ללמוד למבחני הגירה

נכון - אבל הם אומרים שמי שהתחיל

את התהליך לפני 2013 יכול לבחור אם הוא רוצה לעשות את גרסת 2013 של המבחנים (כמדומני לא כולל מבחן דיבור!!!) או את הגרסה הישנה שכוללת מבחן דיבור.

על פניו, כתושב חדש שלא משתמש בולנדית שלו יותר מדי - הייתי בוחרת בגרסה החדשה. לא מזמן היה על זה אייטם בopgelicht - על מהגרים (בעיקר ממדינות אסיה ודרום אמריקה) שלא מסוגלים להגות את ההולנדית בצורה רהוטה מספיק בשביל המבחן של הדיבור שנעשה עם הקלטות ונכשלים פעם אחר פעם במבחנים, למרות ששאר מרכיבי הבחינות שלהם מצויינים.

שווה לבדוק איזה מתווה עדיף לך כאינדיבידואל - במיוחד כשיש לך את האפשרות לבחור

באמת ??

זה נשמע מעניין, לעיתים אני מרגיש שהחלק של הדיבור יכול להיות בהחלט מכשלה לא קטנה, אבל נראה בקרוב.

יש לך קישור לאיפה ששמעת על זה ? אשמח לחקור את העניין.

זה בלינק הזה, שכבר צירפתי בפוסט קודם:

http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/Nieuwsberichten_homepage/wet_inburgering_verandert.asp

וציטוט מתוך הלינק: "...Bent u vóór 1 januari 2013 inburgeringsplichtig?
Moet u vóór 1 januari 2013 beginnen met inburgeren? Dan geldt voor u de oude wet.

Dit betekent:

Vergoedingen en lenen blijven voor u hetzelfde
De gemeente informeert u over uw inburgeringsplicht. Hebt u vragen? Stel die dan aan uw gemeente.
De gemeente kan u helpen met het regelen van een inburgeringscursus en het inburgeringsexamen
De gemeente bekijkt of u binnen 3,5 jaar bent ingeburgerd.
Het enige dat voor u kan veranderen zijn de examens en de korte vrijstellingstoets.

Inburgeringsexamen: oud en nieuw
Vanaf 1 januari 2013 kunt u zowel de oude als de nieuwe examens doen. Dat mag u zelf kiezen. Tot 1 januari 2015 kunt u de oude examens nog doen...."

לגבי מבחן הדיבור - הוא מופיע בשתי הגרסאות אבל נראה שחל בו שינוי מסוים - בכל מקרה - הנושא נמצא עכשיו בבדיקה ושווה לעקוב אחרי ההתפתחויות כי ייתכן מאוד שהוא ישתנה

תקצרתי לך מקודם -

אם התחלת את התהליך לפני 2013 - את יכולה לבחור בין המבחנים שהיו נהוגים לפני 2013 ובין אלה החדשים (במידה ואת נבחנת לפני 2015)

תכלס...

ראיתי אותה בפעולה כשהקמנו את העמותה הראשונה שלנו, היא תרגמה בשבילי ובשביל עוד חברת ועד עתידית - שפיצית עולם בשפה ההולנדית

הא,הא סוףסוף מישהו מבין ! הפעם בארץ נתקלתי בה

רבה ערבים שהעברית שלהם טובה מהערבית שלהם
במיוחד הקריאה והכתיבה

ומה בעצם את מנסה להגיד?

לא הבנתי את המשוואה... כי ערביי ישראל הם ישראלים בדיוק כמוני וכמוך, וכשזה מגיע לשימוש בעברית - אז במיוחד אלה שמגיעים מהערים המעורבות ירושלים/נצרת/ת"א-יפו/חיפה/רמלה-לוד

ערביי ישראל הם לא מהגרים.

וכמו שהעברית שלך נקראת - לא רק הכתיבה והקריאה שלהם טובה יותר... נקודה למחשבה?!

והבלגים, אגב

הם אלה שמשתמשים בהולנדית התקנית והנכונה דקדוקית...

זה שלא ניתן להבין מילה ממה שהם אומרים זה נקודה אחרת
אני אעדיף מורה בלגי להולנדית על פני מורה ישראלי מהגר שהולנדית עבורו היא שפה שניה - שוטף ככל שיהיה.
האנשים ששואלים פה לגבי לימודי הולנדית לא נמצאים ברמת הבנת השפה שיכולה להרשות להם למידה אינטלקטואלית של שיכורים פרטיים אצל mede-מהגרת, אלא הם חייבים את המסגרת של לימודי בסיס שעם כל הכבוד לרמת ההולנדית שלך - ואין לי ספק שהיא גבוהה ברמת הידע - הלימוד חייב להיעשות אצל מורה בלי מבטא זר, עם דקויות ההגייה המדוייקות ורמת הבנת שפה של שפת אם (במובן הפיגורטיבי האמיתי של המונח).
כשיגיעו לרמת b - יוכלו לשבת אתך ולקבל חידודים ושיופים לבסיס הזה.

נו אופנס.

אספרסו2

New member
אכן

אני למדתי הולנדית אצל פרופסור לשפות בלגי,בבלגיה,ששקד,בקפדנות גרמנית,להוציא את הניגון הגרמני,
מההולנדית שהנחיל לי,הוא היה שווה כל סנט וקיבל גם הרבה.

חלב יקירה - אני עונה לך רק בגלל ש

IOU ONE

ההערה אודות הערבים אינה בגדר השוואה כי אם בגדר אסוציאציה
וכך גם אני כותבת - לא מתאמצת יותר מדי לנסח דברים - והמתחבר יתחבר.
ואכן - הבלגים תמיד מנצחים בתחרות ההולנדית - אבל מפסידים בכל השאר (נו, סתתאאאאאם...לא יכולתי להתאפק)
ובקשר לפירסומת - זה היה TEASING בלבד - מאחר שבהיה רור לי מראש ש TATY לא תפנה אלי
וחוץ מזה: ירצו יאכלו ...

וכמו שאחינו אומרים: סאבח אל נור
מיי דה פורס בי וויז יו

azardevlieger

New member
גדלתי בעיר מעורבת ועד לתיכון שבו הייתה

תלמיד ערביה אחת בכיתה ט בשכבת של 250 ילדים לא פגשתי שום ילד ערבי. מעבר לזה יש לי חברים ערביים באום אל פחם והילדים שלהם לא מדברים מילה עברית כי בבית הספר היסודי עדיין לא מלמדים אותם. אז בהקש
ר של לימוד שפה אני חושב שזה הישג לערבי לדבר עברית מושלמת.

למעלה