ללכת או להישאר?..

V i n a

New member
בלבולי ביצים

מה את מקשקשת, הפמיניזם של היום עבר לא מעט שינויים עם השנים, וכל אותן המטרות שהנשים האמיצות של פעם עבדו כדי להשיג - כבר הושגו..
היום את יכולה להיות קרייריסטית בשקט, את יכולה להצביע, את יכולה להיות אם חד-הורית, את יכולה להתגרש וואת יכולה לרכוש השכלה ולצבור רכוש.
אני חושבת שזו אחת הסיבות לכך ששיעור הגירושין רק ממשיך לעלות, מאחר והעבודה הקשה כבר השיגה את מטרותיה..
פעם הנשים היו עקרות-בית ותו לא, היו יושבות בבית ומגדלות את הילדים, תלויות לחלוטין בבעל, "ראש המשפחה", בכל מה שקשור לפרנסה וכסף..
היום הפמיניזם כבר לא עוסק רק בזכותן של הנשים להצביע ולהיות קרייריסטיות, היום מדובר לא פחות בהקטנת הגבר..
בדיוק כפי שהן טוענות שהגברים "מקטינים את הנשים", כך הן עושות בעצמן, מזלזלות בגברים, מסרסות אותם, וכל פלוץ שלהם הן מפרשות כנסיון הקטנה של נשים.

קבלי מס' ציטוטים רק מהשרשור הנ"ל, ושימי לב לדו-פרצופיות שנשפכת כאן..
לטעון שגברים הם זבל כי הם מנסים להקטין ולהשפיל נשים, ומצד שני לזלזל ולהקטין גברים, להשפיל אותם ולהתייחס אליהם כאל זבל.
כמה ברור שהביטחון העצמי המופרז שמופגן כאן - הוא לגמרי מזויף, ורק ע"י הקטנה של גברים הן מצליחות להשיג את אשליית הכח שלהן.

"גברים שפוחדים מנשים ומנסים להקטין אותן, הם היצורים הכי עלובים שיש ולא שווים אפילו חצי יריקה.
חוץ, מזה, מישהו בכלל שאל אותך משהו? לך תחפף. עוד איזה רופס-מוח, גוף ובטח גם בוטן....יאללה תגזגז..."

"שונאי נשים, אפסים קטנים ופחדנים כמוך, ימשיכו להביט בתהליך המתגבש בעיניים כלות וזוג אשכים מצומק מאד. בדיוק כמו המוח הלא כל כך מפותח שלהם ושלך.
כמה עליבות יש בך. תקרקר עד מחר."

אם אני לא טועה, צפרדעית התכוונה לכך שלא צריך להחליף זלזול אחד, דיכוי אחד בדיכוי אחר..
לא צריך לזלזל, לתקוף, להשפיל ולהקטין אחרים, רק כדי שלא יעשו לך את זה בעצמם..
אפשר להנות מפירות העמל הקשה של אותן פמיניסטיות שסללו את הדרך, אבל צריך גם לדעת שהאלימות לעולם לא תיגמר, כי כולנו בני אנוש..
בדיוק כפי שגברים ימשיכו לדקור זה את זה במועדונים, כך גם תמיד יהיו הכלבים שירביצו לנשים הכנועות שלהם, ותמיד יהיו גם מאלה..
תמיד יהיו נשים כנועות יותר או פחות, תמיד יהיו גברים דומיננטים יותר או פחות, תמיד תהיה אלימות לצערינו והמדד לשחרור האישה לא עובר במס' המושבים בכנסת.
הבנת? מה הבנת? לא הבנת כלום.

קארניו

New member
אם מראש את קובעת שלא אבין אז בשביל מה

הארכת בהסברים?

ואם כבר בהבנה עסקינן אז מי שלא הבין את המהות האמיתית של הפמיניזם וחשיבותו זו את ולא אני כי כל הציטוטים שהבאת אכן עוסקות רק במלחמת המינים והאדרת מסכנותו של הגבר שיעני מסורס .

ואם כבר ציטטת אז למה התעלמת מהציטוט המזלזל של אייסמן שגרם והצית את הגפרור כדי לחולל מלחמה ?? : "שהפמיניזם מזיק לראייה.
היא נכנסה לדירתו שהייתה מסודרת ונקייה.
סביר להניח שהוא ידע איפה סבון הכלים, ואפילו, שומו שמיים, הכיר את השימוש בו. כנראה שהייתה לו אימא פמיניסטית, אם כבר מאשימים פה את ההורים."

