חיכיתי לחג כדי ללבוש אותה!
קניתי את השמלה הזאת ב 150 ש"ח מנעמה בצלאל במקום 1550. היא כנראה מקולקציית שמלת הכלות שלה...
היא מאוד שונה מכל השמלות שיש לי שהן תמיד נוגעות בפיפטיז או בפינאפ, היא מתחברת לשנות ה 20 בגלל חיתוך המותן הנמוך והקו הכללי שלה(למרות שהיא לא פלפר דרס)...
אני חושבת שאם הייתי לבד לא הייתי רוכשת אותה אבל אמא שלי החליטה שזה מחיר מציאה וגם אם לא אלבש אותה - קונים אותה.
בעייני אמא שלי זו גזרה שמחמיאה לי הרבה יותר מקלושים (יש משהו בדבריה לגמרי) בגלל שקלושים מטשטשים את הבטן והאגן אבל גם מאוד מרחיבים אותי,
זו מאוד מאזנת אותי. אני דיי מסכימה, אני נראית מאוד מאוזנת והקימורים שלי הרבה פחות בולטים כאן, למרות ואולי בגלל החיתוך.
בכל מקרה, אני אמרתי אם כבר אז כבר והלכתי על שנות ה 20 באיפור וכמה שיכולתי בשיער - כי בתכלס שלי ארוך מידי לשנות ה 20...
שרשרת פנינים קצרה כי זה מה שיש, לו הייתה לי ארוכה זה היה מושלם ונגיעות של בורדו.
מדהים שכל הבחורות שראו את התמונות או אותי אהבו מאוד וחלקן אמרו שזה מאוד כלתי.
אלכס היה מזועזע לחלוטין. הוא אמר על האיפור "את נראית כמו אנגרי בירד" וכשאמא שלי בהתעלפות קלה אמרה "את ממש כלה!" הוא אמר "אולי קורפס ברייד!"
מיותר לציין שהוא שונא אותי בשיער אסוף ואיפור כבד?
אני הרגשתי מאוד "בטי בופ" ואת האיפור הזה אני כנראה לא אשחזר כי הוא מאוד מבגר ולא מחמיא לי, אבל הייתי בבית עם המשפחה אז זרמתי