ללכת או להישאר?..

I C E M A N 7

New member
תענוג. עוד מוטציה נשית מזדקנת

תוצרת הפקולטה ללימודי המגדר, שהחיים תחת תקרת הזכוכית ומוסד הנישואין שלחו אותה ממורמרת אחר כבוד לזרוע ארס בפורום זה, וזאת במקום בפורום השכן והשעיר של נונה. וזה קורה בדיוק לפני צאת רב המכר מאת ידידי הטוב המסוקס וארוך האיבר "געגועיי לנערת הגבעות דניאלה".

ת'שארי יהיו קטעים. ידידי ישתדל להמשיך להשיב לך מבלי להישאל.

Idgie9

New member
הפמיניזם חי, בועט ומתקדם

ושונאינשם, אפסים קטנים ופחדנים כמוך, ימשיכו להביט בתהליך המתגבש בעיניים כלות וזוג אשכים מצומק מאד. בדיוק כמו המוח הלא כל כך מפותח שלהם ושלך.
כמה עליבות יש בך. תקרקר עד מחר. יש תהליך והוא ממשיך...וממשיך...
ב

chenby

New member
אז תגידי

שבאת מפורום פמיניזם.. שנדע מראש עם מה אנחנו מתמודדים...
חי ובועט... עם דגש על בועט. מכבד? מחבק? בחיים לא.

Idgie9

New member
שאני אבין...פמיניזם זה רע?

חוץ מזה, מה כואב לך באמת?

chenby

New member
אם שאלת אענה :)

פמיניזם במקורו בא בטוב, שיוויון זה חשוב, זכות הצבעה, הזכות להרוויח משכורת הכל טוב ויפה.
אבל ברגע שהפכו את זה למלחמה בין המינים, ברגע שנשים רוצות להיות זהות לגברים (ויש הבדל בין להיות שווה לזהה) הפמיניזם בעיני מזמן עבר את הגבול. מה שהוא ייצר זה שאישה היום צריכה להיות יותר מגבר, גם אשת קריירה, גם אמא, גם אישה גם וגם וגם וגם.. ויותר טובה מגבר.
וכל עוד גבר לא יכול להיכנס להריון, וכל עוד אישה לא יודעת איך מרגישה בעיטה בביצים, אנחנו לא יכולים להיות זהים.
באופן אישי אני חושבת שברגע שהפכו את העניין למלחמה, זה איבד מהטעם שלו. אין כבוד בין אנשים. ואני לא מרגישה צורך להיות טובה יותר מאף אחד חוץ מעצמי מלפני רגע. וגם אם אני בוחרת להיות עקרת בית לצורך העניין, לא הופך אותי לאישה קטנה בלי דעה. אנחנו הנשים קיבלנו בינה. אנחנו יודעות להפוך דבר מתוך דבר. אבל להפוך את זה למלחמה עם הצד השני, ישר לרדת עליהם, בולבול קטן וכו', בעיני זה הלואו שבלואו. ובטח לא מכבד אף אחד. לא את זה שאומרים לו את זה, ועוד יותר לא את זה שבוחר להתבטא כך. מיליטנטיות בעיני זה דבר דוחה. אבל זה רק בעיניים שלי. ודעתי חשובה כקליפת השום. באמת אני אומרת.

הפרקטיקה מלמדת שכל אלה עם הרבה כבוד יש להם ממש ממש קטן...

לא נראה לי

היחס בין גודל האגו לגודל הרכב הוא בד"כ כלל ישר, בעוד שהיחס בין גודל האיבר לגודל האגו הוא יחס הפוך. כך שאין מקום להתבלבל
.
יותר מזה, כשמצמצמים איברים יוצא שככל שהרכב גדול יותר הבולבול קטן יותר, ככה שהכל דווקא מתכנס יפה.
שאני אוהבת מתמטיקה
.

צמצום איברים- ביג טיים!!

אני הולכת לספר על הדיון הזה לאמא שלי, היא מורה למתמטיקה ותעוף על הרעיון!

