לכל מעריצי סיריוס

saaror

New member
על מה את מדברת לעזאזל?!

פיטגרו ניסה לנקום על מותם של הוריו של הארי,וסיריוס פוצץ אותו. את אוהדת את וולדמורט וחבורתו?

PaDF00t

New member
../images/Emo2.gif

בע >< עד איזה ספר קראת?! אתה כנראה פיספסת פרט "שולי" בעלילה!!

מה יא

New member
אויש...../images/Emo96.gif

הוא צוחק! אז הוא טרול, וכשמלא בנות מתחילות עם ה"אבל הוא לא מת הוא מאותגר קיומית" בכל פעם שמזכירים את סיריוס אז הן חמודות [אומשו]? חלאס עם הסיריוס לא מת הזה, זה כבר מעצבן ופתטי. מילא תחיו באשליות, אבל למה אני צריכה לסבול את זה? יש לכן קומונה, לא?

וואו, אפילו אותי ממש הרגזת,

ואני לא מעריצת סיריוס פאנטית! לב, (אני מניחה?), אני במקומך הייתי מבררת איפה הוא גר ועושה עם זה משהו בהקדם
. בצחוק, מנהלות יקרות, בצחוק. חה חה חה.

saaror

New member
תני דוגמא,מה כבר יעשו?

יש לי 2 כלבי זאב,וכלב אחד שאני די בטוח מעורב באהמסטף. לא מתקרבים לכאן אלא אם אני מרשה(זה עוזר נגד חדירות של מחבלים) עליי לא מאימים!

הלוואי ואני מתפלל

שיום אחד אני יבין מה כ``כ נדלקתם על סיריוס. בשם שמיים, להגיד שהוא נצח נצחים? ושהוא דמות מדהימה? לעולם אני לא יבין את זה!

mjlk

New member
דבר ראשון...

אתה מתכוון: "שיום אחד אני אבין" ולא יבין, אתה לא חיים. לא לחינם יש לי מגן 90 בלשון
וכנראה בגלל שאתה מאותגר שכלית, משהו מונע בעדך להבין מה כל כך קסום בסיריוס! הוא מדליק!! ואז מה שהוא קצת עצבני וממורמר בספר החמישי- אני מרשה לו!

מה זה קשור?

אני לא מדבר על זה שהוא ממורמר.. אני לא מבין מה מדליק בו. ‏ספר שלם הוא היה רוצח מסוכן ורק בסוף התברר שהוא חף מפשע. ספר אחר הוא כלל לא מורגש, חוץ ממכתב פה ושם וקצת התקשרות בינו לבין הארי דרך האח. ספר הבא, הכרנו אותו קצת יותר אבל לא מדי, ובסוף הוא מת. עוד לא הספקתי להנות ממנו ולהכניס אותו ללב, וכבר הוא מת...אז איך אני יכול להרגיש כלפיו יותר מדי רחמים? ‏בשבילי זה כמו שסלגהורן ימות. למשל, דמבלדור זה סיפור אחר: נקשרתי אליו כ``כ (6 ספרים) כך שבאמת אני עצוב ומדוכא שהוא מת. תביני, על טעם וריח אין להתווכח! אבל לא הייתי מגזים ואומר שסיריוס הוא דמות מדהימה.

mjlk

New member
../images/Emo2.gif

טוב, באופן עקרוני אתה צודק, סיריוס הוא לא דמות ראשית אבל הוא מעשיר את העלילה. וגם, ההצצה הקטנה שלנו על החיים של הקונדסאים ביבת הספר והעדויות הקצרות של סיריוס על ג'יימס נותנים לנו זווית ראייה אחרת על ה"רוצח הממורמר" הזה ואפשר להבין את האופי שלו. עכשיו חלק יתנפלו ויגידו: "מה, הוא מדליק בגלל שהיה לו משעמם והוא התעלל במישהו שלא עשה לו כלום?!" אז זהו, שכן. סיריוס הוא אחלה דמות, ואני חושבת שהפיקים נורא תורמים לפיתוח של הדמות והופכים אותה להרבה יותר עמוקה ממה שהיא מתוארת בספרים - אבל לא חורגים מקווי המתאר הדקיקים של הדמות שרולינג תיארה בספרים אני מקווה שהבנת

אממ

כן הבנתי, ואת גם די צודקת. לא אמרתי שסיריוס לא מעשיר את העלילה, להיפך! אני דווקא חושב שהוא מוסיף המון לעלילה, אבל כמו שאמרת, הוא לא דמות ראשית ולכן אני (והדגש על אני) לא נקשרתי והתחברתי אליו יותר מדי.

rds15

New member
כנראה כי לא קראת פיקים

כי בספרים סיריוס הוא בריון מגודל, צבוע שחי בעבר. בפיקים הוא מוצג כאיזה מרי סו מעצבן שבחורות נופלות כשהוא מסתכל עליהן.

אממ

מוזר מאוד למה רוב הבנות חולות עליו... אני אישית אוהב אותו בדיוק כמו את רמוס ושאר האנשים.

mjlk

New member
רמוס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סיריוס באמת היה בימים שלו ביבת הספר אחד שכל הבנות מתות עליו >< איך אתם לא רואים את זה? זאת אומרת, אני אהבתי את הדמות של סיריוס עוד לפני שידעתי בכלל מה זה פיקים (נכון שהפיקים רק חיזקו את הרגשתי כלפי הדמות)! ולידעתכם, המוות שלו היה הכי מרגש בכל הספרים (כן, יותר משל דמבלדור - דמבלדור היה מוות חפיף כזה - כאילו רולינג רק חיפשה דרך איך להיפטר מהדמות של דמבלדור כי הוא לא אמור להיות בספר השביעי כדי לעזור להארי) בכל אופן - אני לא יודעת איך אתם לא רואים את זה, אבל סיריוס שווה לחלוטין - מכל הבחינות!

rds15

New member
המוות של סיריוס היה חפיפניקי

נפל דרך ווילון, ביג פאקינג דיל. המוות של דמבלדור, וכל הקטע שקדם לו במערה, היה מרגש הרבה יותר. הדבר הכי מעניין במוות של סיריוס זה העובדה שרמוס לא נתן להארי לרוץ אחריו לווילון[טעות גדולה של רמוס]. וחוץ מזה, סיריוס, מעבר להיותו חתיך, הוא בריון, צבוע, וחי בעבר.

למעלה