סגול- הבהרה
הבאתי דוגמאות קיצוניות של התפשרות שמגיעה מתוך חוסר הערכה עצמית, אמונה בקלישאות כמו:"אין גברים טובים יותר" או "כל הטובים תפוסים" ועוד כאלה למכביר. ויתור טוטאלי על קשר בעל משמעות. מסכימה איתך שבחיינו אין שחור ולבן, הרי אנחנו בני אדם בוגרים, ומכירים הרבה גווני ביניים. בכל מערכת יחסים נעשה מאזן בין ה"טוב" ל"רע". יש שיקולים כאלה ואחרים ובודאי שאינני מאמינה שיש אדם מושלם או בן בת אנוש ללא חולשות. תמיד נותנת צ´אנס נוסף, להכרות ולאהבה. אני אוהבת בני אדם, נשים וגברים כאחד, ונוטה לבחור בחברים או חברות שנעים וטוב לי בחברתם ולהם בחברתי. "בררה" ההגדרה: נצלן, חמדן, שקרן,רודף בצע, פרזיט, חסום רגשית, צבוע, רוצה עוד???? הבנת???? אין לזה קשר למצבו הפיננסי, יש לי מספיק משלי, אוהבת גברים קרחים לגמרי
, זה סקסי
, אדם שכל החיים נשים ירקו לו בנשמה, כנראה שהוא ביקש את זה ובחר נשים כאלה, קוביות בבטן? מגניב, אבל תראה לי גבר שבגיל 40 פלוס יש לו כאלה
), אוטו??? יש לי אוטו! דווקא רוצה חדש יותר ואקנה בקיץ... השאיר הכל לגרושתו? כל הכבוד, שתהנה, הלואי והאקס שלי היה משאיר לי משהו בעל ערך חומרי. אבל מה? השאיר לי את הילדים המקסימים שלנו, וזה המממון!!!! אלונה ( עם פשרות אבל שיהיה חכם, מצליח חתיך, גבוה, שרירי, מוצק,חם, סקסי,מצחיק, ידיים יפות, עיניים יפות, קול נמוך ועוד..)