לכל מעריצי סיריוס

rds15

New member
ספר רביעי הוא אומר

שצריך לשפוט אדם לפי איך שהוא מתנהג לכפופים לו, ולא לפי איך שהוא מתנהג לשווים אליו. ואיך הוא מתנהג לקריצ'ר בספר החמישי? בקיצור - צביעות.

הוא מזכיר לו את הבית שלו...

אם קריצ'ר היה מזכיר לך את הבית שאת הכי שנאת אז לא היית שונאת גם אותו... ואת קריצ'ר די קשה לא לשנוא

rds15

New member
אר, אני בן.

וכן, קריצ'ר מניאק והכול, אבל זה לא משנה את העובדה שסיריוס צבוע.

חמוד. ^^ ../images/Emo9.gif

ולא, אני לא רואה בשיר הזה כל רע. נכון, ציונות וכד'... אבל אהבתי ביותר את החיבור שלו להארי פוטר. אנחנו אומרים פה גם אלבוס דמבלדור ז"ל, ז"ל = זכרונו לברכה, שזה מונח שהגיע מהיהדות ואנחנו משתילים את זה על דמות שמתה בספרים של הארי פוטר. מישהו קופץ ואומר: "היי! אל תגידו את זה!"
אז באותו מידה אין צורך לקפוץ ולהתנפל על מישהו ש-שכתב את השיר של התקווה לשיר קצת הומוריסטי בנוגע להארי פוטר. כל הכבוד לך
שבוע מעולה

לא קשור...

אין שום דבר לא בסדר להגיד ז"ל על כל אדם שהוא, אפילו דמות בדיונית... אולי תתעורר בעייה אם וכאשר יתחילו להגיד זצוק"ל. באשר לשינוי בהמנון המדינה, זה כבר ניתן לוויכוח..

mjlk

New member
קרא מה שכתבתי למטה ../images/Emo11.gif

וסיריוס לא מת בוודאות - ה"מוות" שלו היה מוזר לחלוטין - הוא נעלם בתוך פרגוד, ואף אחד לא יודע מה הפפרגוד הזה עושה... אולי הוא עושה לו ניתוח לשינוי מין?? <לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!>

mjlk

New member
הוא לא מת ><

הוא נמצא בתמונה, ואם הוא יכול, לדבר, לראות ולזוז בתוך התמונה, אז מה ההבדל להיות בחיים?? אני מבינה למה דמבי לא פוחד מהמוות ואומר שזו הרפתקה, כי זה בטח מסקרן אותו איך זה לחיות בתור דיוקן... אז זו סתם עוד הרפתקה. חכם הזקן הזה , הוא מצידו למות, כי גם ככה תמיד יהיה לו הדיוקן שלו...

פלאפאל

New member
זה שלא אומרים לא אומר שלא חושבים.

ולהגיד "אוכלי המוות יימח שמם" תמיד גורם לי לצחוק, כי באמת שזה כבר נהיה קצת עצוב כל הקטע הזה.

חחחח...לא ממש!

אני חושב ולדעתי: זה אבידה שסיריוס הלך, אבל אני לא כזה מתרגש. ‏הייתי מעדיף שיילך במקום דמבלדור... אבל שניהם הלכו..ואין מה לעשות! אני לא כזה מצפה שסיריוס יחזור, כי זה לא ישנה וישמח אותי כמו שדמבלדור יחזור. וסורי שאני לא בדעה שלך: אני לא חושב כמוך, שבלי סיריוס זה לא אותו דבר. מבחינתי, הכרתי אותו 2 ספרים כך שהוא לא כזה יושב לי על הלב...יותר יושב לי הלב זה דמבלדור שאותו אני מכיר 6 ספרים ובעז``ה גם בספר השביעי.

פלאפאל

New member
../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כן, אני צומית, מה לעשות. תקשיבו תקשיבו תקשיבו. אתם יודעים בכלל על מה התקווה מדברת? אז בואו אני אגלה לכם. התקווה מדברת על כל יהודי שנרצח אי פעם בשואה, בפורגום, במאורע, בפיגוע, ברצח אנטישמי על רקע דתי ושום דבר אחר. כןכן, הקרובי משפחה שנרצחו בדרך לעצרת המחאה בגוש קטיף, הידידים שנרצחו בקו 18, החייל שמת בלינץ' בעזה, הסבא רבא שנרצח בשואה. אכן אכן, עליהם התקווה מדברת, ועל זה שבכך זאת לא איבדנו תקווה וכל השאר. אז להשוות את זה לסיריוס - תסלחו לי, אבל לא
בלי שום קשר לציונות, דת או סתם צחוקים. פשוט לא. ואם כן אז קחו קבר אנונימי, תחליטו ששם קבור סיריוס ולכו לבכות עליו כל יום ולסגוד לו. אם כבר מגזימים ועושים שטויות לא ראויות ומשפילות, אז לכו עד הסוף.

אפשר?

יש לי קרובי משפחה שנפצעו מקאסמים, ביקרתי אותם בבית חולים, והראיתי להם את השיר, הם צחקו. למה להיות כבדים? סבא וסבתא שלי מאוד ציונים(הם היו המקימים של אילת) וגם הם די התפוצצו מצחוק. מה רע בלצחוק מעט? את חושבת שאני לא מעריכה את התקווה, מרוב פיגועים, קסאמים, קטשיושות... שכחנו איך לצחוק מעט? אל תהיו כבדים... זאת סתם בדיחה ולא יותר.

דנקי

New member
לא רוצה להודות!!../images/Emo3.gif

טוב שסיריוס מת ונפטרנו ממנו כבר!! אני לא ממש אהבתי אותו, ועכשיו כל האובססיביות הזאת אלי וגרמה לי ממש לשנוא אותו.. הוא פשוט מעצבן, חוץ מהסוף של השלישי הוא פשוט מעצבן!!
סורי.. ככה אני חושבת.. וגם לדעתי ההשוואה לתקווה לא במקומה. סליחה, עם כל הכבוד להארי פוטר, את אחת מסמלי המדינה שלנו, לא צריך להוריד לצורה כ"כ נמוכה, לדמות בדיונית מספר. הפעם הגזמתם.

למעלה