ללכת או להישאר?..

V i n a

New member
אצלינו באוהל

מטאטא זה עוד כלום..
את צריכה לראות איך הוא מחרבן מפחד כשהוא רואה כף-אשפה

V i n a

New member
נשמה, לכלכת..

בועלי מפרגן לי רעלה חושפת עיניים, אנחנו חיים באפגניסטן ולא באיזו מדינת עולם שלישי.

Idgie9

New member
תתרכזי בלהיות האישה הקטנה.

איך תכנתו טוב את המוח שלך. תאמרי לבן הזוג שלך שאת רחוקה מפמיניזם מרחק שנות אור.
את מניחה שאם יש לי קריירה אז אני צריכה גם להשקיע בקריירה, גם לטפל בבית, גם לטפל בילדים, גם ללכת בעצמי לאסיפות הורים וכו' וכו'...
אני אומרת שאני לא צריכה להיות 300% אישה אלא רק 100% אישה כי כל העניינים האלו נחלקים שווה בשווה בזוגיות מתוקנת וזה מה שאפשר לי כל השנים לפתח את עצמי, ללמוד ולהתקדם. זה מה שנשים לא מבינות.
מי אמר שאת לבדך צריכה לדאוג לכל מטלות הבית ולילדים?

תאמרי לבן זוגך, שיפסיק לדאוג. את אפילו לא קרובה לפמיניזם.

מי אמר כלבה ולא קיבל?

אז בתור התחלה אני מפרגנת לך - שלך יותר גדול.
התכנות שלך יותר גדול ורחב ומכלה כל, והאגו שלך יותר גדול <מה שמזכיר לי להרחיב בהזדמנות תיאוריה מקבילה לזו של יחסי זין אובייקט גם לכוס>, וכמובן הזין שלך הרבה יותר ארוך ועבה משלי <טוב זה באמת לא קונץ, כי לי אין, בדקתי עוד בגיל 4 והתאכזבתי
>.
כפי הנראה מכאן, אין סכנה לגביך שתהיי 300% אישה, וגם 100%זו הגזמה פראית - אם נשאר בך באיזור ה30% זה לא רע. אז באופן כללי אני מורידה בפניך את הכובע - אני אכן 'קטנה' לעומתך.. קשה עד בלתי אפשרי להתחרות במייצג מרתק של השלכת התנשאות וביטול גבריים על אחרות כשאת נשארת נאמנה לציצי שלך
<פשוט חולה על התחושה הזו של ציצי תחום היטב בחזיה מרגשת ומראה הזין שמולי, שמלבלב ופורח, ולא קטן ומצטמק מגועל. עניין של התמכרות כנראה>.

אבל לא על זה רציתי לדבר איתך.
אני חושבת שחוץ מבעיות אחרות, יש לך בעיה חמורה במתמטיקה <יש להאשים את מערכת החינוך שלא מקדמת מספיק את הבנות בתחום
>. גם כשיש בן זוג שחולק, אם את מפרגנת לעצמך ירידה מ300 אחוז ל100 - מישהו אוכל את כל או חלק מה 200 הנותרים <או הבן זוג השיוויוני, או הרצפה המטונפת, או הילדים המוזנחים או העוזרת/אופר/צהרונית/או אמא שלך שבאה לתת מענה לצרכים האלה> יש? עכשיו, גם כשאת לגמרי שיוויונית, ולא איזו פוסטמה עם צורך בהול להעביד את הזין הקטן שמולך בפרך <על אלפי שנות עבדות שאבות אבותיו הטילו על אמהות אמותייך> ואת לוקחת על עצמך יותר כדי לצאת בסדר - את עדיין ב150% אישה <אם את צריכה את הנוסחה, זה שמור במערכת>. עכשיו, רוב הבעיות בזוגיות מתעוררות בדיוק על ה100% המטיילים האלה שהשתחררו במפץ הגדול של שחרור האישה ש'שכחת' אותם בחישובים שלך, כי הגבר החדש עדיין מתקשה לאכול את הסטנדרט של להיות 150% גבר < ובקושי לזכות ברבע פוסי שלך בסוף היום בתמורה> למען שחרור האישה. כי הטבע תכנת את כולנו להיות רק 100%. וזהו. ומעבר לזה - שחיקה.
אז את יכולה להסתובב בגאווה רבה על ההישג שלך להפוך לגבר ולא להסכים להיות אישה <כי זה תכנות
, ואת אנטי תכנות>, ולצעוק שכל האחרות שלא עוברות טרנספורמציה למוטציה הן קטנות, אבל זה עדיין לא משנה את האריתמטיקה
.

הולכת להראות לבן זוגי איזה בר מזל הוא.

Idgie9

New member
הממ...כמה עצבים..

אופס...לא נעים. נראה לי שדרכתי על איזו יבלת. ביננו, ובלי להכנס לאריתמטיקה, נכון שאת האישה הקטנה בבית?
חשבתי לענות לך אבל מצד שני, לא בא לי לבזבז עליך זמן יקר ומצד שלישי, גם לא בא לי לעכב אותך בדרך (בזחילה..כן?) לבן זוגך.
לכי לראות זין מלבלב ופורח. אולי זה גם מה שירגיע אותך...

