה
, הכל דיבורים

אלונה-אליך, מאחר ואת המיליטנטית...

שבחבורה. אין ספק בכך שאם במצב הוא ממש גרוע כמו בשני הדוגמאות שהבאת כאן לפנינו גם אני היתי ממליץ להיות לבד. אך במציעות היותר אפורה שבה הגבולות בין השחור ללבן הן מגוון רחב של אפור העצה שלך לא תעמוד במבחן המציאות. הפשרה והמשא ומתן הן הדרך היחידה להביא שני אנשים שדורינו לחיים משותפים. בדורינו שבו אנו כל כך אגואיסטים שאנו מעדיפים להיות בלי מאשר להיות מוכנים לשתוף את הכלים, חייב להגיע למצב של למידת הסובלנות והפשרה כי אחרת האופציה היחידה שנשארת היא חדלון קיום המין האנושי. אז נכון, יש הבדל בין מה שאת מחפשת לבין מה שמחפש אותך. אז נכון, רוב הגרושים/רווקים מזדקנים יש להם בקע כל שהוא בשכל הישר. אבל בואי נהיה לרגע רציניים. האביר על הסוס הלבן(האחרון שהיה) מת כבר במאה שעברה.מה שנותר היום זה ה"גבר המודרני" שמצא את עצמו במצב של התמודדות מתמדת עם נשים כמוך שלא נותנות צ´אנס נוסף. אני די בטוח שאת מסכימה עמי עד כה. ובקשר ל"בררה", שוב תגידירי לי את המושג, בבקשה. בררה ממה שמשתמע ממילותיך זה: 1. אין לו מיליון בבנק. 2. אדם שכל החיים נשים ירקו לו בנשמה-עד שהיום הוא לא מסוגל כבר לאינטימיות. 3.? אההה כן בטח אחד שמקריח קצת. 4.? אין לו קוביות בבטן. 5.?האוטו שלו זה מתחת ל 60,000 ש"ח. 6.?הוא היה מספיק גבר להשאיר את הכל לגרושתו,אבל מאחר והוא לא דאג לעצמו אז לא מתאים לי. 7.אני יכול להמשיך ולהמשיך... אז מה שאני אומר!!! פשרה תמיד תהיה, השאלה היחידה כאן עד איזו רמה כל אחת ואחד מאיתנו מוכן ללכת עם זה? סגול(ללא פשרות).

A L O N A 1

New member
סגול- הבהרה

הבאתי דוגמאות קיצוניות של התפשרות שמגיעה מתוך חוסר הערכה עצמית, אמונה בקלישאות כמו:"אין גברים טובים יותר" או "כל הטובים תפוסים" ועוד כאלה למכביר. ויתור טוטאלי על קשר בעל משמעות. מסכימה איתך שבחיינו אין שחור ולבן, הרי אנחנו בני אדם בוגרים, ומכירים הרבה גווני ביניים. בכל מערכת יחסים נעשה מאזן בין ה"טוב" ל"רע". יש שיקולים כאלה ואחרים ובודאי שאינני מאמינה שיש אדם מושלם או בן בת אנוש ללא חולשות. תמיד נותנת צ´אנס נוסף, להכרות ולאהבה. אני אוהבת בני אדם, נשים וגברים כאחד, ונוטה לבחור בחברים או חברות שנעים וטוב לי בחברתם ולהם בחברתי. "בררה" ההגדרה: נצלן, חמדן, שקרן,רודף בצע, פרזיט, חסום רגשית, צבוע, רוצה עוד???? הבנת???? אין לזה קשר למצבו הפיננסי, יש לי מספיק משלי, אוהבת גברים קרחים לגמרי
, זה סקסי
, אדם שכל החיים נשים ירקו לו בנשמה, כנראה שהוא ביקש את זה ובחר נשים כאלה, קוביות בבטן? מגניב, אבל תראה לי גבר שבגיל 40 פלוס יש לו כאלה
), אוטו??? יש לי אוטו! דווקא רוצה חדש יותר ואקנה בקיץ... השאיר הכל לגרושתו? כל הכבוד, שתהנה, הלואי והאקס שלי היה משאיר לי משהו בעל ערך חומרי. אבל מה? השאיר לי את הילדים המקסימים שלנו, וזה המממון!!!! אלונה ( עם פשרות אבל שיהיה חכם, מצליח חתיך, גבוה, שרירי, מוצק,חם, סקסי,מצחיק, ידיים יפות, עיניים יפות, קול נמוך ועוד..)

שחור לבן בצבעים מכיר?

אח נכון שאבירים על סוסים לבנים כבר אין ואלו עם המרצדס הלבנה ארסים,אז על זה כבר התפשרתי. מפרץ קטן בקופסא גם הוא מקובל (רק שלא יהיה קניון) רווק מזדקן? בשום פנים ואופן לא .למה? אצלו יש כבר סריטה עם מפרצים
לא צרכה שיהיה לו מליון דולר בבנק אבל שידע לקטוף לי פרח מהגינה. מי שכל חייו ירקו לו לנשמה,לא בבית ספרי כי מן הסתם הוא רכרוכי. מקריח קצת - מ´זתומרת ישר מביאה את הסכין ועושה לו פוליש כמו של יול ברינר (אחחחחחחח כמה סקסי). קוביות בבטן? אתה מתכוון של שוקולד נכון? האוטו שלו? מסתפקת בחיפושית שנת 62 מיצידי אם היא זזה . השאיר הכל לגרושתו? סליחה נכון יותר לומר דאג לילדיו ואני הראשונה שתשים לו
על הראש. הלאה? הנה הראתי לך איך חלק מהשחורים הפכו ללבן וקשת גוונים. אבל מה? יש דברים שעליהם לא אהיה מוכנה להתפשר לעולם כיוון שבלעדיהם לבד עדיף ואותם עם כל הרצון לא אוכל להחליף לשום צבע. השאלה היא האם האושר שלנו תלוי בכל אותם דברים חומריים וחיצוניים שאתה ציינת סגולי כיוון שבהם מן הסתם אין לי הרבה עניין,לגבי מהות ואישיות כאן כבר הדרך לפשרות כמעט ואינה קיימת בעבורי,מה ששחור ישאר שחור,לבן יוותר לבן וסגול ישאר סגול

amigor

New member
ניצת, אני הפשרתי נהייתי סגול, רק

החלפתי צבע. רק תסבירי לי, בלבלתי
היא אמרה שבמסננת שלה החורים קטנו הפרופורציה לשני הכיוונים בסטנדרט גבוהה נפתח ערוץ התקשורת נוסף. הטרו? מחקה מספרים, נשאר אחד, מתאים לשפשף להרגיש בלוטה, לא.. אני מסזיסט קונטרול דלית והכל יהבהב
יקבל משמעות
ויאותתו
מתוקים כשוקולד,גוד
לטפס למעלה..מעל

amigor

New member
ווה.. מצא חן בעיני, יש לזה המשך../images/Emo70.gif

לרגע דימיתי את עצמי הכי..מתאים את מכירה אחת כמוך...פולניה

למעלה