Idgie9

New member
פמיניזם

אכן, זו השאיפה לשיוויון זכויות מלא בין גברים ונשים. לא זהות חלילה.
אין כאן מלחמה. המלחמה היא בעיני המתבונן (בדר"כ) ולעיתים, לצערי, גם בעיני המתבוננת.
הפמיניזם לא אומר שאישה צריכה להיות יותר מגבר. זו טעות. הוא אומר שאישה צריכה להיות גם אשת קריירה (אם היא רוצה), גם אמא וגם אישה וגבר צריך להיות גם איש קריירה (אם הוא רוצה), גם אבא וגם גבר. אותו הדבר.
אין לי בעיה שאישה תהיה עקרת בית. זה לא מוריד ממנה בגרוש והיא בטח לא אישה קטנה בעיני. אני יודעת שזו מלאכה קשה מאד. החשוב הוא שבמידה ותרצה לפתח קריירה, היא תוכל. לצערי, אנחנו רחוקים מאד מכך.

את אומרת-"אנחנו הנשים, קיבלנו בינה" ואני אומרת שגם לגברים ניתנה בינה ולכן, הם יכולים להבין את הצורך.
הבעיה היא שיש יותר מידי גברים שמרגישים מאויימים מהפמיניזם, רוצים שהאישה שלהם תישאר קטנה וכך הם ישארו "גדולים". אלו הפחדנים האמיתיים, חסרי הביטחון העצמי והם אלו שיוצאים למלחמה כנגד השיוויון בזכויות שכן, אם לא היו פוחדים, היו מפרגנים עד הסוף.
אני אשת קריירה. מחזיקה במשרה שמאוישת, בדר"כ, ע"י גברים. כל חיי התחנכתי על העקרון שיש לי את היכולת לבחור מה בא לי לעשות עם החיים שלי ללא תקרת זכוכית ומבלי להיות תלויה באף גבר. זה החינוך שקיבלתי.
אני רואה כאן בפורום את ההודעות של הנשים שחיות בצילם של בני זוגן וכשזה מגיע לאלימות-פיזית, כלכלית, מילולית וכד', אין להן לאן ללכת וקשה להן לעזוב מפני שויתרו על היכולת לעמוד בזכות עצמן והפקידו את גורלן בידי גברים פחדנים ומדכאים. ליבי נחמץ.

סוף דבר- זה שאת אומרת שדעתך נחשבת כקליפת השום הקשר הזה, זה גם מעציב. חומר למחשבה.
אהיה מאושרת אם תאמרי לי ששיניתי את דעתך על הפמיניזם במעט.

chenby

New member
גדלנו על אותו חינוך יקירתי

אבל זה לא משנה את דעתי על פמיניזם... לא איך שהוא מוצג היום.
לדוגמא מירב מיכאלי - די מגעילה אותי..
ואגב, גברים לא קיבלו בינה. הם קיבלו חכמה. נשים קיבלו בינה יתרה.
אני שמחה שאת אשת קריירה. אני מעדיפה להיות אמא במשרה מלאה, בוודאי שאני רוצה למצוא דרך ליצור הכנסה ואני מנסה לפעול לזה עכשיו לפני שבאים ילדים, ובאופן אישי אני לא תלויה באף אחד חוץ מבבורא עולם (לכי תתווכחי עם חוזרות בתשובה...) נכון, יש פה נשים בפורום במצוקה שלא יודעות איך ליצור שינוי בחיים שלהן ובאמת כל פעם מחדש גם מושכות לעצמן את אותו הדפוס, ודווקא יש פה בפורום הרבה אנשים שיודעים לאן להפנות אם צריך. אבל זה לא קשור לפמיניזם. זה קשור למה אישה או מה אדם מאמין על עצמו ומה הוא מושך לעצמו.
אנחנו המדינה היחידה שהיתה בה ראש ממשלה אישה עוד לפני שחלמו על זה במדינות המערב הנאורות עאלק.. ואם להגיד את האמת, עברתי טסט חמישי על אוטומט.. :) אבל זה סתם בשביל הצחוקים.