יום נפלא ומספק גם לך

למה בלי אריתמטיקה?

את לא חזקה בטיעונים או ברטרוספקטיבה, רק בנביחות?

המפגן ההמיזנטרופי שלך קצת מייתר את השאלה לגבי מצב לבלוב ופריחה של הזין במחוזותיך
, אבל זה אכן מומלץ בחום. ואם זחילה זה מה שעושה לו את זה - אל תוותרי לעצמך. תשקיעי. כל ההפמיניזם הזה לא שווה את הנוירוזה שלך

Idgie9

New member
תהיי בריאה. לא הבנתי אף מילה.

וגם לא התעמקתי במיוחד..

Idgie9

New member
איך זה?

את לא אמורה להיות עסוקה עכשיו בלהראות למישהו איזה בר מזל הוא?
אופס...יכול להיות שזה נגמר מהר מידי....?
לא נורא, מחר יהיה יום חדש
(נקווה שלא יחלוף עם הרוח שיש בחוץ...)

נראה לי יש לנו פיצוח

לא מתדיינת
לא מזדיינת
עם ג'ורה מפותחת
עובדת בעבודה של גברים
ולא רוחצת כלים

את לא מיץ פטל, את נהגת משאית!

Idgie9

New member
"עובדת בעבודה של גברים"

מה עוד נותר לומר-ליבי עליך...אישה קטנה.

מרוסקת8

New member
כמו שנאמר

העדר הולך אחר הרועה... את וקארניו מקסימות וחכמות, אני לומדת המון!! :)))

Idgie9

New member
הערה חשובה-לאו דווקא למפלצת...

כולם מדברים על מטלות הבית המכבידות וכוללים גם את הטיפול בילדים בתוכן.
מבחינתי, הילדים הם לא "מטלת בית מכבידה" דווקא בגלל שיש לי את הזמן להיות איתם נטו, בלי לנקות ולעשות כביסות באמצע. כך, כשמטלות הבית נחלקות שווה בשווה , זה תענוג להשקיע בילדים אחה"צ ובערב. אני פנויה יותר לבלות איתם וללמד אותם. פחות טרודה ועצבנית כי אני לא צריכה להספיק את כל מטלות הבית, רק חצי מהן.

נשים שאין להן עזרה והן השפחות הנרצעות של הבעלים שלהן, צריכות לעשות את כל מטלות הבית ע"ח זמנן עם הילדים אז מה שיוצא זה שגם עם קריירה, אני מקדישה הרבה זמן לילדים (ולא תוקעת אותם מול הטלויזיה כמו אמהות שנמצאות איתם משעות הצהריים...). כשאני איתם, אני 100% איתם. לא מבינה את אלו שמתלוננים שלטפל בילדים ולהיות איתם זו מטלה. אז בשביל מה עשיתם ילדים???
הילדים הם מרכז עולמי ומסבים לי אושר ללא גבולות. הם בטח לא מטלה.

וכן, כשמטלות הבית נחלקות שווה בשווה, יש זמן לכל אחד מבני הזוג בנפרד ועוד יותר-לביחד.

דווקא בגלל נשים כמוך

נשים לא מצליחות להתקדם מעלה ולמצוא את אושרן.
בסופו של דבר מהי מטרת הפמיניזם? להעניק לאישה את הזכות לבחור בדרך חיים שלא תכריח אותה להיות משהו בכפייה, אלא להגשים את שאיפותיה ונטיותיה הטבעיות.

בגלל נשים כמוך- שפה בוטה ויעני גברית אמורה לעשות אותה "שווה" יותר, דיבור מלוכלך זה מגעיל ודוחה- נשים וגם גברים
בגלל נשים כמוך- כשאשת קריירה תופסת משרה שמאוישת בדר"כ ע"י גברים (ציטוט ממך)- היא ראויה להערכה, אם היא "רק" מזכירה או "רק אחות" או כל תפקיד שמאוייש ברובו ע"י נשים אז היא לא שווה כמו שאת שווה.
בגלל נשים כמוך- השיח בין נשים לגברים הוא שיח של "תן-קח" ושל ויכוח תמידי וכוחני שמוביל גברים רבים לחוש שהם במלחמה עם האישה הפרטית שלהן בשם כל הנשים הכוחניות והבוטות.
בגלל נשים כמוך- להיות אמא במשרה מלאה זה משפיל את האישה, גם אם זה מה שהיא באמת רוצה להיות

אישה היא אישה- אני מרגישה שכאישה יש לי כל כך הרבה עוצמות וכל כך הרבה כוח שאני ממש לא רוצה להיות אפילו דומה לגבר בשום מובן. אין לי צורך לתפוס עמדה של גבר כי היא של גבר. אני רוצה להיות אני. אני אישה, איזה כיף לי!
ואני רוצה את הגבר שלי גבר. ואני רוצה את הביחד שלנו ביחד של שני יצורים שונים ואחרים שמפרים אחד את השני. גם אם זה אומר שאני שוטפת כלים יותר פעמים בממוצע מבעלי ובעלי אחראי להוציא את השיערות שנתקעו במקלחת.