והתגובה שלא איחרה לבוא היתה מתלהמת ודי בצדק אם כי אני באופן אישי סולדת מהתוכן . בעיניי זו לא צביעות ולא סירוס ולא בטיח אלא זו תגובה של בחורה מעוצבנת שהציתו לה פתיל ושבחרה לקלל במקום להגיב בניחותא ואם תתעלמי לרגע מהצורה הבוטה ובתקווה שתשכילי לראות את הכוונה שעומדת מאחורי הדברים שלה אז גם
תביני עד כמה היא צודקת . הוא ברוב חוצפתו לקח את המילה פימיניזם והשתמש בה
כתואר גנאי מאוס ונרמס והדביק לה אותו כאות קלון מתוך ידיעה ברורה( כי הוא הרבה יותר חכם מכן )שאתן בטפשותכן הרבה תשתפו איתו פעולה ותלעגו ל"פמיניסטית" שהעזה להציג אותו במערומיו תרתי משמע .
או למשל התגובה שלו הבאה:
"תוצרת הפקולטה ללימודי המגדר, שהחיים תחת תקרת הזכוכית ומוסד הנישואין שלחו אותה ממורמרת אחר כבוד לזרוע ארס בפורום זה, וזאת במקום בפורום השכן והשעיר של נונה. וזה קורה בדיוק לפני צאת רב המכר מאת ידידי הטוב המסוקס וארוך האיבר "געגועיי לנערת הגבעות דניאלה".

ת'שארי יהיו קטעים. ידידי ישתדל להמשיך להשיב לך מבלי להישאל."

נו, ולא עבר זמן רב עד שהמריונטות הגיעו כדי לירות לעצמן כדור בראש והמפעיל יכול לחכך ידיו בהנאה כי מלאכתו שוב הוכתרה בהצלחה.

אם הייתן משתמשות בתבונה בראשכן החלול הייתן גם מבינות שהוא מרגיש מאויים ומסורס בגללו ולא בגללה ושרק גבר חלש ופחדן יטען שהפמיניזם אחראי להרס היחסים בין המינים.

קארניו

New member
:)ולסיום התעוררה אצלי שאלה

שאני מתקשה לענות עליה :

מוח שלא מנהל את עצמו אלא מנוהל ע"י אחרים גורם לכך שקליפת המוח באזורים הקדמיים (האחראיים על החשיבה )מפסיקה להתעבות ומתנוונת .

זה יחס ישר או יחס הפוך?

V i n a

New member
חבל שתחשבי יותר מדי..

במקרה שלך, זה רק יעשה לך כאב ראש.

Idgie9

New member
התיאוריה שלך נכונה

ולראיה-תראי כמה דקות קליפה ניסו לתת לי ראסיה אבל תוך כדי, שברו את הראש בעצמן...

יכול להיות שיום אחד גם קליפת המוח שלהן תתפתח והן תבנה את מה שאני ואת הבנו מזמן...

V i n a

New member
את, באופן מפתיע
מתפלספת..

הייתי עונה לך ברצינות, בחיי, אך טרם קיבלתי אישור מהמפעיל חוכך הידיים..
(אגב, עניין המריונטות\קליקות\עריצים\עבדים אצלך ממש יוצא משליטה.. אני מבינה שהשבוע זה אייסמן שאחראי לתסיסה הנשית, כך שאחכה בסבלנות לאישורו להגיב..)
ציפיתי ממך ליותר, קארניו..

כנראה שתאלצי להזדיין בסבלנות..

V i n a

New member
תני קצת קרדיט..

אני אישה, זו זכותי להרים רגליים אחרי העבודה ולתת לנשים נחותות ממני לנקות לי את הבית.

מאחת שדורשת לדייק הייתי מצפה ליותר

אני לא כתבתי שמילים בוטות זו שפה גברית אלא שפה "יעני גברית", המשמעות היא שמי שמשתמשת בה באה עם תפיסה שזו שפה גברית, בזמן שזה ממש לא (יעני=כאילו=לא) מה גם שאח"כ הוספתי ואמרתי שמילים בוטות זה מגעיל גם מנשים וגם מגברים. משמע- שפה בוטה היא לא נשית ולא גברית, אלא פשוט מגעילה.