קארניו

New member
הערה שאינה קשורה לויכוח הפמיניסטי שלכן

שאגב שתיכן תופסות את הפמיניזם בצורה שגוייה .

בכל אופן , מה שרציתי לתקן זו העובדה שלהודו (מדינת העולם השלישי ) שמורה זכות ראשונים בכהונת אישה כראש ממשלה הלא היא אינדירה גנדי שנבחרה פעמיים והפעם הראשונה שלה היתה בשנת 1966 ואילו גולדה מאיר נבחרה בשנת 1969 .

המ המ

לאחר ששמעתי את בן זוגי מצהיר השבוע < לגמרי במפתיע
> שהוא נשוי לפמיניסטית, אבל אחת שלא שורפת חזיות "כי זה נורא יקר" <ההסבר במקור>, אני מרשה לעצמי לומר לך, כפמיניסטית לפמיניסטית
, שיש הבדל תהומי בין אישה אסרטיבית שיודעת לעמוד על שלה ולדרוש את המגיע לה מכוח השכנוע ובדרכי נועם לבין אמסטף מסומא ואגרסיבי שלא רואה בעיניים מרוב דחף לזעוק 'אני אראה לכם מה זה זין גדול, מדה פאקרס'. וההבדל הזה הוא הבדל מהותי, כמו הבדל בין פתח לאל קעידה.
יונה וולך סיכמה את זה יפה. הפמיניזם, מרוב שאיפות להפוך את האישה לגבר, דוחק את הנשים להכרח לגדל זין. ומה שחייב עוד להיאמר זה שהמצב של הרצון לשיוויון יצא מכלל שליטה ושפך את התינוק עם המים
.
אני מקווה שאת יושבת, כי אני עומדת להגיד משהו ממש מטלטל, והוא שהאג'נדה הרדיקלית לדחוף נשים לגדל זין בכל מחיר <להבדיל מעמוד השדרה>, אחרת הן סמרטוטות ואסקופות נדרסות, היא אג'נדה אנטי נשית ובאופן פרדוקסלי גם לגמרי אנטי פמיניסטית
. ואני אסביר.
את אשת קריירה, ואת מחזיקה במשרה שבד"כ מאויישת על ידי גברים. מה שאומר שאו שאת צריכה להיות 300% אישה, אם את נשואה פלוס, או במידה ולא עברת תהליך של קלונינג - מישהו עושה במקומך את העבודה של האישה <בזמן שאת עובדת בתפקיד הגבר
>. יעני, יש מי שמנקה לך את הבית, ויש מי שמגדלת את ילדיך, כלומר צי שלם של נשים אחרות שמשלמות את מחיר השחרור שלך. ובעודך במסע מאני מטורף של חגיגות ניפוץ תקרת הזכוכית, אל לך לשכוח שבלעדיהן <האסקופות הנדרסות שלא מאמינות בעצמן, ו'שהמצב שלהן עדיין רחוק, לצערנו
, מלהיות מזהיר'> את לא היית יכולה להשתחרר ו/או להקים ולקיים משפחה. אז, כשמסכמים את תוצאות המהפכה - מחיר השחרור הוא עבדות משולשת, שלך או של אחרות על-ידך, וסטנדרט חברתי חדש ובלתי אפשרי של נערת הגומי הכל יכולה <שהרי אם פעם לא נחשבת לאישה ראויה אם את לא תחזקת בית לתפארת ולא גידלת ילדים אלף אלף, אז היום את לא אישה ראויה אם לא טיפחת קריירה של גבר, פלוס תחזקת בית למופת כמו עקרת בית במשרה מלאה ולא גידלת ילדים שאמם מקבלת אותם בצהרים הביתה> שמוביל רבבות מנפגעות הזכוכיות מהתקרה שהתנפצה עליהן הישר אל הפתחים של מרפאות לבריאות הנפש. כי אם פעם הן היו מדוכאות מזה שגבר חונק להן את החופש, עכשיו הן מדוכאות מהמרוץ ההזוי הזה להיות גם אישה וגם גבר שכופה עליהן האמנסיפציה, שפשוט מקריס אותן נפשית והכי חמור - מחבל להן בתשוקה המינית <אחת מנפלאות הבריאה>
.
גם החבר של הגברת שפתחה את השרשור הוא תוצר ישיר של מפלצת הפמיניזם. הוא בדיוק מצפה ממנה להיות נערת גומי מושלמת, לפי הסטנדרט הפמיניסטי המפלצתי, ומאחר שהיא רחוקה משם שנות אור <היא מוכנה רק לעבוד בשתי משרות, יעני להיות רק 150% אישה, לא 200%> הוא מתפחלץ ומתחרפן שעלה על דיל מפסיד.
אז אם את שואלת אותי, אני למשל אהיה מאושרת אם הפמיניזם יעשה שיח רפלקסיבי בתוך עצמו ויבחן את הנזקים אל מול התועלת שבתהליכים שהוא מקדם ומייצר. כי בסופו של יום שום דבר לא פועל בתוך וואקום. הכל זה מערכת אחת נושמת ושלמה, וכשמשהו גדל, במקום אחר משהו בהכרח קטן כדי להתאזן. ולא, זה לא רק הזין של גבר
.