פמיניזם זו תפיסה שבאמת הגיעה אחרי תקופת דיכוי של נשים. עברו שנים והיום הפמיניזם צריך לעבור מן העולם, הוא עשה את שלו. היום צריך ליצור תפיסה מחודשת שאינה מתמקדת דווקא בנשים או בגברים, אלא בזכות לאושר לשני המינים.

Idgie9

New member
איזה צעקות...

דווקא מנשים לא הייתי מצפה להתקפה שכזו. ערימת רופסות שכמותכן.
בואו נסכם שאתן יושבות בבית עם הילדים ושוטפות את הכלים כמה פעמים שאתן רוצות (וגם עפות על הספונג'ה). אם זה מה שנותן לכן את הההרגשה שאתן נשים, אז בכיף. באמת שאף פעם לא אמרתי שלהיות אמא במשרה מלאה זה משפיל. להיפך, זה קשה.
אני עושה בדיוק את מה שאני אוהבת ורוצה. בשביל נקיונות הבית יש לי עוזרת. קניות אני עושה באינטרנט. אני אוהבת מאד לבשל ולכן, זה החלק שלי בבית. אם לא הייתי אוהבת, הייתי גם מביאה מישהי שתבשל. בילדים אני משקיעה 100% כשאני איתם בבית.

יש לי זוגיות שיוויונית לגמרי ולכן, אני לא צריכה להיות יותר טובה מגבר. אני גם לא סופרוומן בגלל שאני לא צריכה גם לדאוג לילדים, גם לטפל בבית וגם להשקיע בקריירה. בזוגיות שיוויונית הדברים האלו נחלקים שווה בשווה בין בני הזוג. גם בן הזוג יכול לטפל בילדים ולהסיע לחוגים וזו לא מטלה אלא כיף ואף אחד לא מרגיש במלחמה. לכל אחד יש את הספייס שלו כדי להתפתח ולהנות יחד מהילדים ומהחיים.

מי אמר להיות דומה לגברים? מי דיבר על לגדל זין? השתגעתן לגמרי...
יש לי גם חדשות בשבילך-הפמיניזם מדבר על אושר לשני המינים רק שכרגע, האושר הפוטנציאלי של נשים, בעולם שנשלט ע"י גברים, הוא מאד מוגבל. תסתכלו על עצמכן.

קארניו

New member
ההיפך גוטה , ההיפך

לא בגלל נשים כמוה אלא בגלל נשים כמוך שהתפיסה לגבי הזהות שלהן מעוותת ומלאה בסטריאוטיפים שגויים ומטעים .
מי שמשתמש בשפת ביבים ומנבל את פיו הוא דוחה בלי קשר להשתייכותו למגדר מסויים כי הדרך בה הוא/היא בחרו להגיב פסולה בעיקרה ולמה? כי ככה נשים וגם גברים לא מתנהגים . ועצם זה שאת מאשימה אותה בהתנהגות גברית רק מנציחה יותר את הטעות שעדיין את שבויה שלה והזלזול ושאט הנפש שלך בה מגיעים מחינוך לקוי עליו גדלת האומר שקללות הן נחלתם הבלעדית של הגברים ולכן כל אישה המקללת ומרימה את קולה = גבר . זו מחשבה קטנה ונחשלת שמקטינה ומגמדת אותך ואת חברותייך שחושבות כמוך.

ובכך את חוטאת לפמיניזם שערכו לא יסולא בפז ולו את חייבת תודה . בזכות הנשים שנשאו על גבן את המאבק נגד דיכוי נשים את היום יכולה לרכוש השכלה , לעבוד ולפרנס את עצמך ,לפתוח חשבון בנק על שמך , לצבור רכוש , להצביע ולהשמיע את קולך. (כן, גם כאן בפורום).

להגיד : "אני לא פמיניסטית" כאילו היה אות קלון זה לזלזל בעצמך ובהישגים שמאפשרים
לך לחיות מתוך חופש ובחירה ואת זו שמכשילה את המאבק על מעמד האישה ובכך את מצטרפת להיות שליחה של הגברים המזלזלים . אז תני כבוד לפמיניזם ולאותן נשים אמיצות שסללו לך את הדרך .

הפמיניזם עדיין לא מיצה את עצמו כל עוד לא קיים שוויון . האלימות נגד נשים עדיין קיימת ומספר המקרים גדל מידי שנה ובכנסת מס' הנשים לפני פיזורה הוא רק 22 מתוך 120 גברים .
את תולדות תנועת הפמיניזם צריך להכניס כתוכנית לימוד בבתי הספר כי היא חשובה לא פחות מכל נושא אחר !

למעלה