המ המ
לאחר ששמעתי את בן זוגי מצהיר השבוע < לגמרי במפתיע
> שהוא נשוי לפמיניסטית, אבל אחת שלא שורפת חזיות "כי זה נורא יקר" <ההסבר במקור>, אני מרשה לעצמי לומר לך, כפמיניסטית לפמיניסטית
, שיש הבדל תהומי בין אישה אסרטיבית שיודעת לעמוד על שלה ולדרוש את המגיע לה מכוח השכנוע ובדרכי נועם לבין אמסטף מסומא ואגרסיבי שלא רואה בעיניים מרוב דחף לזעוק 'אני אראה לכם מה זה זין גדול, מדה פאקרס'. וההבדל הזה הוא הבדל מהותי, כמו הבדל בין פתח לאל קעידה.
יונה וולך סיכמה את זה יפה. הפמיניזם, מרוב שאיפות להפוך את האישה לגבר, דוחק את הנשים להכרח לגדל זין. ומה שחייב עוד להיאמר זה שהמצב של הרצון לשיוויון יצא מכלל שליטה ושפך את התינוק עם המים
.
אני מקווה שאת יושבת, כי אני עומדת להגיד משהו ממש מטלטל, והוא שהאג'נדה הרדיקלית לדחוף נשים לגדל זין בכל מחיר <להבדיל מעמוד השדרה>, אחרת הן סמרטוטות ואסקופות נדרסות, היא אג'נדה אנטי נשית ובאופן פרדוקסלי גם לגמרי אנטי פמיניסטית
. ואני אסביר.
את אשת קריירה, ואת מחזיקה במשרה שבד"כ מאויישת על ידי גברים. מה שאומר שאו שאת צריכה להיות 300% אישה, אם את נשואה פלוס, או במידה ולא עברת תהליך של קלונינג - מישהו עושה במקומך את העבודה של האישה <בזמן שאת עובדת בתפקיד הגבר
>. יעני, יש מי שמנקה לך את הבית, ויש מי שמגדלת את ילדיך, כלומר צי שלם של נשים אחרות שמשלמות את מחיר השחרור שלך. ובעודך במסע מאני מטורף של חגיגות ניפוץ תקרת הזכוכית, אל לך לשכוח שבלעדיהן <האסקופות הנדרסות שלא מאמינות בעצמן, ו'שהמצב שלהן עדיין רחוק, לצערנו
, מלהיות מזהיר'>
את לא היית יכולה להשתחרר ו/או להקים ולקיים משפחה. אז, כשמסכמים את תוצאות המהפכה - מחיר השחרור הוא עבדות משולשת, שלך או של אחרות על-ידך, וסטנדרט חברתי חדש ובלתי אפשרי של נערת הגומי הכל יכולה <שהרי אם פעם לא נחשבת לאישה ראויה אם את לא תחזקת בית לתפארת ולא גידלת ילדים אלף אלף, אז היום את לא אישה ראויה אם לא טיפחת קריירה של גבר, פלוס תחזקת בית למופת כמו עקרת בית במשרה מלאה ולא גידלת ילדים שאמם מקבלת אותם בצהרים הביתה> שמוביל רבבות מנפגעות הזכוכיות מהתקרה שהתנפצה עליהן הישר אל הפתחים של מרפאות לבריאות הנפש. כי אם פעם הן היו מדוכאות מזה שגבר חונק להן את החופש, עכשיו הן מדוכאות מהמרוץ ההזוי הזה להיות גם אישה וגם גבר שכופה עליהן האמנסיפציה, שפשוט מקריס אותן נפשית והכי חמור - מחבל להן בתשוקה המינית <אחת מנפלאות הבריאה>
.
גם החבר של הגברת שפתחה את השרשור הוא תוצר ישיר של מפלצת הפמיניזם. הוא בדיוק מצפה ממנה להיות נערת גומי מושלמת, לפי הסטנדרט הפמיניסטי המפלצתי, ומאחר שהיא רחוקה משם שנות אור <היא מוכנה רק לעבוד בשתי משרות, יעני להיות רק 150% אישה, לא 200%> הוא מתפחלץ ומתחרפן שעלה על דיל מפסיד.
אז אם את שואלת אותי, אני למשל אהיה מאושרת אם הפמיניזם יעשה שיח רפלקסיבי בתוך עצמו ויבחן את הנזקים אל מול התועלת שבתהליכים שהוא מקדם ומייצר. כי בסופו של יום שום דבר לא פועל בתוך וואקום. הכל זה מערכת אחת נושמת ושלמה, וכשמשהו גדל, במקום אחר משהו בהכרח קטן כדי להתאזן. ולא, זה לא רק הזין של גבר
.