מי אמר כלבה ולא קיבל?
אז בתור התחלה אני מפרגנת לך - שלך יותר גדול.
התכנות שלך יותר גדול ורחב ומכלה כל, והאגו שלך יותר גדול <מה שמזכיר לי להרחיב בהזדמנות תיאוריה מקבילה לזו של יחסי זין אובייקט גם לכוס>, וכמובן הזין שלך הרבה יותר ארוך ועבה משלי <טוב זה באמת לא קונץ, כי לי אין, בדקתי עוד בגיל 4 והתאכזבתי
>.
כפי הנראה מכאן, אין סכנה לגביך שתהיי 300% אישה, וגם 100%זו הגזמה פראית - אם נשאר בך באיזור ה30% זה לא רע. אז באופן כללי אני מורידה בפניך את הכובע - אני אכן 'קטנה' לעומתך.. קשה עד בלתי אפשרי להתחרות במייצג מרתק של השלכת התנשאות וביטול גבריים על אחרות כשאת נשארת נאמנה לציצי שלך
<פשוט חולה על התחושה הזו של ציצי תחום היטב בחזיה מרגשת ומראה הזין שמולי, שמלבלב ופורח, ולא קטן ומצטמק מגועל. עניין של התמכרות כנראה>.
אבל לא על זה רציתי לדבר איתך.
אני חושבת שחוץ מבעיות אחרות, יש לך בעיה חמורה במתמטיקה <יש להאשים את מערכת החינוך שלא מקדמת מספיק את הבנות בתחום
>. גם כשיש בן זוג שחולק, אם את מפרגנת לעצמך ירידה מ300 אחוז ל100 - מישהו אוכל את כל או חלק מה 200 הנותרים <או הבן זוג השיוויוני, או הרצפה המטונפת, או הילדים המוזנחים או העוזרת/אופר/צהרונית/או אמא שלך שבאה לתת מענה לצרכים האלה> יש? עכשיו, גם כשאת לגמרי שיוויונית, ולא איזו פוסטמה עם צורך בהול להעביד את הזין הקטן שמולך בפרך <על אלפי שנות עבדות שאבות אבותיו הטילו על אמהות אמותייך> ואת לוקחת על עצמך יותר כדי לצאת בסדר - את עדיין ב150% אישה <אם את צריכה את הנוסחה, זה שמור במערכת>. עכשיו, רוב הבעיות בזוגיות מתעוררות בדיוק על ה100% המטיילים האלה שהשתחררו במפץ הגדול של שחרור האישה ש'שכחת' אותם בחישובים שלך, כי הגבר החדש עדיין מתקשה לאכול את הסטנדרט של להיות 150% גבר < ובקושי לזכות ברבע פוסי שלך בסוף היום בתמורה> למען שחרור האישה. כי הטבע תכנת את כולנו להיות רק 100%. וזהו. ומעבר לזה -
שחיקה.
אז את יכולה להסתובב בגאווה רבה על ההישג שלך להפוך לגבר ולא להסכים להיות אישה <כי זה תכנות
, ואת אנטי תכנות>, ולצעוק שכל האחרות שלא עוברות טרנספורמציה למוטציה הן קטנות, אבל זה עדיין לא משנה את האריתמטיקה
.
הולכת להראות לבן זוגי איזה בר מזל הוא.