ללללללללללבושני

Zorikit

New member
חיכיתי לחג כדי ללבוש אותה!

קניתי את השמלה הזאת ב 150 ש"ח מנעמה בצלאל במקום 1550. היא כנראה מקולקציית שמלת הכלות שלה...
היא מאוד שונה מכל השמלות שיש לי שהן תמיד נוגעות בפיפטיז או בפינאפ, היא מתחברת לשנות ה 20 בגלל חיתוך המותן הנמוך והקו הכללי שלה(למרות שהיא לא פלפר דרס)...
אני חושבת שאם הייתי לבד לא הייתי רוכשת אותה אבל אמא שלי החליטה שזה מחיר מציאה וגם אם לא אלבש אותה - קונים אותה.
בעייני אמא שלי זו גזרה שמחמיאה לי הרבה יותר מקלושים (יש משהו בדבריה לגמרי) בגלל שקלושים מטשטשים את הבטן והאגן אבל גם מאוד מרחיבים אותי,
זו מאוד מאזנת אותי. אני דיי מסכימה, אני נראית מאוד מאוזנת והקימורים שלי הרבה פחות בולטים כאן, למרות ואולי בגלל החיתוך.
בכל מקרה, אני אמרתי אם כבר אז כבר והלכתי על שנות ה 20 באיפור וכמה שיכולתי בשיער - כי בתכלס שלי ארוך מידי לשנות ה 20...
שרשרת פנינים קצרה כי זה מה שיש, לו הייתה לי ארוכה זה היה מושלם ונגיעות של בורדו.
מדהים שכל הבחורות שראו את התמונות או אותי אהבו מאוד וחלקן אמרו שזה מאוד כלתי.
אלכס היה מזועזע לחלוטין. הוא אמר על האיפור "את נראית כמו אנגרי בירד" וכשאמא שלי בהתעלפות קלה אמרה "את ממש כלה!" הוא אמר "אולי קורפס ברייד!"

מיותר לציין שהוא שונא אותי בשיער אסוף ואיפור כבד?
אני הרגשתי מאוד "בטי בופ" ואת האיפור הזה אני כנראה לא אשחזר כי הוא מאוד מבגר ולא מחמיא לי, אבל הייתי בבית עם המשפחה אז זרמתי :)

Taltul R

New member
וואי וואיי, איזה שיחוק!

מתה על זה שהלכת עם רוח התקופה עד הסוף
לגמרי מהווה השראה עבורי

Zorikit

New member
תודה מותק! את מקסימה!

כן לגמרי זרמתי, טוב שהייתה מי שעצרה אותי לפני שזה הפך לתחפושת :p

@יעל@

New member

מאוד יפה הקוקו המרושל הזה. והשמלה מאוד מחמיאה.

בכיף הייתי מתחתנת עם שמלה כזו.

Zorikit

New member
תודה!שכחתי לכתוב שהיא בכלל לא לבנה,

הצבע שלה הוא שנהב שכזה.

Aניס

New member
השמלה הזו מהממת עלייך

לגמרי נכנסת לרוח התקופה!
אין ספק שהשמלה מאוד חגיגית אבל כן מתאימה לערב החג ויושבת מושלם על הגוף (טוב לראות אותך לעיתים יוצאת מהמסגרת
).

Zorikit

New member
תודה! כיף לגוון :) יש לי שמלות בגזרה הזאת

רק לא בחיתוך נמוך. הגזרה שלה ושל הכתומה מלמעלה מאוד מאוד דומה מבחינת החצאית, רק החיתוך שונה.

השמלה באמת מחמיאה לך ומאוד יפה

לגבי האיפור והשיער חייבת להסכים עם אלכס את הרבה יותר יפה בפזור יש לך שיער מהמם והאיפור הפעם באמת כבד מידי לבחורה בגילך

Zorikit

New member
תודה על כל המחמאות! לגבי האיפור:

זה לא שהאיפור כבד מידי לבחורה בגילי זה קשור לטכניקות ההנחה ולצבעים שקשורים לשנות ה 20.
גוונים מאוד קרים, איפור "מלוכלך", לא מדוייק, סומק על תפוחי הלחיים, גבות כהות וישרות יותר, צללית כהה שמגיעה כמעט עד לגבה.
זה לא קשור לאיפור כבד, לראיה בתמונה המצורפת אני מאופרת לא פחות "כבד" אבל בטכניקות וצבעים שהם יותר "עדכניים" אז זה נראה יותר טוב (וגם זה היה איפור "השראה" ולא אחד שיצאתי איתו ב 7 בבוקר)...
את השיער אני דווקא מחבבת! כיף לגוון :)

אני מסכימה עם אמא שלך

הגזרה הזו בשילוב עם המידה שנראית מאוד נכונה ורפויה, מחמיאה לך לטעמי הרבה יותר ממה שאת בד"כ לובשת.

Zorikit

New member
אני מעדיפה פשוט לגוון...

אין ספק שאני יותר מאוזנת כאן, אבל אני מאבדת את המותניים שלי והן נכס מבחינתי + הבטן שלי בולטת יותר.

ואו!!

טוב, האיפור בעיניים אולי טיפה מוגזם, אבל חוץ מזה אהבתי מאד!!! השיער מושלם
(אני מאלו שיש להן שיער חלק ותמיד חלמו על תלתלים, אני רוצה שיער כמו שלך!!!). והשמלה מקסימה, באמת קצת כלתית, אבל יושבת עלייך מהמם. מאד אהבתי את התקופתיות של האאוטפיט. את חייבת שרשרת פנינים ארוכה דחוף!

Zorikit

New member
תודה! כאמור: האיפור בעיניים זה הן! לא אני!

נשות שנות ה 20 לא התאפרו משהו...
תיזהרי בבקשות שלך. תלתלים זה יפה, אבל לא פשוט בכלל...
תודה שוב! נושא הפנינים יטופל!

ממצו

New member
מקסים לך

גם הגזרה של השמלה, גם השילוב עם הנעליים והאיפור חגיגי מאוד.

דלעת

New member
השמלה הזו נהדרת

ויושבת עליך ממש יפה, מאוד מרזה לטעמי.

אני לא אהבתי את האיפור הזה, למרות שהוא מתכתב עם שנות העשרים. לדעתי היה מתאים יותר להתאים אותו לשעה ביום...

אהבתי גם את שאר התלבושות ובמיוחד את השמלה הוורדרדה.

למעלה