לא להתפשר בשביל זוג מכנסיים../images/Emo88.gif
ניצתי, כתבה נכונה וצודקת. לאורך כל חיי דגלתי בעובדה שאין להתפשר ועדיף להשאר ללא גבר. מעולם לא הייתי עם מישהו רק לבינתיים עד שיגיע המתאים והנכון עבורי. קשה לי להבין נשים שעושות את זה. יש לי שתי חברות שכך מנהלות את חייהן. האחת פגשה כעשרים גברים בבליינדייטים ונמצאת זה כשלוש שנים עם גבר מזדקן, והכוונה לזקן בנפשו, עייף מהחיים, אינו מסוגל לאינטימיות רגשית, מגיע אליה בשישי שבת לאוכל, סקס וטלויזיה. גם במיטה אינו משקיע, האפנדי שוכב על הגב ומקבל ממנה פינוקים לרוב. היא מקטרת, היא סובלת, משועממת ואיננה נאהבת. אבל מה? העיקר שיש לה גבר בבית בסופי שבוע. מידי פעם האדון מציע לה לצאת וגם אז כמעט נרדם על הצלחת.היא בחרה אותו כברירת מחדל וכנראה שגם בחרה להשאר לא מסופקת בגלל הערכה עצמית נמוכה. השניה אשה אינטליגנטית מאוד ומצליחה בקריירה בחרה לחיות עם גבר חדל אישים שמרעיף עליה מחמאות מבוקר עד ערב, נוסע במכונית שלה על חשבונה, חי בביתה על חשבונה ועוד.. היא נשארת איתו כי לדבריה "אין גברים שווים בשוק", ולא להאמין שמשפט כזה יוצא מפיה, אשה מצליחה לכל הדעות. שתיהן יודעות מה דעתי לגבי הבחירות שהן עשו ומנקודת מבטם אני ב-ר-ר-נ-י-ת. ובכן - אני באמת בררנית. לא אהיה עם "בררה"
, מחוסר ברירה
.