ללללללללללבושני
א אביגיל מהר המלכים New member 28/5/12 #2 פינק, איטס מיי פייבוריט קולור לדעתי עליתי איזה שלושה קילו בחג הזה אז כדי להתעודד - ורוד!!! השמלה מקסטרו, שרשרת מתוקה מהיריד בקמפוס (50 ש"ח), חגורה זהובה מדוד ונעליים של וויקאנד.
פינק, איטס מיי פייבוריט קולור לדעתי עליתי איזה שלושה קילו בחג הזה אז כדי להתעודד - ורוד!!! השמלה מקסטרו, שרשרת מתוקה מהיריד בקמפוס (50 ש"ח), חגורה זהובה מדוד ונעליים של וויקאנד.
T Taltul R New member 28/5/12 #9 פינק, איז מיי ניו אובסשן פינק, איטס נוט איוון אה קוושטצ'יון (וואוו, היה מאתגר לכתוב את המשפט האחרון בעברית!) אני ממש ממש אוהבת את השמלה הזו, צריכה להשיג אחת לעצמי.. את נראית מעולה מעולה!
פינק, איז מיי ניו אובסשן פינק, איטס נוט איוון אה קוושטצ'יון (וואוו, היה מאתגר לכתוב את המשפט האחרון בעברית!) אני ממש ממש אוהבת את השמלה הזו, צריכה להשיג אחת לעצמי.. את נראית מעולה מעולה!
L lessa7 New member 28/5/12 #61 מה עשינו לפני דוד? : ) מאד חמוד! אם איזה צבע חגורה השמלה הגיעה במקור?
Z Zorikit New member 28/5/12 #94 טוב, ברור שאני אוהבת את השמלה! לדעתי הורוד הרבה יותר מוצלח עליך מהצהוב שמחוויר אותך ובכלל צבעים חזקים הולמים אותך יותר מניודים ובהירים שאת מאוד אוהבת...
טוב, ברור שאני אוהבת את השמלה! לדעתי הורוד הרבה יותר מוצלח עליך מהצהוב שמחוויר אותך ובכלל צבעים חזקים הולמים אותך יותר מניודים ובהירים שאת מאוד אוהבת...
Z Zorikit New member 28/5/12 #95 אה ושאלה: זה נראה מהתמונה שגם אצלך היא צמודה בחזה ובמותניים אבל יושבת רפוי בחלק של ה upper bust, הכתפיות לא נופלות לך לפעמים?
אה ושאלה: זה נראה מהתמונה שגם אצלך היא צמודה בחזה ובמותניים אבל יושבת רפוי בחלק של ה upper bust, הכתפיות לא נופלות לך לפעמים?
D Dead Weight New member 28/5/12 #123 אם ככה את נראית אחרי שעלית 3 קילו..... לא נשאר לי אלא לבכות! את נראית פצצה!
M micpri New member 28/5/12 #157 יופי! אהבתי את הצבע ואת האופן בו היא הולמת אותך! בכלל צבעים חיים מתאימים לך מאוד, בעיני.
פ פיטנגו בוסר New member 28/5/12 #175 מקסים זה כל כך יפה בתמונות! תגידי - זה מרגיש לך אחרת לצאת מהבית עם צבע כל כך דומיננטי ובולט, לעומת, נגיד, ניוד או כחול כהה-ג'ינסי?
מקסים זה כל כך יפה בתמונות! תגידי - זה מרגיש לך אחרת לצאת מהבית עם צבע כל כך דומיננטי ובולט, לעומת, נגיד, ניוד או כחול כהה-ג'ינסי?