למה להתפשר?

למה להתפשר?

לקול הקולות שנשמעים לעיתים (קשה לי לבד,אני יודעת שזה לא זה אבל בינתיים) מצאתי בבננות כמה מילים שנחמד לקרוא וחומר למחשבה.

amigor

New member
ערב טוב!../images/Emo39.gifנו..מה הערב??

בטח תהיה אוירה אחרת ב
הכנתי לכולם..סוכר.. שימו כמה אתם רוצים
הנחתי על השולחן ריח נפלא
שוקעת נהיה אופטימים לבאות האושר בוא יבוא

אז ככה התכניות הן כאלה עמיגור

עוד מעט קט אני הולכת ללבוש ארשת
(נו מה? צריך גם פרנסה לא?) ואתה ,כן אתה, אחראי שהכל ידפוק כאן כמו שצריך.
לחברים קצת
ואם בא לכם
זה גם בסדר. ואז מייד שאסיים אחזור להיות ה
שאתם מכירים
מקובל?

amigor

New member
ניצת הטילה עלי משימות ואני ../images/Emo3.gif

מפנטז... טוב
שתו כולם
נגמרה שמתי
בנתיים עד שגב´ המנהל תגיח תשאירו קצת לאורחים גם לקחתי
פה מישהי העירה לי את
אקח עוד

גורן44

New member
יש מאפיה טובה,../images/Emo61.gif

לא רחוק מהבית שלך.... שווה ללכת ולהריח לפחות..

דפקא ../images/Emo56.gif אליהם אתמול

אבל לא היו משלוחים בדיוק שלי בא על
סיציליאנית

גורן44

New member
איזה תאבון פתחת לי !!!חבל"ז ../images/Emo61.gif

הייתי עושה לי פיצה (בבית , על פיתה), אבל אין גבנ"צ, איזה בעסה.... בדיוק הבן מכין נקניקיה בלחמניה + כרוב כבוש+קטשופ,איזה ריח בבית !! הטריף לי ת´חושים %^&*)(#$%^&*)(

גורן44

New member
טוב, נשברתי . ../images/Emo61.gif

אולך לכין משו לח´ול כי מת מירב. אקקח ליתקלאח ולישון, כיני ייף בחד. יום טוף לחם. ביי

מה?????????

אתה אוהב דפים ישנים ומצהיבים? אם הייתי יודעת הייתי מזמינה אותך

גורן44

New member
על מה גבירתי מדברת ? ../images/Emo61.gif ?

מי כאן ישן ומצהיב יותר ממני ?
חיממתי (במיקרו) אורז + שעועית + צ´ילי (חריף,חריף כמו בסרטים), אכלתי חצי , בא הבן ,ראה, טרף לי כל השאר, הילדים האלה, בני 15 , מזה רעבים ! שוף אני רעב !.

נו שוב... כן, כן הביצה היתה קודם../images/Emo167.gif

להתפשר? מה זה בכלל, תגדירו לי זאת במובנים של יחסי זוגיות. וגם אם תגדירו הרי בסופו של דבר, אין אף אחד מושלם כך שבסופו של דבר זאת תמיד תהיה התפשרות. אז ניצת שושן היקרה ושאר נשות הפורום המקסימות, אפילו אני לא מושלם(למרות שאני מתקרב לזה). סגול(ביום סגול במיוחד)

A L O N A 1

New member
לא להתפשר בשביל זוג מכנסיים../images/Emo88.gif

ניצתי, כתבה נכונה וצודקת. לאורך כל חיי דגלתי בעובדה שאין להתפשר ועדיף להשאר ללא גבר. מעולם לא הייתי עם מישהו רק לבינתיים עד שיגיע המתאים והנכון עבורי. קשה לי להבין נשים שעושות את זה. יש לי שתי חברות שכך מנהלות את חייהן. האחת פגשה כעשרים גברים בבליינדייטים ונמצאת זה כשלוש שנים עם גבר מזדקן, והכוונה לזקן בנפשו, עייף מהחיים, אינו מסוגל לאינטימיות רגשית, מגיע אליה בשישי שבת לאוכל, סקס וטלויזיה. גם במיטה אינו משקיע, האפנדי שוכב על הגב ומקבל ממנה פינוקים לרוב. היא מקטרת, היא סובלת, משועממת ואיננה נאהבת. אבל מה? העיקר שיש לה גבר בבית בסופי שבוע. מידי פעם האדון מציע לה לצאת וגם אז כמעט נרדם על הצלחת.היא בחרה אותו כברירת מחדל וכנראה שגם בחרה להשאר לא מסופקת בגלל הערכה עצמית נמוכה. השניה אשה אינטליגנטית מאוד ומצליחה בקריירה בחרה לחיות עם גבר חדל אישים שמרעיף עליה מחמאות מבוקר עד ערב, נוסע במכונית שלה על חשבונה, חי בביתה על חשבונה ועוד.. היא נשארת איתו כי לדבריה "אין גברים שווים בשוק", ולא להאמין שמשפט כזה יוצא מפיה, אשה מצליחה לכל הדעות. שתיהן יודעות מה דעתי לגבי הבחירות שהן עשו ומנקודת מבטם אני ב-ר-ר-נ-י-ת. ובכן - אני באמת בררנית. לא אהיה עם "בררה"
, מחוסר ברירה
.

למעלה