V i n a

New member
את ילדה..

הפמיניסטיות לא שוכרות נשים נוספות כדי לבצע את העבודות "הנשיות" שהן זונחות לטובת גידול זיפים והזכות לנהוג משאית.
ולמה? מכיוון שתפקיד "האישה הקטנה" בבית כבר מאויש, ע"י לא אחר מאשר הגבר שלהן.

כן כן, אותו מאדר פאקר עם זין קטן ואגו גדול, מסתובב עם מגבת מטבח על הכתף, תינוק צווח ביד אחת, ביד השניה מטאטא ומבט מבוהל בעיניים..
עברו חלפו ימי שרפת החזיות כפרע.. היום הן מסתפקות בלהפוך את הגבר שלהן ליצור מסורס וכנוע, כזה שעונה לשם ננסי ולא מפחד מויברטורים..
כל עוד זוגך לא מוצא עצמו מתפקד כעוזרת-בית ושק חבטות, אין לו סיבה אמיתית להצהיר שהוא יוצא עם פמיניסטית..
סתם מתבכיין, הכוסית.

Idgie9

New member
כמה עליבות באישה אחת

תעשי לכולנו טובה ולכי לנקות פאנלים. הבננות כאן אומרות שזה טוב בתור תראפיה...

V i n a

New member
אני אישה, למה ציפית?

אולי היית מחבבת אותי יותר אם הייתי יכולה לדקלם את האלף-בי'ת בגרעפסים תוך כדי יריקת סמוחטות

Idgie9

New member
לא, לא בגלגול הזה

ואין לי ענין בלחבב אותך.
תבקשי מבעלך, בועלך, בן זוגך, מה שהוא לא יהיה....לתקוע לך גרעפסים ולדקלם את האלף בית תוך כדי יריקות. בטוחה שזה יהיה משחק מקדים מספיק טוב עבורך ואפילו מעל ומעבר למה שאת מייחלת לו בתחום זה.

יום טוב ומספק לך

Idgie9

New member
????

עכשיו אני חושבת על זה שהתגובה שלך ממש עקומה.
אוי ואבוי אם גבר ילך עם תינוק צווח ועם סמרטוט. זה גדול עליו ולא מכבודו או תפקידו...נכון? הוא תופס לך את תפקיד האישה הקטנה והכנועה.
אם גבר מחזיק מטאטא אז זה בא קומפלט עם מבט מבוהל בעיניים? זה אומר שהוא גבר כנוע??? לא יודעת איפה את מגרילה את הגברים האלה, אבל אולי תנסי מישהו שאין לו פוביה למטאטים?
איפה את חיה? באפגניסטן???
דחילאק..קצת פרופורציות...

למעלה