מה ענקית? סתם אני מדייאטת?
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 8/5/02 #33 אלונה כל הכבוד סגול מי אמר שהאביר לא יבוא ומי אמר שחייב להיות לו אוטו (חשבתי סוס לא?!) ואביגיל את מה זה גדולה אין לי מילים מקסימים
אלונה כל הכבוד סגול מי אמר שהאביר לא יבוא ומי אמר שחייב להיות לו אוטו (חשבתי סוס לא?!) ואביגיל את מה זה גדולה אין לי מילים מקסימים
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 8/5/02 #36 סליחה המנהלת באמת../images/Emo7.gif פשוט עסוקה בלארוז ארגזים אחרונים מאוד עיפה כרגיל בזמן האחרון ואולי גם מתכוננת נפשית כי מחר בלילה בטח אנתק את המחשב אז סולחת לי גברת מנהלת? זה יעזור לי קצת?
סליחה המנהלת באמת../images/Emo7.gif פשוט עסוקה בלארוז ארגזים אחרונים מאוד עיפה כרגיל בזמן האחרון ואולי גם מתכוננת נפשית כי מחר בלילה בטח אנתק את המחשב אז סולחת לי גברת מנהלת? זה יעזור לי קצת?
נ ניצת שושן New member 8/5/02 #39 יווווווו אחכך יהיו לך מלא שעורים אבל בטח סולחת זו סיבה מספיק טובה. מוצאת שתהיה העברה קלה והמון המון בהצלחה בדירה החדשה
יווווווו אחכך יהיו לך מלא שעורים אבל בטח סולחת זו סיבה מספיק טובה. מוצאת שתהיה העברה קלה והמון המון בהצלחה בדירה החדשה
ס סגול מתעקש New member 8/5/02 #35 לא אמרתי שלא יבוא אבל יש רק סגול אחד יקח לי קצת זמן. סגול(בשריון נוצץ,אוףףף זה מה זה כבד איך הם לבשו זאת בימי הביניים)
לא אמרתי שלא יבוא אבל יש רק סגול אחד יקח לי קצת זמן. סגול(בשריון נוצץ,אוףףף זה מה זה כבד איך הם לבשו זאת בימי הביניים)
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 8/5/02 #37 סגול אם אתה האביר???../images/Emo6.gif אז אתה באמת צריך להיות משהו מיוחד חחחחחחחחחחחחחחחח אתה חמוד כשאתה רוצה מוצאת (במצב של עיפות?)
סגול אם אתה האביר???../images/Emo6.gif אז אתה באמת צריך להיות משהו מיוחד חחחחחחחחחחחחחחחח אתה חמוד כשאתה רוצה מוצאת (במצב של עיפות?)
ס סגול מתעקש New member 8/5/02 #51 משתתף בצערך/שמחתך על המעבר... עברתי בעצמי לפני שבועיים, חשבתי שאין לי כלום עד שהתחלתי לערוז... בכל מקרה אם אני לא טועה המיגווי אמר פעם. "עדיף פעמיים להשרף מאשר פעם אחד לעבור דירה". סגול(קצת המום,מהפיגוע בראשון).
משתתף בצערך/שמחתך על המעבר... עברתי בעצמי לפני שבועיים, חשבתי שאין לי כלום עד שהתחלתי לערוז... בכל מקרה אם אני לא טועה המיגווי אמר פעם. "עדיף פעמיים להשרף מאשר פעם אחד לעבור דירה". סגול(קצת המום,מהפיגוע בראשון).
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 8/5/02 #54 ממש לא צער אלא שמחה ותודה על ההתיחסות (פעם ראשונה שעונה לי כן לארוז ממש מרגיז ולא נעים ותמיד זורקים מה שלא בא לארוז לא נורא שיהיה ישוב טוב לי לך ליערית ולכולם ובקשר לפיגוע אין לי מילים ממש מפחיד
ממש לא צער אלא שמחה ותודה על ההתיחסות (פעם ראשונה שעונה לי כן לארוז ממש מרגיז ולא נעים ותמיד זורקים מה שלא בא לארוז לא נורא שיהיה ישוב טוב לי לך ליערית ולכולם ובקשר לפיגוע אין לי מילים ממש מפחיד
A A L O N A 1 New member 8/5/02 #40 מוצאת-../images/Emo24.gif מאחלת לך המון שפע ואהבה בדירתך החדשה. עכשיו כשמצאת את האביר שלך סגול בשריון נוצץ, אז בכלל, מי צריך יותר, הא? אפשר להצטרף כצלע שלישית?
מוצאת-../images/Emo24.gif מאחלת לך המון שפע ואהבה בדירתך החדשה. עכשיו כשמצאת את האביר שלך סגול בשריון נוצץ, אז בכלל, מי צריך יותר, הא? אפשר להצטרף כצלע שלישית?