ועוד משהו חשוב- כן כתבתי שהתנועה הפמיניסטית באה אחרי תקופה של דיכוי נשים והייתה בהחלט חשובה ושינתה תפיסה.
אבל כן, היום המצב הוא לגמרי אחרת, שונה לחלוטין ממה שהיה לפני בוא הפמיניזם- הודות לפמיניזם.
נתתי את הכבוד והקרדיט.
רק מה? הפמיניזם כפי שהוא כבר סוטה ממסלולו והופך להיות לא רלוונטי כפי שהוא היום.
עובדה שהרבה מאוד נשים מרגישות שהוא לא משרת את האינטרסים שלהן יותר, הרבה נשים מרגישות שהוא הפך להיות דורסני ומדכא- מדכא נשים ולא גברים. כי הפמיניזם מכריח את האישה להיות קרייריסטית, מכריח את האישה לא להיות "רק" עקרת בית כי זה לא מספיק פמיניסטי (זה מה שכתוב בין השורות, אין פמיניסטית שתגיד את זה בקול רם אבל זו האמירה)

את תולדות תנועת הפמיניזם אכן צריך להכניס לתוכניות לימוד כי הוא יצר שינו יאדיר וחיובי.

אבל.. החכמה היא להשנות תפיסבות ושאיפות בהתאם למציאות. המציאות השתנתה והיא פרו-נשית, ופתאום הפמיניזם כפי שהוא היום נראה כבר פחות פרו-נשי ויותר מלחיץ-נשי ועל הדרך גם מלחיץ-גברי

קארניו

New member
טוב, חשבתי שתביני אבל התגובה שלך מוכיחה לי

שלא הבנת ונשארת עדיין שפוטה בכבלי החשיבה השגויים שחכמים ממך מעדיפים שתחשבי בצורה שנוחה ומתאימה להם .

כל עוד תחשבי שסירוסם של הגברים נגרם ע"י נשים ותמשיכי להקל ראש בעובדה שהעצמאות שבה את חיה היא דבר של מה בכך מאז ומעולם ושהפמיניזם סיים את תפקידו במאבק על מעמד האישה ושהתהפכו היוצרות והגברים נשלטים בידי נשים מזן חדש =מוטציות , הרי שאת ממשיכה לשרת את האינטרסים שלהם כי עדיין תקוע לך עמוק בתוך הדין אן איי שלך מפרט טכני ישן של תפקיד נשי שעלייך למלא .
כל אותן הסיסמאות הריקות שזרקת כאן בגנות הפמיניזם המכריח נשים להיות קרייריסיטיות על חשבון הבית והמשפחה הן רחוקות מהאמת זו חשיבה מעוותת ומסולפת שהאכילו אותך גם גברים מתוסכלים בעלי אגו מטופש וגם נשים בעלות קליפת מוח דקה שגדלו בסביבה הרסנית .

הפמיניזם האמיתי שונה ממה שאת מתארת , תפקידו לא הסתיים אבל לך יש יד בחיסולו .

Idgie9

New member
כל הכבוד לך שאת טורחת לנסות להסביר

איך להסביר שהפמיניזם לא מכריח אף אחת לפתח קריירה אלא פורץ את הדרך לאפשרות שכל אחת, במידה ותהיה מעוניינת בכך, תוכל לפתח קריירה בעצמה, ללמוד ולעבוד? כמה שמסבירים, לא נקלט...
בחיי שעד עכשיו לא חשבתי שיש נשים שחושבות כך על פמיניזם. מאד הופתעתי מהתגובות שלהן.
איך אומרים במצב האומה?..."שיהיה לנו בהצלחה"...

קארניו

New member
ההסבר האקדמי על הפמיניזם הוא חסר תועלת

כי המקרה הפרטי שחווית כאן בפורום ורצף השתלשלות התגובות רק מעיד על אטימות מחשבתית, שיפוטיות מטומטמת ובורות מסוכנת וזה הרבה יותר חשוב ומשמעותי מכל דבר אחר .

chenby

New member
מקסימה את

מלאת מרגליות. כיאה לאישה מכבדת ומכובדת.
עדינה, ענוגה.. מקסים.

Idgie9

New member
עדינה וענוגה זו אולי את ומה שלימדו אותך שאישה

להיות.

אני מעדיפה לעמוד על שלי ולהשמיע את דעתי מבלי להתחשב במה שמצפים ממני להיות.

בהצלחה לך.

נ.ב - חדת אבחנה שכמוך
, אני באמת מקסימה.

למעלה